imah » diulas

diulas

BLACKJET VX-1r USB 3.1 GEN 2 RED MINI-MAG Reader by ATECH FLASH TECHNOLOGY

Atech Flash Technology (AFT) manufacturers of industrial and professional media card readers and storage solutions will be launching their latest media reader named the Blackjet™ VX-1R RED MINI-MAG® Reader. Blackjet VX-1R utilizes the larger bandwidth 1,000 MB/s of USB 3.1 Gen 2, which allows you to ingest, edit and archive your creative content from your media cards at their maximum ...

Maca deui "

as ai ngajalankeun Kampanye waragad SeedInvest

Boston as dumasar ai aya dina warta deui. Perusahaan pioneering, nuluykeun ka alamat kudu sakitu legana unmet pikeun milarian video na manajemén parabot canggih for mun leutik tim pertengahan ukuran, ngumumkeun saminggu katukang, peluncuran as ai GearTM, hiji sistem terpadu nu ngagabungkeun Apple anyar Mac mini komputasi kakuatan jeung as ai urang browser basis, manajemén média AI-sanggup, workflow na ...

Maca deui "

Postium Korea, Ltd. announces distributor anyar pikeun Amérika

Postium Korea, Ltd., desainer sarta produsén sahiji solusi ngawaskeun video definitif pikeun siaran jeung produksi gambar gerak, nyaeta pleased ngembarkeun pengangkatan Postium Amérika salaku distributor ekslusif maranéhanana pikeun Kalér jeung Amerika Kidul. Postium America bakal nawiskeun hidayah ahli dina Pilihan produk sarta integrasi sarta tawaran produk ngaliwatan nilai-ditambahkeun channel reseller mitra sapanjang Amérika. "Urang téh bungah ...

Maca deui "

Kadua taunan panghargaan Travel video pikeun diayakeun di 2019 NAB Témbongkeun

- dimekarkeun partnership ngawengku panels di NAB Tembongkeun New York - Washington DC - The Travel Awards Video (TVAs) baris deui dilaksanakeun di NAB Tembongkeun dina April 9 di Las Vegas. Dijieun ku Citizine Jaringan, Inc., nu panghargaan ngahargaan video perjalanan inovatif tur mereun dirilis dina 2018 ku filmmakers bebas, industri perjalanan, pausahaan média jeung merek gaya hirup. NAB Tembongkeun metot ...

Maca deui "

NAB Témbongkeun narima usulan kertas Pikeun siaran rékayasa AND téhnologi informasi Konférénsi

Nasional Association of siaran anu narima usulan kertas teknis pikeun Téknik sarta Informatika Konférénsi Broadcast (BEITC) di 2019 NAB Tembongkeun diayakeun April 6-11 di Las Vegas. The Broadcast Téknik sarta Informatika Konférénsi dirancang pikeun insinyur siaran na technicians, insinyur kontrak, pabrik alat-alat siaran, distributor, konsultan rékayasa, R & D insinyur, professional IT na technologists média nu patali. The ...

Maca deui "

FilmLight nyiptakeun Perang Tiis katingal keur 'The Amerika'

Runtuyan genep gradasi pikeun setelan HDR na 4K Ultra HD di Technicolor PostWorks The kagenep jeung final runtuyan Emmy pangajén unggul The Amerika, hiji Thriller jaman nenjo diatur dina 1980s nalika Perang Tiis, ieu nembe rengse di setelan HDR na 4K Ultra HD di PostWorks Technicolor di York énggal. Kusabab runtuyan dua, anu katingal tina séri rengse boga ...

Maca deui "

KHQ-TV Supercharges Digital Video jeung suluh, Bitcentral urang linier dina Paménta Solusi Streaming

Sababaraha bulan ka tukang kuring wrote hiji artikel dina Bitcentral, anu panyadia dominan sistem produksi warta dipikawanoh pikeun workflows média efisien maranéhanana sarta pohara diantisipasi FUELTM solusi platform digital maranéhanana. empowers bahan bakar jeung nyandak stasiun TV na panyadia eusi pikeun muka nepi aliran sharing anyar kalayan méré pemirsa pilihan pikeun lalajo newscast ti mimiti wae aranjeunna ...

Maca deui "

#NABSHOWNY: Broadfield Announces Partnership Sebaran jeung RED Bioskop

Broadfield dikabaran, Inc. geus resmi ngumumkeun partnership mibanda RED Bioskop jeung bakal nawiskeun sakabéh garis kaméra DSMC2 nu ngawengku: MONSTRO 8K VV, hélium 8K S35, sarta Gemini 5K S35 di #NABSHOWNY tadi isuk ieu. Gary Bettan, Présidén Broadfield dikabaran ceuk "Kami salawasna senang rék dilegakeun garis produk urang tapi teu acan gaduh ieu bungah pikeun ...

