imah » Lahirna eusi

Lahirna eusi

Dorna ngagumbirakeun pemirsa MotoGP sareng Viz Arena maya sareng grafik kanyataan anu ditambih

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MotoGP ™, tontonan balap motor pangsaéna di bumi, nampilkeun pengendara terkenal di dunya sareng motor anu paling maju sareng téknologi paling gancang, nyaéta pamirsa tipi anu ngagumbirakeun langkung jauh kalayan motong grafik nganggo perangkat lunak Viz Arena ti Vizrt. Viz Arena ningkatkeun sinyalna olahraga nalika siaran langsung kalayan grafik kanyataan virtual sareng augmented anu ditambih dina stadion, handapeun pamaén dina ...

Maca deui "

Vizrt ngalancarkeun kamampuan aliran éditan pikeun Viz Story 2 sareng Viz One 7 sareng Adobe Premiere Pro

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Bergen, Norwégia, 19 Oktober 2020 — Vizrt, panyadia terkenal alat-alat panyaritakeun visual anu ditetepkeun ku parangkat lunak pikeun panyipta kontén média (#SDVS), terus nambihan kamampuan ngédit pidéo anu langkung kuat kana alur kerja produksi média kalayan integrasi anu diperluas pikeun Adobe® Premiere® Pro. Ngédit ditempatkeun di tengah aliran kerja kreatif kalayan sékrési paling anyar tina alat panyuntingan Viz Story anu gampang sareng ...

Maca deui "

Gadget Show Mulih ka Channel 5 nganggo ATEM Mini Pro

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Desain Blackmagic dinten ayeuna ngumumkeun yén ATEM Mini Pro parantos ngabantosan séri panganyarna tina The Gadget Show, dihasilkeun ku North One Television di Birmingham, tetep dina hawa sanaos kakoncara sareng tantangan jarak jauh sosial. Diluncurkeun taun 2004, The Gadget Show mangrupikeun program tipi anu fokus kana téknologi konsumen, anu ngagunakeun tautan studio dina unggal épisode. Di Inggris, éta disiarkeun dina Channel 5 sareng ...

Maca deui "

Universitas Chulalongkorn Nganggo Alus Karya Desain Blackmagic pikeun Kelas Online sareng Aliran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - 25 Agustus 2020 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun yén Chulalongkorn University, universitas panggedéna Thailand, nganggo produksi Blackmagic Design lengkep sareng pasang aliran alur kerja pikeun program online sareng streaming na. Ieu kalebet panggunaan ATEM 2 M / E Production Studio 4K, ATEM Mini Pro sareng DaVinci Resolve Studio pikeun ngahasilkeun sareng ngabagi kontén, anu ogé kalebet ngabagi kontén sareng ...

Maca deui "

Panel dina Anyar Anyar dina Media Post-produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pasca produksi execs ngabahas stratégi pikeun damel média damel dinten ayeuna poros ai bermitra sareng sasama pamimpin industri Backblaze nampilkeun diskusi panel ngeunaan New Normal anu nampilkeun konsumén gabungan Gerry Field of Public Public Television sareng Scott Salik of Youngevity. Versi sési anu disébas ayeuna sayogi di tinyurl.com/newnormalpanel. Sam Bogoch, gandar ai CEO urang, nyarios "Kami sareng ...

Maca deui "

NewTek TriCaster® Mini 4K Ditambahkeun Kalayan Fitur Parangkat Lunak Alat Pikeun Ngabantosan Produser Ngadekkeun Pamiarsa Ti mana waé

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Otomatisasi anu kuat sareng fitur kadali jarak jauh Live Story Creator sareng LivePanel ngalengkepan set virtual anu aya, nelepon tamu jarak jauh, integrasi média sosial, penyiaran wéb sareng langkung seueur NewTek, pamimpin téknologi pidéo basis IP sareng bagian ti Vizrt Group, dinten ayeuna ngumumkeun vérsi pangénggalna tina TriCaster® Mini 4K. Parantos sistem produksi pidéo multicamera live paling lengkep di pasar, ...

Maca deui "

PSSI Suksés Insinyur Kompléks Pangiriman Amérika Idol Finale

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Perusahaan ngalahir tantangan COVID-19 pikeun ngirimkeun siaran groundbreaking Kalayan COVID-19 sacara dramatis ngarobah cara televisi anu diproduksi, PSSI Global Services nempatkeun rékayasanya sareng kaahlian manajemén acara langsung kana tés pikeun nganteurkeun finale Amérika Idol anu sa-hiji-jenis. pemirsa nasional. Kusabab ukuran jarak jauh sareng larangan dina perhimpunan ageung, para kontén sareng hakim teu tiasa nyumponan dina hiji ...

Maca deui "

Panyimpen pikeun Workflows berbasis Cloud

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tom Coughlin, Coughlin Associates, Inc., www.tomcoughlin.com Wabah COVID-19 nyababkeun pembatalan acara NAB 2020 salaku acara fisik di Las Vegas. Sabalikna, sababaraha padagang anu bakal ngagaduhan paméran sareng dipajang dina sistem panyimpenan digital sareng perangkat lunak pikeun sababaraha aplikasi média sareng hiburan ngalih ka Acara Virtual, dimimitian dina akhir April sareng kana Juni ...

Maca deui "