imah » Manajemén eusi

Manajemén eusi

Panyimpenan Digital Ngahasilkeun Produksi Saatos Pandemi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tom Coughlin, Coughlin Associates Pandemi Covid-19 parantos ngadorong seueur organisasi produksi pos pikeun damel jauh. Ieu nyababkeun pergeseran cara kontén média disimpen. Hiji elemen penting nyaéta kapercayaan anu langkung ageung dina panyimpenan awan, naha ti pusat data swasta atanapi ngalangkungan panyadia panyimpenan awan hiperscale. Dina tulisan ieu urang bakal ningali proyéksi urang ...

Maca deui "

Panel dina Anyar Anyar dina Media Post-produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pasca produksi execs ngabahas stratégi pikeun damel média damel dinten ayeuna poros ai bermitra sareng sasama pamimpin industri Backblaze nampilkeun diskusi panel ngeunaan New Normal anu nampilkeun konsumén gabungan Gerry Field of Public Public Television sareng Scott Salik of Youngevity. Versi sési anu disébas ayeuna sayogi di tinyurl.com/newnormalpanel. Sam Bogoch, gandar ai CEO urang, nyarios "Kami sareng ...

Maca deui "

Panyimpen pikeun Workflows berbasis Cloud

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tom Coughlin, Coughlin Associates, Inc., www.tomcoughlin.com Wabah COVID-19 nyababkeun pembatalan acara NAB 2020 salaku acara fisik di Las Vegas. Sabalikna, sababaraha padagang anu bakal ngagaduhan paméran sareng dipajang dina sistem panyimpenan digital sareng perangkat lunak pikeun sababaraha aplikasi média sareng hiburan ngalih ka Acara Virtual, dimimitian dina akhir April sareng kana Juni ...

Maca deui "

Biantara Tech: Acara NAB Langsung Édisi Husus - LIVE May 13-14, 2020

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tech Talks: Acara NAB Show LIVE Edisi Khusus Dihasilkeun ku Broadcast Beat, dina édisi khusus NAB Show LIVE ieu, pemirsa online bakal diajar kumaha penyiar, mérek, sinematografer, podcasters sareng streamer anu kawéntar ngarahkeun inspirasi sareng inovasi ka média, hiburan sareng industri téknologi. TECH TALKS: DAY 2 Miss day 1 tina Tech Talks? Lalajo di dieu! Saluran Line-Up Ngepaskeun ...

Maca deui "

Panyimpen: Sekutu Kritis Éta Éta Ngabukti Broadcasters sareng Pencipta Konten

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Lingkungan kreasi kontén dinten ieu tiasa dirangkum dina hiji kecap: langkung seueur. Langkung seueur kontén, langkung seueur paménta épisién, langkung file résolusi anu langkung luhur, sareng seueur deui kabutuhan langkung gancang, di tengah-tengah statik atanapi nyusutan anggaran. Éta sadayana nambihan langkung tekenan sareng tantangan anu pikasieuneun pikeun industri média sareng hiburan. Kompleksitas alur kerja anyar, format sareng saluran distribusi eusi gandeng ku ...

Maca deui "

Naga Hideung Diotot di Grass Valley :)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ayeuna, sadayana parantos nguping beja ageung perkawis akuisisi Black Dragon Capital anu ngumumkeun akuisisi ngarahkeunnana pabrikasi siaran sareng perangkat keras perangkat lunak & parangkat lunak Grass Valley. Belden Inc., pamasok global solusi jaringan khusus khusus, kalibet dina panandatanganan perjanjian pasti pikeun ngajual bisnis Perusahaan Live Media ("Grass Valley") ka Black Dragon Capital, perusahaan ekuitas swasta ...

Maca deui "

NAB: Kumaha Éta Sadaya Ngawitan…

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nya, ieu kami, ngadeukeutan NAB Show! Sakali deui, kuring bakal hadir, ngalambangkeun Magazine Broadcast Beat, nalika kuring ngaluncat ka Show Show, ningali naon anu kuring tiasa tingali tina sadaya produk pangénggalna sareng inovasi dina industri studio (siaran sareng post-produksi). Malah ku sadayana pikagumbiraeun anu Témbok bawa, kantos héran naon "NAB" atanapi saha ...

Maca deui "

Éditor Sora Gambar Gerak Ngumumkeun Hadirin pikeun Panglima 67 Reeliter MPSE Emas

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los Angeles — Presenter pikeun 67th MPSE Golden Reel Awards bakal kalebet seniman rékaman anu kéngingkeun Grammy Melissa Manchester, bintang Sadaya Rise Nadia Gray, sutradara Climb Michael Angelo Covino, bintang Dark / Wéb Michael Nardelli, Gabby Duran & bintang Unsittables Valery Ortiz sareng sutradara Stucco Janina Gavankar. Upacara penghargaan dijadwalkeun pikeun dinten Minggu, 19 Januari di Hotel Westin Bonaventure di ...

Maca deui "