imah » 2016 NAB Tembongkeun

2016 NAB Tembongkeun

Cahaya pikeun Broadcast (aka "cahaya 101") sakumaha katingal di #NABShow

cahaya modern pikeun siaran bener ngagaduhan bade di 1938 kalawan penampilan télévisi warna. Hiji kanyataan yen loba jalma teu nganggap éta tahap sarta cahaya pilem anu bit béda. cahaya ditangtoskeun henteu ampir jadi basajan sakumaha ngarah lampu sarta ngarobahna kana. Sagala pamancar sarta kaméra fancy teu hartosna hiji hal lamun teu tiasa ...

Maca deui "

A Quartet tina pangalaman NAB

Sababaraha goings-on NAB unik anjeun WAJIB ngalaman keur diri! 1 - konferensi Post-Produksi Dunya The konferensi Post Produksi Dunya bade janten Kandungan Birokrat paradise. acara ieu lasts Ti 16th April kana 20th, kalawan 148 kelas / seminar / pidato kajadian dina lima poé ieu. Latihan bakal dina rupa subjék, ku hal saeutik pikeun ampir unggal ...

Maca deui "

'Kakaisaran' hits 2016 NAB Témbongkeun

- Chairmen Fox Télévisi Grup na CEOs Dana Walden & Gary Newman jeung Kakaisaran Showrunner Ilene Chaiken dikonfirmasi sakumaha Panelists - Washington, anggota DC- Key sahiji tim balik runaway runtuyan hit Kakaisaran Rubah urang bakal némbongan di NAB Tembongkeun bulan hareup di Las Vegas. Chairmen Fox Télévisi Grup na CEOs Dana Walden na Gary Newman, Kakaisaran showrunner Ilene Chaiken na ...

Maca deui "

Amrik Lorre bisa inducted kana NAB Broadcasting Galéri Kinérja

Legendaris eksekutif produser / panulis Amrik LORRE janten inducted kana NAB siaran Galéri Kinérja - "The Teori Bigbang," "Bu" jeung "Dua sarta" Creator na "Satengah Lalaki Mike & Molly" produser Eksekutif janten Ngawulang Senén, April 18, di Kredit 2016 NAB Poto Tembongkeun Télévisi Luncheon- Lorre: Seni Streiber The National Association of siaran (NAB) ngumumkeun dinten anu legendaris ...

Maca deui "

Siaran Pikeun recruit Seekers Proyék di 2016 NAB Témbongkeun

The NAB Atikan teleng (NABEF) baris boga imah teh NAB Tembongkeun Karir Fair di Westgate Las Vegas Resort na Kasino ti 10: 00 am - 3: 00 pm Rebo, April 20. Acara taunan bakal nyambung leuwih ti 1,000 Éntri jeung industri-tingkat eksekutif professional jeung luhur pausahaan siaran jeung media. Co-dihasilkeun ku Asosiasi Atikan Broadcast (Bea), fitur acara ngahanca ...

Maca deui "

Lahirna eusi jeung 2016 NAB Tembongkeun

Jalma sering teu ngartos istilah "nyiptakeun eusi." Padahal, eta bisa ngomong yén sakabéh lingkup kreasi eusi ieu ilaharna dilaksanakeun for teu dibales; éta sabab éta leuwih ti saukur naon éta nu nuju motret. Mimitina jeung foremost, nalika nyieun eusi, hal pangpentingna anu kreativitas éta; panggih, éta sagalana. Dean Evans, The Good ...

Maca deui "

Nu lénsa - manggihan pilihan dina 2016 NAB Tembongkeun

Di dieu hiji wawasan saeutik on lenses ... Milih lénsa ditangtoskeun nunut ka sababaraha variabel. Jarak, cahaya, sarta fokus nu sagala pertimbangan, ogé naon, naha, jeung lamun di makéna. Keur cameraman a na keur fotografer anu sarupa, tapi pasti teu sarua unggal grup boga gear sarta trik sorangan. Di set, nu ...

Maca deui "

Siaran Darso Magazine Dingaranan produsen NAB Tembongkeun hirup

Siaran Darso Magazine bakal ayana utama di 2016 NAB Tembongkeun via staf anak, featuring crews pilem roving, sinyalna média sosial jeung "live-blogging" April 16 - 21, 2016. Ft. Lauderdale, FL (GCOMM) Januari 5, 2016 - Broadcasting hirup tina NAB Tembongkeun Studio salah, dimimitian Minggu April 17th ngaliwatan Kemis April 21st, Broadcast Darso Magazine bakal glow jeung ...

