imah » jobs » Kapala Operasional Téknis - Audio / Video Post Post - Bahasa Dubbing

Bubuka Proyék: Kepala Operasi Téknis - Audio / Fasilitas Pasang Pidio - Dubbing Basa


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: VSI los Angeles
location: van Nuys CA US
Téknologi pidéo sareng ngalaksanakeun alurahan anu tiasa dianggo. Pangalaman dina prakték Kontrol audio sareng pidéo. Ngalakukeun sareng marios damelan rékayasa audio:

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)