imah » Lahirna eusi (Kaca 5)

Lahirna eusi

Sony Kaméra Profesional Cover Sony Buka di Hawaii PGA wisata

The 2016 Sony Buka dina acara Hawaii PGA wisata bakal ditémbak tur disiarkeun di HD on Golf Channel nganggo Sony kaméra profésional, nuluykeun tradisi lila-ngajalankeun Sony ngeunaan nyadiakeun téhnologi produksi HD keur hiburan hirup jeung olahraga utama acara. Turnamén oge nguji taneuh panganyarna pikeun 4K live produksi jeung siaran. Salian sababaraha Sony HDC ...

Maca deui "

Bebas Film 'The Chain' gumantung ka iZotope RX

iZotope Inc., hiji parusahaan téhnologi audio anjog, dinten ngumumkeun yén bebas fitur pilem pondok Chain The dipaké iZotope RX pikeun maksimalkeun pungsi pamakéan miboga audio produksi jeung ngawétkeun pangalusna dina set pintonan tetep dina APBD. Filmed di New Hampshire, Chain ieu dumasar kana carita pondok tina nami nu sami ku Tobias lancaran nu dendam unleashes ...

Maca deui "

Tilu belas Days of Studio Natal 2015? :)

The Usum Natal nyimpen dulur dina modeu libur-surak! Malah kami techy-geeks ti siaran na pos-produksi realm! Ku kituna, dina ngajaga jeung tradisi libur (jeung tinimbang lalaki kabeh drummers pamadegan drumming na maids-a-diperah), Broadcast Darso Magazine nanya jalma dina loba saluran média sosial kami: "Lamun bisa meunangkeun kaulinan produksi tiis pikeun Christmas, naon anu eta janten? "...

Maca deui "

JMR Announces Widest Thunderbolt 2 Certified Panyimpenan jeung perluasan Produk kulawarga di Industri teh

produk Thunderbolt® 2 anyar JMR urang ayeuna pinuh Intel sarta Apple disatujuan tur Thunderbolt Certified pikeun Mac jeung Windows * JMR Electronics, Inc. produsén sarta Sistem ngarah integrator sahiji solusi gudang scalable lokasina di Chatsworth, CA, nembe ngumumkeun kasadiaan umum LightningTM anyar maranéhna runtuyan neundeun jeung perluasan produk Thunderbolt 2 Certified - nu kiwari siap pikeun waktos perdana. ...

Maca deui "

Teu News tanpa grafik

Urang sadaya geus uninga yen: "A Gambar téh Worth sarébu Kecap," tapi kumaha gambar dirancang nyarita ka kami? Gambar nu teu ngan hiji kabeneran senang nu cocog naon urang nyobian nepikeun? Dupi eta gambar nyebutkeun leuwih ti sarébu kecap? Newsroom grafik, dipaké pikeun éfék pinuh, bisa ngabantu meunang kecap kaluar dina naon sasaran ...

Maca deui "

Sony, The Skateboarder Lover urang Brand Kamera: Freestyling jeung FS7

Nyumbang Ku: Diréktur Jared Prindle Eksekutif, The Ride Channel produser sarta Diréktur Fotografi, 900 Pilem, Inc. Salaku skateboarder lifelong, brand Sony geus salawasna geus rooted di masarakat urang. kids Skateboard anu dibawa nepi shooting video dina Sony gear, hususna VX1000, nu éta kaméra skateboarding iconic tina generasi a. Loba jalma kabeh sakuliah dunya masih ...

Maca deui "

JMR Electronics Announces kasadiaan Jenderal Hotspot Thunderbolt SSD Flash Girang

JMR urang diantara kahiji ka kapal anyar dibabawa, ultra-ci Thunderbolt 2 dilengkepan SSD Flash Girang JMR Electronics, Inc. produsén sarta Sistem ngarah integrator sahiji solusi gudang scalable minggu ieu ngumumkeun kasadiaan umum anyar LightningTM LTNG-XTD maranéhanana bisa dibabawa ThunderboltTM SSD Flash ngajalankeun. The ultra-ci PCIe Flash Girang kalawan panganteur Thunderbolt 2 mangrupakeun drive beus-Powered portabel merlukeun euweuh sumber kakuatan éksternal, sarta ...

Maca deui "

JMR Announces kasadiaan Jenderal Anyar kilat Series of Thunderbolt 2 ka kulawarga PCIe Panyimpenan Produk

Anyar produk gudang kilat Certified ku Intel sarta Apple digawekeun ku alat sejen nu cocog Thunderbolt JMR Electronics, Inc. produsén sarta Sistem ngarah integrator sahiji solusi gudang scalable geus ngumumkeun kasadiaan umum tina garis anyar maranéhanana kilat Thunderbolt 2 kana produk gudang PCIe dilengkepan. Tina kulawarga produk kilat anyar, nu LTNG-XQ na LTNG-XQ-8 Thunderbolt 2 ...

