imah » 2014 NAB Tembongkeun (Kaca 5)

2014 NAB Tembongkeun

Siaran Darso ngahasilkeun Dina The Awan di #NABShow kalawan Panyiaran dilarang @forbiddentech

Hajat on delivering nu mutlak pangalusna sarta panganyarna dina warta Industri studio sarta informasi, majalah online - www.broadcastbeat.com - geus announcing partnership na kalawan Panyiaran dilarang - panyadia tina hi-tech Awan basis Edit Platform "FORscene". Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) Maret 25, 2014 - "Broadcast Darso Magazine" ieu Maskumambang ku Panyiaran dilarang. - Birokrat tina "FORscene" (basis Awan Edit Platform) jeung lianna ...

Maca deui "

#NABShow 2014 Pihak & Kajadian Daptar

Mun kuring teu nyebut AfterParties NAB, abdi bakal jadi ninggalkeun kaluar hiji chunk raksasa tina senang pakait sareng konvénsi wae - tapi utamana NAB! Mangga klik dina detil pihak pikeun émbaran nu leuwih lengkep, sakumaha sababaraha boh swasta, ku uleman wungkul atawa boga hiji muatan pangakuan. Sabtu, April 5 resmi 10: 30 pm Tao ...

Maca deui "

2014 #NABShow: Ulah trend di Me!

A trend nyaeta saukur gerak dina arah nu tangtu. Pamanggih yén hal ieu "trending" mangrupakeun salah sahiji lega, kandel jeung hésé kana nu fokus. Aya kitu loba hal nu bisa "trend" di dunya - ti Investasi, mun entertainers, mun téhnologi. Sagampil kageulisan aya dina panon ti beholder, ku kituna ieu trending dina pikiran ...

Maca deui "

Panasonic Setél Maranéhna Line Up pikeun #NABShow

Nasional Association upcoming sahiji siaran (NAB) Tembongkeun, April 7-10 di Las Vegas Konvénsi Center bakal kajadian seru misalna pikeun acara goers na exhibitors sapuk! Pabrik gear nepi ka showcase sagala téknologi anyar jeung nyadiakeun wawasan hébat kana dunya kantos-ngembang industri pilem jeung televisi, sarta Panasonic geus tumpuk garis maranéhanana nepi ka sababaraha ...

Maca deui "

The Karir Navigator: Kumaha mun Gawé a Karir Fair-Bagian Tilu-Kumaha mun Napigasi

The Karir Navigator: Kumaha mun Gawé a Karir Fair-Bagian Tilu-Kumaha mun Napigasi Ku Pamela Kleibrink Thompson, Karir Navigator Ieu katilu dina runtuyan artikel ngeunaan kumaha carana nyiapkeun kanggo Karir Fair di NAB Tembongkeun dina April 9. The Karir Fair méré Anjeun hiji kasempetan sangkan sambungan raray-to-beungeut ku dunungan poténsial. Di dieu tips on ...

Maca deui "

#NABShow - SPROCKIT jam-eta pikeun Future!

NAB thrives on duanana ngadegkeun jeung anyar. Ku kituna, naon hal nu anyar ieu attracting Malaikat jeung Nembe jeung saukur panasaran, Anjeun bisa ménta? Naha, ka acara dina NAB Tembongkeun, tangtu! Wilujeng sumping di SPROCKIT! Néangan-kaluar newest sahiji pausahaan anyar jeung inovatif anu disebutkeun bisa kudu ngaduruk waktu jeung sumber ngan mun meunang perhatian, ...

Maca deui "

2014 #NABShow Tren - IPTV & OTT ... Saha nu Lalajo naon? Nu bakal meunang?

A téhnologi pisan metot ngalaman hiji surge dipikaresep. Internet Protocol televisi (IPTV) keur nalungtik leuwih raket dinten ieu kusabab loba kaunggulan na. Kumisan ti video siaran live, IPTV nawarkeun duanana eusi on demand na interaktif (iTV) kemungkinan. IPTV beda-lami biasa "TV Internet" sabab, ilaharna mah, eta dikirimkeun ngaliwatan hiji kotak set-top, ngagunakeun protokol standardized (ngalibetkeun ...

Maca deui "

NAB 2014 - nu Témbongkeun Ti Inggris

Ilaharna miboga saparapat ti sakabéh NAB urang datang jet di ti luar negeri tur, upami anjeun dina palang katuhu tina katuhu hotél dina wengi katuhu, Anjeun bisa dihampura pikeun mikir yen seuseueurna aranjeunna dina gilirannana anu Britania ... Unggal Januari Inggris industri koléktif shudders sakumaha eta nilik dina NAB Kaluaran sawangan pencét mimiti buka kaluar ti ...

