imah » Lahirna eusi

Lahirna eusi

PSSI Suksés Insinyur Kompléks Pangiriman Amérika Idol Finale

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Perusahaan ngalahir tantangan COVID-19 pikeun ngirimkeun siaran groundbreaking Kalayan COVID-19 sacara dramatis ngarobah cara televisi anu diproduksi, PSSI Global Services nempatkeun rékayasanya sareng kaahlian manajemén acara langsung kana tés pikeun nganteurkeun finale Amérika Idol anu sa-hiji-jenis. pemirsa nasional. Kusabab ukuran jarak jauh sareng larangan dina perhimpunan ageung, para kontén sareng hakim teu tiasa nyumponan dina hiji ...

Maca deui "

Panyimpen pikeun Workflows berbasis Cloud

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tom Coughlin, Coughlin Associates, Inc., www.tomcoughlin.com Wabahna COVID-19 nyababkeun pembatalan pintonan 2020 NAB salaku acara fisik di Las Vegas. Sabalikna, sagala rupa padagang anu bakal kagungan paméran sareng dipidangkeun dina sistem panyimpen digital sareng parangkat lunak pikeun sababaraha aplikasi média sareng hiburan dipindahkeun ka Acara Maya, dimimitian dina ahir April sareng Juni.

Maca deui "

Viz Multiplay 3 Nyangking Daya Pangeluaran Anu Tacan Pikeun Kunjungan Di-Air Studio

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Vizrt, panyadia utama alat cariosan visual anu ditetepkeun ku software (#SDVS) alat pikeun panyipta kontén média, dinten ayeuna ngumumkeun pelepasan utama pikeun Viz Multiplay, sistem panyebaran kontén sareng layar kontrol perdana di dunya. Layar studio parantos janten alat anu luar biasa pikeun penyiar, biasa pikeun nyarios carita sacara visual pikeun kalibet sareng ngawartosan pamirsa di saalam dunya. Ku ngenalkeun dukungan ...

Maca deui "

Diskusi Tech: An NAB Show LIVE Special Edition - LIVE Mei 13-14, 2020

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Diskusi Tech: Hiji NAB Show LIVE Special Edition Dihasilkeun ku Broadcast Beat, dina édisi khusus NAB Show LIVE ieu, pamirsa online bakal diajar kumaha penyiar utama, merek, cinematographers, podcasters sareng streamer mawa inspirasi sareng inovasi kana média, hiburan sareng téknologi industri. TEKTIK TEK: DARI 2 Cik dinten 1 tina ceramah Tech? Awaskeun di dieu! Saluran Ti Channel Saluran ...

Maca deui "

Naga Hideung Diotot di Grass Valley :)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ku ayeuna, sadayana parantos nguping warta ageung Black Dragon Capital ngumumkeun akuisisi ngarah siaran sareng hardware produksi produksi & produsén perangkat lunak Grass Valley. Belden Inc., panyadia global panyebutan solusi jaringan khusus, dina nanda tangan kasatujuan pasti pikeun ngajual usaha Live Media Perusahaan ("Grass Valley") ka Black Dragon Capital, perusahaan ekuitas swasta ...

Maca deui "

NAB: Kumaha Ieu Sadaya ngagaduhan Mimitian ...

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Muhun, di dieu urang nu, approaching NAB Tembongkeun! Sakali deui, kuring bakal hadir, ngalambangkeun Broadcast Darso Magazine, sakumaha Abdi glide ngaliwatan Tembongkeun lanté, ningali naon bisa I tingali tina sagala produk newest sarta inovasi di studio (siaran na pos-produksi) industri. Malah ku sakabeh pikagumbiraeun nu Témbongkeun nu brings, kantos heran, naon "NAB" nyaeta atanapi saha ...

Maca deui "

Éditor Sora Gambar Gerak Ngumumkeun Hadirin pikeun Panglima 67 Reeliter MPSE Emas

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los Angeles — Hadirin pikeun Anugerah Emas Referta MPSE 67th bakal ngalebetkeun seniman ngarékam anu meunang Grammy Award-Melissa Manchester, All Rise star Nadia Grey, Diréktur Climb Michael Angelo Covino, Dark / Web star Michael Nardelli, Gabby Duran & the Unsittables star Valery Ortiz sareng sutradara Stucco Janina Gavankar. Upacara panghargaan dijadwalkeun dinten Minggu, 19 Januari di Hotel Westin Bonaventure di ...

Maca deui "