imah » wartos » PEDERS PEDRO MEDIA MEDIA JEUNG PROSES KOMUNITAS HENTEU UNTUK BOLEH + DURING CANNES FILM FESTIVAL 2019

PEDERS PEDRO MEDIA MEDIA JEUNG PROSES KOMUNITAS HENTEU UNTUK BOLEH + DURING CANNES FILM FESTIVAL 2019


AlertMe

  • CANAL + getol ngagunakeun produksi jauh dina operasi maranéhanana salami Festival Film Cannes 2019; acara siaran tina "TV Festival", ngatur sadaya pasokan produksi pikeun grup CANAL + di Cannes sareng nyayogikeun sadaya upacara pambuka sareng nutup dina festival éta ka siaran internasional
  • Red Bee Media ngagampangkeun sareng nyengkuyung alur kerja bermutu kualitas luhur pikeun produksi jauh feed 32 kalayan platform jaringan kontribusi anu dioptimalkeun supados ngalangkungan jarak jauh tina Festival Filem Cannes - Mei 14-25, 2019 nganggo alat V-Nova P.Link.
  • V-Nova P.Link, dikuatkeun ku PERSEUS Pro, diaktipkeun low-latency, frame-sinkronisasi HD eupan dina signifikan langkung handap bitrates dibandingkeun solusi JPEG-2000

Solusi ti Red Bee Media sareng V-Nova, diaktifkeun CANAL + pikeun ngirim pidio kualitas luhur dina bandwidth anu suda sareng ngahontal feed kalayan sinkron anu tepat. Dina ngirangan rubakpita anu diperyogikeun pikeun feed linier, CANAL + ogé tiasa mindahkeun pakét édit antara Cannes sareng Paris sacara langkung gancang tibatan dina taun-taun saméméhna.

"Transmisi anu dipercaya wajib pikeun ngalaksanakeun produksi jauh tina Paris; komprési latén penting, ”saur Ralph Atlan, Broadcast CTO di CANAL +. "Kami utusan ieu bagian alur kerja pikeun solusi V-Nova anu dikirimkeun sareng dirojong ku Red Bee Media."

"Produksi jauh janten langkung penting pikeun siaran sareng perusahaan média supados nyayogikeun sinyalna ngeunaan acara live anu kualitas luhur", saur David Travis, Kapala Pimpinan Portopolio, Layanan Pidéo di Red Bee Media. "Ngalangkungan solusi anu kami dikintunkeun sareng V-Nova, kami tiasa nyayogikeun CANAL + ku arus produksi produksi jauh anu langkung éfisién sareng kualitas luhur sareng kami bangga nyandak bagian dina nganteurkeun acara berprofil tinggi ieu pikeun pamirsa."

Nawiskeun Red Bee Media dina situs rojongan pikeun nyetél sareng komisi platform sareng nyayogikeun 24 / 7 ngadukung CANAL + sapanjang festival éta.

Salami festival dinten 11, CANAL + nyebarkeun sajumlah umpan video langsung 32. 20 eupan éta dikirimkeun tina karpét beureum Cannes ka fasilitas CANAL + tengah di Paris, sareng feed 12 dioperasikeun ti Paris langsung deui ka Cannes.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga ngahubungan

Jesper Wendel, Kepala Komunikasi, Beureum Bee Media
[EMAIL PROTECTED]
+ 33 (0) 786 63 19 21

Ngeunaan Beureum Bee Media
Beureum Bee Media mangrupakeun global parusahaan jasa média ngarah ku staf leuwih ti 2500 layanan média jeung siaran ahli. Kalayan kantor sirah di London, Inggris, Beureum Bee Media nyadiakeun ladenan ti 11 hubs utama sakuliah dunya. Saban poé, jutaan jalma di sakabeh buana lalajo program televisi disiapkeun, diurus jeung disiarkeun ku staf Beureum Bee Media. Unggal taun, bisnis delivers 4 juta jam program dina leuwih ti 60 + basa keur leuwih saluran TV 500. jasa OTT Beureum Bee Media urang kaasup transcoding live saluran 233 pikeun siaran jeung saluran mandiri 119 disadiakeun pikeun 1.7 sajuta palanggan. portopolio kapanggihna eusi parusahaan ngawengku leuwih ti 10 juta pilem na judul program, ngawengku leuwih basa 25, sarta ngawengku hiji database gambar kalawan leuwih 90 persen sadaya programming sadia di sakuliah TV tradisional, VOD na SVOD. Beureum Bee Media ogé nyadiakeun leuwih 200,000 jam Captioning unggal taun - leuwih ti 70,000 jam nu hirup. Beureum Bee Media mangrupa dunungan kasempetan sarua, ku fokus jelas dina embracing diversity sarta nyieun hiji gaw inklusif sapanjang sakabéh organisasi. www.redbeemedia.com


AlertMe