imah » Manajemén eusi

Manajemén eusi

JMR BlueStor Bagikeun Network Storage Server pikeun kolaborasi HD ka Aplikasi Panyimpenan Dibagi 4K Workflow

Gordon Moore, dina 1965, diprediksi yen jumlah transistor dina IC atanapi chip anu ngarangkep kira-kira unggal dua taun, atanapi anu pajeulitna IC bisa dilegakeun éksponénsial ku béa lumrah kira-kira unggal dua taun. Sarupa sami dina 1950s, IBM ditembongkeun heula hard disk drive anu ukuranana dua kulkas kalayan 50 "x24" platters kanggo masihan 3.75MB ...

Maca deui "

Kamungkinan jauh di Broadcast Post-Produksi

OpenDrives adaptasi workflows keur ningkat efisiensi Kauntungan tina siaran langsung aya di tempatna. Hijina masalahna kieu nyaeta ngolah workflows tradisional tradisional anu langkung cocog pikeun produksi sandiwara henteu cara paling anu paling efisien pikeun nyababkeun kajadian-kajadian badag. Ti sudut pandang workflow téknis, siaran langsung tiasa ngarebut film sabab bakal digunakeun alat-alat sareng ...

Maca deui "

Mikir Flash Panyimpenan Leungit teuing? Dipikir deui

Jason Coari, Diréktur Global, Produk sareng Perculungan Solusi di Quantum Sarerea satuju yén flash tiasa nganteurkeun kamampuan saé Sareng sababaraha prosés jeung workflows, sapertos prestasi jelas atra indispensable. Contona, nalika rai anu dianggo sareng seueur aliran video 4K anu teu dikomprés (atanapi anu langkung sering, 8K) vidéo, lampu kilat tiasa nyadiakeun jenis pangalaman responsif anu diperlukeun pikeun ...

Maca deui "

NASCAR Milih AWS salaku na komputasi Awan Pangguna, Alat Mesin Diajar, sareng Awan panyieunan AKAL jieunan

NASCAR ngaronjatkeun pangalaman kipas, ngagancangkeun usaha kecerdasan jieunan, sareng ngaronjatkeun kanaékan operasional ku ngungkit awan SEATTLE-June 4, 2019-Dinten, Amazon Web Services, Inc. (AWS), hiji pausahaan Amazon.com (NASDAQ: AMZN), ngumumkeun yen Asosiasi Nasional Bursa Mobil Otomatis Racing (NASCAR) parantos milih AWS minangka standar pikeun learning mesin dumasar kana awan sareng workloads kecerdasan jieunan. NASCAR bakal nganggo rambitan sareng ...

Maca deui "

Pangiriman DCP sakuliah Malaysia ku Signiant Jet

Ku Avinash Suresh, Diréktur Yusari Filem Laju nyoko téknologi média anyar robah unggal dunya, sareng Malaysia parantos sacara tradisional aya dina tungtung-handap na spéktrum. Contona, henteu dugi ka 6 sababaraha taun ka pengker anu ngalih ti 35mm kana Bioskop Digital pinuh nyepeng. Nalika ngalambatkeun heula, sakali mangpaat tur perbaikan dina ...

Maca deui "

Top Tilu Hot Topik ti NAB 2019

Ku Jon Finegold, CMO Signiant Sateuacan urang seueur langkung saatos ngarambat ku NAB, kuring hayang bagikeun sawatara réfléksi dina acara taun ieu sacara. Alwaysta salawasna metot pikeun ngadéngé topik anu bubuk kana beungeut dina paguneman anu beda. Taun ieu, aya tilu téma anu estu mah tampi. 1. Kami dina dunya hibrid-awan / multi-awan Hiji ...

Maca deui "

Panah bundles NetApp Panyimpenan kalawan as ai Software mun Nyiar Media Teams

Leyuran sasaran kapasitas tinggi jeung kabutuhan akses rusuh pikeun rising pasar perusahaan jeung atikan video panah Distribusi (www.arrow.com/) dinten ngumumkeun kasadiaan saharita di sauntuyan solusi terpadu pikeun tim pausahaan jeung universitas video dumasar kana sistim gudang NetApp (www.netapp .com) jeung software ti as ai, Inc. tilu pamingpin industri geus ngagabung pasukan nyadiakeun solusi lengkep mah ukur ...

Maca deui "

NAB Tembongkeun hirup - 2019 Tembongkeun Jadwal. #NABShow @NABShow

Siaran Darso anu produsen NAB Tembongkeun hirup, di NAB Tembongkeun taunan di Las Vegas. Diayakeun April 6-11, 2019, NAB Tembongkeun nyaeta konvénsi panglegana ngawengku nu konvergénsi média, hiburan jeung téhnologi. NAB Tembongkeun hirup bakal Fitur aliran hirup tina sesi konferensi pilih jeung wawancara di-jero kalawan exhibitors, ngical paralatan sarta pamingpin industri. Eusi bakal sadia ...

