imah » diulas

diulas

Dorna ngagumbirakeun pemirsa MotoGP sareng Viz Arena maya sareng grafik kanyataan anu ditambih

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MotoGP ™, tontonan balap motor pangsaéna di bumi, nampilkeun pengendara terkenal di dunya sareng motor anu paling maju sareng téknologi paling gancang, nyaéta pamirsa tipi anu ngagumbirakeun langkung jauh kalayan motong grafik nganggo perangkat lunak Viz Arena ti Vizrt. Viz Arena ningkatkeun sinyalna olahraga nalika siaran langsung kalayan grafik kanyataan virtual sareng augmented anu ditambih dina stadion, handapeun pamaén dina ...

Maca deui "

Pendakan Anu Pemenang The Rise Awards 2020

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Rise, grup advokasi anu meunang penghargaan pikeun awéwé dina sektor téknologi siaran, resep ngembarkeun juara pikeun Rise Awards taun ayeuna, anu diayakeun salaku bagian tina Taklimat DPP Tech Leaders '2020. Hakim ningali langkung 100 nominasi ti awéwé dina rupa-rupa peran sareng di panjuru dunya, dina sababaraha katégori: Bisnis, Insinyur, Marketer / PR, Rising Star, Sales, Technical ...

Maca deui "

Panyimpenan Digital Ngahasilkeun Produksi Saatos Pandemi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tom Coughlin, Coughlin Associates Pandemi Covid-19 parantos ngadorong seueur organisasi produksi pos pikeun damel jauh. Ieu nyababkeun pergeseran cara kontén média disimpen. Hiji elemen penting nyaéta kapercayaan anu langkung ageung dina panyimpenan awan, naha ti pusat data swasta atanapi ngalangkungan panyadia panyimpenan awan hiperscale. Dina tulisan ieu urang bakal ningali proyéksi urang ...

Maca deui "

CustomWeather sareng Bannister Lake Bentuk Kemitraan pikeun Nyiptakeun Kasempetan Usaha Anyar dina Panyiaran Broadcast sareng Digital

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dua perusahaan bakal kolaborasi pikeun ngembangkeun sareng pasar solusi ngalebetkeun produk Chameleon Bannister Lake sareng data cuaca khusus CustomWeather urang Bannister Lake sareng CustomWeather ngumumkeun dinten ayeuna yén aranjeunna parantos ngiringan kerjasama pikeun ngembangkeun kasempetan bisnis babarengan sareng ngaktipkeun pangguna tina perangkat lunak Chameleon Bannister Lake pikeun ngasupkeun data cuaca ti perusahaan cuaca khusus, CustomWeather, Inc. CustomWeather mangrupikeun industri-ngarah ...

Maca deui "

Vizrt ngalancarkeun kamampuan aliran éditan pikeun Viz Story 2 sareng Viz One 7 sareng Adobe Premiere Pro

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Bergen, Norwégia, 19 Oktober 2020 — Vizrt, panyadia terkenal alat-alat panyaritakeun visual anu ditetepkeun ku parangkat lunak pikeun panyipta kontén média (#SDVS), terus nambihan kamampuan ngédit pidéo anu langkung kuat kana alur kerja produksi média kalayan integrasi anu diperluas pikeun Adobe® Premiere® Pro. Ngédit ditempatkeun di tengah aliran kerja kreatif kalayan sékrési paling anyar tina alat panyuntingan Viz Story anu gampang sareng ...

Maca deui "

Tukeur kontén antar-perusahaan pikeun ranté suplai média modéren: anu ngajelaskeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Rick Clarkson Chief Stratégi Officer, Signiant Dina industri média ayeuna, mindahkeun sajumlah ageung eusi gancang sareng aman antara mitra anu misi kritis. Pertukaran eusi otomatis antar-perusahaan, antara perusahaan sadaya ukuran sareng géografi, penting pisan dina produksi bahkan langkung-langkung dina distribusi pilem anu dinamis sareng beragam, acara tipi, video game, aset OTT / VOD, sareng perusahaan anu pakait .. .

Maca deui "

Gadget Show Mulih ka Channel 5 nganggo ATEM Mini Pro

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Desain Blackmagic dinten ayeuna ngumumkeun yén ATEM Mini Pro parantos ngabantosan séri panganyarna tina The Gadget Show, dihasilkeun ku North One Television di Birmingham, tetep dina hawa sanaos kakoncara sareng tantangan jarak jauh sosial. Diluncurkeun taun 2004, The Gadget Show mangrupikeun program tipi anu fokus kana téknologi konsumen, anu ngagunakeun tautan studio dina unggal épisode. Di Inggris, éta disiarkeun dina Channel 5 sareng ...

Maca deui "