imah » 2014 NAB Tembongkeun

2014 NAB Tembongkeun

Semi-Studios: Kandaraan Mobile Produksi atanapi Mesin Mystery magis?

Anjeun terang anjeun tos seen'em - nu semis super-badag jeung studio produksi pinuh di jero éta ... Jeung sanajan maranehna datangna dina ukuran van baku (anu affiliates lokal Anjeun gaduh), Kuring ngawangkong ngeunaan leuwih Anjeun bisa praktis hirup di - kalayan sagala bells na whistles yén sanajan sababaraha studio leutik jeung imah pos-produksi ngan teu boga! Di handap ieu mangrupakeun ...

Maca deui "

Announcing nu Dashboard #NABShow Media Sosial @BroadcastBeat

Komitmen ka bringing anjeun teh mutlak pangalusna sarta panganyarna dina warta Industri studio sarta informasi, majalah online "www.broadcastbeat.com" geus nembe ditambahkeun a dasbor média sosial ka ramatloka Magazine Darso Broadcast. Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) Pébruari 26th, 2015 "Broadcast Darso Magazine" ieu terus luhur kompetisi kalayan méré anjeun Media Sosial Dashboard. Mun anjeun kantos ...

Maca deui "

Naga Geus landed: The RED Naga nu IS #NABShow Wrap Up

Nalika reviewing nu RED Naga ku RED Digital Bioskop jeung ningali naon kaméra ieu brings béja, dua kecap datangna ka pikiran: "Kantun stunning!" Sumuhun, RED henteu tinggal ditunda maranéhanana "méméh motong ujung" breakthroughs taun kaliwat, aranjeunna anu bringing langkung ... Aranjeunna keur putting pisan "seksi" sapotong teknologi tinggi tungtung dina tempat pasar sarta pembuatan ...

Maca deui "

The Avid Interplay | MAM Solusi Ihtisar #NABShow Wrap Up

Kudu kantos tumuwuh pikeun solusi Media Aksés Manajemén terpusat nu nyadiakeun customer ku téhnologi dipercaya jeung kabuktian ayeuna keur kahontal ku avid Interplay | MAM Solusi! The folks di Avid Téhnologi geus digawé teuas sarta tirelessly dina ngamekarkeun leyuran yayasan anu ngawangun workflows na arsip sentral anu interlink unggal pangdeudeul, fasilitas, lokasi geografis, sarta ...

Maca deui "

ATEME urang Titan ngodekuen Ultra High Definition (UHD) 4K Kandungan sarta delivers ka massa!

Koréa Kidul Homechoice Network, dibuka teh UMAX Channel, salaku UHD munggaran (Ultra High Definition) saluran kabel di dunya! Broadcasting di 4Kp60 (resolusi 2160 × 3840 piksel kalawan 60 pigura per detik) on April 10, 2014- The Homechoice Network milih Titan pikeun kualitas video luar biasa sarta kasaluyuan! Titan aya ATEME urang hareup generasi TV Kepala-Ahir, hiji real-time multi-kanal / format encoder / transcoder pikeun multi-layar ...

Maca deui "

Shindler urang 2014 #NABShow pandang

konferensi Industri taunan utama kayaning Nasional Association of siaran Konférénsi (NAB) jeung Consumer Electronics Tembongkeun (CES) jeung lianna kacida pentingna jeung industri jeung bagéan pasar nu urang jalan. Bari urang raket lagu téhnologi jeung bisnis announcements sapanjang taun sarta hadir acara pikeun bisnis urang ogé pikeun kumaha aranjeunna dampak klien kami jeung ...

Maca deui "

Ieu Offical: The DSLR Sony 4K a7s ngumumkeun dina #NABShow Wrap Up

Loba filmmakers profésional sarta photographers digital geus ngantosan kaméra DSLR 4K nu ngahasilkeun sensitipitas ultra luhur nepi ka ISO 409,600, warna kasatiaan tinggi, video kaluaran 4K HDMI, tur ngarekam 120fps / 720p. Sony geus pasti dijieun Santika badag ku nambahkeun sapotong ieu éndah téhnologi 4K ka kantos kasohor pigura pinuh eunteung-kirang garis kaméra maranéhanana, hiji pengumuman dijieunna di ...

Maca deui "

Digimetrics ngajalankeun Parakan 5 di #NABShow Wrap Up

Di NAB 2014, Digimetrics dibuka dina Parakan 5 nu rada impressive otomatis software QC yén pasti bakal nyaimbangkeun jeung ngurangan rata waktu pikeun nempoan unggal dilaporkeun QC ngaluarkeun tina menit detik! solusi seru kieu nyadiakeun akses rusuh misalna pikeun nempoan nepi ka 8 kali eusi leuwih dina periode waktu anu sarua anu bakal mawa anjeun ka ngawas jeung ...

