imah » wartos » Kartu Codec Hardware Matrox M264 Kéngingkeun Validasi XAVC ™ kanggo Aliran Kerja High Density 4K

Kartu Codec Hardware Matrox M264 Kéngingkeun Validasi XAVC ™ kanggo Aliran Kerja High Density 4K


AlertMe

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 -Matrox® Video dinten ngumumkeun yén na Kulawarga Matrox M264 tina kartu codec hardware H.264 parantos hasil ngalereskeun program verifikasi resmi XAVC ku Sony Produk Imaging & Solusi Inc. ("Sony“). Salaku solusi 4K XAVC multi kanal pikeun platform basis PC, kartu Matrox M264 sanggup ngadukung nepi ka opat aliran 4K60p XAVC Intra sareng encoding XAVC Long / dekoding tina kartu slot tunggal. Ngaliwatan kamampuan XAVC anyar ieu, OEM ayeuna tiasa nganteurkeun rupa-rupa kapadetan anu luhur, solusi anu disahkeun 4K XAVC — kalebet sistem replay, server ingest, server playout, generator karakter, sareng seueur deui.

Encoding anu ngarahkeun industri jeung dénsitas dekoding

Dirancang khusus pikeun alur kerja 4K berkapasitas tinggi, kartu codec M264 nyayogikeun encoding / dekoding basis H.264 (Baseline Profile kanggo High 10 Intra Profil dugi ka Level 5.2), kitu ogé prasetél anu disahkeun ku XAVC. Kapabilitas pangekodan / dekoding dugi ka opat 4K50 / 60p aliran XAVC 4K Intra Kelas 300 / 480 sareng XAVC 4K Long 4: 2: 2 sacara real-time kalayan enol CPU nganggo, kartu ieu gampang ngaleutikan kamampuan malah paling luhur PC multi-stop kontak, anu bajoang pikeun ngadukung ngan ukur hiji encode real-time. Kartu Matrox M264 ogé tiasa encode / ngodode dugi ka 40 aliran HD Kelas XAVC 100 atanapi XAVC Long 25 / 50 at 4: 2: 2 10-bit, atanapi 64 aliran-aliran HD dina 4: 2: 0 8-bit, kalayan konsumsi kakuatan rendah-rendah, dina tapak suku pangleutikna.

ngembangkeun Rapid

Kulawarga kartu kado Matrox M264 dirojong ku lapangan anu kabuktian Kit pangembangan software Matrox DSX (SDK). Matrox DSX SDK gaduh set éksténsif modul pamrosesan média anu kuat-kalebet input file / output (I / O), codecs software, sareng épék-CPU pikeun aplikasi gancang sareng pangembangan sistem. Kartu Matrox M264 ogé nyayogikeun plug-in pikeun H.264 akselerasi transcode dina kerangka FFMPEG.

"Matrox parantos lami ngadukung SonyFormat XAVC, sareng kami bungah sacara resmi ngémutan kartu Matrox M264 anu rusak bumi dina program verifikasi XAVC kami, "saur Jin Yamashita, Manajer Umum, Divisi Bisnis Solusi Media, Sony "Imaging Produk & Solusi, Inc." Kartu Matrox M264 ayeuna masihan pihak katilu anu pilihan saluran multi-saluran utama pikeun gampang encode / ngodukeun sababaraha aliran XAVC pikeun gampang ngahontal workflows 4K berkapasitas luhur. "

"Matrox bungah yén kartu Matrox M264 parantos disahkeun sareng diverifikasi pikeun panyebaran XAVC," saur Alberto Cieri, diréktur senior sales and marketing, Matrox Video. "Kolaborasi sareng pamimpin industri sapertos Sony, Matrox komitmen nyieun sadaya alur kerja 4K anyar, parantos aya, sareng gampang. "

Kartu codec hardware Matrox M264 bakal di lakukeun di IBC 2019 ti Séptémber 13-17 (Nangtung B15, Aula 7).

###

Ngeunaan Matrox Video

Matrox Video nyaéta téhnologi jeung pamimpin pasar dina widang 4K, HD, sareng SD na vidéo vidéo vidéo sareng software pikeun gancangan éncérasi H.264, ngédit péditan, audio / video input / kaluaran, ngalirkeun data, konversi sinyal A / V, server newak / playout, sistem kanal-in-a-box, sareng CGs. Teknologi-unggul pangajén Matrox's kakuatan kakuatan sauntuyan pinuh layar platform kreasi sareng pangiriman anu dipaké ku siaran, telcos, operator kabel, fasilitas pos-produksi, produser acara live, videographers, sareng professional A / V di sakuliah dunya. Diadegkeun dina 1976, Matrox nyaéta perusahaan anu pribadi di kantor puseurna di Montréal, Kanada. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka www.matrox.com/video.

Kontak Matrox Media:
Matrox Media Hubungan
surélék: [EMAIL PROTECTED]
Tel: + 1 (514) 822-6000
www.matrox.com


AlertMe