imah » Lahirna eusi (Kaca 6)

Lahirna eusi

IBC Tembongkeun Poé 1 Wrap-Up! #IBCShow

The 2015 Amsterdam IBC Tembongkeun urang poe kahiji (kadua lamun kaasup dinten konferensi-hijina Kemis urang) ieu ditajong-off sareng nulungan badag informasi jeung senang di Amsterdam rai Kongrés na Center Pameran. Hujan es, hujan es gang Éta sadayana didieu! Pamaén badag jeung up-na-comers téh di dieu pikeun ply wares maranéhanana pikeun para sahabat dina média: Arri, Audio Network, CueScript, dilarang ...

Maca deui "

Bedah handap! Blackmagic Desain brings Ieu Pikeun Anjeun #IBC2015

Blackmagic Desain salah sahiji pabrik paling innovated di industri urang kiwari, ngumumkeun yén nagara éta bakal nyieun sambungan serat optik dina duanana di HD jeung Ultra kaméra HD studio a pamaké dipasang pilihan nu ngidinan keur parusahaan ka leupaskeun bedah keur pangajén maranéhna unggul model kaméra studio ! Loba nasabah disadiakeun eupan balik jadi mun mun pilihan ieu ongkos tambahan ...

Maca deui "

Darso The Goes ON kalawan Wawancara Video Broadcast Darso urang!

The Broadcast Darso carita Magazine ngan terus meunang badag, leuwih hadé, sarta gancang dina méré motong informasi ujung nu nyimpen dina maca tur payun profésional tina kurva learning! Teuing geus morphed kana moal ukur majalah dagang digital ngarah nu nyadiakeun warta industri, tulak bodas teknis, artikel Industri patali, sarta diréktori of leuwih 40,000 professional tapi ayeuna eta ...

Maca deui "

Adobe MAX 2015: Sambungkeun jeung Creatives

Ulah sono kaluar dina sagala aksi nu bade jadi nyokot tempat di Adobe MAX2015 Konférénsi on Oktober 3rd-7th di Los Angeles, CA! Spéker garis nepi nyaeta pastikeun "narik" interest kalawan daptar panjang presenters kaasup Actor, Writer Nick Offerman na Filmmaker Baz Luhrmann! Aya sacara harfiah ratusan sesi, Labs, sarta bengkel kreativitas keur ...

Maca deui "

Canon Live Learning: Series Wagub Featuring Tyler Stableford Sept. 30th-Oct1st!

Canon Live Learning ieu presenting hiji Wagub tujuan EOS dijudulan: The Art of dramatis Lansekap sarta Aksi Fotografi kalawan Canon Explorer of Light Tyler Stableford saha dunya renowned pikeun petualangan sarta fotografi komérsial! bengkel bakal dilaksanakeun di bells Maroon di Aspen, CO on September 30 ngaliwatan Oktober 1st! The Art of Lansekap dramatis sarta Aksi ...

Maca deui "

Aframe urang Leres Awan Edit!

Adobe Kula di Awan dikirimkeun ku Aframe nyaéta platform workflow bisa ditandaan yen nyandak tim anjeun pikeun gawé bareng euweuh urusan nu lokasi aranjeunna "kémping kaluar" di, ngan salami aya konektipitas jaringan. The unveiling tina platform Aframe awan hosting Adobe Kula lumangsung di NAB2015 sarta éta salah sahiji hits badag acara urang! Ayeuna Aframe bakal showcase nu ...

Maca deui "

Canon brings garis Cine-SERVO mun #IBC2015

The Canon 4K Cine-Servo garis lenses cukup impressive sarta aranjeunna nuju datang ka IBC2015! Di dieu hiji rundown gancang naon Canon geus nawarkeun di garis lénsa CINE-SERVO! The CINE-SERVO 50-1000mm T5.0-8.9 PL atanapi ef nyadiakeun kinerja 4K pikeun kaméra sensor format badag Super35mm sarta bisa nampung boh siaran atawa bioskop-gaya produksi alatan Digital removable na ...

Maca deui "

Premiere Digital na Vantage: Nyieun workflow Future-Buktina!

Basis LA Premier Digital, salah sahiji layanan pausahaan encoding jeung sebaran panggedena di dunya, geus dibeuli sababaraha sistim média-processing Telestream Vantage nu ngajalankeun on GPU-gancangan Lightspeed server nu nyiptakeun workflow hareup-buktina! "Ilaharna, urang nampi Masters ti nasabah urang, encode payil kana format imah urang, nyimpen kana sistem manajemen asset digital urang, sarta dina pamundut ti ...

