imah » wartos » Densitron ngudag proyék babarengan sareng konsultasi siaran Hawk Media Partnership

Densitron ngudag proyék babarengan sareng konsultasi siaran Hawk Media Partnership


AlertMe

KENT, UK - 13 JULAI 2020: Densitron, pamimpin global dina inovasi Human Machine Interaction (HMI) sareng téknologi tampilan, parantos ngumumkeun kolaborasi jangka panjang énggal sareng konsultasi dumasar Hertfordshire. Hubungan Media Hawk. Konsérpasi anu anyar ieu bakal ningali dua perusahaan sacara aktif milarian proyék gabungan dina siaran sareng lingkungan média anu tiasa anggo ngagunakeun téknologi inovatif Densitron sareng kaahlian téknis Hawk Media Partnership sareng kaahlian paménta.

Reuben sapertos kitu, Diréktur Bisnis Global Densitron IDS (Intelligent Displays Platform), nétélakeun yén léngkahna saluyu sareng "niat perusahaan pikeun ngawangun perkongsian anu tiasa ngaktifkeun kamekaran langkung seueur pikeun IDS sareng UReady permukaan permukaan kisaran". Maca ngeunaan proyék Usaha Media Hawk anyar, kalebet pangwangunan MCR di Ngawengku Digital Media di West London, ngajurung gancang kana paguneman sareng pangadeg Angus Blackwood: "Ku teras éta jelas yén dua perusahaan kami ampir sami sareng budaya dina istilah etos operasionalna. Urang duanana nyoba janten gampang dicampurkeun sareng nempatkeun tekenan utama pikeun ngajaga para nasabah, anu di Densitron dijalankeun sakitar 97%. "

Pamitraan ieu diharepkeun ngalibetkeun promosi silang antara basis klien, kitu ogé pangwangunan bungkusan anu béda-béda milarian perkawis jasa Hawk Media Partnership khusus sareng solusi Densitron. Sistem IDS bakal janten unsur integral di dieu, kalayan parobihan panganyarna anu ngajantenkeun sistem dianggo langkung fleksibel, naha éta salaku bagian tina pendekatan hibrida atanapi premis, di bumi batur, atanapi dina awan ngabuktikeun pisan banter salami Coronavirus krisis.

Khususna, sapertos kitu ngaharepkeun panyebaran panyebaran anu ngadukung pola damel anu desentralisasi sareng tingkat automation anu ditingkatkeun. Proyék panganyarna pikeun CNN London ngadamel wilayah 'op-op' ngagunakeun sistem panel touch IDS sareng panel kontrol saderhana diatur janten indikasi di dieu. Ngaktifkeun tanaga téknis pikeun tetep difokuskeun kana tugas prioritas, pamasangan CNN ngamungkinkeun para pengguna biasa pencét tombol anu ditunjuk na sareng sistem IDS sacara otomatis ngajantenkeun sadayana panyesuaian kana kaméra, pencahayaan sareng sora saluyu sareng syarat pre-set anu ditetepkeun ku kahoyong presentasina.

"Aksés loka anu diwateskeun ku seueur masarakat padepokan dina waktos kakandungan hartosna parantos aya sadar kasadaran produksi produksi jauh atanapi disebarkeun, sareng kami ngarepkeun bakal seueur deui proyék anu ngalibetkeun IDS dina kamampuan ieu di hareup," saurna sapertos kitu, anu ngarepkeun dua perusahaan pikeun kolaborasi di tempat-tempat ibadah, signage digital sareng pasar média anyar, ogé langkung siaran 'tradisional' sareng média.

Angus Blackwood, pangadeg sareng MD of Hawk Media Partnership, nambihan: "Sababaraha bulan kamari parantos nunjukkeun kumaha penyiar fleksibel sareng lincah peryogi platform kontrolna ayeuna. Salaku konsultasi spesialis anu damel dina rupa-rupa proyek média, kami yakin yén sistem IDS anu kabuktian bakal ngamungkinkeun urang nyayogikeun para nasabah sareng platform anu kuat sareng serbaguna anu tiasa ngadukung cara-cara damel sareng ngahijikeun sacara lancar kana infrastruktur produksi kompléks. Kami ngarepkeun gawé bareng sareng Densitron dina proyék-proyék anu maksimalkeun kamungkinan IDS, ogé Densitron HMI inovatif sareng téknologi tampilan. "

-Ends-

Témbongkeun online: www.densitron.com/insight

Ngeunaan Hawk Media Partnership
The Hawk Media Partnership mangrupikeun jinis siaran anyar sareng konsultasi média, anu masihan palanggan kami para perhentian dina kaahlian téknis sareng kapemimpinan. Praktisi spesialis kami ngabantosan konsumén pikeun méréskeun tantangan téknis dina sadaya daérah produksi siaran, manajemén kontén sareng distribusi.

Keunikan urang mah nya ku lebar sareng pangalaman pangalaman, kasadiaan paménta kami sareng kamampuan kabuktian salaku tim praktisi.

Kami nawiskeun perusahaan siaran sareng média cara anu fleksibel sareng langsung kalibet sareng profésional anu sanggup pisan salaku individu atanapi tim.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.hawkmediapartnership.com

ngeunaan Densitron
Diadegkeun dina 45 sababaraha taun ka pengker, Densitron mangrupikeun ahli tampilan anu mendesain sareng manufaktur solusi HMI (Human Machine Interaction) anu ngarobih kana kabutuhan konsumén di sakumna dunya. Dina 2019, Densitron kaala produk Intelligent Display System (IDS) product sareng merk ti IPE Technologies. Gajah Mungkur gampang terpadu kana surfaces kontrol Densitron sarta nawarkeun sistem tampilan sareng kontrol sapinuhna anu bisa dipupuskeun, dumasar jaringan-kontrol sareng kadali anu logis sareng léngkah sareng kasumpulan Densitron urang aya. Urang kolaborasi sareng konsumén urang ngartos syarat husus sareng lajeng nyiptakeun produk anu diciptakeun pikeun nepikeun pamadegan. Dina bulan Nopémber 2015 Densitron parantos kaala ku Quixant plc anu mendesain sareng ngokolakeun solusi komputasi nu dioptimalkeun sareng monitor lolobana kana industri kaulinan global. Kalawan babarengan, Pausahaan boga kantor di Asia, Eropa jeung Amérika Kalér sarta ngarékayasa insinyur parantos didinya di sakuliah dunya, pendekatan global kami kana inovasi salawasna dikonci ku pangaweruh lokal anu luar lalos sareng pengarti kana syarat kultural. Produk urang tiasa kapanggih di rupa-rupa sektor kaasup siaran, médis, kaamanan, otomotif, signage digital sareng kaulinan. Informationmbaran langkung lengkep tiasa dipendakan di www.densitron.com.

Pencét Contact:
Becky Mekarwangi
Page Melia PR 
Tel: + 44 (0) 7810 846364
surélék: [email dijaga]


AlertMe