imah » Lahirna eusi (Kaca 4)

Lahirna eusi

ALL-béntang NAB Témbongkeun KEYNOTE sési: nyokot Olahraga hirup ka New jangkung IN awan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

ALL-béntang NAB Témbongkeun KEYNOTE Sidang nyokot Olahraga hirup ka New jangkung IN awan - executives ti CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, sarta Pac-12 Jaringan nembongkeun sabaraha awan, jasa media, jeung perhatian AI newak panongton, fans masihan langkung kontrol , megatkeun nempo rékaman, tur reinvent pangalaman olahraga hareup - Washington, DC- NAB Tembongkeun bakal Fitur hiji sawala keynote ekslusif fokus kana kumaha awan ...

Maca deui "

Sadaya-Star NAB Tembongkeun Keynote Sidang nyokot Olahraga hirup Pikeun Anyar Karyadi Dina The Awan. @NABShow #NABShow

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

- executives ti CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, sarta Pac-12 Jaringan nembongkeun sabaraha awan, jasa media, jeung perhatian AI newak panongton, fans masihan langkung kontrol, megatkeun nempo rékaman, tur reinvent pangalaman olahraga hareup - NAB Tembongkeun bakal Fitur hiji sawala keynote ekslusif fokus kana kumaha téhnologi awan anu redefining siaran olah raga jeung nyetir Dursasana panongton. Sidang, dihasilkeun ku Amazon Web ...

Maca deui "

Magewell: Nyieun Transisi kana IP Praktis na Affordable. @NABShow #NABShow

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Taun ka tukang kungsi jadi titik tipping pikeun pamakéan angkutan média basis IP dina produksi hirup, jeung ékosistem téknologi sabudeureun kayaning NewTek urang royalti-gratis NDI® ngahontal massa kritis. kauntungan jangji IP ngeunaan ngaronjat ngurangan waragad deployment kalenturan tur geus jadi realities pikeun pamaké nu ucul numpak karéta IP mimiti, sarta nyoko mainstream terus tumuwuh. Kamampuh ...

Maca deui "

10 Hirup Unggal Drone Pilot Kedah Apal Ngeunaan Ujian Bagian 107

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Jadi maneh geus mutuskeun pikeun gabung jajaran tumuwuh tina pilots drone profésional. Loba pilots underestimate naon nu diperlukeun keur lulus ujian. Aranjeunna yakin maranéhna terang sagalana ngeunaan ngalayang ieu mesin luar biasa. Sanajan kitu, ujian ngandung hiji host pangaweruh husus nu teu biasana dikaitkeun lamun datang ka piloting drone a. artikel ieu bakal masihan anjeun hébat ...

Maca deui "

FROM print TO 100 persen digital: CARA jaringan kompléks tumaros

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Jermaine Harrell, Manajer tina Video IT Operasi, Jaringan Complex Ngadeg di 2002 salaku majalah print dedicated ka presenting warta na tren ngeunaan budaya jalan populér pikeun sawawa ngora, Complex Jaringan geus undergone rada transformasi saprak maranéhanana poé mimiti. Dina 2007 kami ngamimitian investasi beurat dina ayana online kami, sarta ku 2011, anu sisi digital tina bisnis miboga ...

Maca deui "

Bisa Anjeun Tempo Lampu éta? Ngan kalawan lensa Katuhu!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Lénsa jieunan pangkolotna kapanggih, jadi tebih, nyaéta Layard lensa (aka: "The Nimrud lensa"); eta ieu kapanggih ku AH Layard di 1853 na nyaeta di sabudeureun heubeul 3000 taun (ngeunaan 750BC-710BC dina Kakaisaran Neo-Assyria). Ieu ieu kapanggih dina Kalhu, kota tinggal karajaan nu Tiglath-pileser urang (dina dinten modern, éta Nimrud di Irak) di Sumatera Kulon Istana. Na pamanggihna ...

Maca deui "

Suluh Bitcentral urang Revolutionizes Di-Line News Produksi jeung Pangiriman paradigma

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Linier dina DemandTM pribadi streaming digital brings pemirsa sarta sharing deui boga eusi sorot parusahaan ieu bulan urang pitur Bitcentral, well-dipikawanoh unggul pangajén produsén produksi eusi warta, distribusi, aggregation tur dibekelan penerbitan kana siaran jeung pausahaan kreasi eusi. Perusahaan pioneering, diadegkeun dina 1980 sakumaha Miralite Komunikasi, a panyadia jaringan satelit di sakuliah dunya, robah ngaranna mun Bitcentral ...

Maca deui "

Multi Awan Manajemén Data kalawan SwiftStack

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Baheula bulan ieu, kuring nulis hiji artikel di Objék Awan Panyimpenan na diulas Caringo, pelopor dina pasaran anu. Aya hiji hébat loba pamaén vying pikeun pasar M & E alatan tumuwuhna datana forecasted dina dékade datang. Bentang kalapa téh galak, sarta abdi tiasa ningali konsolidasi datang dina taun datang, tapi pikeun momen, ...

Maca deui "