imah » Lahirna eusi

Lahirna eusi

IBC 2019: Perintis Cerita Visual Brands Vizrt, NewTek sareng NDI Unite

Bergen, Norwégia - Vizrt, NewTek ™ sareng NDI® dugi ka IBC 2019 (nangtung 7.B01) di handapeun merek payung Vizrt Group - ngahijikeun tilu merek penceritaan visual dina naratas tujuan tunggal - pikeun ngabantosan para nasabah pikeun masihan langkung seueur carita, langkung saé dicarioskeun. Grup merek Vizrt bakal tiasa nyandak para nasabah ngawasaan pajeulitna carita visual visual sareng maksimalkeun kreatipna. Kalayan, ...

Maca deui "

Zixi: Aman Nganteurkeun Live, Video Broadcast-kualitas Over IP

Ti Tim Baldwin, Kepala Produk, Konsumén Zixi Dinten hoyong eusi di ujung jariana. Aranjeunna hoyong meakkeun eusi iraha waé, dina alat naon waé, ngarangkep cara anu nyugemakeun kapentingan sareng dikirimkeun dina titik harga anu compelling. Perusahaan media ngenal yén aranjeunna kedah nyiptakeun langkung seueur program pikeun angkat ka sababaraha tempat, sareng distribusi IP mangrupikeun jalan anu pangsaéna pikeun ...

Maca deui "

Ngaluntur Ngacak Sunda AR

Ku Phil Ventre, VP Olahraga sareng Broadcast, Ncam Nalika kanyataanana ditambahan pikeun siaran masih dina tahap anu rada gencar, pamakeanana tungtungna pindah ngajauhan panggung 'gimik anyar'; Grafik AR nuju janten bagian anu penting tina eusi program, sareng pamiarsa canggih nungtut hyper-real, grafik dipercaya anu pinuh dirobih di lingkungan dunya-nyata. Nu olahraga ...

Maca deui "

JMR BlueStor Bagikeun Network Storage Server pikeun kolaborasi HD ka Aplikasi Panyimpenan Dibagi 4K Workflow

Gordon Moore, dina 1965, diprediksi yen jumlah transistor dina IC atanapi chip anu ngarangkep kira-kira unggal dua taun, atanapi anu pajeulitna IC bisa dilegakeun éksponénsial ku béa lumrah kira-kira unggal dua taun. Sarupa sami dina 1950s, IBM ditembongkeun heula hard disk drive anu ukuranana dua kulkas kalayan 50 "x24" platters kanggo masihan 3.75MB ...

Maca deui "

VFX Legion Nyiptakeun Balukar Visual Pikeun 'MA,' A Horror Film

VFX Legion nembe dibungkus karya dina 'MA,' Blumhouse Productions 'pilem anyar psikologis horor, anu dibuka dina bioskop di 31st Méi. Studio unggul pangajén ngetok pangalaman parusahaan langsung mutilating sareng eviscerating karakter sareng ngagedekeun footage praktis pikeun karajinan sauntuyan épék visual photorealist anu ngalaan dampak anu merhatikeun tina sababaraha pamandangan anu paling pikasieuneun sareng patojaiah. ...

Maca deui "

BOB FESTA ENCORE LIL RAMBAN pikeun 'YELLOWSTONE' kanggo usum dua

Usum salah sahiji Paramount Network urang "Yellowstone" éta salah sahiji serial tipi anu paling diawaskeun yén anu ditayangkan dina kabel dirojong ku Iklan di 2018, sakumna ngusumna 5 yuta pita pemirsa per episode Usum kadua anu di-antisipasi terus neraskeun ku kulawarga Dutton sabab ngaropéa kanggo kamanusan ngéléhan kenca musuh kejam ti sadaya sisi, sareng Kevin Costner ngarepuhkeun peranna salaku kulawarga ...

Maca deui "

Mikir Flash Panyimpenan Leungit teuing? Dipikir deui

Jason Coari, Diréktur Global, Produk sareng Perculungan Solusi di Quantum Sarerea satuju yén flash tiasa nganteurkeun kamampuan saé Sareng sababaraha prosés jeung workflows, sapertos prestasi jelas atra indispensable. Contona, nalika rai anu dianggo sareng seueur aliran video 4K anu teu dikomprés (atanapi anu langkung sering, 8K) vidéo, lampu kilat tiasa nyadiakeun jenis pangalaman responsif anu diperlukeun pikeun ...

Maca deui "

Perjalanan Nuju Pangalaman Online Kualitas High

Panulis: Stefan Lederer, CEO sareng ko-pangadeg dina Bitmovin The multi-layar, dunya multi-platform anu hirup urang lami nyata nyingkah genah pangalaman nempoan konsumén dina eusi. Hadirin ayeuna tiasa nonton sagalana tina olah raga hirup ka film pilem panjang dina smartphone, anu ngamungkinkeun pamakéna pikeun nempo eusi naon waé, iraha waé sareng iraha wae. Salaku surat wasiat kumaha streaming kasohor bener, ...

