imah » 2014 NAB Tembongkeun (Kaca 5)

2014 NAB Tembongkeun

#NABShow: Poé Hiji di 2014 NAB Tembongkeun ku Debra Kaufman

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ku Debra Kaufman Ieu ampir tabuh 11 wengi dinten Senén wengi sareng kuring nembé uih deui ti tuangeun anu saé pisan sareng informatif sareng Canon. Canon nyandak kuring sareng sakumpulan alit wartawan ka Jepang dina bulan Nopémber; Kuring ngagaduhan kaistiméwaan ngalalana ka pabrik lensa aranjeunna sareng pendak sareng seueur éksékutip. NAB tuangeun, tradisi anu ka 11 na ...

Maca deui "

Janji Téhnologi Nyadiakeun Beunghar Media Pangiriman pikeun perusahaan Leyuran di #NABShow

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dinten ayeuna, 7 April 2014, PROMISE Technology, Inc. parantos debut sababaraha produk anu saé anu ningkatkeun produktivitas pangiriman perusahaan. Pegasus 2 M4 pro-sumer RAID Desktop Storage anu ngagaduhan gudang Thunderbolt 2 hardware RAID, mangrupikeun solusi panyuntingan pidéo pidéo 4K anu hadé anu ngamungkinkeun portabilitas pangguna sareng solusi "on-the-go" pikeun lingkungan anu jauh sareng anu sanés . The Pegasus ...

Maca deui "

Marty Shindler babagi tips NAB kalawan Pamela Kleibrink Thompson na Broadcast Darso

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Marty Shindler, CEO, The Shindler pandang, Inc., Los Angeles dibagikeun tips kalawan Pamela Kliebrink Thompson ti Broadcast Darso. Pamela: Naon nasehat anjeun gaduh keur batur anu geus pernah geus nepi NAB saméméh? Marty: rencana payun. acara tiasa overwhelming malah ari keur golongan urang anu geus attending salila sababaraha taun. Kuring keur hiji dihadiran keur mimiti ...

Maca deui "

Blackmagic Desain Debuts seru Produksi Studio Leyuran di #NABShow

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dinten ieu, 7 April 2014, Desain Blackmagic ngumumkeun sababaraha produk studio produksi "mutakhir" anu bakal merevolusi cara urang ningali 4K sareng sajabina! Produk anu dipidangkeun bakal ngamungkinkeun pikeun studio pikeun ngahijikeun sareng téknologi Blackmagic Design tina siaran Black Magic Studio Camera anyar anu aya dina 1080HD sareng modél Ultra HD dimimitian ngan ukur $ 1,995, Kaméra ATEM ...

Maca deui "

The 2014 #NABShow - Dinten Kahiji

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dinten ayeuna mangrupikeun dinten Kahiji tina The 2014 NAB Show - sareng kuring kantos ngompa pisan! Panto bakal kabuka (Abdi sakitar 10 menit ti kajantenan éta) sareng panginten kuring bakal ngabagikeun sakedik pidéo anu kuring damel kamari - sateuacan SÉSA pencét di Témpél Lantai! Pariksa deui: Ieu urang sadayana ngantosan ...

Maca deui "

Panasonic AND naskah kuno ngembarkeun tinggi-speed 4K V-atah solusi rekaman Pikeun Panasonic VARICAM 35 kaméra

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

London, Inggris, 7 April 2014 - Panasonic sareng Codex, pamekar pamimpin rékaman RAW sareng sistem manajemen média pikeun gambar gerak sareng produksi tivi, dinten ayeuna ngumumkeun aliansi pamekaran produk strategis. Codex, pamimpin industri dina rékaman sareng alur kerja RAW, damel sacara éksklusif sareng Panasonic kanggo nganteurkeun hiji-hijina kompak, kecepatan-gancang 4K perekam RAW anu henteu dikompréskeun pikeun PanConus VariCam ...

Maca deui "

G-Téhnologi GALAKAN BARISAN 'STUDIO' BARÉNÉNNG GARAJAR HÉSA ÉKSA

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dina Desain Hideung Sleek Sadaya-énggal, G-SPEED® Studio sareng G-RAID® Studio Nganteurkeun Inovasi Anyar dina Kinerja, Gaya sareng Reliabilitas pikeun Ngédit Pidéo 2K / 4K, Fotografi sareng Aliran Kerja Nyiptakeun Kontén Asosiasi Nasional Panyiaran (NAB 2014 , Booth # SL9005), Las Vegas, 7 April 2014 - G-Technology, pamimpin ngirimkeun solusi panyimpenan premium pikeun produksi audio / pidéo, fotografi sareng kréatip ...

Maca deui "

Naskah kuno manjangan workflow ngarojong RED epik Naga

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

London, Inggris, 7 April 2014 - Codex, pamimpin industri dina rékaman RAW sareng téknologi workflow RAW anu teu dikomprés, parantos ngumumkeun alur kerja anu didukung pikeun kaméra RED EPIC DRAGON, sareng bakal nunjukkeun alur kerja anu teu énggal ieu nganggo Codex Vault, salami NAB 2014 di stan Codex # C6048 sareng di stan RED # SL1519. Aliran kerja anyar pikeun EPIC DRAGON kalebet ...

Maca deui "