imah » kajadian

loading Kajadian

Kajadian upcoming

Acara Milarian sarta pintonan Napigasi

Acara pintonan Napigasi

Oktober 2019

Siaran India Tembongkeun

Oktober 17 - Oktober 19
Pameran Center Sukabumi, Nesco sanyawa
Maharashtra, Sukabumi 400063 India
+ Google Peta

The Future of Broadcasting Téhnologi nyambungkeun dieu Téhnologi evolves di speed kilat jeung eta nyirorot tabrakan sagalana eta némpél; dunya siaran jeung hiburan teu béda. Sakabéh tangga nada tina kamajuan inovatif mungkin di industri ieu tetep hese dihartikeun lolobana waktu, iwal hiji kasempetan unik. Unggal taun, keur ngaliwatan 27 taun, anu Broadcast India Tembongkeun janten platform interaktif nu showcases on hiji sisi, nu shifts paradigma dina téhnologi infotainment di sakuliah dunya. Di sisi sejen, ...

Panggihan leuwih »
+ Ékspor Kajadian