imah » diulas

diulas

Draco vario ultra HDMI 2.0 Ngabédakeun Distribusi pidéo anu Berkualitas

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Upami anjeun nuju dina industri siaran, maka anjeun terang tangtangan pikeun nyieun hiji produksi langkung saé ngan ukur standar luhureun ciptaan lini. Kreativitas dina industri siaran ngalibatkeun langkung ti ngan ukur eusi kualitas anu luar biasa nalika hasilna tungtung presentasi anu pangpentingna. Naon waé siaran anu profesional sareng merek ...

Maca deui "

PSSI Suksés Insinyur Kompléks Pangiriman Amérika Idol Finale

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Perusahaan ngalahir tantangan COVID-19 pikeun ngirimkeun siaran groundbreaking Kalayan COVID-19 sacara dramatis ngarobah cara televisi anu diproduksi, PSSI Global Services nempatkeun rékayasanya sareng kaahlian manajemén acara langsung kana tés pikeun nganteurkeun finale Amérika Idol anu sa-hiji-jenis. pemirsa nasional. Kusabab ukuran jarak jauh sareng larangan dina perhimpunan ageung, para kontén sareng hakim teu tiasa nyumponan dina hiji ...

Maca deui "

Panyimpen pikeun Workflows berbasis Cloud

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tom Coughlin, Coughlin Associates, Inc., www.tomcoughlin.com Wabahna COVID-19 nyababkeun pembatalan pintonan 2020 NAB salaku acara fisik di Las Vegas. Sabalikna, sagala rupa padagang anu bakal kagungan paméran sareng dipidangkeun dina sistem panyimpen digital sareng parangkat lunak pikeun sababaraha aplikasi média sareng hiburan dipindahkeun ka Acara Maya, dimimitian dina ahir April sareng Juni.

Maca deui "

Sistem Kaméra B & H Anyar Anyar Kaméra Ngagaduh Impor ékstrimusi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Gambar anu gampang tiasa nyarios pisan, sareng motret gambar éta konci pikeun komunikasi anu peryogi kreatif pikeun ngahasilkeun sareng salajengna panongton. Sagala profésional anu damel di jero industri siaran paham yén imajinasi balik eusi videona tiasa nyarios jilid inpormasi pikeun pamiarsa anu aranjeunna sasar. Sareng nganggo Sistem Kaméra Bérésitas B & H anyar, disiarkeun ...

Maca deui "

Streaming Global: Ningkatkeun Platform Aliran sareng Handap Tunda, Skala Langkung Luhur, sareng TCO Turun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Streaming Global parantos nyiptakeun jalan pikeun ngintunkeun aliran langsung anu suda pisan dina skala Piala Dunia nganggo prasarana standar, bari nurunkeun biaya konvensional pikeun platform sareng panyayogi jasa. Teknologi Streaming Global anu dipatén sareng patén-patén ngarobih mana-mana panyimpen gudang awan saderhana kana server live-streaming ultra-gancang, tanpa masang parangkat lunak tambahan dina server. Ieu nyandak live, linier, OTT, ...

Maca deui "

Informasi Anyar ADDERLink ™ MAKLUMAT 3000 Méré Broadcasters Aksés-Real Time

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Eusi hébat mangrupikeun hadiah anu saé pikeun anu nyayogikeun profesional pikeun siaran. Tapi produksi naon butuh téknologi anu leres pikeun aya janten presentasi stellar. Upami kreatif tiasa mendakan sambungan anu leres supados ngirim kontén na, éta ngan ukur ngajangkepkeunana langkung efektif. Éta sababna industri ngagaduhan pamingpin konektipitas sapertos ...

Maca deui "

Kolam renang Girang dinamis / Ardis Technologies 'Anyar HyperDDP12D

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Eusi anu propésional siaran nyiptakeun masalah, sareng naon ogé anu jadi bahan anu pasti bakal aya presentasi anu hadé nyaéta hardware anu mana waé produksi produksi karajinan penyiar ngabahas henteu ukur genius kreatif. Tapi naon anu ogé kedah dijajikeun, nyaéta hardware anu nyayogikeun dina penyebaran presentasi. Kolam Renang dinamis / Ardis Technologies spesialis dina ...

Maca deui "