imah » Lahirna eusi

Lahirna eusi

Suluh Bitcentral urang Revolutionizes Di-Line News Produksi jeung Pangiriman paradigma

Linier dina DemandTM pribadi streaming digital brings pemirsa sarta sharing deui boga eusi sorot parusahaan ieu bulan urang pitur Bitcentral, well-dipikawanoh unggul pangajén produsén produksi eusi warta, distribusi, aggregation tur dibekelan penerbitan kana siaran jeung pausahaan kreasi eusi. Perusahaan pioneering, diadegkeun dina 1980 sakumaha Miralite Komunikasi, a panyadia jaringan satelit di sakuliah dunya, robah ngaranna mun Bitcentral ...

Maca deui "

NAB: Kumaha Ieu Sadaya ngagaduhan Mimitian ...

Muhun, di dieu urang nu, approaching NAB Tembongkeun! Sakali deui, kuring bakal hadir, ngalambangkeun Broadcast Darso Magazine, sakumaha Abdi glide ngaliwatan Tembongkeun lanté, ningali naon bisa I tingali tina sagala produk newest sarta inovasi di studio (siaran na pos-produksi) industri. Malah ku sakabeh pikagumbiraeun nu Témbongkeun nu brings, kantos heran, naon "NAB" nyaeta atanapi saha ...

Maca deui "

Multi Awan Manajemén Data kalawan SwiftStack

Baheula bulan ieu, kuring nulis hiji artikel di Objék Awan Panyimpenan na diulas Caringo, pelopor dina pasaran anu. Aya hiji hébat loba pamaén vying pikeun pasar M & E alatan tumuwuhna datana forecasted dina dékade datang. Bentang kalapa téh galak, sarta abdi tiasa ningali konsolidasi datang dina taun datang, tapi pikeun momen, ...

Maca deui "

Caringo ngagimbung - KOMUNITAS Platform Panyimpenan pikeun Produksi, Distribusi sarta Kolaborasi dina Skala Massive

Tantangan kanggo Immediacy The overwhelming aksés ka dina paménta media, kapan na mana via broadband Internet, alat handheld, jasa ngalirkeun, tipi pinter jeung ngembang IoT (Internet mahluk) alat geus salamina robah waktu-ka-pasar sarta modél monetization pikeun panyadia eusi, awan OTT (leuwih deui-luhur) propaider laden, pausahaan kabel, siaran, ngalirkeun panyadia media, operator jeung kawas. Kabéh pausahaan anu ...

Maca deui "

Panyimpenan efisien salaku Kauntungan kalapa di M & E

Kuring ngan maca blog ti Adrian Herrera, VP of Marketing keur Caringo. Anjeunna titik dina ngeunaan dua sahiji titik nyeri utama nyanghareup industri produksi produksi / pos - kudu nyimpen eusi dina sakedik atanapi henteu muatan jeung tekanan ngaronjatkeun pikeun nganteurkeun aset digital dina jumlah shortest waktu, alatan tumuwuh frékuénsi ékspéktasi pemirsa 'tina 'saharita ...

Maca deui "

as Video raises Performance na Affordability Bar pikeun MAM Leyuran

sorot parusahaan ieu bulan urang museurkeun kana salah sahiji pausahaan tumuwuh panggancangna industri urang, as Video. Diadegkeun ku veterans Industri Sam Bogoch (CEO), Patrice Gouttebel (Manajer Produk) jeung Steve Ryan (Diterangkeun Insinyur), baheulana di SeeFile, dina pertengahan 2012, visi parusahaan éta pikeun nyieun hiji MAM (Media asset Manajemén) leyuran geared ka kaperluan nu loba rébuan tim video leutik ...

Maca deui "

Westlake Pro ngawangun hambalan Dunya-Kelas Sora kalawan JMR Mac Pro razia Workstations Rackmount

Los Angeles dumasar Westlake Pro, hiji unggul reseller sarta studio audio pro desainer pangajén iconic, geus dipilih sarta terpadu JMR Electronics LightningTM ThunderboltTM rackmount Certified workstations kana-speed tinggi studio urang san implementations. The JMR kilat Thunderbolt (LTNG-XQ-8-RMMP) produk ngagabungkeun Apple Mac Pro®, tilu Avid Pro Tools® | kartu HDX, gudang razia, a custom I / panel O, sarta saluran HBA serat anu jaringan nu ...

Maca deui "

Brainstorm ngaronjatkeun kanyataanana Augmented anak, grafik na Leyuran Citakan basis

InfinitySet 3 narima anyar Augmented kanyataanana canggih tur fitur grafik. Brainstorm bakal ngajalankeun SmartSet, a Virtual siapkeun basis template na Augmented solusi kanyataanana Brainstorm, hiji parusahaan spesialis dedicated ka nyadiakeun 3D grafik na set maya solusi industri-ngarah real-time, diwanohkeun dina NAB 2017 perbaikan signifikan sakuliah rentang produk na, dirancang pikeun ningkatkeun pidangan kanyataanana Augmented sarta solusi grafik. Kalawan parusahaan pasangan never.no, ...