Maca deui "

2016 NAB Tembongkeun Exhibitors & Booth Locations

NAB Tembongkeun Booth Locations

2016 NAB Tembongkeun Exhibitors Company Ngaran Booth Jumlah [E³] Engstler Elektronik Entwicklung GmbH C8232 1 Cicih, Inc. SL7408 2017 CABSAT Tembongkeun SU8925SR 24i Unit Media BV SU14504 25-Tujuh Systems N1934 2CRSI SU6115 305 Broadcast LLC N1530 360 Systems N5921 360Heros / Elumenati N8619 3D Robotics C2145 3D Storm SL2425 3M SL14617 3Play Media SU9525 3Way Leyuran SA SU9811 42NETMedia LTD. ...

Maca deui "

Announcing MEDIAMOTION bola 2016 Salila NAB Tembongkeun

Keur * 19th * sataun jalan kami anu ngabogaan pihak IMUG hébat sejen di NAB. Nempatkeun kumisan Senén soré, April 18th 2016 ti 5: 30pm keur naon bakal MediaMotion Ball sejen hebat! Ieu kami 19th ulang tina acara hébat ieu. The MediaMotion Ball bakal dilaksanakeun di Monte Carlo Resort na Kasino dina strip Las Vegas. Video ...

Maca deui "

Marquis mun Témbongkeun Anyar Avid Interplay Palang Platform di NABShow 2016

Marquis Broadcast, ahli dina workflows eusi na software integrasi media, ngahususkeun dina média jeung metadata pindah. Company geus kiwari ngumumkeun eta bakal némbongkeun Avid Interplay cross workflows platform anyarna dina NAB 2016 on stan SL8730. "Sakur isu sambungan antara sistem siaran béda baris hasil dina workflow compromised tur episien," confirms Chris Apan, menata diréktur, Marquis Broadcast. ...

Maca deui "

Mobile & kurban TV nyambung manjangkeun Stasion tv Lokal

Mobile sarta nyambung kurban TV Alami manjangkeun TV Stasion Lokal 'relevansi, Kapamingpinan, sarta Kasempetan Méh 90 persén Amerika nyebutkeun aranjeunna nuturkeun warta lokal raket, sarta lamun maranehna ngalakukeun, stasiun TV lokal anu pilihan No. 1 maranéhanana. Maksudna nurutkeun ulikan 2015 bangku gereja Panalungtikan Center "News Lokal dina Jaman Digital," nu nyadiakeun sababaraha analisis panganyarna ...

Maca deui "

Data nyaéta Raja: kebangkitan QoS na QoE dina Awan

Eusi éta kénéh raja di lingkungan média massa dikontrol, tapi éta terus dina anceman keur commoditized. Kalawan sababaraha platform pangiriman, alat multi-layar sarta kompetisi global tumuwuh, urang hirup dina kulon liar digital uncontrolled anu ngembangna na spinning on unggal sumbu. Napigasi bentang kantos ngarobah ieu babarengan jeung paripolah panempo beuki finicky sarta nungtut, tanpa patogén ...

Maca deui "

Saluareun Bayangkeun - Hooking-up kalawan HP dina waktu keur 2016 NAB Tembongkeun

Iraha kuring ningali hal unik atanapi ngarobah di industri, abdi salawasna coba mun mairan atawa nyebutkeun sababaraha kecap ngeunaan éta; contona, dina hubungan deepening panganyarna antara Bayangkeun Komunikasi sarta Hewlett Packard perusahaan (HPE). Internét nyaéta katalis. Alatan shifts dramatis dina kabiasaan konsumsi video kiwari diwenangkeun, jasa awan merlukeun teu ukur modérnisasi siaran ...

Maca deui "

Siaran Darso Magazine ngahasilkeun sarta host 2016 'NAB Tembongkeun hirup'

Resmi NAB Tembongkeun program warta web nyadiakeun siaran live na di-jero ngawawancara Washington DC - Broadcast Darso Magazine baris ngahasilkeun sarta boga imah "NAB Tembongkeun hirup," bulan April 17-21, di taunan NAB Tembongkeun di Las Vegas. NAB Tembongkeun nyaeta konvénsi ngarah di dunya pikeun professional anu nyieun, ngatur jeung ngadistribusikaeun hiburan peuntas sagala platform media. "NAB Tembongkeun hirup" bakal disiarkeun online di nabshow.com na broadcastbeat.com sarta fitur ...

Maca deui "