imah » jobs » Kalungguhan desainer Grafika

Bubuka proyék: Diterangkeun desainer Grafika


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Pencét Minuteman Pencét Springs
location: Karang Springs FL US
Kami mangrupikeun toko Adobe CC, kaahlian solid dina Indesign, Illustrator sareng Photoshop anu diperyogikeun. Jawab desain anyar pikeun klien urang ogé sateuacan pencét ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)