imah » jobs » kantor Pa

Bubuka proyék: Kantor Pa


AlertMe

kantor Pa

pausahaan
Kota, Propinsi
New York, NY
waktu
3-6 bulan +
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
11 / 06 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian hiji kantor PA anu tiasa sumping sareng ngabantosan tim APs urang ngatur sababaraha rentang proyék khusus, sareng tugas dumasar kantor.

Posisi 3-6 bulan sareng kasempetan langkung damel upami pas hadé.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)