imah » diulas

diulas

The Las Vegas SuperMeet Bids Farewell

After an impressive run of 18 years of mingling, networking, and enjoying a few cocktails and parties with industry peers, the Annual Las Vegas SuperMeet has come to an end. The SuperMeet provided the post-production and broadcast community an opportunity to not only learn about latest technology trends, but also to network and share industry news and opportunities in a ...

Maca deui "

Nelepon Sadaya NAB Tembongkeun Foodies: Las Vegas Restoran! #NABShow

Kusabab anjeun sacara harfiah boga janten lami mun malah ngambekan di Las Vegas 21 taun, urang geus dipilih 21 of bintik pangalusna (ditambahan nu "locals-hijina" spot, moal embellished keur wisatawan) pikeun manggihan anu pangalusna-tasting gana sadia! Kapikiran anjeun, teu sadaya jelema akang resep unggal tempat, tapi kuring geus kapanggih hiji pangalaman minuhan di tiap sarta unggal hiji! ...

Maca deui "

Christopher Bair Joins Wilkinson Barker Knauer in DC Office

Wilkinson Barker Knauer, LLP (WBK) is pleased to announce that Chris Bair is joining the firm in the Washington, DC, office. Chris joins WBK after two years with the Federal Communications Commission’s (FCC) International Bureau Satellite Division where he served as an Attorney Advisor. In that role, Chris was heavily involved in every step of satellite policy — from conducting ...

Maca deui "

Audio/Video Routing Over IP in Production

Everything from personal computers to mobile technology has advanced rapidly in recent years, and the same is true of audio and video facilities. But audio and video routing topology for use within a given facility has been stagnant for decades. This technology, which relies on purpose-built hardware and point-to-point cabling, is ready for a change. Internet protocol (IP) based solutions ...

Maca deui "

Trends and Has-Beens 2019

Before we get into the meat of the article, I want to ply you with the following disclaimer. It has been said that ‘One man’s junk is another man’s treasure.’ This is also true in the realm of trends. One’s trend may actually be another’s ‘has-been.’ So, while I mention a few things that have caught my eye and are ...

Maca deui "

Satelit: Jalma Surgawi orbital Spheres

Henteu loba teuing kénca anu bisa ngajamin pikeun 1945 keur hiji taun penting - dinya ningal ahir konflik global paling masif dunya geus kantos dipikawanoh; nu pangpanjangna-ngajalankeun Présidén AS kantos Franklin Delano Roosevelt (32nd Presiden urang) diliwatan kana kalanggengan sarta hasil ku Wakil Présidén na Harry S. Truman; PBB ieu diusulkeun sarta ngadegkeun ...

Maca deui "

Bisa Anjeun Tempo Lampu éta? Ngan kalawan lensa Katuhu!

Lénsa jieunan pangkolotna kapanggih, jadi tebih, nyaéta Layard lensa (aka: "The Nimrud lensa"); eta ieu kapanggih ku AH Layard di 1853 na nyaeta di sabudeureun heubeul 3000 taun (ngeunaan 750BC-710BC dina Kakaisaran Neo-Assyria). Ieu ieu kapanggih dina Kalhu, kota tinggal karajaan nu Tiglath-pileser urang (dina dinten modern, éta Nimrud di Irak) di Sumatera Kulon Istana. Na pamanggihna ...

Maca deui "

NAB: Kumaha Ieu Sadaya ngagaduhan Mimitian ...

Muhun, di dieu urang nu, approaching NAB Tembongkeun! Sakali deui, kuring bakal hadir, ngalambangkeun Broadcast Darso Magazine, sakumaha Abdi glide ngaliwatan Tembongkeun lanté, ningali naon bisa I tingali tina sagala produk newest sarta inovasi di studio (siaran na pos-produksi) industri. Malah ku sakabeh pikagumbiraeun nu Témbongkeun nu brings, kantos heran, naon "NAB" nyaeta atanapi saha ...

Maca deui "

Designing a Winning Product: Insight from the Tripod Design Trenches

Insights from the Tripod Design Trenches By James Guest In product design, creating a game-changing solution — even one that seems ordinary on its surface, like a tripod — and bringing it to market is anything but a straightforward process. With a product that’s already been optimized over decades of development and field-tested use, how do you come up with ...

