imah » Lahirna eusi (Kaca 4)

Lahirna eusi

Kaméra-Siap ku Rosco

Sinématografi modern teh turunan téater. sedeng visual jeung karungu ieu dipindahkeun saluareun seluloid kana realm murni digital - sanajan loba jalma masih tingal pilem sakumaha film. Nalika paling jalma mikir pilem jeung seni rupa nyieun pilem, aranjeunna mimiti mikir aktor (jeung sugan sutradara jeung awak), kaméra, sarta komputer. Jalma ...

Maca deui "

JMR Announces kasadiaan Jenderal razia Desktop Mac Mini jeung Stasion Gawé Rackmount

Anyar Thunderbolt Certified desktop na rackmount nambihan ditingkatkeun durability, ékspansi kapasitas razia sarta kalenturan IO mun Mac mini - Idéal pikeun carts DI sarta studio workflows JMR Electronics, Inc. a panyadia anjog sahiji solusi gudang scalable, ngumumkeun minggu ieu kasadiaan umum ThunderboltTM panganyarna maranéhna Certified desktop na rackmount workstation keur mini® Apple Mac. The inovatif salah-sahiji-hiji-jenis workstations bakal ngabuktikeun ...

Maca deui "

NewTek urang New Tech - KOMUNITAS Groundbreaking Media ékosistem (IP Series)

Ieu Broadcast Darso ngaleupaskeun ekslusif! Saha anu aya dina industri weruh yén produk NewTek ngahijikeun sababaraha fungsi kana unit hardware tunggal pikeun produksi video live multi kaméra, nyadiakeun loba fitur lengkep sarta kadangkala unobtainable anu sadia nguap. Naon jalma bisa jadi siap pikeun nyaeta teknologi taneuh-megatkeun yén NewTek téh rék unleash. Henteu sakabéh nu ...

Maca deui "

Olimpiade 2016: Sony / TVU Jaringan Go pikeun emas teh!

Sinyalna pikeun hiji acara Olimpiade sok tricky. Ngarekam dina ngan sudut sampurna sarta kajelasan mangrupa kritik dina cara-off hiji pamandangan nikmat na tulang tonggong-tingling. Kuring hayang difokuskeun dua pausahaan pisan béda jeung bagian maranéhanana dina Olimpiade 2016 di Rio! Sony téh di deui (atawa, leuwih akurat, masih)! Anjeun terang, pernah hiji parusahaan jeung ...

Maca deui "

Pixar animasi Studios Sumber Buka Adegan Universal Pedaran

Alat greatly ngaronjatkeun Kekecapan Meuntas Complex Workflows Emeryville, CA dumasar Pixar animasi Studios dinten ngumumkeun pelepasan resmi buka sumber Adegan Universal Pedaran (USD), téhnologi dipaké pikeun silih tukeur data grafik 3D ngaliwatan rupa parabot kreasi eusi digital (DCC). USD nyadiakeun solusi éféktif jeung scalable keur workflows kompléks CG industri game pilem sarta studio. "Urang yakin yén mahluk ...

Maca deui "

Kantun SMPTE - Bingah 100 Taun!

Pikeun maranéhanana anjeun moal dina perdagangan media, SMPTE nangtung pikeun "Paguyuban Motion Picture & Televisi Insinyur," nu Kami anggota reueus, keur hiji studio insinyur pos-produksi. Jeung maranéhna sohor maranéhna Centennial ulang ku ngabogaan Barbara H. Lange, Diréktur Eksekutif SMPTE, ring Bell nutup di NASDAQ MarketSite - 4 Times Square - 43rd & Broadway ...

Maca deui "

Siaran Asia 2016 Ihtisar

Ku kituna kuring gé meunang ka Singapura, sacara harfiah, poé saméméh kuring ditinggalkeun (16 waktu sajam bédana, Anjeun nyaho), sababaraha poé méméh 2016 Broadcast Asia Tembongkeun. Taman Kota boga loba nawarkeun traveler intrepid na mah hayang ngawenangkeun sababaraha waktu pikeun ngaluyukeun jeung jet lag na soak-di sababaraha tempat wisata lokal sateuacan némbongkeun-up caang ...

Maca deui "

RR Média jeung SES Platform Layanan ngagabungkeun

parusahaan Anyar bisa kabentuk, nyieun hiji panyadia ngarah dunya-sahiji jasa média global inovatif tur solusi The overwhelming aksés ka média dina paménta via internet, satelit, IPTV, kabel, online jeung mobile platform ka alat handheld, desktops, tempat hirup, radio jeung televisi, kapan na mana, geus salamina robah waktu-ka-pasar sarta modél monetization pikeun nu boga eusi, leagues olahraga sarta katuhu ...

