imah » 2014 NAB Tembongkeun

2014 NAB Tembongkeun

Semi-Studios: Kandaraan Mobile Produksi atanapi Mesin Mystery magis?

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Anjeun terang anjeun tos seen'em - nu semis super-badag jeung studio produksi pinuh di jero éta ... Jeung sanajan maranehna datangna dina ukuran van baku (anu affiliates lokal Anjeun gaduh), Kuring ngawangkong ngeunaan leuwih Anjeun bisa praktis hirup di - kalayan sagala bells na whistles yén sanajan sababaraha studio leutik jeung imah pos-produksi ngan teu boga! Di handap ieu mangrupakeun ...

Maca deui "

Announcing nu Dashboard #NABShow Media Sosial @BroadcastBeat

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Komitmen ka bringing anjeun teh mutlak pangalusna sarta panganyarna dina warta Industri studio sarta informasi, majalah online "www.broadcastbeat.com" geus nembe ditambahkeun a dasbor média sosial ka ramatloka Magazine Darso Broadcast. Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) Pébruari 26th, 2015 "Broadcast Darso Magazine" ieu terus luhur kompetisi kalayan méré anjeun Media Sosial Dashboard. Mun anjeun kantos ...

Maca deui "

Naga Geus landed: The RED Naga nu IS #NABShow Wrap Up

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nalika reviewing nu RED Naga ku RED Digital Bioskop jeung ningali naon kaméra ieu brings béja, dua kecap datangna ka pikiran: "Kantun stunning!" Sumuhun, RED henteu tinggal ditunda maranéhanana "méméh motong ujung" breakthroughs taun kaliwat, aranjeunna anu bringing langkung ... Aranjeunna keur putting pisan "seksi" sapotong teknologi tinggi tungtung dina tempat pasar sarta pembuatan ...

Maca deui "

The Avid Interplay | MAM Solusi Ihtisar #NABShow Wrap Up

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kudu kantos tumuwuh pikeun solusi Media Aksés Manajemén terpusat nu nyadiakeun customer ku téhnologi dipercaya jeung kabuktian ayeuna keur kahontal ku avid Interplay | MAM Solusi! The folks di Avid Téhnologi geus digawé teuas sarta tirelessly dina ngamekarkeun leyuran yayasan anu ngawangun workflows na arsip sentral anu interlink unggal pangdeudeul, fasilitas, lokasi geografis, sarta ...

Maca deui "

ATEME urang Titan ngodekuen Ultra High Definition (UHD) 4K Kandungan sarta delivers ka massa!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Koréa Kidul Homechoice Network, dibuka teh UMAX Channel, salaku UHD munggaran (Ultra High Definition) saluran kabel di dunya! Broadcasting di 4Kp60 (resolusi 2160 × 3840 piksel kalawan 60 pigura per detik) on April 10, 2014- The Homechoice Network milih Titan pikeun kualitas video luar biasa sarta kasaluyuan! Titan aya ATEME urang hareup generasi TV Kepala-Ahir, hiji real-time multi-kanal / format encoder / transcoder pikeun multi-layar ...

Maca deui "

Shindler urang 2014 #NABShow pandang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

konferensi Industri taunan utama kayaning Nasional Association of siaran Konférénsi (NAB) jeung Consumer Electronics Tembongkeun (CES) jeung lianna kacida pentingna jeung industri jeung bagéan pasar nu urang jalan. Bari urang raket lagu téhnologi jeung bisnis announcements sapanjang taun sarta hadir acara pikeun bisnis urang ogé pikeun kumaha aranjeunna dampak klien kami jeung ...

Maca deui "

Ieu Offical: The DSLR Sony 4K a7s ngumumkeun dina #NABShow Wrap Up

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Loba filmmakers profésional sarta photographers digital geus ngantosan kaméra DSLR 4K nu ngahasilkeun sensitipitas ultra luhur nepi ka ISO 409,600, warna kasatiaan tinggi, video kaluaran 4K HDMI, tur ngarekam 120fps / 720p. Sony geus pasti dijieun Santika badag ku nambahkeun sapotong ieu éndah téhnologi 4K ka kantos kasohor pigura pinuh eunteung-kirang garis kaméra maranéhanana, hiji pengumuman dijieunna di ...

Maca deui "

Digimetrics ngajalankeun Parakan 5 di #NABShow Wrap Up

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Di NAB 2014, Digimetrics dibuka dina Parakan 5 nu rada impressive otomatis software QC yén pasti bakal nyaimbangkeun jeung ngurangan rata waktu pikeun nempoan unggal dilaporkeun QC ngaluarkeun tina menit detik! solusi seru kieu nyadiakeun akses rusuh misalna pikeun nempoan nepi ka 8 kali eusi leuwih dina periode waktu anu sarua anu bakal mawa anjeun ka ngawas jeung ...

Maca deui "