imah » diulas

diulas

NAB Tampilkeun New York Unjukkeun Podcast Series sareng Sémo Podcast Eksklusif

NAB Show New York ngan ukur sasih, sareng éta bakal gaduh langkung pamiarsa 15,000 sareng exhibitor 300. Acara ieu bakal nunjukkeun téknologi pangalusna dina téknologi generasi pikeun média, hiburan sareng telekomunikasi profesional sareng konperénsi sareng bengkel anu bakal museurkeun kana daérah sapertos: Televisi Film Satelit Online video Live Kajadian Live Podcasting Advertising Corporate A / V Production sareng pos ...

Maca deui "

Layanan Web Amazon Nyiptakeun Alur Usuk Awan Anyar Pikeun Nyiptakeun Konten Dina IBC 2019

Kalayan perusahaan média naon waé, anu langkung épéktip sareng sacara personalisasi leres-leres nyiptakeun inpormasi anu penting pikeun pasaran sorangan dina mode anu canggih. IBC 2019 ngadadak gancang, sareng perusahaan média di sakumna dunya bakal tiasa nyiptakeun, ngahasilkeun, sareng nganteurkeun kontén anu langkung gancang di mana waé sareng di mana waé ogé hatur nuhun kana AWS (Amazon Web Services Inc.). Taun ieu di ...

Maca deui "

2019 NAB Témbongkeun Profil New York: Jem Schofield

Jem Schofield (sumber: Jessica Workman-Schofield) 2019 NAB Show Profil New York mangrupikeun siri wawancara sareng profésional nonjol dina industri siaran anu bakal milu dina NAB Show New York taun ieu (Oct. 16-17). ________________________________________________________________ Filmmaker sareng guru video Kecil-to-No-Crew Jem Schofield, poko wawancara pang anyarna, nyaéta saurang jelema anu ngagem topi. "Abdi produser, ...

Maca deui "

NewTek Ushers Evolution Of Visual Crita Visual Software-Defined Defence at IBC 2019

Teu aya ragu anu gaduh otomatis révolusionér, perangkat lunak produksi langsung anu terbatas, sareng solusi gancang / gampang kana video IP ngamungkinkeun NewTek terus-terusan ngagiring dina ékspansi kamampuan kamampuan pangguna. NewTek ngamajukeun dunya produksi video, sareng raksasa video IP pasti bakal nunjukkeun bakat unik ieu dina pertengahan September di IBC 2019. Kusabab 1985, ...

Maca deui "

NAB Pintonan New York: Dan Rayburn

"2019 NAB Show New York Profiles" Dan Rayburn Broadcast Beat "mangrupikeun séri ti wawancara sareng profésional nonjol dina industri produksi anu bakal milu di NAB Show New York (Oct. 16-17, 2019). _____________________________________________________________________________________________________ Dan Rayburn umumna dianggap salaku ahli pangembang industri penyiaran dina média streaming sareng pidéo anu online. Kuring nembé ngagaduhan kasempetan wawancara ...

Maca deui "

Lapisan Bumi Lapar Dianggo Produk Desain Blackmagic Di Festival Kudus

Nalika pamanggih hiji festival dikandung, maka nyiptakeun kreativitas pasti bakal dilebetkeun kana nyiptakeun naon anu kudu salawasna janten pangalaman anu ngabanting, sakumaha anu nyarios Brits. Manchester, festival Karajaan Suci Karajaan Inggris ngan ukur taun-taun ieu kusabab éta dobel dina blackmagic, atanapi Desain Blackmagic janten langkung tepat. ...

Maca deui "

IBC 2019: Perintis Cerita Visual Brands Vizrt, NewTek sareng NDI Unite

Bergen, Norwégia - Vizrt, NewTek ™ sareng NDI® dugi ka IBC 2019 (nangtung 7.B01) di handapeun merek payung Vizrt Group - ngahijikeun tilu merek penceritaan visual dina naratas tujuan tunggal - pikeun ngabantosan para nasabah pikeun masihan langkung seueur carita, langkung saé dicarioskeun. Grup merek Vizrt bakal tiasa nyandak para nasabah ngawasaan pajeulitna carita visual visual sareng maksimalkeun kreatipna. Kalayan, ...

Maca deui "

NAB Pintonan New York: Eran Stern

Eran Stern di studio na. (sumber: Natasha Newrock-Stern) Broadcast Beat "NAB Show New York Profiles" mangrupikeun séri ti wawancara sareng profésional nonjol dina industri produksi anu bakal milu di NAB Show New York (Oct. 16-17, 2019). _____________________________________________________________________________________________________ pituin urang Eran Stern, anu kuring nembé ngagaduhan acara wawancara, mangrupikeun guru anu sanés, narasumber, musisi, sareng ...

