imah » Lahirna eusi (Kaca 5)

Lahirna eusi

JMR Announces kasadiaan Jenderal Anyar kilat Series of Thunderbolt 2 ka kulawarga PCIe Panyimpenan Produk

Anyar produk gudang kilat Certified ku Intel sarta Apple digawekeun ku alat sejen nu cocog Thunderbolt JMR Electronics, Inc. produsén sarta Sistem ngarah integrator sahiji solusi gudang scalable geus ngumumkeun kasadiaan umum tina garis anyar maranéhanana kilat Thunderbolt 2 kana produk gudang PCIe dilengkepan. Tina kulawarga produk kilat anyar, nu LTNG-XQ na LTNG-XQ-8 Thunderbolt 2 ...

Maca deui "

Neumann ngajalankeun KH 805 aktif studio subwoofer

Jeung KH 805, Neumann.Berlin [AES stan 527] geus nambahkeun hiji subwoofer aktif anyar pikeun string miboga produk ngawaskeun studio acclaimed. Dumasar kinerja acoustical unggulan ti subwoofer KH 810, anu KH 805 mangrupa hasil pilihan optimal pikeun stereo diatur-up dina kombinasi jeung KH 120 atanapi KH 310. Salaku Wolfgang Fraissinet, Présidén Neumann, adzab kaluar, "The KH 805 témbal téh ...

Maca deui "

Sababaraha Kaméra Sony Gabungkeun pikeun Tingal gaib on panganyarna "paranormal Kagiatan" Release

Peta dina layar di anyar Cangkuang Gambar ' "Kagiatan paranormal: The Pocong Diménsi" bisa jadi pikasieuneun, tapi produksi balik layar éta nanaon tapi horrific. Pikeun installment kagenep ieu dina franchise pilem horor gaib, nu muka nasional kiwari, diréktur fotografi John W. Rutland sarta timnya diatur kaluar nyieun tipe anyar tina katingal bari ngajaga ...

Maca deui "

CCW Keynote: Pupuhu Sony Pictures Télévisi Steve Mosko

Thu. 12 November | 9: 00 AM - 10: 00 AM | 1A23-1A24 Program: Paket Pendaftaran Umum sesi: Sadaya-Industri Core Paket Keynote Speaker: Steve Mosko, Pupuhu, paguneman Sony Pictures Télévisi Mosko urang kalawan Carter bakal nyandak katingal di bentang tipi ayeuna ti perspektif Mosko, lulugu ti 360 a gelar bisnis televisi global dina salah sahiji studio panggedena Hollywood urang. Mosko bakal ...

Maca deui "

CCW Keynote: Kumaha Téhnologi ieu transforming hubungan antara merek, Kandungan sarta Panyiaran Radio sarta Télévisi

Thu. 12 November | 9: 00 AM - 10: 00 AM | 1A23-1A24 Program: Paket Pendaftaran Umum sesi: Sadaya-Industri Core Paket Keynote Speaker: Brandon Berger, Kapala Digital Officer Di sakuliah dunya | Ogilvy & Mather Jeung média ngarobah dina misalna hiji Pace gancang dina tingkat global éta penting pisan pikeun pausahaan tetep dihareupeun kurva. Brandon Berger geus di ujung motong ...

Maca deui "

IBC Tembongkeun Poé 4 Wrap-Up! #IBCShow

Sanajan acara teu resmi mungkas dugi isukan, ieu (dasarna) nyaeta poe panungtungan di salah sahiji media Konvénsi paling Heboh di sabudeureun! Pasti, sugan NAB (biasana diayakeun di Las Vegas) nyaéta leuwih badag, tapi éta internationals leres indit Amsterdam unggal taun keur kieu némbongkeun tinangtu! Aya geus loba kasempetan pikeun ngawawancara video kalayan maranéhanana anu nyieun hal kajadian, ...

Maca deui "

IBC Tembongkeun Poé 3 Wrap-Up! #IBCShow

Dinten tilu tina IBC 2015 Tembongkeun! Tilu handap, dua rék! Sarta aranjeunna disimpen anu pangalusna pikeun dinten! Minggu téh salawasna dinten yén creatives industri bisa "ngagantung leupas" na hayu leupas kalawan leuwih Rahasia na tidbits aranjeunna geus nyekel deui ... jeung kiwari teu boga kakurangan! Kusabab pertengahan 80 urang, ACCESS geus nyieun ngaran for didinya ...

Maca deui "

IBC Tembongkeun Poé 2 Wrap-Up! #IBCShow

Dinten 2 di IBC 2015 éta sapoé sibuk - sahenteuna pikeun urang sorangan Janet Kulon! Salaku bisa ningali ti handap, manéhna sagala sabudeureun Tembongkeun lanté kiwari ... éta sadayana ngeunaan Janet kiwari! Avid dibawa sababaraha tamu husus marengan produk impressive maranéhanana. Emmy-Award-unggul redaktur sora James Mather (editor sora supervising of Misi 3 Mustahil), ...

