imah » Lahirna eusi (Kaca 4)

Lahirna eusi

RR Média jeung SES Platform Layanan ngagabungkeun

parusahaan Anyar bisa kabentuk, nyieun hiji panyadia ngarah dunya-sahiji jasa média global inovatif tur solusi The overwhelming aksés ka média dina paménta via internet, satelit, IPTV, kabel, online jeung mobile platform ka alat handheld, desktops, tempat hirup, radio jeung televisi, kapan na mana, geus salamina robah waktu-ka-pasar sarta modél monetization pikeun nu boga eusi, leagues olahraga sarta katuhu ...

Maca deui "

#NABShow: Poé Opat di 2016 NAB Tembongkeun

Dinten opat na dinten panungtungan sahiji 2016 NAB Tembongkeun !!! Hayu urang geus naek ngajentul !!! Blog Live kami terus kiwari ... Ulah hilap - naha anjeun lapar, tempat luhur Ryan urang dahar di #Vegas salila acara bisa kapanggih di dieu: www.broadcastbeat.com/nab-show-foodies/ -Afterward, kami pisan #NABShow Partéi panungtungan nyaéta kiwari, Kemis, April 21 @6: 00pm - éta nu ahir Tembongkeun ...

Maca deui "

#NABShow: Poé Tilu di 2016 NAB Tembongkeun

Dinten tilu sarta dinten pinuh badag panungtungan sahiji 2016 NAB Tembongkeun !!! Ieu hébat geus maneh deui - aya pisan MORE kiwari !!! Blog Live kami terus masangkeun informasi jeung loba nu "titik" rupa-rupa crews urang kaluar di lantai! Ulah poho - bisa nyekel #NABShow hirup online di nabshow.com atanapi broadcastbeat.com 9am ...

Maca deui "

#NABShow: Poé Dua di 2016 NAB Tembongkeun

Hei! Urang dijieun ka dua beurang nu 2016 NAB Tembongkeun !!! Bungah nu nuju nempel jeung urang - aya pisan MORE kiwari !!! Blog Live kami terus masangkeun informasi jeung loba nu "titik" rupa-rupa crews urang kaluar di lantai! Ulah poho - bisa nyekel #NABShow hirup online di nabshow.com atanapi broadcastbeat.com 9am PST / ...

Maca deui "

#NABShow: Poé Hiji di 2016 NAB Tembongkeun

Hirup BLOG - diropéa terus sapopoe AS acara progresses !!! Bisa nanaon jadi leuwih seru ti dinten kahiji tina 2016 NAB Tembongkeun? Abdi cangcaya!!! The Broadcast Darso Crews anu nepi sarta alm - raring mun balik !!! hal munggaran mimiti kumaha - hayu urang rebab jeung knobs ieu sarta saklar tur tingal kumaha tiasa kami dibere ...

Maca deui "

30,000 kaki Up & 2200 Miles jeung 2016 NAB Tembongkeun

... Jeung jauh urang balik! awak Fort Lauderdale kami téh ayeuna tilu puluh-sarébu kaki up dina hawa jeung kami geus di jalan urang pikeun "Dosa Kota" - Las Vegas, Nevada! NAB Tembongkeun dieu urang datang! (Daniel - jelema anu nachos Nikki urang !!!) Sakumaha biasa, tingkat mah pikagumbiraeun moal ngantep abdi settle-handap, jadi Kuring geus dimimitian blogging bari dina pesawat! (Ieu pasti aya bad ...

Maca deui "

Lahirna eusi jeung 2016 NAB Tembongkeun

Jalma sering teu ngartos istilah "nyiptakeun eusi." Padahal, eta bisa ngomong yén sakabéh lingkup kreasi eusi ieu ilaharna dilaksanakeun for teu dibales; éta sabab éta leuwih ti saukur naon éta nu nuju motret. Mimitina jeung foremost, nalika nyieun eusi, hal pangpentingna anu kreativitas éta; panggih, éta sagalana. Dean Evans, The Good ...

Maca deui "

Nu lénsa - manggihan pilihan dina 2016 NAB Tembongkeun

Di dieu hiji wawasan saeutik on lenses ... Milih lénsa ditangtoskeun nunut ka sababaraha variabel. Jarak, cahaya, sarta fokus nu sagala pertimbangan, ogé naon, naha, jeung lamun di makéna. Keur cameraman a na keur fotografer anu sarupa, tapi pasti teu sarua unggal grup boga gear sarta trik sorangan. Di set, nu ...

