imah » wartos » Kelly Stables sareng David Cowgill janten Host MPE Golden Reel Awards 68th Taunan

Kelly Stables sareng David Cowgill janten Host MPE Golden Reel Awards 68th Taunan


AlertMe

Upacara virtual internasional dijadwalkeun pikeun 16 Aprilth.

Studio City, California — Palaku sora anu kasohor Kelly Stables sareng David Cowgill bakal janten host anu 68th Panghargaan MPSE Golden Reel Tahunan. Kandang sareng Cowgill bakal diiluan ku panyatur ti sakumna dunya pikeun ngahargaan prestasi anu luar biasa dina éditan sora dina 22 katégori, nyebarkeun gambar gerak, televisi, animasi, hiburan komputer, sareng karya mahasiswa. Upacara panghargaan sadaya-maya taun ayeuna bakal dilaksanakeun dina Jumaah, 16 April 2021 tabuh 6:00 sonten PDT. Tiket tiasa dipésér di dieu: www.mpse.org/event-4193991

"Kami gumbira ngagaduhan Kelly sareng David salaku host pikeun Golden Reel Awards taun ayeuna," saur Présidén MPSE Mark Lanza. "Salaku palaku sora, aranjeunna gaduh wawasan anu unik kana dunya sora hiburan. Aranjeunna bakal nginjeumkeun banyolan sareng pikagumbiraeun dina wengi anu khusus nalika urang ngagungkeun karajinan urang. "

Karya sora kandang kaasup séri barudak McStuffins doc, Sofia Anu Kahiji, jeung Petualangan di Odyssey. Anjeunna parantos némbongan dina kaméra di Superstore, Dua sareng Satengah, Ditantang Romantika, jeung The Exes. Cowgill parantos ngajantenkeun sora na ka ratusan pilem sareng acara tipi kaasup Beku II, Pilem Angry Birds 2, Kawinan Anu Sordid Pisan, Hotel Transylvania 2, jeung Minion.

"Golden Reels Awards taun ayeuna bakal langkung berkesan," saur Stables. "Sapanjang tantangan sataun katukang, seniman sora terus nempatkeun haté sareng jiwa aranjeunna kana proyék di sagala rupa média hiburan. Éndah pisan pikeun nyandak bagian dina ngahargaan komitmen aranjeunna. ”

Cowgill janji yén upacara maya bakal pinuh ku seuri sareng kejutan. "The format virtual ngamungkinkeun urang pikeun ngahijikeun jalma ti sakumna dunya," saur anjeunna. “Éta bakal janten waktos anu saé. Abdi henteu tiasa ngantosan. ”

Pangajén masing-masing bakal ditepikeun ku ahli sora anu saé muncul ti Australia, Cina, Méksiko, India, Rusia, sareng California Kidul. Aranjeunna bakal kalebet:

Australia: Animasi & Dokuméntasi

  • Wayne Pashley (Pengawas Sora Editor)
  • Libby Villa (Pengawas Sora Editor)
  • Derryn Pasquill (Ngawas Dialog / ADR Editor)

Cina: Fitur Komputer, Non-Teater & Asing

  • Jianxi Zhang (Koordinator Pos Sora)
  • Yang Jiang (Pengawas Sora Pangawas)
  • Zhao Nan (Pangawas Sora Editor)

Méksiko: Live Action Short & Broadcast Media Episodic Short Form

  • Jaime Baksht (Campuran Ngarekam Ulang)
  • Michelle Couttolenc (Perékam Campur deui)
  • Javier Umpierrez (Pengawas Sora Editor)

Los Angeles (UCLA): Murid Filmmaker

  • Brian Slack (Senior Manager / Professional Audio, DTS / Xperi, Mixer Recorder / Insinyur)
  • Bernard Weiser (Pengawas Sora Editor)
  • Nancy Cartwright (Aktris Sora)

India: Single Presentation & Broadcast Media Episodic Long Form

  • Baylon Fonseca (Pengawas Sora Editor)
  • Karan Singh (Ngawas Foley Editor / Artis)
  • Vijay Rathinam (Pengawas Sora Editor)

Rusia: Pilem Pitur

  • Aleksey Sinitsyn (Pengawas Sora Editor)
  • Dmitriy Kliminov (Ngarekam Campur deui)

ngeunaan MPSE

Diadegkeun dina 1953, rai Motion Picture Sora mangrupakeun organisasi nirlaba ti profésional sora jeung musik rai anu dianggo dina televisi jeung kaulinan industri gambar gerak. misi organisasi nyaeta nyadiakeun kabeungharan pangaweruh tina-unggul pangajén professional kana golongan sagala rupa individu, nonoman sarta profésional karir sapuk; mentoring tur ngadidik masarakat ngeunaan istighfar artistik sarta advancements teknis dina sora jeung musik na rohangan ngédit; nyadiakeun beasiswa keur kamajuan neraskeun gerak sora gambar dina pangajaran; jeung nulungan ka ningkatkeun kahirupan pribadi tur profésional ti lalaki sarta awéwé anu latihan karajinan unik ieu.

mpse.org


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!