Maca deui "

#NABSHOWNY Ulah Cik nu ICG Panel presentasi: Kumaha Unscripted Televisi keur Reinventing Multi-Cam!

Loba professional Industri satuju, yén métode kami dihasilkeun televisi multi kaméra geus gancang ngarobah, jeung téhnik nu aya di ujung motong tina TV hirup kiwari. Tempat pangalusna ngartos operasi revived jeung téhnik anu hadir dina NAB Tembongkeun New York jeung ngadéngékeun Internasional Cinematographers kanu (ICG, IATSE Lokal 600) presentasi Kumaha Unscripted Télévisi ...

Maca deui "

VEGALUX 300 StudioLED FRESNELS Di-display di #NABShowNY

FLUOTEC, anu multi unggul sarta produsén of LED fixtures cahaya profésional ngarah pikeun studio tipi, gambar gerak, video jeung fotografi bakal showcasing dina Javits Center of New York dina NAB New York Expo Oktober 17-18 Booth N945 nu Bioskop handap sarta pangajén siaran fixtures cahaya Televisi. THE VEGALUX 300 StudioLED FRESNELS Tunable tur hawa Warna dedicated Waktos ...

Maca deui "

Calrec Debuts Anyar dorongan Core di NAB Tembongkeun New York

inti dorongan nyaéta ngolah sarta routing audio engine kuat kalawan konektipitas AES67 na SMPTE 2110. Kalawan konektipitas kontrol via IP, surfaces tiasa fisik jauh jeung disambungkeun ngaliwatan jaringan baku maké COTS hardware. téhnologi ieu nyandak sakabeh nasabah Calrec sangkan transisi ka generasi salajengna audio (nga) jeung infrastructures IP, sarta nyadiakeun kalenturan ka ngalakukeun kitu tanpa ...

Maca deui "

The Hiji sarta Ngan, Robert De Niro Bubuka Keynote #NABSHOWNY

Robert De Niro (kedah Kuring nyebutkeun leuwih) bakal headlining nu 2018 Tembongkeun Bubuka dina NAB Tembongkeun New York. De Niro nyaéta legenda dunya produksi (duanana di hareup jeung di tukang kaméra) sagemblengna solidifies dekade nya ku pangalaman dina industri hiburan. De Niro urang fireside obrolan bakal moderated ku Dade Hayes, contributing Editor- deadline Hollywood ...

Maca deui "

IBC 2018 - KOMUNITAS Ross Review of #IBCShow

IBC mangrupakeun salah sahiji tradeshows pangbadagna di kalender industri siaran sarta eta nawarkeun kasempetan berharga pikeun Birokrat eusi datang tur ningali kamajuan panganyarna dina téhnologi produksi. Hanjakal, éta ogé mangrupa acara 4 poé dilaksanakeun ngaliwatan 5 poé, sarta panurunan dina nomer nganjang taun kudu nambahan beurat kana loba voices diantawis exhibitors gedé ...

Maca deui "

Plura Pikeun Release Ground-megatkeun Produk di #NABShow New York

Plura, produsén global ngarah of-kinerja tinggi digital siaran jeung produksi video solusi, bakal ngaleupaskeun dua produk di taun ieu sacara acara NAB Tembongkeun New York. Garis-up ngawengku sagala anyar datang Buktina SFP-H, Hybrid Monitor Series, ngarojong konektipitas Coax, Serat & IP jeung runtuyan PRM-3G kaasup PRM-224-3G, maturan hiji rarancang langsing elegan terpadu ku Kelas A-10 ...

Maca deui "

ATTO na avid: Certified Collaborations pikeun Leuwih 20 Taun

ATTO Téhnologi, Inc., ngumumkeun yén maranéhna ThunderLink® 40GbE na 10GbE ThunderboltTM 3 adapters na 40GbE FastFrameTM Network Interface Kartu (NICs) geus Certified pikeun pamakéan ku Avid® NEXIS® kolaborasi solusi gudang panganyarna dibagikeun. "ATTO ThunderLink adapters jeung Network Kartu Interface aya alusna-diposisikan nyadiakeun éta 40GbE panganyarna na konektipitas 10GbE mun Avid NEXIS na Avid NEXIS | Pro gudang ...

Maca deui "

#NABSHOWNY Simpen $ 100: Ny POST produksi konprensi, NAB Témbongkeun New York & AES némbongkeun

Waktos masih tinggaleun pikeun narima $ 100 kaluar dina 2 poé konferensi pinuh pass (rutin $ 895) cukup ku ngagunakeun kode PP27. panawaran ieu wayahna on 9.13.2018 (hehehehe, éta kiwari). Ku kituna pikeun procrastinators nu hirup di kalolobaan urang, ieu téh kasempetan panungtungan anjeun pikeun ngahemat $ 100.00 sarta ngagunakeun duit anu pikeun nice steak dinner kota. Balik dieu: www.nabshowny.com/conference/postproduction-conference-nyc ...

Maca deui "
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!