imah » Manajemén eusi

Manajemén eusi

Panyimpen pikeun Workflows berbasis Cloud

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tom Coughlin, Coughlin Associates, Inc., www.tomcoughlin.com Wabahna COVID-19 nyababkeun pembatalan pintonan 2020 NAB salaku acara fisik di Las Vegas. Sabalikna, sagala rupa padagang anu bakal kagungan paméran sareng dipidangkeun dina sistem panyimpen digital sareng parangkat lunak pikeun sababaraha aplikasi média sareng hiburan dipindahkeun ka Acara Maya, dimimitian dina ahir April sareng Juni.

Maca deui "

Diskusi Tech: An NAB Show LIVE Special Edition - LIVE Mei 13-14, 2020

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Diskusi Tech: Hiji NAB Show LIVE Special Edition Dihasilkeun ku Broadcast Beat, dina édisi khusus NAB Show LIVE ieu, pamirsa online bakal diajar kumaha penyiar utama, merek, cinematographers, podcasters sareng streamer mawa inspirasi sareng inovasi kana média, hiburan sareng téknologi industri. TEKTIK TEK: DARI 2 Cik dinten 1 tina ceramah Tech? Awaskeun di dieu! Saluran Ti Channel Saluran ...

Maca deui "

Panyimpen: Sekutu Kritis Éta Éta Ngabukti Broadcasters sareng Pencipta Konten

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Lingkungan kreasi kontén dinten ieu tiasa dirangkum dina hiji kecap: langkung seueur. Langkung seueur kontén, langkung seueur paménta épisién, langkung file résolusi anu langkung luhur, sareng seueur deui kabutuhan langkung gancang, di tengah-tengah statik atanapi nyusutan anggaran. Éta sadayana nambihan langkung tekenan sareng tantangan anu pikasieuneun pikeun industri média sareng hiburan. Kompleksitas alur kerja anyar, format sareng saluran distribusi eusi gandeng ku ...

Maca deui "

Naga Hideung Diotot di Grass Valley :)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ku ayeuna, sadayana parantos nguping warta ageung Black Dragon Capital ngumumkeun akuisisi ngarah siaran sareng hardware produksi produksi & produsén perangkat lunak Grass Valley. Belden Inc., panyadia global panyebutan solusi jaringan khusus, dina nanda tangan kasatujuan pasti pikeun ngajual usaha Live Media Perusahaan ("Grass Valley") ka Black Dragon Capital, perusahaan ekuitas swasta ...

Maca deui "

NAB: Kumaha Ieu Sadaya ngagaduhan Mimitian ...

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Muhun, di dieu urang nu, approaching NAB Tembongkeun! Sakali deui, kuring bakal hadir, ngalambangkeun Broadcast Darso Magazine, sakumaha Abdi glide ngaliwatan Tembongkeun lanté, ningali naon bisa I tingali tina sagala produk newest sarta inovasi di studio (siaran na pos-produksi) industri. Malah ku sakabeh pikagumbiraeun nu Témbongkeun nu brings, kantos heran, naon "NAB" nyaeta atanapi saha ...

Maca deui "

Éditor Sora Gambar Gerak Ngumumkeun Hadirin pikeun Panglima 67 Reeliter MPSE Emas

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los Angeles — Hadirin pikeun Anugerah Emas Referta MPSE 67th bakal ngalebetkeun seniman ngarékam anu meunang Grammy Award-Melissa Manchester, All Rise star Nadia Grey, Diréktur Climb Michael Angelo Covino, Dark / Web star Michael Nardelli, Gabby Duran & the Unsittables star Valery Ortiz sareng sutradara Stucco Janina Gavankar. Upacara panghargaan dijadwalkeun dinten Minggu, 19 Januari di Hotel Westin Bonaventure di ...

Maca deui "

12 Poé Kreatif Natal 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Musim Natal ieu ngagaduhan sadayana anu ngagungkeun dina mode liburan-roh! Bahkan kutu buku téknologi anu luhur ogé sapertos kami ti siaran sareng industri produksi-produksi siap pikeun sasarengan Natal jengkal payun! Dina tetep leres sareng tradisi liburan, kuring nanyakeun pencinta Natal dina seueur saluran média sosial kami: "Upami anjeun tiasa nampi cocooan produksi anu hadé dina Natal ieu, ...

Maca deui "

mlogic na axle ai nawiskeun Smart mTape ™, panyebaran média lengkep sareng bungkusan milarian

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Solusi hardware sareng parangkat lunak ngagampangkeun mesin AI, format data LTO8 data LTO9,995 format mlogic sareng gandar ai ngumumkeun kasadiaan sanésna tina solusi arsip média anu lengkep dina $ XNUMX anu ngahijikeun software tina axle ai, Inc., mlogic mTape Thunderbolt LTO drive sareng komputer mini Mac anu paling kuat. Sistim ieu nyababkeun seueur kamampuan sistem manajemén média tingkat luhur (MAM) ...

Maca deui "