Unak Artikel

wartos

Asisten produksi

- booking tamu - milarian video - nyusun & ngawangun grafik - nyiptakeun fon - ingesting sareng editing video Badé disebut kana panalungtikan segmen sareng jejer program sareng narik unsur kanggo wawancara tamu. Kedah némbongkeun pangabisa redaksi. Kudu janten pinter dina sistem CNN. Ieu posisi asisten produksi kanggo Propinsi Uni sareng Candy Crowley sareng Sumber dipercaya. Kudu janten lulusan kuliah sareng sahanteuna hiji taun pangalaman dina bisnis warta ku sababaraha kasang tukang kamar kontrol ogé dianggo dina video sareng grafik. Kedah tiasa dianggo dina paced gancang, pegatna warta ...

Maca deui "

Promosi Marketing Assistant- Radio Broadcasting

Individu idéal baris mantuan jurusan promosi di éféktif jeung éfisién executing acara ku ayana jalan ditingali ageung, kitu ogé executing elemen promosi jeung inisiatif dina hawa jeung online.Required SkillsMust jadi kaluar, ngarasakeun digawé di lingkungan tim, komunikasi efektif jeung jadi disiapkeun pikeun mantuan kalawan tata acara stasiun jeung dijalankeunnana, sakumaha directed.Must jadi serbaguna tur daék mantuan stasiun adina dina Hapus Channel Kluster sakumaha needed.Must boga pangaweruh kuat sarta pamahaman platform média sosial na kudu jadi nyaman operasi dina stasion 'websites.Required ExperienceMust jadi 18 taun atawa heubeul tur bisa dianggo a ...

Maca deui "

Produksi Asisten (Bagean-waktu)

WCHS ABC 8 / WVAH Rubah 11 keur pilari a Asisten Produksi Bagian-Waktu keur studio Charleston urang. Lamun hoyong diajar bisnis seru televisi balik layar, ieu proyék pikeun anjeun! Tanggung jawab Di antarana: lanté ngarahkeun pikeun newscastsTeleprompter poéan pikeun poéan newscastsPreparing Streaming Weathercasts pikeun InternetRecording rupa bagéan warta ti studioCross-latihan OverDrive OperatorsOther tanggung jawab salaku syarat ditugaskeun Di antarana: Gelar di Communications atawa widang nu patali OR sataun gawé patali experiencePunctualityDependabilityMUST bisa dianggo sagala na kabeh jam kaasup peuting, weekends jeung kamampuhna holidaysThe mun positif berinteraksi sareng rupa-rupa departemén ...

Maca deui "

Kamekaran Software senior Insinyur

Proyek bakal kaasup kustomisasi sahiji sistem manajemen eusi Drupal, aplikasi média sosial, analytics na implementations iklan, anu ngamungkinkeun para parabot commerce, palaksanaan design responsif, ngembangkeun eupan, sarta integrasi sistem pilarian, pendaptaran, sarta video. pamekar bakal gabung tim technologists anu Tujuan pikeun nganteurkeun éta mungkin Web na mobile aplikasi nu patali jeung warta pangalusna, kalayan perhatian meticulous kana standar coding, rinci desain, sarta nguji jaminan kualitas. - Copélna genep (6) taun ngamekarkeun badag skala, situs komérsial web pake PHP, preferably pikeun Industri média atawa bisnis eusi-disetir - Copélna dua (2) taun ngembangkeun Drupal, kaasup sababaraha pangalaman kalayan Drupal ...

Maca deui "

Koordinator produksi

Kami néangan saurang Koordinator, Produksi keur aréa Washington DC. posisi ieu fungsi salaku rojongan pikeun sakabéh departemén (1 Diréktur, 1 Supervising produser, 1 produser Senior, 6 produser sarta 1 Mitra produser), aiding di sagala rupa tugas salaku diperlukeun kaasup dubs, nohonan koordinasi, footage panalungtikan musik, screening program pikeun eusi , ngamutahirkeun basis data sarta trackers, sarta pancén administrasi sarta rojongan umum lianna. posisi ieu koordinat kalawan Manajemén Produksi dina pangiriman sadaya bahan, bahan anyar dihasilkeun ku reversions internal, sarta kaala bahan tina kaluar-of-imah Productions. skill kritis sejen diperlukeun pikeun posisi ieu pangabisa ...

