imah » Taliwang eusi

Taliwang eusi

Zixi: Aman Nganteurkeun Live, Video Broadcast-kualitas Over IP

Ti Tim Baldwin, Kepala Produk, Konsumén Zixi Dinten hoyong eusi di ujung jariana. Aranjeunna hoyong meakkeun eusi iraha waé, dina alat naon waé, ngarangkep cara anu nyugemakeun kapentingan sareng dikirimkeun dina titik harga anu compelling. Perusahaan media ngenal yén aranjeunna kedah nyiptakeun langkung seueur program pikeun angkat ka sababaraha tempat, sareng distribusi IP mangrupikeun jalan anu pangsaéna pikeun ...

Maca deui "

BOB FESTA ENCORE LIL RAMBAN pikeun 'YELLOWSTONE' kanggo usum dua

Usum salah sahiji Paramount Network urang "Yellowstone" éta salah sahiji serial tipi anu paling diawaskeun yén anu ditayangkan dina kabel dirojong ku Iklan di 2018, sakumna ngusumna 5 yuta pita pemirsa per episode Usum kadua anu di-antisipasi terus neraskeun ku kulawarga Dutton sabab ngaropéa kanggo kamanusan ngéléhan kenca musuh kejam ti sadaya sisi, sareng Kevin Costner ngarepuhkeun peranna salaku kulawarga ...

Maca deui "

ATSC 3.0: Poténsial Revolusioner Dina nyieun

Greg Jarvis, Wawakil Présidén Eksekutif sareng General Manajer di Fincons US. Penambangan standar ATSC 3.0 di cingcin AS dina jaman anyar pikeun siaran anu baris milari aranjeunna ngagaduhan saurang sejarat anu gandeng anu anyar pikeun ngungkitkeun potensi Hybrid. TV sareng pikeun mantuan aranjeunna jadi beuki kalapa dina kantos ...

Maca deui "

NASCAR Milih AWS salaku na komputasi Awan Pangguna, Alat Mesin Diajar, sareng Awan panyieunan AKAL jieunan

NASCAR ngaronjatkeun pangalaman kipas, ngagancangkeun usaha kecerdasan jieunan, sareng ngaronjatkeun kanaékan operasional ku ngungkit awan SEATTLE-June 4, 2019-Dinten, Amazon Web Services, Inc. (AWS), hiji pausahaan Amazon.com (NASDAQ: AMZN), ngumumkeun yen Asosiasi Nasional Bursa Mobil Otomatis Racing (NASCAR) parantos milih AWS minangka standar pikeun learning mesin dumasar kana awan sareng workloads kecerdasan jieunan. NASCAR bakal nganggo rambitan sareng ...

Maca deui "

Pangiriman DCP sakuliah Malaysia ku Signiant Jet

Ku Avinash Suresh, Diréktur Yusari Filem Laju nyoko téknologi média anyar robah unggal dunya, sareng Malaysia parantos sacara tradisional aya dina tungtung-handap na spéktrum. Contona, henteu dugi ka 6 sababaraha taun ka pengker anu ngalih ti 35mm kana Bioskop Digital pinuh nyepeng. Nalika ngalambatkeun heula, sakali mangpaat tur perbaikan dina ...

Maca deui "

Top Tilu Hot Topik ti NAB 2019

Ku Jon Finegold, CMO Signiant Sateuacan urang seueur langkung saatos ngarambat ku NAB, kuring hayang bagikeun sawatara réfléksi dina acara taun ieu sacara. Alwaysta salawasna metot pikeun ngadéngé topik anu bubuk kana beungeut dina paguneman anu beda. Taun ieu, aya tilu téma anu estu mah tampi. 1. Kami dina dunya hibrid-awan / multi-awan Hiji ...

Maca deui "

Perjalanan Nuju Pangalaman Online Kualitas High

Panulis: Stefan Lederer, CEO sareng ko-pangadeg dina Bitmovin The multi-layar, dunya multi-platform anu hirup urang lami nyata nyingkah genah pangalaman nempoan konsumén dina eusi. Hadirin ayeuna tiasa nonton sagalana tina olah raga hirup ka film pilem panjang dina smartphone, anu ngamungkinkeun pamakéna pikeun nempo eusi naon waé, iraha waé sareng iraha wae. Salaku surat wasiat kumaha streaming kasohor bener, ...