Maca deui "

Panasonic VariCam 35mm Debuts di #NABShow Wrap Up

The unveiling of Panasonic urang karek dimekarkeun VariCam 35 geus pasti dirancang nyieun penanganan gambar luhung dina sababaraha format kaasup 4K, UHD, 2K na HD nyieun kaméra ieu mangrupa alat unparalleled pikeun tinggi-tungtung filmmaking, commercials jeung produksi episodic ogé acara 4K hirup. The VariCam 35 baris nganteurkeun sababaraha format rekaman, kaasup 4K na UHD di 4K AVC-ultra, sarta ...

Maca deui "

Nila urang Petinju na Instrumén Varsa Weatherproof LED cahaya dina #NABShow Wrap Up

komitmen Nila urang ka manufaktur sustainable lingkungan, luhur-kacaangan LED fixtures cukup awét pikeun minuhan kabutuhan dina kaayaan produksi harshest, sabenerna shines ngaliwatan kalayan garis Petinju na Varsa IP65 nu ditembongkeun dina NAB 2014! Desain sleek sahiji instrumen cahaya impressive henteu ngan serbaguna sarta pamaké ramah, tapi maranéhna ogé ngahasilkeun kaluaran lampu rongkah nu nyadiakeun keur hébat ...

Maca deui "

#NABShow 2014:! Motong Tepi Kamera Wrap up ... Boy, Kami geus Kita Hayu a Long Jalan

Dina pikiran kuring, anu 2014 NAB Tembongkeun bakal turun jadi salah sahiji taun paling istiméwa sarta seru pikeun motong-ujung téhnologi kaméra inovatif! Leumpang acara lanté sarta ngabogaan kasempetan pikeun demo jeung marios sakabéh ieu kaayaan luar biasa tina kaméra 4K seni éta misalna tangtu kacilakaan! Pilari ka lembur dina sabaraha téknologi ieu bakal ...

Maca deui "

Freefly: Showcases ma ?? VI M5 stabilisasi System di #NABShow Wrap Up

Freefly ditembongkeun ka impressive na karek dirancang ma ?? VI M5 salaku sistem stabilisasi haliber tinggi di NAB 2014. Tim di Freefly geus ngalamar hiji sistem stabilisasi luar biasa anu ngamungkinkeun pikeun nu kaméra anggaran tinggi makéna anu ilaharna pakait jeung sistem elegan sapertos geuwat poé dina pasaran! Perhatian ka jéntré kana gimbal di-imah direkayasa geus 100% ...

Maca deui "

Ngabuburit Summicron-C ditembongkeun di #NABShow Wrap up

CW Sonderoptic urang ditembongkeun ka lenses perdana ci ngabuburit Summicron-C di NAB 2014, anu "... nempatkeun rarancang jeung manufaktur téhnik paling modern kana layanan nyiptakeun hiji sét timeless of lenses nu ngatur pikeun moto tékstur creamy tina dunya tanpa sacrificing seukeutna gambar na jelas ". The" saeutik lanceukna "tina garis Summilux rupa, nu Summicron brings nu manufaktur sarua ...

Maca deui "

ZEISS Compact ngadeukeutkeun lénsa Nyadiakeun kalenturan na Performance di #NABShow Wrap Up

lenses ZEISS anu dipikawanoh pikeun pagelaran stellar mutlak di dunya élmu optik, sarta ayeuna ku Kaluaran panganyarna tina CZ.2 70-200mm T / 2.9 jeung lenses Compact ngadeukeutkeun 28-80mm ZEISS nu neraskeun tradisi maranéhanana kaunggulan! The Compact ngadeukeutkeun CZ.2 garis nu kompak, serbaguna, sarta siap pikeun 4K, komo nawiskeun sinyalna full-pigura. Ukuran jeung beurat ieu ...

Maca deui "

The Canon CINE-SERVO Bringing Performance High-optik pikeun Produksi dina #NABShow Wrap Up

lensa CINE-SERVO zum anyar Canon urang teh cocok sampurna pikeun nyadiakeun kinerja sarta operasi tinggi-optik pikeun anjeun Néng, dokumenter, sarta naratif Productions. The Canon CINE-SERVO 17-120mm T2.95 ngadeukeutkeun lénsa geus dirancang pikeun ngalakukeun dina taktak-Gunung aplikasi atawa salaku konfigurasi lénsa bioskop tradisional. Ieu Néng-gaya salaku boga ciri husus nu handgrip Digital Girang ieu dilengkepan ...

Maca deui "

DaVinci ngabéréskeun 11: The Sadaya Dina Salah Post Solusi Produksi #NABShow Wrap Up

Karek ngarilis DaVinci ngabéréskeun 11 ku Blackmagic Desain, ngagabungkeun warna sadunya corrector paling canggih jeung profésional ngedit multi-lagu! Ieu kuat sadayana dina hiji solusi pos produksi pitur kamampuhan pikeun ngaktipkeun Anjeun edit, warna bener, finish jeung nganteurkeun kabeh tina hiji sistem! alat lengkep scalable jeung kuat ieu bisa dipaké nalika produksi atanapi di mana wae badag ...

Maca deui "