imah » Taliwang eusi

Taliwang eusi

Diskusi Tech: An NAB Show LIVE Special Edition - LIVE Mei 13-14, 2020

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Diskusi Tech: Hiji NAB Show LIVE Special Edition Dihasilkeun ku Broadcast Beat, dina édisi khusus NAB Show LIVE ieu, pamirsa online bakal diajar kumaha penyiar utama, merek, cinematographers, podcasters sareng streamer mawa inspirasi sareng inovasi kana média, hiburan sareng téknologi industri. TEKTIK TEK: DARI 2 Cik dinten 1 tina ceramah Tech? Awaskeun di dieu! Saluran Ti Channel Saluran ...

Maca deui "

Komitmen NewTek Reaffirms ka Pengecer sareng Program Saluran Global Anyar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

––Saran pendidikan, jasa sareng kanal saluran, program dirancang pikeun masihan pangalaman pangguna ahir- NewTek, pamimpin téknologi video basis IP sareng bagian tina Vizrt Group, dinten ngumumkeun program saluran énggal pikeun pangecér ka sakuliah dunya. Baris produk NewTek, utamina TriCaster®, 3Play® sareng kaméra basis NDI® sareng produk téknologi encoder bakal ...

Maca deui "

Naga Hideung Diotot di Grass Valley :)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ku ayeuna, sadayana parantos nguping warta ageung Black Dragon Capital ngumumkeun akuisisi ngarah siaran sareng hardware produksi produksi & produsén perangkat lunak Grass Valley. Belden Inc., panyadia global panyebutan solusi jaringan khusus, dina nanda tangan kasatujuan pasti pikeun ngajual usaha Live Media Perusahaan ("Grass Valley") ka Black Dragon Capital, perusahaan ekuitas swasta ...

Maca deui "

NAB: Kumaha Ieu Sadaya ngagaduhan Mimitian ...

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Muhun, di dieu urang nu, approaching NAB Tembongkeun! Sakali deui, kuring bakal hadir, ngalambangkeun Broadcast Darso Magazine, sakumaha Abdi glide ngaliwatan Tembongkeun lanté, ningali naon bisa I tingali tina sagala produk newest sarta inovasi di studio (siaran na pos-produksi) industri. Malah ku sakabeh pikagumbiraeun nu Témbongkeun nu brings, kantos heran, naon "NAB" nyaeta atanapi saha ...

Maca deui "

Éditor Sora Gambar Gerak Ngumumkeun Hadirin pikeun Panglima 67 Reeliter MPSE Emas

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los Angeles — Hadirin pikeun Anugerah Emas Referta MPSE 67th bakal ngalebetkeun seniman ngarékam anu meunang Grammy Award-Melissa Manchester, All Rise star Nadia Grey, Diréktur Climb Michael Angelo Covino, Dark / Web star Michael Nardelli, Gabby Duran & the Unsittables star Valery Ortiz sareng sutradara Stucco Janina Gavankar. Upacara panghargaan dijadwalkeun dinten Minggu, 19 Januari di Hotel Westin Bonaventure di ...

Maca deui "

12 Poé Kreatif Natal 2019

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Musim Natal ieu ngagaduhan sadayana anu ngagungkeun dina mode liburan-roh! Bahkan kutu buku téknologi anu luhur ogé sapertos kami ti siaran sareng industri produksi-produksi siap pikeun sasarengan Natal jengkal payun! Dina tetep leres sareng tradisi liburan, kuring nanyakeun pencinta Natal dina seueur saluran média sosial kami: "Upami anjeun tiasa nampi cocooan produksi anu hadé dina Natal ieu, ...

Maca deui "

Naon Broadcast Tiasa Ngalenyepan ti Hollywood

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ku Jason Coari, Sutradara Pemasaran Produk, Kuantum Kanggo kalolobaan sajarah modéren, évolusi téknologi parantos sumping dina cara anu inovasi didorong ku aplikasi téknologi pikeun langkung-langkung deui ngagunakeun kasus. Dina dunya otomotif, sakali aya ngan ukur hiji jinis sanyawa karét anu dianggo pikeun ban dina sagala musim sareng kendaraan. Sapertos ayeuna ...

Maca deui "

KCRW Ngawangun Anyar State-of-The-Art Radio Broadcast and Media Markas

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nembe dipindahkeun KCRW tina ruangan bawah tanah gedong di kampus utama Santa Monica College, ka kantor pusat $ 38-juta anu anyar di Santa Monica College's Center for Media and Design. Fasilitas anyar ieu mangrupikeun mangrupikeun puncak tina dana pengumpulan dana 11, ngararancang, masang, ngahijikeun, sareng latihan ku staf KCRW sareng mitra anu aub dina éta proyék. Di ...

Maca deui "