Maca deui "

Manajemén Produksi intern

Taya gelar moderator, mangga kudu boga pangalaman jeung keuangan sarta akuntansi, kudu pinter dina Excel na Quickbooks, bisa dianggo salaku bagian tina tim sarta dianggo professionally dina sakabéh konteks, pangaweruh spasi téater di NYC mangrupakeun tambah (atawa kahayang pikeun neuleuman! ) * Ngatur anggaran sarta ngalaporkeun ka manajer parusahaan * tempat nalungtik kinerja (harga na kasadiaan) * promptly ngarespon kana surelek * laporan anggaran sering

Maca deui "

Manajer produksi

posisi ieu téh kasempetan jangka panjang. Calon katuhu kudu minat dina sastra sarta portopolio kuat. Mnt. 5 taun pangalaman, BFA pikaresep. - ebook pormat sarta perenah - Print buku pormat sarta perenah - Online rojongan grafik (email, Iklan, spanduk) - Téhnologi jeung prosés penguasaan - Kamampuhan pikeun digawe sareng sababaraha proyék - skill sareng Photoshop / InDesign

Maca deui "

Koordinator produksi, Manajemén produksi

Tanggung jawab Jieun / Ngajaga 3rd Partéi nyukcruk Grids pikeun tiap proyék pikeun kaasup nalika rupa deliverables geus narima Review rupa deliverables pikeun akurasi sarta ngalaporkeun ka manajemén sagala discrepancies / menggah Jieun daptar kontak jaringan pikeun tiap proyek katilu 3rd mun kaasup kontak jaringan husus ditugaskeun pikeun proyek (Appendix B.1) Mantuan nyieun apdet pikeun pihak 3rd deliverables Email manual atawa pihak surat 3rd manual deliverable mun prod cos pikeun tiap proyek tur mastikeun resi pangiriman Spesifikasina hurup ditampa ti unggal prod ko Kirim kaluar / Update Pangiriman na Jadwal Air Surelek ka sadaya jaringan ...

Maca deui "

intern produksi

parusahaan fitur pilem pamasaran nyiar pinter, interns dipercaya kalawan dipikaresep kuat di gaining pangalaman dina produksi hiburan cinyusu ieu. Tanggung jawab mungkin kaasup tapi teu diwatesan ka, anu ngabantu produksi jeung pos-produksi tim kalawan sinyalna Aksara, akting salaku Asisten Produksi pikeun pucuk, pilem / panalungtikan saingan, sahingga ngalir, sarta pancén administrasi kantor dasar. Calon kedah getol, teuas-kerja, sarta hayang pisan diajar. Posisi anu unpaid sarta merlukeun kiridit kuliah. Posisi ogé merlukeun anjeun WAJIB boga mobil jeung ponsel.

Maca deui "

Manajer produksi

The manajer produksi bakal jawab nyieun bahan kreatif yakin dihasilkeun dina waktos na di anggaran. The manajer produksi bakal diperkirakeun dianggo di kolaborasi nutup kalawan désainer, sastrawan tur illustrators tur digawe sareng mitra (marketing, PR, produk konsumen, digital, jualan, légal jeung standar & lila) komunikasi status sarta kamajuan panganyarna. The manajer produksi bakal ngalaporkeun ka sutradara produksi tapi dieusi kalayan digawé mandiri sarta kudu bisa dianggo strategis. Anjeunna / manehna oge bakal diperkirakeun ngamekarkeun, hubungan kerja positif kuat kalawan / na counterparts nya di departemén séjén. The manajer produksi ogé bakal ...

Maca deui "

Asisten produksi

Mantuan nu sarwa jeung produser kalawan panalungtikan sarta koordinasi sémah pikeun nempokeun poean jeung nu bakal datang. Mantuan nu host (s) kalayan Aksara, dubbing kaset, sarta tugas sejen saperti diperlukeun. Milarian tur edit footage video di handapeun deadline. Mantuan dina grafik na koordinasi font. Mertahankeun pita perpustakaan. Koordinat kaset pikeun playback. BA / BS dina jurnalistik, komunikasi atanapi disiplin patali. Televisi / Broadcasting tukang ieu pikaresep. Kudu boga kaahlian interpersonal sarta organisasi alus teuing. kaahlian tulisan kuat bisa juggle loba tugas sakaligus.

Maca deui "

Manajer di Produksi Kedawung jeung Pendidikan

Proyék kasimpulan: The Manager of Produksi Kedawung jeung Pendidikan nyaéta jawab operasi orchestra sarta PSO urang Bravo! program atikan. S / anjeunna ensures yén sakabéh acara orchestra (konser, program latihan, atikan, jsb) keur ngajalankeun lancar, éféktif, sarta di luhur jawab finansial. The Manajer fungsi salaku liaison antara musisi sarta manajemén PSO. S / anjeunna miheulaan, koordinat, jadwal, sarta promotes Bravo! kagiatan jeung fungsi salaku titik baé pikeun guru, siswa, organisasi Maskumambang, musisi, sarta relawan. Laporan posisi langsung ka Diréktur Eksekutif kalawan "garis dotted" tanggung jawab ka Diréktur Musik. Gaji anu saluyu jeung pangalaman; kauntungan kaasup kaséhatan ...

