imah » Manajemén eusi

Manajemén eusi

Plura Pikeun Release Ground-megatkeun Produk di #NABShow New York

Plura, produsén global ngarah of-kinerja tinggi digital siaran jeung produksi video solusi, bakal ngaleupaskeun dua produk di taun ieu sacara acara NAB Tembongkeun New York. Garis-up ngawengku sagala anyar datang Buktina SFP-H, Hybrid Monitor Series, ngarojong konektipitas Coax, Serat & IP jeung runtuyan PRM-3G kaasup PRM-224-3G, maturan hiji rarancang langsing elegan terpadu ku Kelas A-10 ...

Maca deui "

Suluh Bitcentral urang Revolutionizes Di-Line News Produksi jeung Pangiriman paradigma

Linier dina DemandTM pribadi streaming digital brings pemirsa sarta sharing deui boga eusi sorot parusahaan ieu bulan urang pitur Bitcentral, well-dipikawanoh unggul pangajén produsén produksi eusi warta, distribusi, aggregation tur dibekelan penerbitan kana siaran jeung pausahaan kreasi eusi. Perusahaan pioneering, diadegkeun dina 1980 sakumaha Miralite Komunikasi, a panyadia jaringan satelit di sakuliah dunya, robah ngaranna mun Bitcentral ...

Maca deui "

Balik Leuleus atanapi maot - Kumaha a Software diartikeun infrasturktur nyandak Studios mun Simpen Pace kalawan Ngarobah Téhnologi jeung Usaha Syarat

Artikel di handap ieu ditulis ku Barry Evans, CTO Pixit Media nu era "dahareun gancang" pos produksi nyaeta tungtungna kana kami. Klién hoyong eusi seger, maranéhna rék eusi mirah jeung maranéhna rék eusi ayeuna. Na ti format na pandang resolusi, aranjeunna pasti hoyong deui 'jalan'. Ayeuna, nu bakal teu bisa ngomong tungtutan ieu boga ...

Maca deui "

A Approach pemersatu kana tungtutan Neundeun Media & Entertainment

Tantangan dinten ieu keur Produksi Post, Balukar Visual sarta lingkungan siaran na pos produksi Playout Workflows dinten ieu anu Nyanghareupan rupa-rupa tantangan, ti rumit sarta hésé ngahijikeun ékosistem jeung ngaronjat ongkos jero piksel / pigura ka bentang IP-video ngembang. insinyur kapala jeung IT pangurus dina sababaraha kasus kudu ngahijikeun MAM, VFX, grading, transcoding, workflows Rendering / compositing kalawan make ulah cobbled ...

Maca deui "

NAB: Kumaha Ieu Sadaya ngagaduhan Mimitian ...

Muhun, di dieu urang nu, approaching NAB Tembongkeun! Sakali deui, kuring bakal hadir, ngalambangkeun Broadcast Darso Magazine, sakumaha Abdi glide ngaliwatan Tembongkeun lanté, ningali naon bisa I tingali tina sagala produk newest sarta inovasi di studio (siaran na pos-produksi) industri. Malah ku sakabeh pikagumbiraeun nu Témbongkeun nu brings, kantos heran, naon "NAB" nyaeta atanapi saha ...

Maca deui "

Multi Awan Manajemén Data kalawan SwiftStack

Baheula bulan ieu, kuring nulis hiji artikel di Objék Awan Panyimpenan na diulas Caringo, pelopor dina pasaran anu. Aya hiji hébat loba pamaén vying pikeun pasar M & E alatan tumuwuhna datana forecasted dina dékade datang. Bentang kalapa téh galak, sarta abdi tiasa ningali konsolidasi datang dina taun datang, tapi pikeun momen, ...

Maca deui "

Caringo ngagimbung - KOMUNITAS Platform Panyimpenan pikeun Produksi, Distribusi sarta Kolaborasi dina Skala Massive

Tantangan kanggo Immediacy The overwhelming aksés ka dina paménta media, kapan na mana via broadband Internet, alat handheld, jasa ngalirkeun, tipi pinter jeung ngembang IoT (Internet mahluk) alat geus salamina robah waktu-ka-pasar sarta modél monetization pikeun panyadia eusi, awan OTT (leuwih deui-luhur) propaider laden, pausahaan kabel, siaran, ngalirkeun panyadia media, operator jeung kawas. Kabéh pausahaan anu ...

Maca deui "

Panyimpenan efisien salaku Kauntungan kalapa di M & E

Kuring ngan maca blog ti Adrian Herrera, VP of Marketing keur Caringo. Anjeunna titik dina ngeunaan dua sahiji titik nyeri utama nyanghareup industri produksi produksi / pos - kudu nyimpen eusi dina sakedik atanapi henteu muatan jeung tekanan ngaronjatkeun pikeun nganteurkeun aset digital dina jumlah shortest waktu, alatan tumuwuh frékuénsi ékspéktasi pemirsa 'tina 'saharita ...