Maca deui "

Neumann ngajalankeun KH 805 aktif studio subwoofer

Jeung KH 805, Neumann.Berlin [AES stan 527] geus nambahkeun hiji subwoofer aktif anyar pikeun string miboga produk ngawaskeun studio acclaimed. Dumasar kinerja acoustical unggulan ti subwoofer KH 810, anu KH 805 mangrupa hasil pilihan optimal pikeun stereo diatur-up dina kombinasi jeung KH 120 atanapi KH 310. Salaku Wolfgang Fraissinet, Présidén Neumann, adzab kaluar, "The KH 805 témbal téh ...

Maca deui "

Sababaraha Kaméra Sony Gabungkeun pikeun Tingal gaib on panganyarna "paranormal Kagiatan" Release

Peta dina layar di anyar Cangkuang Gambar ' "Kagiatan paranormal: The Pocong Diménsi" bisa jadi pikasieuneun, tapi produksi balik layar éta nanaon tapi horrific. Pikeun installment kagenep ieu dina franchise pilem horor gaib, nu muka nasional kiwari, diréktur fotografi John W. Rutland sarta timnya diatur kaluar nyieun tipe anyar tina katingal bari ngajaga ...

Maca deui "

CCW Keynote: Pupuhu Sony Pictures Télévisi Steve Mosko

Thu. 12 November | 9: 00 AM - 10: 00 AM | 1A23-1A24 Program: Paket Pendaftaran Umum sesi: Sadaya-Industri Core Paket Keynote Speaker: Steve Mosko, Pupuhu, paguneman Sony Pictures Télévisi Mosko urang kalawan Carter bakal nyandak katingal di bentang tipi ayeuna ti perspektif Mosko, lulugu ti 360 a gelar bisnis televisi global dina salah sahiji studio panggedena Hollywood urang. Mosko bakal ...

Maca deui "

CCW Keynote: Kumaha Téhnologi ieu transforming hubungan antara merek, Kandungan sarta Panyiaran Radio sarta Télévisi

Thu. 12 November | 9: 00 AM - 10: 00 AM | 1A23-1A24 Program: Paket Pendaftaran Umum sesi: Sadaya-Industri Core Paket Keynote Speaker: Brandon Berger, Kapala Digital Officer Di sakuliah dunya | Ogilvy & Mather Jeung média ngarobah dina misalna hiji Pace gancang dina tingkat global éta penting pisan pikeun pausahaan tetep dihareupeun kurva. Brandon Berger geus di ujung motong ...

Maca deui "

IBC Tembongkeun Poé 4 Wrap-Up! #IBCShow

Sanajan acara teu resmi mungkas dugi isukan, ieu (dasarna) nyaeta poe panungtungan di salah sahiji media Konvénsi paling Heboh di sabudeureun! Pasti, sugan NAB (biasana diayakeun di Las Vegas) nyaéta leuwih badag, tapi éta internationals leres indit Amsterdam unggal taun keur kieu némbongkeun tinangtu! Aya geus loba kasempetan pikeun ngawawancara video kalayan maranéhanana anu nyieun hal kajadian, ...

Maca deui "

IBC Tembongkeun Poé 3 Wrap-Up! #IBCShow

Dinten tilu tina IBC 2015 Tembongkeun! Tilu handap, dua rék! Sarta aranjeunna disimpen anu pangalusna pikeun dinten! Minggu téh salawasna dinten yén creatives industri bisa "ngagantung leupas" na hayu leupas kalawan leuwih Rahasia na tidbits aranjeunna geus nyekel deui ... jeung kiwari teu boga kakurangan! Kusabab pertengahan 80 urang, ACCESS geus nyieun ngaran for didinya ...

Maca deui "

IBC Tembongkeun Poé 2 Wrap-Up! #IBCShow

Dinten 2 di IBC 2015 éta sapoé sibuk - sahenteuna pikeun urang sorangan Janet Kulon! Salaku bisa ningali ti handap, manéhna sagala sabudeureun Tembongkeun lanté kiwari ... éta sadayana ngeunaan Janet kiwari! Avid dibawa sababaraha tamu husus marengan produk impressive maranéhanana. Emmy-Award-unggul redaktur sora James Mather (editor sora supervising of Misi 3 Mustahil), ...

Maca deui "

IBC Tembongkeun Poé 1 Wrap-Up! #IBCShow

The 2015 Amsterdam IBC Tembongkeun urang poe kahiji (kadua lamun kaasup dinten konferensi-hijina Kemis urang) ieu ditajong-off sareng nulungan badag informasi jeung senang di Amsterdam rai Kongrés na Center Pameran. Hujan es, hujan es gang Éta sadayana didieu! Pamaén badag jeung up-na-comers téh di dieu pikeun ply wares maranéhanana pikeun para sahabat dina média: Arri, Audio Network, CueScript, dilarang ...

Maca deui "