Maca deui "

#NABShow: Poé Opat di 2016 NAB Tembongkeun

Dinten opat na dinten panungtungan sahiji 2016 NAB Tembongkeun !!! Hayu urang geus naek ngajentul !!! Blog Live kami terus kiwari ... Ulah hilap - naha anjeun lapar, tempat luhur Ryan urang dahar di #Vegas salila acara bisa kapanggih di dieu: www.broadcastbeat.com/nab-show-foodies/ -Afterward, kami pisan #NABShow Partéi panungtungan nyaéta kiwari, Kemis, April 21 @6: 00pm - éta nu ahir Tembongkeun ...

Maca deui "

#NABShow: Poé Tilu di 2016 NAB Tembongkeun

Dinten tilu sarta dinten pinuh badag panungtungan sahiji 2016 NAB Tembongkeun !!! Ieu hébat geus maneh deui - aya pisan MORE kiwari !!! Blog Live kami terus masangkeun informasi jeung loba nu "titik" rupa-rupa crews urang kaluar di lantai! Ulah poho - bisa nyekel #NABShow hirup online di nabshow.com atanapi broadcastbeat.com 9am ...

Maca deui "

#NABShow: Poé Dua di 2016 NAB Tembongkeun

Hei! Urang dijieun ka dua beurang nu 2016 NAB Tembongkeun !!! Bungah nu nuju nempel jeung urang - aya pisan MORE kiwari !!! Blog Live kami terus masangkeun informasi jeung loba nu "titik" rupa-rupa crews urang kaluar di lantai! Ulah poho - bisa nyekel #NABShow hirup online di nabshow.com atanapi broadcastbeat.com 9am PST / ...

Maca deui "

#NABShow: Poé Hiji di 2016 NAB Tembongkeun

Hirup BLOG - diropéa terus sapopoe AS acara progresses !!! Bisa nanaon jadi leuwih seru ti dinten kahiji tina 2016 NAB Tembongkeun? Abdi cangcaya!!! The Broadcast Darso Crews anu nepi sarta alm - raring mun balik !!! hal munggaran mimiti kumaha - hayu urang rebab jeung knobs ieu sarta saklar tur tingal kumaha tiasa kami dibere ...

Maca deui "

30,000 kaki Up & 2200 Miles jeung 2016 NAB Tembongkeun

... Jeung jauh urang balik! awak Fort Lauderdale kami téh ayeuna tilu puluh-sarébu kaki up dina hawa jeung kami geus di jalan urang pikeun "Dosa Kota" - Las Vegas, Nevada! NAB Tembongkeun dieu urang datang! (Daniel - jelema anu nachos Nikki urang !!!) Sakumaha biasa, tingkat mah pikagumbiraeun moal ngantep abdi settle-handap, jadi Kuring geus dimimitian blogging bari dina pesawat! (Ieu pasti aya bad ...

Maca deui "

Lahirna eusi jeung 2016 NAB Tembongkeun

Jalma sering teu ngartos istilah "nyiptakeun eusi." Padahal, eta bisa ngomong yén sakabéh lingkup kreasi eusi ieu ilaharna dilaksanakeun for teu dibales; éta sabab éta leuwih ti saukur naon éta nu nuju motret. Mimitina jeung foremost, nalika nyieun eusi, hal pangpentingna anu kreativitas éta; panggih, éta sagalana. Dean Evans, The Good ...

Maca deui "

Nu lénsa - manggihan pilihan dina 2016 NAB Tembongkeun

Di dieu hiji wawasan saeutik on lenses ... Milih lénsa ditangtoskeun nunut ka sababaraha variabel. Jarak, cahaya, sarta fokus nu sagala pertimbangan, ogé naon, naha, jeung lamun di makéna. Keur cameraman a na keur fotografer anu sarupa, tapi pasti teu sarua unggal grup boga gear sarta trik sorangan. Di set, nu ...

Maca deui "

JMR Electronics 'BlueStor Bagikeun di Center of Broadcast Darso urang Studio Produksi

OK - kitu nu nuju ngagunakeun software na rohangan ngédit video panganyarna na greatest: Final Cut Pro X, Avid Media komposer, Adobe Kreatif Suite, Adobe premiere, DaVinci ngabéréskeun, Colorfront OSD, Assimilate scratch, Joust, atawa naon baé ngedit populér sejen tur pagawean software ... Anjeun ngalakukeun loba na rohangan ngédit, anjeun gaduh sababaraha aset eusi digital, nyieun loba leuwih unggal poé, jeung anjeun kudu ...

Maca deui "