Maca deui "

Nelepon ka leungeun - pakarang ku RED #IBC2015

RED Digital Bioskop geus dijieun éta kaméra paling intuitif to date jeung bubuka pangleutikna tur incredibly lightweight otak RED kantos di pakarang. Perbaikan sarta fitur diropéa nu kaasup tapi teu diwatesan ka éta workflow, kabel-haratis sarta périferal intuitif, nu Heboh ningkatna titik anu ngan sababaraha highlights tepi motong ieu ngajalankeun kaméra! The kesederhanaan of ...

Maca deui "

Sora Alat: Ground-megatkeun 688 na SL-6 @IBC2015!

bakal fitur impressive mixer 688 12-lagu portabel / recorder jeung powering SL-6 anyar jeung sistem wireless di IBC2015! The papasangan dua produk ieu pasti bakal streamline na bakal masihan operator teh kamampuhan pikeun ngadalikeun jeung ngawas hiji sistem audio sakabéh tina hiji lokasi nirkabel! The 688 (anggota newest tina kulawarga 6-Series design nganiaya teuas) incorporates a ...

Maca deui "

RED Digital Bioskop Inangna urang Live 4K Warna grading Acara!

RED Digital Bioskop jeung FilmLight anu hosting a pastikeun jadi istiméwa 4K Warna grading Acara featuring colorist Laura Jans-Fazio sarta produser Hameed Shakat ti Netflix runtuyan Emmy-unggul 'DPR Kartu' on August 20, 2015 di RED Studios Hollywood, 848 Kalér Cahuenga Pegangsaan, Los sudut, CA. Bakal aya dua némbongkeun hiji di 4pm na 7: 00pm! The ekslusif presentasi ...

Maca deui "

VR nyukcruk? Tingali ka Free-d2 ku Shotoku! #IBC2015

Sangkan generasi saterusna sistem tracking maya ku Shotoku bakal debut @IBC2015! The Free-d2 brings generasi anyar sistem tracking nu teu merlukeun alat encoder fisik napel sumbu pindah pangrojong kaméra urang! Sistem pinter anu dumasar kana algoritma canggih dimekarkeun dina BBC urang Panalungtikan sarta Pengembangan puseur dunya-renowned. The Free-d2 migunakeun spidol siling basajan nu persis ...

Maca deui "

Sony HDC-4300: Tilu 4K Sénsor Gambar!

Sony geus pasti pencét milestone sejen di desain kaméra revolusioner maranéhanana sapanjang taun. Ngawanohkeun ka nu anyar HDC-4300! The alam kaméra Sistim 4K mimitina ngagunakeun tilu sensor 2K gambar 3 / 4 inci. The HDC téhnologi kaméra runtuyan nyadiakeun kamampuhan pikeun nganggo magnification tinggi lega rentang zum lenses (anu ngarojong éta B4-Gunung) bari ngajaga sawah ditangtoskeun tina jero keur hirup ...

Maca deui "

BBC Pengetahuan Alam Sajarah pilih Panasonic VariCam!

Unit Sejarah Sejarah BBC sakali deui milih Panasonic VariCam 35 sareng VariCam HS saatos némbak tés tilu bulan, anu dirojong langsung ku Panasonic sareng [EMAIL PROTECTED]! Kaméra séri Panasonic Varicam sanés pikeun anu asing ti Unit Sejarah Alam Bristol. The VariCam mangrupikeun kaméra pilihan pikeun NHU, kalayan ampir 30 anu kadua ...

Maca deui "

Cinegy: Vérsi 10 upgrades Meuntas @IBC2015 Board

Cinegy bakal showcasing Vérsi 10 on garis produk lengkep na di stand 7.A30 na 7.A41 @IBC2015! Datang dina IBC bakal tiasa ningali kauntungan leungeun mimiti na fitur anyar nu pamutahiran Vérsi mantap ieu boga on 4K workflow Leyuran, Awan Multi-Channel Playout Leyuran, perusahaan Produksi jeung Leyuran Arsip, Leyuran IP Broadcast Based na News, Studio & Live. ..

Maca deui "

Cina urang munggaran 4K OB Van

Cina dumasar siaran jeung média buta Jiangsu Broadcast Corporation geus dibuka éta kaméra 24 anyar, ganda-sisi ékspansi OB van nu nawarkeun hiji workplaces 29 endah dina confines tina hiji 18-fahad! The 4K OB Van jalan kalawan 16 HD kaméra, kaméra 4-4K ditambah ditambahkeun méwah tina kaméra nirkabel 4. LSB Broadcast Panyiaran digawé sapanjang sisi pasangan lokal NDT ...

Maca deui "