Maca deui "

IP Broadcast Studios: What’s The Big Deal?

Whenever two or more broadcasters get together, the topic of discussion inevitably turns to IP-based studio facilities. It seems like the whole industry is “talking IP” these days, and everyone falls into one of two camps: 1) those who already have it, and 2) those who are planning for it. Why is IP so popular? Ask an engineer, and he’ll ...

Maca deui "

BLACKJET VX-1r USB 3.1 GEN 2 RED MINI-MAG Reader by ATECH FLASH TECHNOLOGY

Atech Flash Technology (AFT) manufacturers of industrial and professional media card readers and storage solutions will be launching their latest media reader named the Blackjet™ VX-1R RED MINI-MAG® Reader. Blackjet VX-1R utilizes the larger bandwidth 1,000 MB/s of USB 3.1 Gen 2, which allows you to ingest, edit and archive your creative content from your media cards at their maximum ...

Maca deui "

as ai ngajalankeun Kampanye waragad SeedInvest

Boston as dumasar ai aya dina warta deui. Perusahaan pioneering, nuluykeun ka alamat kudu sakitu legana unmet pikeun milarian video na manajemén parabot canggih for mun leutik tim pertengahan ukuran, ngumumkeun saminggu katukang, peluncuran as ai GearTM, hiji sistem terpadu nu ngagabungkeun Apple anyar Mac mini komputasi kakuatan jeung as ai urang browser basis, manajemén média AI-sanggup, workflow na ...

Maca deui "

Postium Korea, Ltd. announces distributor anyar pikeun Amérika

Postium Korea, Ltd., desainer sarta produsén sahiji solusi ngawaskeun video definitif pikeun siaran jeung produksi gambar gerak, nyaeta pleased ngembarkeun pengangkatan Postium Amérika salaku distributor ekslusif maranéhanana pikeun Kalér jeung Amerika Kidul. Postium America bakal nawiskeun hidayah ahli dina Pilihan produk sarta integrasi sarta tawaran produk ngaliwatan nilai-ditambahkeun channel reseller mitra sapanjang Amérika. "Urang téh bungah ...

Maca deui "

Kadua taunan panghargaan Travel video pikeun diayakeun di 2019 NAB Témbongkeun

- dimekarkeun partnership ngawengku panels di NAB Tembongkeun New York - Washington DC - The Travel Awards Video (TVAs) baris deui dilaksanakeun di NAB Tembongkeun dina April 9 di Las Vegas. Dijieun ku Citizine Jaringan, Inc., nu panghargaan ngahargaan video perjalanan inovatif tur mereun dirilis dina 2018 ku filmmakers bebas, industri perjalanan, pausahaan média jeung merek gaya hirup. NAB Tembongkeun metot ...

Maca deui "

NAB Témbongkeun narima usulan kertas Pikeun siaran rékayasa AND téhnologi informasi Konférénsi

Nasional Association of siaran anu narima usulan kertas teknis pikeun Téknik sarta Informatika Konférénsi Broadcast (BEITC) di 2019 NAB Tembongkeun diayakeun April 6-11 di Las Vegas. The Broadcast Téknik sarta Informatika Konférénsi dirancang pikeun insinyur siaran na technicians, insinyur kontrak, pabrik alat-alat siaran, distributor, konsultan rékayasa, R & D insinyur, professional IT na technologists média nu patali. The ...

Maca deui "

FilmLight nyiptakeun Perang Tiis katingal keur 'The Amerika'

Runtuyan genep gradasi pikeun setelan HDR na 4K Ultra HD di Technicolor PostWorks The kagenep jeung final runtuyan Emmy pangajén unggul The Amerika, hiji Thriller jaman nenjo diatur dina 1980s nalika Perang Tiis, ieu nembe rengse di setelan HDR na 4K Ultra HD di PostWorks Technicolor di York énggal. Kusabab runtuyan dua, anu katingal tina séri rengse boga ...

Maca deui "
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!