imah » Manajemén eusi (Kaca 3)

Manajemén eusi

The New IT Diréktur versus nu Insinyur Old #Broadcast

Lila pisan, ti poé pangheubeulna média, éta ieu dipikawanoh yen aya diperlukeun janten jalma anu ngalaksanakeun workings teknis ngeunaan studio. Kumisan ti inventors na photographers anu tinkered kalawan jeung éta bisa tweak kaméra, mecenghulna radio dibawa butuh saurang insinyur leres anu dipikaharti batin-workings listrik jeung analog nu ...

Maca deui "

Neundeun: Ayeuna yen Anjeun gaduh Éta, Dimana Naha Anjeun Simpen Ieu?

Hayu urang nyanghareupan eta - gudang cukup ngabalukarkeun isu kinerja utama na gagal. Urang kabeh geus aya. Sarta kami kabéh gé jadi aya deui aya mamang teu. Salaku aset terus dijieun, jadi teh sual langgeng: "Ayeuna urang kudu eta, dimana urang tetep?" Kawas possessions fisik sabenerna, aset digital peryogi alat husus pikeun neundeun. Kiwari, ...

Maca deui "

JMR Announces kasadiaan Jenderal razia Desktop Mac Mini jeung Stasion Gawé Rackmount

Anyar Thunderbolt Certified desktop na rackmount nambihan ditingkatkeun durability, ékspansi kapasitas razia sarta kalenturan IO mun Mac mini - Idéal pikeun carts DI sarta studio workflows JMR Electronics, Inc. a panyadia anjog sahiji solusi gudang scalable, ngumumkeun minggu ieu kasadiaan umum ThunderboltTM panganyarna maranéhna Certified desktop na rackmount workstation keur mini® Apple Mac. The inovatif salah-sahiji-hiji-jenis workstations bakal ngabuktikeun ...

Maca deui "

Upstart NooBaa Debuts Frictionless Panyimpenan pikeun Data henteu kaduga

NooBaa, Inc., hiji parusahaan software gudang Israél dumasar 'frictionless', nembe dijadikeun perdana formal na di VMworld 2016. Diadegkeun dina 2013 ku gudang jeung veterans jejaring Yuval Dimnik (CEO) jeung Guy Margalit (CTO), pausahaan ieu ayeuna cikal dibiayaan ngaliwatan investor Israél Yerusalem Modal Mitra (www.JVPvc.com) jeung Ourcrowd (www.ourcrowd.com), sarta ieu néangan Series A waragad engké taun ieu. NooBaa ngaklaim yén ...

Maca deui "

TransferSoft Announces kasadiaan Jenderal HyperTransfer pikeun Windows

Vérsi pituin Windows accelerates Mindahkeun jaringan kana speed garis pinuh on wae local area networkl, lega jeung global TransferSoft® Inc., nu panyadia tina mindahkeun data perusahaan software pang éfisiénna mun OEMs sarta Sistem Integrators, dinten ngumumkeun kasadiaan umum HyperTransfer® pikeun Windows . The pituin Windows software kompilasi suite accelerates block na file Mindahkeun ka speed garis pinuh sakuliah ...

Maca deui "

Kantun SMPTE - Bingah 100 Taun!

Pikeun maranéhanana anjeun moal dina perdagangan media, SMPTE nangtung pikeun "Paguyuban Motion Picture & Televisi Insinyur," nu Kami anggota reueus, keur hiji studio insinyur pos-produksi. Jeung maranéhna sohor maranéhna Centennial ulang ku ngabogaan Barbara H. Lange, Diréktur Eksekutif SMPTE, ring Bell nutup di NASDAQ MarketSite - 4 Times Square - 43rd & Broadway ...

Maca deui "

Microsoft sarta Facebook iklas 160Tbps transatlantic Cable

Dina salah sahiji usaha pikeun minuhan paménta tumuwuh pikeun speed tinggi, sambungan dipercaya pikeun Awan sarta jasa online lokal jeung luar negri, Microsoft sarta Facebook babarengan ngumumkeun hambalan panganyarna maranéhanana di ngawangun infrastruktur awan global jeung peletakan tina "MAREA" - a anyar, state- tina-kabel seni subsea peuntas Atlantik. MAREA, Spanyol pikeun "pasang" bakal manteng ti Virginia, AS, jeung Bilbao, ...

Maca deui "

Siaran Asia 2016 Ihtisar

Ku kituna kuring gé meunang ka Singapura, sacara harfiah, poé saméméh kuring ditinggalkeun (16 waktu sajam bédana, Anjeun nyaho), sababaraha poé méméh 2016 Broadcast Asia Tembongkeun. Taman Kota boga loba nawarkeun traveler intrepid na mah hayang ngawenangkeun sababaraha waktu pikeun ngaluyukeun jeung jet lag na soak-di sababaraha tempat wisata lokal sateuacan némbongkeun-up caang ...

