imah » Lahirna eusi

Lahirna eusi

Biara Thailand Wat Na Pa Pong Gumantung kana NewTek TriCaster® sareng NDI® Pikeun Nyiarkeun Ajaran Budha Anu Henteu Waktos

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Biara ngan ukur nganggo medium anu pangsaéna pikeun ngabagi ajaranana, percanten ka NewTek sareng NDI® kanggo pidéo Wat Na Pa Pong mangrupikeun biara Budha Theravada anu ayana di belah wétan-kalér Bangkok di Propinsi Pathum Thani Thailand. Ajarn Kukrit Sothipalo anu dimulyakeun mingpin biara sareng percanten diajar, latihan, sareng nyatakeun sacara éksklusif tina kecap Buddha - prakték anu dikenal salaku ...

Maca deui "

Vizrt pangsi kana aksés fléksibel

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Révisi lengkep ngeunaan tawaran produk Vizrt pikeun nyumponan tungtutan pergeseran bentang média dinten ayeuna Vizrt, panyadia utama alat-alat carita visual anu ditetepkeun ku parangkat lunak (#SDVS) pikeun panyipta eusi média, dinten ngumumkeun Flexible Access. Ngaliwatan Flexible Access, Vizrt ngabagi résiko anu aya dina ngawangun atanapi ningkatkeun kamampuan produksi sateuacanna ngahasilkeun nilai. Michael Hallén, CEO sareng Présidén pikeun Vizrt ...

Maca deui "

Sony Electronics Ngaluncurkeun Tambihan Anyar pikeun G Master ™ Full-Frame Lens Series sareng Lightweight sareng Compact 35mm F1.4 G Master ™

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sony Electronics Inc. dinten ayeuna ngumumkeun FE 35mm F1.4 GM (modél SEL35F14GM) - tambahan anu pangénggalna pikeun siri lensa bingkai G Master anu terkenal - nganteurkeun kualitas gambar kelas munggaran sareng bokeh anu saé dina desain kompak sareng ringan. Nalika dipasangkeun sareng awak kaméra E-mount, lénsa nawiskeun kamampuan AF (pokus otomatis) pamimpin industri Sony - sampurna pikeun rupa-rupa kagunaan ...

Maca deui "

Jérman NDR ngagabungkeun CGI's StudioDirector 2.0 pikeun Studio anyar di Hamburg

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Solusi inovatif ngaoptimalkeun studio énggal NDR salaku ruang kontrol anu didukung ku otomatisasi siaran CGI, panyadia sistem ruang berita anu kawéntar di Éropa resep ngumumkeun yén Jérman Norddeutscher Rundfunk (NDR), anggota Grup ARD, parantos ngahijikeun StudioDirector 2.0 kana OpenMedia na. ékosistem rohangan berita. Penyiar radio sareng tipi publik NDR siaran pikeun nagara bagian Jérman di Lower Saxony, ...

Maca deui "

NDI® Nembongkeun Seueur Anu Diantisipasi NDI® | Kaméra HX pikeun Pamaké Android

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ngalihkeun pidéo, mindahkeun dunya dina 4K ngan ukur nganggo telepon anjeun ku NDI® NDI®, bagian tina Vizrt Group sareng mérek NewTek sareng Vizrt, dinten ayeuna ngumumkeun sadayana NDI® | HX Camera anyar pikeun aplikasi Android. Di dunya anu video henteu pernah langkung penting, NDI® | HX Camera pikeun Android ngajantenkeun smartphone Android sareng tablet kana sistem kaméra siap-siap, kalebet 4K-sanggup ...

Maca deui "

Dorna ngagumbirakeun pemirsa MotoGP sareng Viz Arena maya sareng grafik kanyataan anu ditambih

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MotoGP ™, tontonan balap motor pangsaéna di bumi, nampilkeun pengendara terkenal di dunya sareng motor anu paling maju sareng téknologi paling gancang, nyaéta pamirsa tipi anu ngagumbirakeun langkung jauh kalayan motong grafik nganggo perangkat lunak Viz Arena ti Vizrt. Viz Arena ningkatkeun sinyalna olahraga nalika siaran langsung kalayan grafik kanyataan virtual sareng augmented anu ditambih dina stadion, handapeun pamaén dina ...

Maca deui "

Vizrt ngalancarkeun kamampuan aliran éditan pikeun Viz Story 2 sareng Viz One 7 sareng Adobe Premiere Pro

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Bergen, Norwégia, 19 Oktober 2020 — Vizrt, panyadia terkenal alat-alat panyaritakeun visual anu ditetepkeun ku parangkat lunak pikeun panyipta kontén média (#SDVS), terus nambihan kamampuan ngédit pidéo anu langkung kuat kana alur kerja produksi média kalayan integrasi anu diperluas pikeun Adobe® Premiere® Pro. Ngédit ditempatkeun di tengah aliran kerja kreatif kalayan sékrési paling anyar tina alat panyuntingan Viz Story anu gampang sareng ...

Maca deui "
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!