Maca deui "

NAB Pintonan New York: Elang Suling Douglas

Douglas Spotted Eagle Broadcast Beat "Propil NAB Show New York" mangrupikeun sababaraha wawancara sareng profesional anu nonjol dina industri produksi anu bakal milu dina NAB Show New York taun ieu (Oct. 16-17, 2019). _____________________________________________________________________________________________________ Minangka Diréktur Pamrograman Pangajaran pikeun Grup Media Sundance, Douglas Spotted Eagle mangrupikeun guru primér UAS sareng konsultan industri pikeun Sundance ...

Maca deui "

ATTO XstreamCORE® 7550 sareng 7600 Dupi Ayeuna VMware Siap Disertifikasi

Nalika éta janten produsén panyambungan neundeun, ATTO Téhnologi, Inc sok ngirimkeun solusi-tungtung luhur sareng produk pikeun nyimpen, ngatur, sareng nganteurkeun data anu langkung saé. Perusahaan parantos maréntah salaku pamimpin global dina IT sareng média & pasar hiburan saprak 1988, nganteurkeun jaringan efisien sareng panyambungan data. Éta teu parantos pondok tina masihan infrastruktur ...

Maca deui "

Matrox Monarch Edge ngabantosan Broadcasters Ngabarkeun Kandungan Video Langkung Saé

Cara kontén pidéo ditampilkeun sareng disandikeun penting, khususna lamun efisiensi sareng genah janten langkung penting nalika tungtutan pikeun bahan kualitas langkung luhur terus ningkat. Profesional siaran terang ieu, sareng ku téknologi enkoding berkembang gancang-gancang ku 4k, ngan ukur tiasa janten masa depan jangji janji pikeun industri siaran sareng cara pidéo ...

Maca deui "

Bonneville Seattle Media Grup Undergoes Ngatur Organisasi Organisasi

Kamus webster netepkeun kecap "Robah" salaku "Pikeun ngarobih; nyieun béda; ngabalukarkeun ngalangkungan tina hiji nagara ka nagara anu sanés. ”Teu aya anu tetep sami, sareng anu pasti aya kasus pengumuman anyar The Bonneville Seattle Media Group ngeunaan kumaha bakal ngajantenkeun ulang organisasi. Pengumuman ieu dilakukeun sateuacan minggu ieu dinten Salasa, 20th, dimana opat ...

Maca deui "

ATTO Bakal Showcase Produk Penyambungan Panyimpen Anyar @IBCShow

Konéktipitas mangrupikeun faktor penting pikeun prospek efisiensi téknologi. Ieu ukur tiasa langkung penting ngaliwatan évolusi anu terus aya budaya data digital urang ayeuna nuju nalika manajemén sareng neundeun maénkeun peran anu langkung penting dina nanganan data. Beuki jumlah data terus ningkat gancang, maka tah cara sareng paménta ...

Maca deui "

NAB Show New York: Pagelaran Sampurna Pikeun Profesional Industri

Industri radio tanpa ragu sareng nantang tangtosna, tapi buta ogé inovatif tina komunikasi massal sareng integrasi kreatif pikeun seueur profesional radio anu ngagaduhan sora sareng cara ngabagiana dina skala efisiensi téknologi. Salaku sora siaran radio sareng televisi Bangsa, NAB (National Association of Broadcasters) parantos hasil ...

Maca deui "

Dina Jaman 4 tina "Veronica Mars" (Pasal 2 tina 2)

Bioskop Veronica Mars Giovani Lampassi (tengah, topi biru) sareng awak na aya dina pesawat kasebut. (© 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. Sadaya Hak ditangtayungan.) Nalika Veronica Mars mimiti dimimiti dina UPN dina Séptémber 2004, séri ieu gaduh tampilan anu unik, unik dina anu dibédakeun tina séri televisi séjén dina jaman éta. Dina pamandangan ayeuna, warna primér éta dominan, sareng pigura ...

Maca deui "

Kauntungan Nganggo Jaringan Media Global pikeun Olahraga Live-bernilai Live

Kalayan pasar pikeun acara olahraga langsung profil anu langkung global, pentingna kolaborasi sareng pasangan kalayan jangkauan anu pas anu langkung penting. Nalika kajadian olahraga utama dina kalénder mangrupikeun sipat global, beuki panahan hak-hak anu milari paménta global dina sadaya tingkatan portopolio olahraga. Liga sareng organisasi tiasa ...

Maca deui "