Maca deui "

Asisten produksi

Mantuan nu sarwa jeung produser kalawan panalungtikan sarta koordinasi sémah pikeun nempokeun poean jeung nu bakal datang. Mantuan nu host (s) kalayan Aksara, dubbing kaset, sarta tugas sejen saperti diperlukeun. Milarian tur edit footage video di handapeun deadline. Mantuan dina grafik na koordinasi font. Mertahankeun pita perpustakaan. Koordinat kaset pikeun playback. BA / BS dina jurnalistik, komunikasi atanapi disiplin patali. Televisi / Broadcasting tukang ieu pikaresep. Kudu boga kaahlian interpersonal sarta organisasi alus teuing. kaahlian tulisan kuat bisa juggle loba tugas sakaligus.

Maca deui "

Produksi Asisten, Maury

Maury keur neangan Produksi Asisten pikeun mantuan Produser sareng Perlu Mitra kami sareng sagala aspek produksi. Ieu mangrupikeun Run tina Témbongkeun Posisi. Tanggung jawab Gawé sareng sémah anu bakal ditingalikeun dina acara samentawis aranjeunna di kota pikeun miluan panerapan dina sakabéh acara pamutuhan Buku tamu pikeun némbongan dina acara Kualifikasi / SyaratBasik Kualifikasi Copélna 6 bulan pangalaman pangalaman TV sareng omongan show, warta, atanapi program pangadilan, atanapi sasuai anu sanés na pangalaman (kaasup internships) Profési in Microsoft Office and degree internetBachelor's Eligibility Require Kandidas peryogi kedah ngalebetkeun neruskeun / CV ngaliwatan nbcunicareers.com janten dianggap. Ogé kedah daék digawé di Stamford, ...

Maca deui "

Manajer produksi

The Mayo Pintonan Center Seni di Morristown, NJ nyiar a Manajer Produksi mun koordinat sadayana facets of Productions Teater urang. Kudu boga pangaweruh produksi acara na presentasi téhnik kontemporer sarta tradisional pikeun sandiwara, tari, musicals, opera, konsér, film, sarta Productions Kuliah. The manajer produksi oversees sadayana operasi sahiji departemén produksi kaasup administratif, sateuacanna sarta aspék téknis, ngarahkeun kagiatan staf teknis na awak IATSE ogé ensures palaksanaan suksés unggal acara hosted di tempat éta.

Maca deui "

Produksi nyiar DP / Cinematographer pikeun Film

parusahaan produksi urang anu néangan hiji DP / Cinematographer pikeun pilem panjangna fitur, pakakas pikeun motret sanggeus Poé Buruh periode ngeunaan 3 minggu. lokasi leuwih ti dipikaresep bakal di Hamptons. Simkuring hoyong batur anu pisan artistik sarta eksperimen. Mangga nyadiakeun reel sarta neruskeun Anjeun. Santunan: TBD

Maca deui "

Asisten produksi

Ngadegkeun Emmy & Globe bieu Film produser / TV kalayan tilu buka projectsfor 2013 nyiar a full-waktu asisten produksi / pangwangunan. Ieu aperfect posisi keur aspiring produser anu hoyong ilubiung dina prosés theproduction ti ngawitan finish. Kudu jadi rusuh-mikir, bebas, tur mibanda sababaraha sinyalna pangalaman tulisan, Aksara developmentand kudu bisa nangtukeun bahan kaluman cocok nu complimentsthe mandat parusahaan. Tugas ngawengku (tapi henteu diwatesan ku) tugas telepon, manajemén jadwal jeung komunikasi facilitating kalawan representatives.Must jadi pinter dina Final Ngiringan sarta operasi PC sistem. Generalknowledge pausahaan industri jeung dipikawanoh professional industri, agén, mangers sajabana, mangrupakeun tambah. Posisi bisa ngamimitian langsung. Proyék non-gaji ...

Maca deui "

Asisten produksi / Manajer Studio

Ieu mangrupa kasempetan unik pikeun calon mumpuni pikeun gabung an, parusahaan produksi ngadegkeun leutik tur serbaguna. Jay Silverman Productions ieu néangan hiji kreatif & teknis masalah solver anu ngabogaan gairah pikeun filmmaking. Pilari pamaén tim kalawan pangalaman sahenteuna (2) taun Industri kalawan kahayang kuat pikeun neuleuman jeung tumuwuh kalawan pausahaan. Ayeuna kami di ngembangkeun dina pilem fitur kadaptar pikeun némbak panas ieu, sarta calon katuhu oge bakal intricately aub dina sakabéh prosés. aktivitas klien sejenna ngawengku Broadcast commercials, Programming TV, New Media, jeung Fotografi Print komérsial. ...

Maca deui "