Maca deui "

JMR Electronics 'BlueStor Bagikeun di Center of Broadcast Darso urang Studio Produksi

OK - kitu nu nuju ngagunakeun software na rohangan ngédit video panganyarna na greatest: Final Cut Pro X, Avid Media komposer, Adobe Kreatif Suite, Adobe premiere, DaVinci ngabéréskeun, Colorfront OSD, Assimilate scratch, Joust, atawa naon baé ngedit populér sejen tur pagawean software ... Anjeun ngalakukeun loba na rohangan ngédit, anjeun gaduh sababaraha aset eusi digital, nyieun loba leuwih unggal poé, jeung anjeun kudu ...

Maca deui "

Sony Kaméra Profesional Cover Sony Buka di Hawaii PGA wisata

The 2016 Sony Buka dina acara Hawaii PGA wisata bakal ditémbak tur disiarkeun di HD on Golf Channel nganggo Sony kaméra profésional, nuluykeun tradisi lila-ngajalankeun Sony ngeunaan nyadiakeun téhnologi produksi HD keur hiburan hirup jeung olahraga utama acara. Turnamén oge nguji taneuh panganyarna pikeun 4K live produksi jeung siaran. Salian sababaraha Sony HDC ...

Maca deui "

Bebas Film 'The Chain' gumantung ka iZotope RX

iZotope Inc., hiji parusahaan téhnologi audio anjog, dinten ngumumkeun yén bebas fitur pilem pondok Chain The dipaké iZotope RX pikeun maksimalkeun pungsi pamakéan miboga audio produksi jeung ngawétkeun pangalusna dina set pintonan tetep dina APBD. Filmed di New Hampshire, Chain ieu dumasar kana carita pondok tina nami nu sami ku Tobias lancaran nu dendam unleashes ...

Maca deui "

Tilu belas Days of Studio Natal 2015? :)

The Usum Natal nyimpen dulur dina modeu libur-surak! Malah kami techy-geeks ti siaran na pos-produksi realm! Ku kituna, dina ngajaga jeung tradisi libur (jeung tinimbang lalaki kabeh drummers pamadegan drumming na maids-a-diperah), Broadcast Darso Magazine nanya jalma dina loba saluran média sosial kami: "Lamun bisa meunangkeun kaulinan produksi tiis pikeun Christmas, naon anu eta janten? "...

Maca deui "

JMR Announces Widest Thunderbolt 2 Certified Panyimpenan jeung perluasan Produk kulawarga di Industri teh

produk Thunderbolt® 2 anyar JMR urang ayeuna pinuh Intel sarta Apple disatujuan tur Thunderbolt Certified pikeun Mac jeung Windows * JMR Electronics, Inc. produsén sarta Sistem ngarah integrator sahiji solusi gudang scalable lokasina di Chatsworth, CA, nembe ngumumkeun kasadiaan umum LightningTM anyar maranéhna runtuyan neundeun jeung perluasan produk Thunderbolt 2 Certified - nu kiwari siap pikeun waktos perdana. ...

Maca deui "

Teu News tanpa grafik

Urang sadaya geus uninga yen: "A Gambar téh Worth sarébu Kecap," tapi kumaha gambar dirancang nyarita ka kami? Gambar nu teu ngan hiji kabeneran senang nu cocog naon urang nyobian nepikeun? Dupi eta gambar nyebutkeun leuwih ti sarébu kecap? Newsroom grafik, dipaké pikeun éfék pinuh, bisa ngabantu meunang kecap kaluar dina naon sasaran ...

Maca deui "

Sony, The Skateboarder Lover urang Brand Kamera: Freestyling jeung FS7

Nyumbang Ku: Diréktur Jared Prindle Eksekutif, The Ride Channel produser sarta Diréktur Fotografi, 900 Pilem, Inc. Salaku skateboarder lifelong, brand Sony geus salawasna geus rooted di masarakat urang. kids Skateboard anu dibawa nepi shooting video dina Sony gear, hususna VX1000, nu éta kaméra skateboarding iconic tina generasi a. Loba jalma kabeh sakuliah dunya masih ...

Maca deui "

JMR Electronics Announces kasadiaan Jenderal Hotspot Thunderbolt SSD Flash Girang

JMR urang diantara kahiji ka kapal anyar dibabawa, ultra-ci Thunderbolt 2 dilengkepan SSD Flash Girang JMR Electronics, Inc. produsén sarta Sistem ngarah integrator sahiji solusi gudang scalable minggu ieu ngumumkeun kasadiaan umum anyar LightningTM LTNG-XTD maranéhanana bisa dibabawa ThunderboltTM SSD Flash ngajalankeun. The ultra-ci PCIe Flash Girang kalawan panganteur Thunderbolt 2 mangrupakeun drive beus-Powered portabel merlukeun euweuh sumber kakuatan éksternal, sarta ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!