imah » kajadian

loading Kajadian
manggihan Kajadian

Acara pintonan Napigasi

Kajadian upcoming

Acara Daptar Napigasi

Januari 2019

NATPE Rajana

January 22 @ 10:00 am - January 24 @ 4:00 pm
Fontainebleau Resort & Eden Roc Resort,
Rajana, Amérika Sarikat
+ Google Peta

Smart, engaging content knows no borders: a deep dive into the changing dynamics of media and content on the global stage. Events and topics include: • International Content Acquisition Panel …with execs from Amazon,Netflix, A+E, CBS and Banijay • The Global TV Demand Awards • The 2019 Latin American Summit • International Co-Production Panel SESSIONS FOR INTERNATIONAL CO-PRODUCTION & DEVELOPMENT (Note: Schedule is subject to change.) What the World is Buying There is no shortage of opportunity driven by current…

Panggihan leuwih »
Pébruari 2019

BVE

Pébruari 26 - Pébruari 28
Excel London,
Royal Victoria dok, 1 Western gateway
London, E16 1XL karajaan Inggris
+ Google Peta

BVE nyaeta acara panggedena Inggris pikeun professional aub dina nyokot eusi tina ciptaan kana konsumsi. Ieu metot dina kaleuwihan 15,000 datang ti leuwih ti 60 nagara jeung ngagabungkeun ahli-dipingpin seminar bébas kalawan hiji pameran nu boga ciri 250 + sahiji pabrik ngarah, distributor jeung resellers produksi profésional sarta alat-alat siaran sarta Sistem. Ngawengku sagalana ti asesoris kaméra pikeun 360 solusi workflow, BVE sabenerna teh penting siaran jeung téhnologi produksi acara. Datang ka BVE bisa ngaharepkeun kauntungan ...

Panggihan leuwih »
April 2019

NAB Tembongkeun

April 6 - April 11
Las Vegas Konvénsi Center,
3150 Paradise Jalan
Las Vegas, NV 89109 Amérika Sarikat
+ Google Peta

POWERING WHAT THE INDUSTRY CREATES AND HOW THE WORLD CONSUMES. This is the ultimate event for media, entertainment and technology professionals looking for new and innovative ways to create, manage, deliver and monetize content on any platform. NAB Tembongkeun attracts a diverse community of industry professionals Advertising • AI • AR • Audio • Broadcast • Cable • Cybersecurity • Digital • Education • eSports • Film • Gaming • Government and Military • Houses of Worship • IOT • IT • Live Events…

Panggihan leuwih »
Oktober 2019

Siaran India Tembongkeun

Oktober 17 - Oktober 19
Puseur Pameran Sukabumi,
Nesco sanyawa
Maharashtra, Sukabumi 400063 India
+ Google Peta

The Future of Broadcasting Technology Connects Here Technology evolves at lightning speed and it dramatically impacts everything it touches; the world of broadcast and entertainment is no different. The entire gamut of innovative advancement possible in this industry remains elusive most of the time, except for one unique occasion. Every year, for over 27 years, the Broadcast India Show becomes the interactive platform that showcases on one hand, the paradigm shifts in infotainment technology across the globe. On the other,…

Panggihan leuwih »
+ Ékspor Didaptarkeun Kajadian
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!