Maca deui "

IBC Tembongkeun Poé 1 Wrap-Up! #IBCShow

The 2015 Amsterdam IBC Tembongkeun urang poe kahiji (kadua lamun kaasup dinten konferensi-hijina Kemis urang) ieu ditajong-off sareng nulungan badag informasi jeung senang di Amsterdam rai Kongrés na Center Pameran. Hujan es, hujan es gang Éta sadayana didieu! Pamaén badag jeung up-na-comers téh di dieu pikeun ply wares maranéhanana pikeun para sahabat dina média: Arri, Audio Network, CueScript, dilarang ...

Maca deui "

Bedah handap! Blackmagic Desain brings Ieu Pikeun Anjeun #IBC2015

Blackmagic Desain salah sahiji pabrik paling innovated di industri urang kiwari, ngumumkeun yén nagara éta bakal nyieun sambungan serat optik dina duanana di HD jeung Ultra kaméra HD studio a pamaké dipasang pilihan nu ngidinan keur parusahaan ka leupaskeun bedah keur pangajén maranéhna unggul model kaméra studio ! Loba nasabah disadiakeun eupan balik jadi mun mun pilihan ieu ongkos tambahan ...

Maca deui "

Darso The Goes ON kalawan Wawancara Video Broadcast Darso urang!

The Broadcast Darso carita Magazine ngan terus meunang badag, leuwih hadé, sarta gancang dina méré motong informasi ujung nu nyimpen dina maca tur payun profésional tina kurva learning! Teuing geus morphed kana moal ukur majalah dagang digital ngarah nu nyadiakeun warta industri, tulak bodas teknis, artikel Industri patali, sarta diréktori of leuwih 40,000 professional tapi ayeuna eta ...

Maca deui "

Adobe MAX 2015: Sambungkeun jeung Creatives

Ulah sono kaluar dina sagala aksi nu bade jadi nyokot tempat di Adobe MAX2015 Konférénsi on Oktober 3rd-7th di Los Angeles, CA! Spéker garis nepi nyaeta pastikeun "narik" interest kalawan daptar panjang presenters kaasup Actor, Writer Nick Offerman na Filmmaker Baz Luhrmann! Aya sacara harfiah ratusan sesi, Labs, sarta bengkel kreativitas keur ...

Maca deui "

Canon Live Learning: Series Wagub Featuring Tyler Stableford Sept. 30th-Oct1st!

Canon Live Learning ieu presenting hiji Wagub tujuan EOS dijudulan: The Art of dramatis Lansekap sarta Aksi Fotografi kalawan Canon Explorer of Light Tyler Stableford saha dunya renowned pikeun petualangan sarta fotografi komérsial! bengkel bakal dilaksanakeun di bells Maroon di Aspen, CO on September 30 ngaliwatan Oktober 1st! The Art of Lansekap dramatis sarta Aksi ...

Maca deui "

Aframe urang Leres Awan Edit!

Adobe Kula di Awan dikirimkeun ku Aframe nyaéta platform workflow bisa ditandaan yen nyandak tim anjeun pikeun gawé bareng euweuh urusan nu lokasi aranjeunna "kémping kaluar" di, ngan salami aya konektipitas jaringan. The unveiling tina platform Aframe awan hosting Adobe Kula lumangsung di NAB2015 sarta éta salah sahiji hits badag acara urang! Ayeuna Aframe bakal showcase nu ...

Maca deui "

Canon brings garis Cine-SERVO mun #IBC2015

The Canon 4K Cine-Servo garis lenses cukup impressive sarta aranjeunna nuju datang ka IBC2015! Di dieu hiji rundown gancang naon Canon geus nawarkeun di garis lénsa CINE-SERVO! The CINE-SERVO 50-1000mm T5.0-8.9 PL atanapi ef nyadiakeun kinerja 4K pikeun kaméra sensor format badag Super35mm sarta bisa nampung boh siaran atawa bioskop-gaya produksi alatan Digital removable na ...

Maca deui "

Premiere Digital na Vantage: Nyieun workflow Future-Buktina!

Basis LA Premier Digital, salah sahiji layanan pausahaan encoding jeung sebaran panggedena di dunya, geus dibeuli sababaraha sistim média-processing Telestream Vantage nu ngajalankeun on GPU-gancangan Lightspeed server nu nyiptakeun workflow hareup-buktina! "Ilaharna, urang nampi Masters ti nasabah urang, encode payil kana format imah urang, nyimpen kana sistem manajemen asset digital urang, sarta dina pamundut ti ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!