imah » jobs » kantor Pa

Bubuka proyék: Kantor Pa


AlertMe

kantor Pa

Kota, Propinsi
New York, NY
waktu
3-6 bulan +
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
11 / 06 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian hiji kantor PA anu tiasa sumping sareng ngabantosan tim APs urang ngatur sababaraha rentang proyék khusus, sareng tugas dumasar kantor.

Posisi 3-6 bulan sareng kasempetan langkung damel upami pas hadé.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)