imah » wartos » Kartu Grafika Matrox D1450 pikeun Témbok Video Kaluaran High-Density Ayeuna Pengiriman
Kartu grafis quad-Matrox D1450: Listrik pidéo anu pantes ditingali.

Kartu Grafika Matrox D1450 pikeun Témbok Video Kaluaran High-Density Ayeuna Pengiriman


AlertMe

Matrox D1450 nyayogikeun OEM sareng sistem integrator kalayan blok gedong anu tepi ka 16K layar singkronisasi tina sistem tunggal, bari nawiskeun sakumpulan alat pengembang anu saé pikeun ningkatkeun témbok pidéo ditingkatkeun

MONTREAL - 30 Juli, 2020 —Matrox® suksés ngumumkeun yén Matrox D-Series D1450 kartu grafik multi tampilan ayeuna pengiriman. Tujuan-diwangun kana témbok pidéo generasi salajengna, ieu slot single anyar, quad-4K HDMIKartu grafik ® ngamungkinkeun OEM, integrator sistem, sareng pamasang AV gampil ngahijikeun sababaraha papan D1450 pikeun gancang nyebarkeun témbok pidato output-density anu luhur 16 tampilan 4K sing disinkronisasi. Kalayan seueur parangkat lunak témbok video sareng alat pamekar pikeun pangaturan khusus sareng pangembangan aplikasi, D1450 idéal pikeun jembar 24 Komérsial sareng kritis 7/XNUMX, kalebet kamar kontrol, perusahaan, industri, pamaréntahan, militer, signage digital , siaran, sareng seueur deui.

Kamampuhan maju

Dirojong ku téknologi inovatif sareng kaahlian industri jero, D1450 ngirimkeun video sareng grafik anu luar biasa dugi ka opat 4K HDMI monitor tina kartu slot tunggal. OEM, integrator sistem, sareng profésional AV tiasa gampang nambihan — sareng nyingkronkeun — pidangan ku framelocking dugi ka opat kartu D-Series liwat kabel framelock-to-board. Salaku tambahan, D1450 nawiskeun dukungan HDCP pikeun mintonkeun kontén anu dilindungi, ogé Microsoft® DirectX® 12 sareng dukungan OpenGL® pikeun ngajalankeun aplikasi profésional anu pangahirna.

 

Kabuktian témbok témbok pidéo

Kartu D-Series tiasa dianggo sacara lancar sareng portopolio témbok pidéo Matrox lengkep. OEM sareng integrator sistem tiasa masangkeun D1450 Matrox Mura IPX moto kartu pikeun nambihan pungsionalitas HDCP canggih pikeun moto sareng ningalikeun sumber anu dijaga-kontén — kalebet kotak set-top, Blu-ray Disc ™ sareng pamuter média, sareng konsol permainan video. D-Series ogé tiasa digabungkeun sareng Matrox QuadHead2Go ™ Controllers multi-monitor pikeun ngadamel konfigurasi skala skala ageung dugi ka 64 x 1920x1080p60 layar.

 

Kadali adat

D-Series kalebet perangkat lunak manajemén desktop Matrox PowerDesk-kabuktian lapangan. Pangguna tiasa milih tina sababaraha alat canggih — kalebet desktop atanapi mérek mandiri, mode klon, pangsi, pangurus bezel, tumpang tindih sareng sateras -na pikeun gampang ngonpigurasikeun sareng ngaropea setélan tampilan multi. Samentawis fitur software manajemén témbok témbok Matrox MuraControl, anu nyayogikeun panyayun sareng platform intuitif pikeun ngatur sumber témbok témbok sareng layout boh sacara lokal atanapi jarak jauh, sareng sacara real waktos. API tembok témbok Matrox, SDK, sareng pustaka ogé sayogi pikeun pamekar sareng pamasangan AV anu resep nyiptakeun fungsi sareng aplikasi kontrol khusus.

 

"Tembok pidéo henteu kedah sesah, sareng kartu grafis Matrox D1450 mangrupikeun conto anu sampurna kumaha urang terus-terusan ngadamel desain sareng panyebaran gampang pikeun nasabah," saur Fadhl Al-Bayaty, manajer pengembangan bisnis, Matrox. "Ngagaduhan kartu tunggal, kartu anu tiasa nganggo 4K kalayan ukuranana ageung HDMI konektor nyayogikeun OEM sareng integrator sistem énggal kalenturan anyar pikeun ngahontal tingkat skalabilitas anyar sareng genah tina prosesor témbok témbok tunggal. Kami bungah ningali konsumén témbok video kami mangpaatkeun D1450 dina pamasangan anu bakal datang. "

kasadiaan

Matrox D-Series D1450 quad-monitor HDMI kartu grafik (nomer bagian: D1450-E4GB) ayeuna dikirimkeun ka sadunya. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan solusi multi tampilan anyar ieu, hubungan Matrox Graphics.

 

Ngeunaan Matrox Graphics Inc.

Matrox Graphics mangrupikeun produsén global anu dipercaya, kualitas luhur ASIC, dewan, pakakas, sareng parangkat lunak. Dirojong ku kaahlian desain imah sareng dukungan pelanggan anu khusus, produk Matrox nganteurkeun gambar panémbong, penyambungan, panyebaran, sareng tampilan. Téknik produk bermutu ageung ti saprak 1976, téknologi Matrox dipercaya ku para profesional sareng mitra sadunya. Matrox nyaéta perusahaan anu diayakeun pribadi di Montréal, Kanada. Kanggo inpo nu langkung lengkep, kunjungan www.matrox.com/graphics.

 

Kontak Matrox Media:

Matrox Media Hubungan
Tel: + 1 (514) 822-6000
website: www.matrox.com/graphics


AlertMe