imah » diulas » Kaluar Pager sareng Tim Kapamimpinan WaterBear Bolster sareng Sewa Senior Oliver Taprogge

Kaluar Pager sareng Tim Kapamimpinan WaterBear Bolster sareng Sewa Senior Oliver Taprogge


AlertMe

Pareum Pager sareng WaterBear Network ngabagéakeun Oliver Taprogge ka timna. Oliver Taprogge parantos diangkat janten Off Fence salaku Diréktur Penjualan Digital sareng ka WaterBear Network salaku Kepala Distribusi.

Samaun industri Oliver Taprogge mawa langkung ti 20 taun ka bénténg Amsterdam. Sateuacan gabung sareng Jaringan Pager & WaterBear, Oliver mangrupikeun Diréktur Distribusi di Insight TV, ngawaskeun hubungan sareng hubungan distribusi global. Sateuacan éta, Oliver damel kanggo Unity Media salaku Diréktur Kandungan anu tanggel waler pikeun aplikasi, paménta sareng kemitraan kontén pihak katilu.

Dumasar di markas Off the Fence di Amsterdam, Oliver bakal tanggel waler pikeun penjualan vidéo Fence on Fence (VOD) sacara global sareng anjeunna bakal ngawas strategi distribusi digital WaterBear Network sareng nguruskeun sadunya.

Stefanie Fischer, Ngatur Diréktur Penjualan, Pareum Pager saurna: "Kuring resep ngabagéakeun Oliver ka tim. Anjeunna mawa kabeungharan pangalaman anu teu ternilai sareng bakal janten asét pikeun bisnis urang anu berkembang. Kami ngarepkeun ngembangna jangkauan digital urang di dunya. "

Oliver Taprogge saurna: "Kuring resep ngiluan tim Off the Fence and WaterBear Network. Poténsi global pikeun digital ngembang kalayan tingkat éksponénsial sareng kuring ngarep-ngarep janten bagian tina jaringan anu tumuh anu fokus kana distribusi digital. "

Ngeunaan Pareum Pager:
Off the Fence mangrupikeun perusahaan kontén non-fiksi terkenal skala global sareng jangkauan, ngahasilkeun sareng nyebarkeun program faktual anu luar biasa. Milik ku ZDF Enterprises ti saprak 2019, sareng didirikeun taun 1994, Off the Fence mangrupikeun 360 Perusahaan kontén faktual. OTF mekarkeun, ngabiayaan, ngahasilkeun sareng nyiptakeun program nonfiksi internasional dina sababaraha jinis genre sapertos Sejarah Alam, Ilmu Pengetahuan, Perjalanan & Petualangan, Gaya hirup, Sejarah, Jalma & Budaya, Kajahatan sareng Feature Docs.
Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.offthefence.com atanapi ngahubungi Jennifer Kemp -
+44 203 457 2978 - [email dijaga].

Ngeunaan WaterBear:
WaterBear mangrupikeun jaringan pangheulana: video interaktif gratis sareng platform digital anu didédikasikeun pikeun ngadukung Tujuan Pangembangan Berkelanjutan PBB. Éta ngalaksanakeunnana ngalangkungan kontén inspirasi, téknologi canggih anu mempermudah tindakan, sareng ngalangkungan jaringan mitra global. Unikna masihan kakuatan pikeun nonton pikeun nyandak tindakan langsung langsung pikeun ngadukung LSM di sakumna dunya sareng ngawangun masa depan anu langkung saé pikeun planét urang anu rapuh.


AlertMe