imah » jobs » Ngakibatkeun Asisten Editor

Bubuka proyék: Diterangkeun Asisten Editor


AlertMe

Ngakibatkeun Asisten Editor

pausahaan
Kota, Propinsi
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Full time Lead AE dibutuhkeun dina perusahaan produksi pos ngembang. Posisi staf. Langsung geuwat.

Ieu mangrupikeun non union tapi pedah ditawarkeun!

AE ngalaman sareng kanyaho sareng minat karanjingan aliran kerja, organisasi sistem, Apple OS, munculna téknologi, sareng ngajantenkeun fasilitas ngajalankeun sapertos mesin.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)