Maca deui "

MTI Film nawarkeun éta CarryOn Cortex di #NABShow

MTI Film henteu ngan hiji raksasa industri di dunya pilem restorasi na pos produksi, tapi ogé mangrupa panyadia ka produk anyar sleek Powered by Cortex Dailies, ngawanohkeun CarryOn nu! Cairan ieu leuwih tiis, 12TB of raided SSD urang, sarta maca kartu kaméra, ieu complimented kalawan kakawasaan 4K HD-SDI na HDMI pilihan output, 802.11ac WiFi & Bluetooth ...

Maca deui "

'Perlu keur Speed' Facilis TerraBlock Turbocharges Post Produksi pikeun Bandito Dadang

parusahaan produksi indie Bandito Dadang disadap Facilis Téhnologi urang TerraBlock 24D salaku hiji solusi gudang dibagikeun dina set pikeun ngagancangkeun produksi 4K pos pikeun "Perlu keur Speed," sutradara témbal Waugh urang nu dirilis dina bioskop on March 14, 2014. Dihasilkeun ku DreamWorks Gambar jeung dibintanginya Harun Paul, adaptasi pilem ti séri Electronic Arts 'tina "Kudu pikeun Speed" video kaulinan kieu racer jalan ...

Maca deui "

Desain ensemble nembongkeun Pergaulan jeung nyandak langsung Pikeun BrightEye NXT 2.0 Routers #NABShow

March 31, 2014 Jukut Valley, California - Kacapi sareng Angklung desain dinten ngumumkeun pelepasan NAB tina software versi 2.0 keur na garis BrightEye NXT of Compact Routers. The pamutahiran software, disadiakeun dina euweuh muatan ka boga Kacapi sareng Angklung desain BrightEye NXT Video Routing Switchers, nyadiakeun larut jeung transisi nyokot langsung ti HDMI ogé sumber SDI, kontrol éksternal ...

Maca deui "

i-Yuno Captions Dunya teh - Baca eta di #NABShow 2014

Kumaha saur anjeun nalika anjeun ningali kecap atanapi Captioning katutup némbongan di bagean handap layar anjeun? Anjeun pikir jalma anu geus nyadiakeun tarjamah nu hirup salaku ayeuna teh lumangsung atanapi saur anjeun mesin keur ngalakonan sagala karya? Mun anjeun milih kiwari dimungkinkeun, anjeun bener ... lamun milih urut, anjeun ogé katuhu! Dina sababaraha ...

Maca deui "

The Karir Navigator: Kumaha mun Gawé a Karir Fair-Bagian Two- Nyiapkeun na Plan

The Karir Navigator: Kumaha mun Gawé a Karir Fair-Bagian Two- Nyiapkeun na Plan Ku Pamela Kleibrink Thompson, Karir Navigator Ieu kadua tina runtuyan artikel ngeunaan kumaha carana nyiapkeun kanggo Karir Fair di NAB Tembongkeun dina April 9. The Karir Fair méré Anjeun hiji kasempetan sangkan sambungan raray-to-beungeut ku dunungan poténsial. Pikeun meunangkeun ...

Maca deui "

The 17th MediaMotion Ball Gala #NABShow

Nalika attending Nasional Association of siaran Konférénsi sarta némbongkeun dina fabulous Las Vegas, Nevada - acara goers flock mun teu ukur diajar sarta maénkeun jeung Toys anyar jeung panganyarna, tapi ogé kasampak ningali nu "panas" acara aranjeunna hoyong nyandak di! The 17th Taunan MediaMotion Ball hiji acara anu Internasional Media Pamaké Grup na ...

Maca deui "

Fairlight ngajalankeun EVO.Live - paradigma anyar Dina Audio Live Produksi @FairlightAU

Sydney, Australia - Dina NAB 2014, Fairlight baris ngawanohkeun EVO.Live - sistem Pergaulan generasi audio digital anyar keur paling nuntut dina hawa jeung Productions hirup. Diwangun dina Fairlight urang anjog-ujung ngolah audio jeung beungeut kontrol téknologi, sistem anyar ieu hadir kalawan Kapercayaan hirup bener, maturan nu pangalusna mungkin nilai harga / kinerja sarta fitur operasional unik. The Pergaulan konsol urang kompak, modular ...

Maca deui "

@AxleVideo nambihan Mobile, rojongan @Avid mun radikal Basajan workflow di #NABShow

as 2014 ngamungkinkeun pamaké dina laptop, tablet, sareng smartphone nganggo média sareng kolaborasi dimana waé NAB (Booth SL15516), Boston, MA - March 25, 2014. axle Video, pausahaan ngartikeun ulang manajemén media, dinten ngumumkeun axle 2014, versi anu panganyarna tina software manajemén média unggul pangajénna, aya sababaraha kamampuan gancang, nepi ka aset 300,000, pangrojong iphone sareng Android dioptimalkeun, pangrojong pikeun interfaces pamaké anu aya lokal. ...

Maca deui "