imah » wartos » PROJEKI ARTWORKS TRANSFORMS INTO PIXEL ARTWORKS

PROJEKI ARTWORKS TRANSFORMS INTO PIXEL ARTWORKS


AlertMe

- Transisi kana nami anyar ngagambarkeun ambisi perusahaan ngabengkokkeun, ngawangun sareng ngarobah téknologi dina pasar anu béda -

Panerapan Artworks, spesialis-unggul pangajén dina téknologi cahaya sareng piksel, parantos dibatesan deui Pix Artworks, ngagungkeun evolusi perusahaan sareng nyebarkeun panggunaan téknologi inovatif sakumaha teras teruskeun kana pasar global anyar.

Tom Burch, Direktur Ngatur Pixel Artworks, saurna, "Langkung salami, kaahlian pelayanan kreatif, téknis, sareng pangiriman kami parantos ningkat sareng kamajuan anu luar biasa dina téknologi tampilan dumasar piksel. Mangtaun-taun kami parantos nyarioskeun carita klien ngaliwatan medium anu saé pikeun éta proyék naha aya anu boléd, desain lampu, LED atanapi pemetaan ramalan. Waktu ieu nami kami ngagambarkeun ieu.

"Klién urang biasa sumping ka kami nalika wengi langkung poék sareng jalma mikirkeun proyéksi, ayeuna tim bakat kami ampir 50 urang di dua buana tiasa mendesain konsep anu ampir terbatas anu ngagumbirakeun, ngajelaskeun sareng masihan ilham dina lingkungan naon waé - ti digital kaluar-of -Ngawé pikeun aktivasina bandara raksasa, kanggo acara live koreografi sareng pangalaman immersive anu gelar 360. Kami cet nganggo lampu, sareng dunya mangrupikeun kanvas. ”

Proyék panganyarna ti Pixel Artworks kalebet tahap émbaran inovatif kana kompetisi global Swimming League kompetisi, lampu anu lumayan sareng acara pemetaan proyék pikeun bubuka grand tina Macillan distillery di Skotlandia; wisata pop-up paviliun pikeun ngamajukeun Expo2020 di Dubai nampilkeun LED sareng sadaya kamar tina panél LCD, tampilan pencahayaan sareng layar toél; sareng sénsitip ngagambarkeun pangalaman immersive live luar pikeun Perang Dunya Kadua Museum di Gdansk pikeun nyirian 80th ulang taun Perang Dunya Kadua, kalayan téater live choreographed, desain lampu sareng pemetaan ramalan.


AlertMe