imah » Manajemén eusi (Kaca 5)

Manajemén eusi

HyperTransfer ™ ku TransferSoft: hakekat File Transfer Kekecapan!

Ngabayangkeun, mindahkeun file 1TB sakumaha ayeuna teh keur mimitina dijieun ku kituna lamun file anjeun rengse di LA eta bakal linggih di Paris, New York, jeung London sadayana dina waktos anu sareng. Wah, éta konsép cemerlang efisiensi proyék na naon a waktu saver mun big picture parusahaan produksi anjeun sakabéh! AYEUNA, TransferSoft ngabogaan pisan unik ...

Maca deui "

Facilis Debuts Anyar Tanjungjaya Panyimpenan na asset nyukcruk @IBC2015!

bakal ngawanohkeun sababaraha solusi workflow dinamis pikeun pilem, siaran tur pasar audio visual dina IBC2015! The sorot tina peluncuran IBC2015 / announcements bakal perjangjian partnership ko-operative kalawan Adobe, Telestream, VSN na Marquis Broadcast nu bakal simplify integrasi sahiji produk Facilis kana operasi tutuwuhan Anjeun. Ku kituna nyieun pintonan kahiji waktos di IBC2015 bakal ...

Maca deui "

Premiere Digital na Vantage: Nyieun workflow Future-Buktina!

Basis LA Premier Digital, salah sahiji layanan pausahaan encoding jeung sebaran panggedena di dunya, geus dibeuli sababaraha sistim média-processing Telestream Vantage nu ngajalankeun on GPU-gancangan Lightspeed server nu nyiptakeun workflow hareup-buktina! "Ilaharna, urang nampi Masters ti nasabah urang, encode payil kana format imah urang, nyimpen kana sistem manajemen asset digital urang, sarta dina pamundut ti ...

Maca deui "

JMR Announces BlueStor DataMover Perkakas keur ditransper aman Meuntas Jaringan atanapi di sakuliah dunya

JMR urang New DataMover nyadiakeun kinerja unparalleled, kaamanan jeung genah pikeun mindahkeun Gigabyte mun terabyte-ukuran file di speeds garis deukeut di sakuliah lokal, lega, jeung jaringan aréa global JMR Electronics, Inc., produsén sarta Sistem ngarah integrator sahiji solusi gudang scalable ngan ngumumkeun kasadiaan umum anyar Perkakas BlueStor ™ DataMover ™ maranéhanana. The JMR DataMover Perkakas mangrupakeun speed tinggi data kelas perusahaan ...

Maca deui "

Sora Alat: Ground-megatkeun 688 na SL-6 @IBC2015!

bakal fitur impressive mixer 688 12-lagu portabel / recorder jeung powering SL-6 anyar jeung sistem wireless di IBC2015! The papasangan dua produk ieu pasti bakal streamline na bakal masihan operator teh kamampuhan pikeun ngadalikeun jeung ngawas hiji sistem audio sakabéh tina hiji lokasi nirkabel! The 688 (anggota newest tina kulawarga 6-Series design nganiaya teuas) incorporates a ...

Maca deui "

Cinegy: Vérsi 10 upgrades Meuntas @IBC2015 Board

Cinegy bakal showcasing Vérsi 10 on garis produk lengkep na di stand 7.A30 na 7.A41 @IBC2015! Datang dina IBC bakal tiasa ningali kauntungan leungeun mimiti na fitur anyar nu pamutahiran Vérsi mantap ieu boga on 4K workflow Leyuran, Awan Multi-Channel Playout Leyuran, perusahaan Produksi jeung Leyuran Arsip, Leyuran IP Broadcast Based na News, Studio & Live. ..

Maca deui "

Eusi Tokyo 2015 - Naon di Store!

Nu Anjeun hiji Industri Profesional? - Lajeng Anjeun Kudu Mikir "eusi Tokyo 2015" Anjeun kudu satuju sareng kuring yén "eusi dunya" anu ngembang pesat jeung cara jeung nu eusi kawas web, aktip, mobile, buku, kaulinan, film, jeung sajabana anu dikirimkeun estu ngarobah, teuing. Naha anjeun hiji profésional IT, média profésional, téhnologi profésional, hiburan profésional, ...

Maca deui "

InfoComm 2015 Wrap-up

Naon anyar dina audio jeung arena visual? Ogé di dieu téh clue a, éta ngan 3 jam nepi jalan ti Broadcast Darso Studios ... Pasihan up? Ieu mung panganyarna audio / visual média Ngulik ka InfoComm 2015 di Orlando Florida, di Oranyeu County Konvénsi Center. Lamun ngan dihadiran, mangka anjeun nempo firsthand nu exhibitors ampir 1000 ti leuwih 100 ...