Maca deui "

VideoCAVE, hiji aplikasi kanyataanana campuran

Brainstorm na never.no tim nepi di NAB pikeun nganteurkeun VisualMedia, hiji solusi terpadu keur real-time 3D visualisasi tina Brainstorm eusi sosial, hiji parusahaan spesialis dedicated ka nyadiakeun industri-ngarah real-time 3D grafik na leyuran set maya jeung never.no, panaratas dina spasi TV Social, aya reueus ngembarkeun VisualMedia, a babarengan dimekarkeun, solusi terpadu pikeun nyieun eusi TV Social visually ngalakonan ...

Maca deui "

SmartSet, dumasar citakan-kanyataanana Augmented na Virtual susunan pikeun siaran leutik

Brainstorm nawarkeun waragad-éféktif, dumasar-template kualitas luhur rentang solusi dirancang pikeun stasiun TV leutik sarta lokal. Brainstorm, hiji parusahaan spesialis dedicated ka nyadiakeun industri-ngarah real-time 3D grafik na leyuran set maya, diwanohkeun dina NAB sauntuyan anyar solusi dumasar-template pikeun ngalengkepan rentang na aya sarta pohara canggih ti Virtual siapkeun, Augmented jeung realitas solusi Motion grafik . Brainstorm produk dumasar-template maénkeun ...

Maca deui "

InfinitySet 3 - dirancang nyieun eusi kanyataanana Augmented endah

Brainstorm empowers Siapkeun Virtual na leyuran kanyataanana Augmented kalawan kakuatan malah leuwih grafik na AR husus / VR toolset Brainstorm, hiji parusahaan spesialis dedicated ka nyadiakeun 3D grafik na set maya solusi industri-ngarah real-time-unggul pangajén, ngumumkeun dina NAB versi anyarna tina InfinitySet, realitas Augmented-unggul pangajén sarta Virtual siapkeun leyuran. Geus dianggap solusi anu paling canggih pikeun Virtual Siapkeun produksi ...

Maca deui "

2017 #NABShow - Day 4 Wrap-up

Dinten teh Kaopat (jeung final) dinten The 2017 NAB Tembongkeun - sarta Wah! Naon poé ieu !!! 🙂 dinten GLORIOUS séjénna! Anjeun terang, aranjeunna disebutkeun yen Hollywood téh "La La Land" tapi lamun anjeun di NAB Tembongkeun, dikurilingan ku sagala perlengkapan jeung loba jalma anu nyieun La La Land mungkin, ieu karasaeun malah MORESO ...

Maca deui "

2017 #NABShow - Day 3 Wrap-up

Dinten nyaeta dinten katilu The 2017 NAB Tembongkeun - sarta Wah! Naon poé ieu !!! 🙂 Broadcast Darso kungsi dinten sinyalna stellar of Témbongkeun kamari, sarta dinten katilu pasti pesona teh! acara anu bade fabulously, sarta awak urang anu ngalakonan pagawean beredar - aranjeunna pisan instrumental di sahingga urang ka meunang ...

Maca deui "

2017 #NABShow - Day 2 Wrap-up

Dinten nyaeta dinten kadua 2017 NAB Tembongkeun - na kumaha bisa kuring ngomong? Disiarkeun Darso kagungan hiji dinten sinyalna beredar di Témbongkeun kamari, sarta eta nu keur jalan jadi malah leuwih badag sarta leuwih hadé kiwari! Staf BB ieu hopping - pisan instrumental di sahingga urang ka meunang kecap kaluar ngeunaan Tembongkeun sarta sakabeh produk ...

Maca deui "

2017 #NABShow - Day 1 Wrap-up

Dinten nyaeta dinten kahiji 2017 NAB Tembongkeun - jeung pikagumbiraeun tingkat téh OFF skala !!! Panto geus dibuka sacara resmi - tapi kuring na crews kuring geus di dieu pikeun jam geus, netepkeun-up na ngumpul ALL tina warta NAB kami bisa! Abdi teu tiasa ngabejaan ka maneh sabaraha nu NAB Tembongkeun hartina kuring! Kuring geus ...

Maca deui "

JMR Debuts ICS Media MASSter 102 pikeun Di-siapkeun jeung Studios needing Adé High Transfer Data duplikasi

Ruggedized, sistem data portabel duplikasi ingests jeung ngajadikeun sababaraha salinan digital duplicating 1TB dina waktu kurang ti 50 menit JMR Electronics, Inc. a panyadia anjog sahiji solusi gudang scalable, dinten ngumumkeun kasadiaan umum tina ICS Media MASSter 102 pikeun workflows produksi merlukeun hiji terjal, sistim portabel pikeun duplicating aset digital di speeds ultra luhur. Hadirin of NAB 2017 di ...

Maca deui "
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!