imah » wartos » Kapal Watek Profesional Kapal Perangkat Lunak jeung Stereo Mics

Kapal Watek Profesional Kapal Perangkat Lunak jeung Stereo Mics


AlertMe

MixerFace R4B mangrupikeun solusi ngarékam luhur pikeun Broadcasting Mobile

Chicago, Il - November 5, 2019 - Jalaneun ngumumkeun yén solusi rekaman médan profésional na, nyaéta MixerFace R4B, ayeuna pengiriman. Antarbeungeut rekaman ponsel anu diakoni hadir sareng sapasang mikropon stereo XY, PivotMics PM1, sareng perekam kartu SD 24-bit anu diwangun, nyiptakeun alat ngarékam sacara standar, luhur. MixerFace R4B anyar nahan sadaya fitur modél indung MixerFace, kalebet batrén anu tiasa dicas deui, perumahan logam anu kuat, audio siaran kualitas murni, sareng antarmuka pangguna anu taktil, sadaya digabungkeun pikeun nyiptakeun solusi sélulér anu sampurna pikeun siaran jauh atanapi pangumpulan warta , podcasting, sareng wawancara.

Di sagigireun janten solusi portabel utama pikeun aplikasi Broadcast & Radio, MixerFace R4B ogé sampurna pikeun ngarékam lapangan, taping konsér, latihan band, live streaming streaming, nyandak audio tina posisi nyampur FOH dina konser, sareng seueur deui.

MixerFace mangrupikeun alat audio anu gampang serbaguna, sering disebat "Swiss Knife of Audio". Batré internal anu tiasa dicaskeun deui manjangna dijauhkeun ti antarmuka audio portabel anu sanés sareng ngajantenkeun pendamping idéal pikeun jalanna. Dua preém mic anu kualitas luhur sareng kakuatan phantom 48V leres ngantepkeun pangguna milih mikrofon favoritna pikeun dirékam, atanapi tiasa dianggo nganggo CEntrance PivotMics PM1. The Neutrik Jacks input kombo nganggo fitur Hi-Z ngamungkinkeun nyolok dina gitar listrik sareng sapu, anu ogé ngandung harti yén MixerFace R4 tiasa dua kali alat latihan musik, pamanggih, atanapi mix-on-the-gig. Campuran R4B tiasa ngahurungkeun smartphone kana alat streaming atanapi DAW portabel, idéal pikeun motret audio nyora audio dimana waé.

Anu teu ternilai pikeun aplikasi siaran sareng radio, MixerFace ukuran R4B ukuran paspor ngajadikeun gampang pikeun ngarekam audio-kualitas profésional di mana waé. Mikrofon nawiskeun réspon frékuénsi datar, kamampuan SPL anu tinggi, sareng sora anu handap, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun ngarékam kecap sareng musik. Kapsul kondenser buatan jéntré dina mikrofon kénca sareng katuhu masing-masing dipasang dina sudut 45-gelar, ngabentuk pasangan stereo 90-gelar XY. Opsi, mikrofon tiasa diselapkeun kana saluran input tibalik, nyanghareup ka luar sareng ngarobih MixerFace kana alat wawancara kolom interaktif, anu cocog pikeun wartawan sareng podcaster anu ngawawancara para tamu sémah sacara langsung.

24-bit / 48kHz recorder kartu stereo SD nawiskeun "Rekam Tombol Hiji" sareng ngarebut audio langsung, tanpa ngantosan nyambungkeun smartphone atanapi tablet. Éta nyétak salinan panyamaran kaamanan sareng ngamungkinkeun streaming audio via telepon bari ngarékam salinan lokal ka kartu SD, tingkat kalenturan henteu cocog sareng perékam lapangan anu tos aya.

Alat anu dipasang-tripod ogé bakal pikaresepeun pikeun blogger video sareng videographers DSLR. Masangkeun sareng smartphone atanapi kaméra pidéo, produk naé kualitas audio langkung saé dina kaméra kaméra, sacara dramatis ningkatkeun nilai produksi pucuk video semi-profésional.

The MixerFace R4B sayogi ayeuna dina $ 499.99 USD (tinyurl.com/MixerFaceR4B). The CEntrance PivotMics énggal ogé ngirim sacara misah dina $ 179.99 pikeun pasangan.

"Kami mendesain parékam parékét ti mimiti parangkat, cara kami hoyong nganggo," saurna Michael Goodman, CEO CEntrance. "Kami diajar pisan sareng bangga pisan produk ieu. Palanggan kami moal kuciwa. "

Ngeunaan CEntrance
Pikeun ampir dua puluh taun, merek anu paling iconic di Pro Audio sareng Consumer Electronics tos ka CEntrance pikeun téknologi audio digitalna. Daya terang terang kumaha kakuatan-penghargaan pedal gitar, rekaman antarmuka, pamicara pinter, sareng DAC tina daptar AZ sahiji merek top, sapertos Alesis, Harman, McIntosh, sareng Zoom. Dinten ayeuna, kalayan gairah pikeun sora anu akar dina audio pro, CEntrance kengingkeun palanggan dunya kalayan garis inovatif, produk anu meunang pangajén pikeun ngarékam sareng pamain audio. Artis ngarékam anu kawéntar, produser, profésional sora sora, sareng desainer sora ngesahkeun solusi audio CEntrance. Didatangan kami di www.centrance.com

MixerFace ™, Interface Recording Mobile, Jasmine Mic Pre ™, BlueDAC ™ mangrupakeun mérek dagang ti CEntrance. Sadaya Tanda Dagangan mangrupikeun hak milik anu masing-masing. Sadaya hak disimpen.


AlertMe