imah » Manajemén eusi

Manajemén eusi

Remote Possibilities in Broadcast Post-Production

OpenDrives Adapts Workflows for Increased Efficiencies The undeniable benefit of live broadcast lies in its immediacy. The only problem is that traditional post-production workflows which are more appropriate for theatrical productions aren’t the most efficient way to make this happen with large-venue live events. From a technical workflow perspective, live broadcast captures footage as it occurs using onsite equipment and ...

Maca deui "

Think Flash Storage is Too Expensive? Think Again

Jason Coari, Global Director, Product and Solution Marketing at Quantum Everyone agrees that flash can deliver outstanding performance. And for some processes and workflows, that kind of performance is clearly indispensable. For example, when editors are working with numerous streams of uncompressed 4K (or increasingly often, 8K) video, flash can provide the kind of responsive experience needed to create the ...

Maca deui "

Delivering DCPs across Malaysia with Signiant Jet

By Avinash Suresh, Director at Yusari Filem The rate of adoption of new media technologies varies across the globe, and Malaysia has traditionally been on the slower end of the spectrum. For example, it wasn’t until 6 years ago that the move from 35mm to Digital Cinema fully took hold. While slow at first, once the benefits and improvements in ...

Maca deui "

Top Three Hot Topics of NAB 2019

By Jon Finegold, Signiant CMO Before we completely settle after the whirlwind of NAB, I wanted to share a few reflections on this year’s show. It’s always interesting to hear the topics that bubble to the surface in different conversations. This year, there were three themes that really stood out. 1. We are in a hybrid-cloud / multi-cloud world One ...

Maca deui "

Panah bundles NetApp Panyimpenan kalawan as ai Software mun Nyiar Media Teams

Leyuran sasaran kapasitas tinggi jeung kabutuhan akses rusuh pikeun rising pasar perusahaan jeung atikan video panah Distribusi (www.arrow.com/) dinten ngumumkeun kasadiaan saharita di sauntuyan solusi terpadu pikeun tim pausahaan jeung universitas video dumasar kana sistim gudang NetApp (www.netapp .com) jeung software ti as ai, Inc. tilu pamingpin industri geus ngagabung pasukan nyadiakeun solusi lengkep mah ukur ...

Maca deui "

NAB Tembongkeun hirup - 2019 Tembongkeun Jadwal. #NABShow @NABShow

Siaran Darso anu produsen NAB Tembongkeun hirup, di NAB Tembongkeun taunan di Las Vegas. Diayakeun April 6-11, 2019, NAB Tembongkeun nyaeta konvénsi panglegana ngawengku nu konvergénsi média, hiburan jeung téhnologi. NAB Tembongkeun hirup bakal Fitur aliran hirup tina sesi konferensi pilih jeung wawancara di-jero kalawan exhibitors, ngical paralatan sarta pamingpin industri. Eusi bakal sadia ...

Maca deui "

Suku 30,000 up - Abdi di jalan ka #NABShow! @NABShow

... Jeung jauh urang balik! Ayeuna Abdi tilu puluh-sarébu kaki up dina hawa, dina cara ka "Dosa Kota" - Las Vegas, Nevada, keur 2019 NAB Tembongkeun! Sakumaha biasa, tingkat mah pikagumbiraeun moal ngantep abdi settle-handap, jadi Kuring geus dimimitian blogging bari dina pesawat! (Ieu pasti aya watek hiji, ayeuna !!!) Kusabab "Unggal Carita dimimitian dieu" (NAB Tembongkeun urang Téma ...

Maca deui "

ALL-béntang NAB Témbongkeun KEYNOTE sési: nyokot Olahraga hirup ka New jangkung IN awan

ALL-béntang NAB Témbongkeun KEYNOTE Sidang nyokot Olahraga hirup ka New jangkung IN awan - executives ti CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, sarta Pac-12 Jaringan nembongkeun sabaraha awan, jasa media, jeung perhatian AI newak panongton, fans masihan langkung kontrol , megatkeun nempo rékaman, tur reinvent pangalaman olahraga hareup - Washington, DC- NAB Tembongkeun bakal Fitur hiji sawala keynote ekslusif fokus kana kumaha awan ...

Maca deui "

Sadaya-Star NAB Tembongkeun Keynote Sidang nyokot Olahraga hirup Pikeun Anyar Karyadi Dina The Awan. @NABShow #NABShow

- executives ti CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, sarta Pac-12 Jaringan nembongkeun sabaraha awan, jasa media, jeung perhatian AI newak panongton, fans masihan langkung kontrol, megatkeun nempo rékaman, tur reinvent pangalaman olahraga hareup - NAB Tembongkeun bakal Fitur hiji sawala keynote ekslusif fokus kana kumaha téhnologi awan anu redefining siaran olah raga jeung nyetir Dursasana panongton. Sidang, dihasilkeun ku Amazon Web ...