Maca deui "

JMR éléktronika kilat runtuyan THUNDERBOLT 2 flash drive

JMR katelah produser utama, sarta ogé sistim integrator, tina sistem gudang serbaguna pikeun aplikasi elit jeung kapasitas-disetir pikeun sagala rupa pasar kaasup: pos-produksi jeung video, VOD, DCC, atikan, pamaréntah, militer, kaulinan, kaamanan, Imaging médis, HPC na Web 2.0. padet tur kreatif sistem razia JMR urang dijieun di AS saprak 1982, dijieun tina kantor Chatsworth, California maranéhanana. ...

Maca deui "

Jejaring audio dina Produksi TV: Naha teu urang geus migunakeun ieu sateuacan?

IT na konvergénsi siaran langsung nyalukan visions tina video jeung sinyal audio pindah peuntas workflow sarta infrastruktur tina fasilitas TV. Sajumlah gancang escalating sahiji fasilitas anu transitioning tina sebaran murni baseband kana audio ngaliwatan jejaring IP, éfisién routing sinyal multichannel antara kamar kontrol, spasi produksi JEUNG KOPERASI teknis sareng minimum kabel sareng sambungan. Nilai ...

Maca deui "

Demystifying awan pikeun siaran

Salah sahiji tantangan pangbadagna nyanghareup siaran kiwari nyaeta tekanan unrelenting mun nyieun beuki hadé eusi kalawan daya pangsaeutikna, sarta mun perlu eta dina hawa-atawa online-gancang. Ieu lumangsung dina waktu nalika underpinning teknis dasar industri anu ngarobah gancang, nambahan hiji lapisan signifikan tina komplikasi. Loba broadcaster geus dimimitian prosés transitioning ...

Maca deui "

Ieu Leuwih alus kalawan Barco - Kawas E2 presentasi System

Lamun anjeun butuh kadali presentasi pamungkas, kasampak aya salajengna ti Barco na E2 na presentasi System. The scalable jeung modular arsitéktur Sistim delivers 12 bit / warna (36 bit / piksel) kalawan 1-pigura latency processing keur sumber kutang. The E2 geus dieusian ku fitur sarta fungsi diperlukeun pikeun control presentasi lengkep. Na Kartu input 6G SDI boga panyambungna 4x BNC nu ngarojong ...

Maca deui "

Nyimpen Audio anjeun ti lantai motong Room

Audio téh biasana potongan panungtungan bisa réngsé dina produksi has. Salaku misalna, rai audio, désainer sora, sarta mixers condong meunang jerami pondok lamun datang ka waktu na budgets. Mun aya kantos hiji dash gélo ka finish atanapi squeeze on daya, anjeun tiasa bet eta nu keur jalan dampak tim audio. Patarosan ...

Maca deui "

Larapkeun iPad anjeun pikeun ngédit kalawan Ctrl + konsol!

Ctrl + konsol ieu ko-diadegkeun ku Jeff Chow. Bapak Chow diatur kaluar nyieun breed anyar software nu bakal ngidinan kreativitas pikeun ngalir leuwih kalawan bébas - ku ngaleungitkeun kedah pikeun pamaké pikeun terus jadi diperlukeun pikeun neuleuman program software anyar pajeulit. Ti beginnings hina salaku ngamimitian di 2012, parusahaan geus dipelak sarta kiwari boga ...

Maca deui "

Litepanels Unveils Anyar Astra 1 × 1 ep na 1 × 1 E Series di 2015 #NABShow

Litepanels®, hiji merk na Premier panyadia Vitec Grup tina cahaya LED keur industri siaran jeung produksi, geus ngumumkeun peluncuran sababaraha tambahan anyar pikeun garis Astra kacida acclaimed maranéhanana panels LED. lineup nu dimekarkeun kiwari ngawengku runtuyan Astra 1 × 1 ep, serial Astra 1 × 1 E, sarta dua model tambahan dina Astra 1 runtuyan × 1 nu debut ...

Maca deui "

Dina hiburan jeung média Industri munggaran RIGHTSTRADE DEBUTS GROUNDBREAKING 'DEALWIZARD' jualan téhnologi di 2015 #NABShow

Pembeli na sellers sahiji fitur, televisi jeung eusi digital bisa negotiate, deukeut jeung sebaran ngurus 100% dina awan RightsTrade, anu pasaran online global ngarah pikeun hak pilem jeung televisi, geus diumumkeun heula kantos solusi dumasar-awan industri hiburan pikeun nu boga eusi, agen jualan na distributor pikeun aman negotiate na pasatujuan lisénsi distribution e-tanda. RightsTrade geus nyadiakeun ladenan screening na ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!