Maca deui "

NAB Tembongkeun hirup - 2019 Tembongkeun Jadwal. #NABShow @NABShow

Siaran Darso anu produsen NAB Tembongkeun hirup, di NAB Tembongkeun taunan di Las Vegas. Diayakeun April 6-11, 2019, NAB Tembongkeun nyaeta konvénsi panglegana ngawengku nu konvergénsi média, hiburan jeung téhnologi. NAB Tembongkeun hirup bakal Fitur aliran hirup tina sesi konferensi pilih jeung wawancara di-jero kalawan exhibitors, ngical paralatan sarta pamingpin industri. Eusi bakal sadia ...

Maca deui "

Suku 30,000 up - Abdi di jalan ka #NABShow! @NABShow

... Jeung jauh urang balik! Ayeuna Abdi tilu puluh-sarébu kaki up dina hawa, dina cara ka "Dosa Kota" - Las Vegas, Nevada, keur 2019 NAB Tembongkeun! Sakumaha biasa, tingkat mah pikagumbiraeun moal ngantep abdi settle-handap, jadi Kuring geus dimimitian blogging bari dina pesawat! (Ieu pasti aya watek hiji, ayeuna !!!) Kusabab "Unggal Carita dimimitian dieu" (NAB Tembongkeun urang Téma ...

Maca deui "

ALL-béntang NAB Témbongkeun KEYNOTE sési: nyokot Olahraga hirup ka New jangkung IN awan

ALL-béntang NAB Témbongkeun KEYNOTE Sidang nyokot Olahraga hirup ka New jangkung IN awan - executives ti CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, sarta Pac-12 Jaringan nembongkeun sabaraha awan, jasa media, jeung perhatian AI newak panongton, fans masihan langkung kontrol , megatkeun nempo rékaman, tur reinvent pangalaman olahraga hareup - Washington, DC- NAB Tembongkeun bakal Fitur hiji sawala keynote ekslusif fokus kana kumaha awan ...

Maca deui "

Sadaya-Star NAB Tembongkeun Keynote Sidang nyokot Olahraga hirup Pikeun Anyar Karyadi Dina The Awan. @NABShow #NABShow

- executives ti CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, sarta Pac-12 Jaringan nembongkeun sabaraha awan, jasa media, jeung perhatian AI newak panongton, fans masihan langkung kontrol, megatkeun nempo rékaman, tur reinvent pangalaman olahraga hareup - NAB Tembongkeun bakal Fitur hiji sawala keynote ekslusif fokus kana kumaha téhnologi awan anu redefining siaran olah raga jeung nyetir Dursasana panongton. Sidang, dihasilkeun ku Amazon Web ...

Maca deui "

Magewell: Nyieun Transisi kana IP Praktis na Affordable. @NABShow #NABShow

Taun ka tukang kungsi jadi titik tipping pikeun pamakéan angkutan média basis IP dina produksi hirup, jeung ékosistem téknologi sabudeureun kayaning NewTek urang royalti-gratis NDI® ngahontal massa kritis. kauntungan jangji IP ngeunaan ngaronjat ngurangan waragad deployment kalenturan tur geus jadi realities pikeun pamaké nu ucul numpak karéta IP mimiti, sarta nyoko mainstream terus tumuwuh. Kamampuh ...

Maca deui "

10 Hirup Unggal Drone Pilot Kedah Apal Ngeunaan Ujian Bagian 107

Jadi maneh geus mutuskeun pikeun gabung jajaran tumuwuh tina pilots drone profésional. Loba pilots underestimate naon nu diperlukeun keur lulus ujian. Aranjeunna yakin maranéhna terang sagalana ngeunaan ngalayang ieu mesin luar biasa. Sanajan kitu, ujian ngandung hiji host pangaweruh husus nu teu biasana dikaitkeun lamun datang ka piloting drone a. artikel ieu bakal masihan anjeun hébat ...

Maca deui "

FROM print TO 100 persen digital: CARA jaringan kompléks tumaros

Jermaine Harrell, Manajer tina Video IT Operasi, Jaringan Complex Ngadeg di 2002 salaku majalah print dedicated ka presenting warta na tren ngeunaan budaya jalan populér pikeun sawawa ngora, Complex Jaringan geus undergone rada transformasi saprak maranéhanana poé mimiti. Dina 2007 kami ngamimitian investasi beurat dina ayana online kami, sarta ku 2011, anu sisi digital tina bisnis miboga ...

Maca deui "

Bisa Anjeun Tempo Lampu éta? Ngan kalawan lensa Katuhu!

Lénsa jieunan pangkolotna kapanggih, jadi tebih, nyaéta Layard lensa (aka: "The Nimrud lensa"); eta ieu kapanggih ku AH Layard di 1853 na nyaeta di sabudeureun heubeul 3000 taun (ngeunaan 750BC-710BC dina Kakaisaran Neo-Assyria). Ieu ieu kapanggih dina Kalhu, kota tinggal karajaan nu Tiglath-pileser urang (dina dinten modern, éta Nimrud di Irak) di Sumatera Kulon Istana. Na pamanggihna ...

Maca deui "