Maca deui "

RR Média jeung SES Platform Layanan ngagabungkeun

parusahaan Anyar bisa kabentuk, nyieun hiji panyadia ngarah dunya-sahiji jasa média global inovatif tur solusi The overwhelming aksés ka média dina paménta via internet, satelit, IPTV, kabel, online jeung mobile platform ka alat handheld, desktops, tempat hirup, radio jeung televisi, kapan na mana, geus salamina robah waktu-ka-pasar sarta modél monetization pikeun nu boga eusi, leagues olahraga sarta katuhu ...

Maca deui "

#NABShow: Poé Opat di 2016 NAB Tembongkeun

Dinten opat na dinten panungtungan sahiji 2016 NAB Tembongkeun !!! Hayu urang geus naek ngajentul !!! Blog Live kami terus kiwari ... Ulah hilap - naha anjeun lapar, tempat luhur Ryan urang dahar di #Vegas salila acara bisa kapanggih di dieu: www.broadcastbeat.com/nab-show-foodies/ -Afterward, kami pisan #NABShow Partéi panungtungan nyaéta kiwari, Kemis, April 21 @6: 00pm - éta nu ahir Tembongkeun ...

Maca deui "

#NABShow: Poé Tilu di 2016 NAB Tembongkeun

Dinten tilu sarta dinten pinuh badag panungtungan sahiji 2016 NAB Tembongkeun !!! Ieu hébat geus maneh deui - aya pisan MORE kiwari !!! Blog Live kami terus masangkeun informasi jeung loba nu "titik" rupa-rupa crews urang kaluar di lantai! Ulah poho - bisa nyekel #NABShow hirup online di nabshow.com atanapi broadcastbeat.com 9am ...

Maca deui "

#NABShow: Poé Dua di 2016 NAB Tembongkeun

Hei! Urang dijieun ka dua beurang nu 2016 NAB Tembongkeun !!! Bungah nu nuju nempel jeung urang - aya pisan MORE kiwari !!! Blog Live kami terus masangkeun informasi jeung loba nu "titik" rupa-rupa crews urang kaluar di lantai! Ulah poho - bisa nyekel #NABShow hirup online di nabshow.com atanapi broadcastbeat.com 9am PST / ...

Maca deui "

#NABShow: Poé Hiji di 2016 NAB Tembongkeun

Hirup BLOG - diropéa terus sapopoe AS acara progresses !!! Bisa nanaon jadi leuwih seru ti dinten kahiji tina 2016 NAB Tembongkeun? Abdi cangcaya!!! The Broadcast Darso Crews anu nepi sarta alm - raring mun balik !!! hal munggaran mimiti kumaha - hayu urang rebab jeung knobs ieu sarta saklar tur tingal kumaha tiasa kami dibere ...

Maca deui "

30,000 kaki Up & 2200 Miles jeung 2016 NAB Tembongkeun

... Jeung jauh urang balik! awak Fort Lauderdale kami téh ayeuna tilu puluh-sarébu kaki up dina hawa jeung kami geus di jalan urang pikeun "Dosa Kota" - Las Vegas, Nevada! NAB Tembongkeun dieu urang datang! (Daniel - jelema anu nachos Nikki urang !!!) Sakumaha biasa, tingkat mah pikagumbiraeun moal ngantep abdi settle-handap, jadi Kuring geus dimimitian blogging bari dina pesawat! (Ieu pasti aya bad ...

Maca deui "

JMR Electronics 'BlueStor Bagikeun di Center of Broadcast Darso urang Studio Produksi

OK - kitu nu nuju ngagunakeun software na rohangan ngédit video panganyarna na greatest: Final Cut Pro X, Avid Media komposer, Adobe Kreatif Suite, Adobe premiere, DaVinci ngabéréskeun, Colorfront OSD, Assimilate scratch, Joust, atawa naon baé ngedit populér sejen tur pagawean software ... Anjeun ngalakukeun loba na rohangan ngédit, anjeun gaduh sababaraha aset eusi digital, nyieun loba leuwih unggal poé, jeung anjeun kudu ...

Maca deui "

TransferSoft nambahna ka Tim Téknis - Appoints Industri Veterans Erik Hovland ka Diréktur kalautan sarta Gwang-Ho Kim mun Senior Software Insinyur

TransferSoft® Inc., nu panyadia tina software mindahkeun data efisien keur OEMs dina M & E, perusahaan IT, Awan, Data Big, Panalungtikan sarta Pamulihan Bencana pasar anyar ngumumkeun pasini of veterans Industri Erik Hovland ka Diréktur kalautan sarta Gwang-Ho Kim ka senior Software Insinyur. The pasini anyar, sapanjang jeung Ngiring tina hiji tambahan Insinyur Rojongan Téknis, nya éta bagian tina hiji progression rencanana ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!