Maca deui "

Suku 30,000 up - Abdi di jalan ka #NABShow! @NABShow

... Jeung jauh urang balik! Ayeuna Abdi tilu puluh-sarébu kaki up dina hawa, dina cara ka "Dosa Kota" - Las Vegas, Nevada, keur 2019 NAB Tembongkeun! Sakumaha biasa, tingkat mah pikagumbiraeun moal ngantep abdi settle-handap, jadi Kuring geus dimimitian blogging bari dina pesawat! (Ieu pasti aya watek hiji, ayeuna !!!) Kusabab "Unggal Carita dimimitian dieu" (NAB Tembongkeun urang Téma ...

Maca deui "

ALL-béntang NAB Témbongkeun KEYNOTE sési: nyokot Olahraga hirup ka New jangkung IN awan

ALL-béntang NAB Témbongkeun KEYNOTE Sidang nyokot Olahraga hirup ka New jangkung IN awan - executives ti CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, sarta Pac-12 Jaringan nembongkeun sabaraha awan, jasa media, jeung perhatian AI newak panongton, fans masihan langkung kontrol , megatkeun nempo rékaman, tur reinvent pangalaman olahraga hareup - Washington, DC- NAB Tembongkeun bakal Fitur hiji sawala keynote ekslusif fokus kana kumaha awan ...

Maca deui "

Sadaya-Star NAB Tembongkeun Keynote Sidang nyokot Olahraga hirup Pikeun Anyar Karyadi Dina The Awan. @NABShow #NABShow

- executives ti CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, sarta Pac-12 Jaringan nembongkeun sabaraha awan, jasa media, jeung perhatian AI newak panongton, fans masihan langkung kontrol, megatkeun nempo rékaman, tur reinvent pangalaman olahraga hareup - NAB Tembongkeun bakal Fitur hiji sawala keynote ekslusif fokus kana kumaha téhnologi awan anu redefining siaran olah raga jeung nyetir Dursasana panongton. Sidang, dihasilkeun ku Amazon Web ...

Maca deui "

Magewell: Nyieun Transisi kana IP Praktis na Affordable. @NABShow #NABShow

Taun ka tukang kungsi jadi titik tipping pikeun pamakéan angkutan média basis IP dina produksi hirup, jeung ékosistem téknologi sabudeureun kayaning NewTek urang royalti-gratis NDI® ngahontal massa kritis. kauntungan jangji IP ngeunaan ngaronjat ngurangan waragad deployment kalenturan tur geus jadi realities pikeun pamaké nu ucul numpak karéta IP mimiti, sarta nyoko mainstream terus tumuwuh. Kamampuh ...

Maca deui "

FROM print TO 100 persen digital: CARA jaringan kompléks tumaros

Jermaine Harrell, Manajer tina Video IT Operasi, Jaringan Complex Ngadeg di 2002 salaku majalah print dedicated ka presenting warta na tren ngeunaan budaya jalan populér pikeun sawawa ngora, Complex Jaringan geus undergone rada transformasi saprak maranéhanana poé mimiti. Dina 2007 kami ngamimitian investasi beurat dina ayana online kami, sarta ku 2011, anu sisi digital tina bisnis miboga ...

Maca deui "

NAB: Kumaha Ieu Sadaya ngagaduhan Mimitian ...

Muhun, di dieu urang nu, approaching NAB Tembongkeun! Sakali deui, kuring bakal hadir, ngalambangkeun Broadcast Darso Magazine, sakumaha Abdi glide ngaliwatan Tembongkeun lanté, ningali naon bisa I tingali tina sagala produk newest sarta inovasi di studio (siaran na pos-produksi) industri. Malah ku sakabeh pikagumbiraeun nu Témbongkeun nu brings, kantos heran, naon "NAB" nyaeta atanapi saha ...

Maca deui "

Plura Pikeun Release Ground-megatkeun Produk di #NABShow New York

Plura, produsén global ngarah of-kinerja tinggi digital siaran jeung produksi video solusi, bakal ngaleupaskeun dua produk di taun ieu sacara acara NAB Tembongkeun New York. Garis-up ngawengku sagala anyar datang Buktina SFP-H, Hybrid Monitor Series, ngarojong konektipitas Coax, Serat & IP jeung runtuyan PRM-3G kaasup PRM-224-3G, maturan hiji rarancang langsing elegan terpadu ku Kelas A-10 ...

Maca deui "

Suluh Bitcentral urang Revolutionizes Di-Line News Produksi jeung Pangiriman paradigma

Linier dina DemandTM pribadi streaming digital brings pemirsa sarta sharing deui boga eusi sorot parusahaan ieu bulan urang pitur Bitcentral, well-dipikawanoh unggul pangajén produsén produksi eusi warta, distribusi, aggregation tur dibekelan penerbitan kana siaran jeung pausahaan kreasi eusi. Perusahaan pioneering, diadegkeun dina 1980 sakumaha Miralite Komunikasi, a panyadia jaringan satelit di sakuliah dunya, robah ngaranna mun Bitcentral ...

Maca deui "