imah » jobs » asisten kaméra

Bubuka proyék: Asisten kaméra


AlertMe

asisten kaméra

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
Minneapolis, Bungbulang
waktu
10 / 24
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 18 / 19
larapkeun ku
10 / 24 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian PA, Singa Campur, Grip jalmi sareng treuk & AC di daérah Minneapolis Kemis salajengna pikeun pamoto dokumenter 1 dinten di St Peter - Oktober 24.

Mayar kalapaan, jalma alus sareng eusina.

Punten kirimkeun neruskeun anjeun.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)