imah » diulas

diulas

Evertz Ngahijikeun Zixi SDVP pikeun Pangiriman Video IP

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Native Integration Makes Ultra-Low Latency Delivery Seamless for New Media Applications Zixi, the industry leader for enabling dependable, live broadcast-quality video over any-IP, and the award-winning architect of the Software-Defined Video Platform (SDVP), today announced an integration and partnership with Evertz, a global leader in media and entertainment technology solutions. Evertz has natively integrated the SDVP, including ZEN Master, in to ...

Maca deui "

Biara Thailand Wat Na Pa Pong Gumantung kana NewTek TriCaster® sareng NDI® Pikeun Nyiarkeun Ajaran Budha Anu Henteu Waktos

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Biara ngan ukur nganggo medium anu pangsaéna pikeun ngabagi ajaranana, percanten ka NewTek sareng NDI® kanggo pidéo Wat Na Pa Pong mangrupikeun biara Budha Theravada anu ayana di belah wétan-kalér Bangkok di Propinsi Pathum Thani Thailand. Ajarn Kukrit Sothipalo anu dimulyakeun mingpin biara sareng percanten diajar, latihan, sareng nyatakeun sacara éksklusif tina kecap Buddha - prakték anu dikenal salaku ...

Maca deui "

Lampu Besi ngabagéakeun kolor senior Sam Daley ka daptar New York

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Panyawat warna veteran tukang tanduk jasa panyadia jasa pasca produksi di pasar New York, jangkauan global ngalangkungan kolaborasi jarak jauh. Light Iron, divisi jasa kréatip pasca produksi Panavision, parantos ngabagéakeun juru warna Sam Daley kana daptar industri anu ngagaduhan bakat kreatif. Daley ngagabung kana tim salaku kolor senior sareng bakal dianggo kaluar tina fasilitas New York perusahaan, ngadukung palanggan kalayan duanana fitur ...

Maca deui "

DaVinci Resolve Studio Ngadukung Aliran Kerja Produksi Jarak Jauh Tiasan Bagus

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - 19 Pébruari 2021 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun yén Senior Colourist Maria Carretero studio kreatif Nice Shoes jarak jauh nyetak pilem pitunjuk "Waikiki" nganggo penghargaan DaVinci Resolve Studio, sareng proyék-proyék anu penting sapertos vidéo musik "Lost Horse "Sareng pilem Sundance 2021" Sadayana Terang, Dimana waé. " Nice Shoes parantos ngandelkeun DaVinci Resolve Studio salaku ...

Maca deui "

PTZOptics Ngaluarkeun Joystick Controller anyar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Downingtown, PA - 17 Pébruari 2021 - PTZOptics, produsén ngarah kaméra robotic kualitas-kualitas terjangkau, ngumumkeun sékrési PT-SuperJoy-G1 Joystick Controller, leyuran anu komprehensif anu ngadukung séri kaméra dumasar jaringan sareng jaringan. SuperJoy nempatkeun kontrol produksi multicamera canggih di ujung jari pangguna tina tingkat kamampuan naon waé. Pangguna bakal gaduh kontrol anu lengkep dina sagala PTZOptics atanapi kaméra HuddleCamHD, salaku ...

Maca deui "

iZotope ngagungkeun Akademi Motion Gambar Seni sareng Ilmu Pengetahuan 'Téknik sareng Téknik Award pikeun panggunaan mesin diajar + AI dina pilem / studio rékaman

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

iZotope, pamimpin industri dina téknologi audio cerdas, nuju diaku ku Akademi Motion Picture Arts sareng Ilmu Pengetahuan sareng Award Ilmiah sareng Téknik. Sorotan penghargaan ngabalukarkeun karya panaliti Alexey Lukin ngeunaan sistem pangolah audio RX iZotope barengan tim langkung ti 70 matematikawan, insinyur perangkat lunak, desainer sora, spesialis produk sareng anu sanésna. Dibikeun pikeun prestasi anu ngahasilkeun pangaruh pasti kana ...

Maca deui "

nyamur xR Drives Alok's Dynamic 'Alive' Music Special Live Streamed in Brazil

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Acara DJ live Brasil pangageungna dina taun 2020 dilaksanakeun di xR, sabab DJ lokal sareng musisi Alok narik 750,000 jalma kana live stream 'Alive' na dina bulan Désémber, ogé jam tujuh juta pandangan di YouTube. Aliran kerja xR nyamur ngadorong khusus musik sareng server média vx 4 sareng dua platform rx anu ngamungkinkeun acara ngalebetkeun eusi tina ...

Maca deui "
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!