Maca deui "

as Video raises Performance na Affordability Bar pikeun MAM Leyuran

sorot parusahaan ieu bulan urang museurkeun kana salah sahiji pausahaan tumuwuh panggancangna industri urang, as Video. Diadegkeun ku veterans Industri Sam Bogoch (CEO), Patrice Gouttebel (Manajer Produk) jeung Steve Ryan (Diterangkeun Insinyur), baheulana di SeeFile, dina pertengahan 2012, visi parusahaan éta pikeun nyieun hiji MAM (Media asset Manajemén) leyuran geared ka kaperluan nu loba rébuan tim video leutik ...

Maca deui "

Westlake Pro ngawangun hambalan Dunya-Kelas Sora kalawan JMR Mac Pro razia Workstations Rackmount

Los Angeles dumasar Westlake Pro, hiji unggul reseller sarta studio audio pro desainer pangajén iconic, geus dipilih sarta terpadu JMR Electronics LightningTM ThunderboltTM rackmount Certified workstations kana-speed tinggi studio urang san implementations. The JMR kilat Thunderbolt (LTNG-XQ-8-RMMP) produk ngagabungkeun Apple Mac Pro®, tilu Avid Pro Tools® | kartu HDX, gudang razia, a custom I / panel O, sarta saluran HBA serat anu jaringan nu ...

Maca deui "

Nyorot PANASAS parusahaan jeung nagara-of-nu-industri sudut pandang

Panasas, Inc., hiji parusahaan gudang perusahaan komputer unggul pangajén nu salawasna robah huluna, nya carita parusahaan sorot bulan ieu urang. Na ActiveStor® inovatif téhnologi gudang paralel maké hibrid jaringan skala-kaluar napel neundeun (Nas) tumerapna sistem operasi gudang PanFS® dipaténkeun maranéhanana sarta DirectFlow protocol® pikeun nganteurkeun kinerja jeung reliabilitas dina skala ti hiji alat nu geus jadi gampang pikeun ngatur sakumaha deui .. .

Maca deui "

2017 #NABShow - Day 4 Wrap-up

Dinten teh Kaopat (jeung final) dinten The 2017 NAB Tembongkeun - sarta Wah! Naon poé ieu !!! 🙂 dinten GLORIOUS séjénna! Anjeun terang, aranjeunna disebutkeun yen Hollywood téh "La La Land" tapi lamun anjeun di NAB Tembongkeun, dikurilingan ku sagala perlengkapan jeung loba jalma anu nyieun La La Land mungkin, ieu karasaeun malah MORESO ...

Maca deui "

2017 #NABShow - Day 3 Wrap-up

Dinten nyaeta dinten katilu The 2017 NAB Tembongkeun - sarta Wah! Naon poé ieu !!! 🙂 Broadcast Darso kungsi dinten sinyalna stellar of Témbongkeun kamari, sarta dinten katilu pasti pesona teh! acara anu bade fabulously, sarta awak urang anu ngalakonan pagawean beredar - aranjeunna pisan instrumental di sahingga urang ka meunang ...

Maca deui "

2017 #NABShow - Day 2 Wrap-up

Dinten nyaeta dinten kadua 2017 NAB Tembongkeun - na kumaha bisa kuring ngomong? Disiarkeun Darso kagungan hiji dinten sinyalna beredar di Témbongkeun kamari, sarta eta nu keur jalan jadi malah leuwih badag sarta leuwih hadé kiwari! Staf BB ieu hopping - pisan instrumental di sahingga urang ka meunang kecap kaluar ngeunaan Tembongkeun sarta sakabeh produk ...

Maca deui "

2017 #NABShow - Day 1 Wrap-up

Dinten nyaeta dinten kahiji 2017 NAB Tembongkeun - jeung pikagumbiraeun tingkat téh OFF skala !!! Panto geus dibuka sacara resmi - tapi kuring na crews kuring geus di dieu pikeun jam geus, netepkeun-up na ngumpul ALL tina warta NAB kami bisa! Abdi teu tiasa ngabejaan ka maneh sabaraha nu NAB Tembongkeun hartina kuring! Kuring geus ...

Maca deui "

JMR Debuts ICS Media MASSter 102 pikeun Di-siapkeun jeung Studios needing Adé High Transfer Data duplikasi

Ruggedized, sistem data portabel duplikasi ingests jeung ngajadikeun sababaraha salinan digital duplicating 1TB dina waktu kurang ti 50 menit JMR Electronics, Inc. a panyadia anjog sahiji solusi gudang scalable, dinten ngumumkeun kasadiaan umum tina ICS Media MASSter 102 pikeun workflows produksi merlukeun hiji terjal, sistim portabel pikeun duplicating aset digital di speeds ultra luhur. Hadirin of NAB 2017 di ...

Maca deui "
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!