Maca deui "

Magewell: Nyieun Transisi kana IP Praktis na Affordable. @NABShow #NABShow

Taun ka tukang kungsi jadi titik tipping pikeun pamakéan angkutan média basis IP dina produksi hirup, jeung ékosistem téknologi sabudeureun kayaning NewTek urang royalti-gratis NDI® ngahontal massa kritis. kauntungan jangji IP ngeunaan ngaronjat ngurangan waragad deployment kalenturan tur geus jadi realities pikeun pamaké nu ucul numpak karéta IP mimiti, sarta nyoko mainstream terus tumuwuh. Kamampuh ...

Maca deui "

FROM print TO 100 persen digital: CARA jaringan kompléks tumaros

Jermaine Harrell, Manajer tina Video IT Operasi, Jaringan Complex Ngadeg di 2002 salaku majalah print dedicated ka presenting warta na tren ngeunaan budaya jalan populér pikeun sawawa ngora, Complex Jaringan geus undergone rada transformasi saprak maranéhanana poé mimiti. Dina 2007 kami ngamimitian investasi beurat dina ayana online kami, sarta ku 2011, anu sisi digital tina bisnis miboga ...

Maca deui "

NAB: Kumaha Ieu Sadaya ngagaduhan Mimitian ...

Muhun, di dieu urang nu, approaching NAB Tembongkeun! Sakali deui, kuring bakal hadir, ngalambangkeun Broadcast Darso Magazine, sakumaha Abdi glide ngaliwatan Tembongkeun lanté, ningali naon bisa I tingali tina sagala produk newest sarta inovasi di studio (siaran na pos-produksi) industri. Malah ku sakabeh pikagumbiraeun nu Témbongkeun nu brings, kantos heran, naon "NAB" nyaeta atanapi saha ...

Maca deui "

Plura Pikeun Release Ground-megatkeun Produk di #NABShow New York

Plura, produsén global ngarah of-kinerja tinggi digital siaran jeung produksi video solusi, bakal ngaleupaskeun dua produk di taun ieu sacara acara NAB Tembongkeun New York. Garis-up ngawengku sagala anyar datang Buktina SFP-H, Hybrid Monitor Series, ngarojong konektipitas Coax, Serat & IP jeung runtuyan PRM-3G kaasup PRM-224-3G, maturan hiji rarancang langsing elegan terpadu ku Kelas A-10 ...

Maca deui "

Suluh Bitcentral urang Revolutionizes Di-Line News Produksi jeung Pangiriman paradigma

Linier dina DemandTM pribadi streaming digital brings pemirsa sarta sharing deui boga eusi sorot parusahaan ieu bulan urang pitur Bitcentral, well-dipikawanoh unggul pangajén produsén produksi eusi warta, distribusi, aggregation tur dibekelan penerbitan kana siaran jeung pausahaan kreasi eusi. Perusahaan pioneering, diadegkeun dina 1980 sakumaha Miralite Komunikasi, a panyadia jaringan satelit di sakuliah dunya, robah ngaranna mun Bitcentral ...

Maca deui "

Balik Leuleus atanapi maot - Kumaha a Software diartikeun infrasturktur nyandak Studios mun Simpen Pace kalawan Ngarobah Téhnologi jeung Usaha Syarat

Artikel di handap ieu ditulis ku Barry Evans, CTO Pixit Media nu era "dahareun gancang" pos produksi nyaeta tungtungna kana kami. Klién hoyong eusi seger, maranéhna rék eusi mirah jeung maranéhna rék eusi ayeuna. Na ti format na pandang resolusi, aranjeunna pasti hoyong deui 'jalan'. Ayeuna, nu bakal teu bisa ngomong tungtutan ieu boga ...

Maca deui "

A Approach pemersatu kana tungtutan Neundeun Media & Entertainment

Tantangan dinten ieu keur Produksi Post, Balukar Visual sarta lingkungan siaran na pos produksi Playout Workflows dinten ieu anu Nyanghareupan rupa-rupa tantangan, ti rumit sarta hésé ngahijikeun ékosistem jeung ngaronjat ongkos jero piksel / pigura ka bentang IP-video ngembang. insinyur kapala jeung IT pangurus dina sababaraha kasus kudu ngahijikeun MAM, VFX, grading, transcoding, workflows Rendering / compositing kalawan make ulah cobbled ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!