Maca deui "

NAB Tembongkeun hirup - 2019 Tembongkeun Jadwal. #NABShow @NABShow

Siaran Darso anu produsen NAB Tembongkeun hirup, di NAB Tembongkeun taunan di Las Vegas. Diayakeun April 6-11, 2019, NAB Tembongkeun nyaeta konvénsi panglegana ngawengku nu konvergénsi média, hiburan jeung téhnologi. NAB Tembongkeun hirup bakal Fitur aliran hirup tina sesi konferensi pilih jeung wawancara di-jero kalawan exhibitors, ngical paralatan sarta pamingpin industri. Eusi bakal sadia ...

Maca deui "

Suku 30,000 up - Abdi di jalan ka #NABShow! @NABShow

... Jeung jauh urang balik! Ayeuna Abdi tilu puluh-sarébu kaki up dina hawa, dina cara ka "Dosa Kota" - Las Vegas, Nevada, keur 2019 NAB Tembongkeun! Sakumaha biasa, tingkat mah pikagumbiraeun moal ngantep abdi settle-handap, jadi Kuring geus dimimitian blogging bari dina pesawat! (Ieu pasti aya watek hiji, ayeuna !!!) Kusabab "Unggal Carita dimimitian dieu" (NAB Tembongkeun urang Téma ...

Maca deui "

ALL-béntang NAB Témbongkeun KEYNOTE sési: nyokot Olahraga hirup ka New jangkung IN awan

ALL-béntang NAB Témbongkeun KEYNOTE Sidang nyokot Olahraga hirup ka New jangkung IN awan - executives ti CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, sarta Pac-12 Jaringan nembongkeun sabaraha awan, jasa media, jeung perhatian AI newak panongton, fans masihan langkung kontrol , megatkeun nempo rékaman, tur reinvent pangalaman olahraga hareup - Washington, DC- NAB Tembongkeun bakal Fitur hiji sawala keynote ekslusif fokus kana kumaha awan ...

Maca deui "

Sadaya-Star NAB Tembongkeun Keynote Sidang nyokot Olahraga hirup Pikeun Anyar Karyadi Dina The Awan. @NABShow #NABShow

- executives ti CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, sarta Pac-12 Jaringan nembongkeun sabaraha awan, jasa media, jeung perhatian AI newak panongton, fans masihan langkung kontrol, megatkeun nempo rékaman, tur reinvent pangalaman olahraga hareup - NAB Tembongkeun bakal Fitur hiji sawala keynote ekslusif fokus kana kumaha téhnologi awan anu redefining siaran olah raga jeung nyetir Dursasana panongton. Sidang, dihasilkeun ku Amazon Web ...

Maca deui "

Magewell: Nyieun Transisi kana IP Praktis na Affordable. @NABShow #NABShow

Taun ka tukang kungsi jadi titik tipping pikeun pamakéan angkutan média basis IP dina produksi hirup, jeung ékosistem téknologi sabudeureun kayaning NewTek urang royalti-gratis NDI® ngahontal massa kritis. kauntungan jangji IP ngeunaan ngaronjat ngurangan waragad deployment kalenturan tur geus jadi realities pikeun pamaké nu ucul numpak karéta IP mimiti, sarta nyoko mainstream terus tumuwuh. Kamampuh ...

Maca deui "

Nyetir Kandungan kana Mobil urang

Nyetir eusi kana mobil kami Pasar infotainment otomotif global diperkirakeun ngahontal $ 40.17 milyar ku 2024 salaku hasil tina rising paménta konsumén keur hiburan dina-kandaraan. Ningkat konektipitas sarta palaksanaan 5G anu paving jalan pikeun futuristik jasa di-mobil, kaasup kasadiaan nyebar tina jasa multimédia jeung hiburan - ngarah kana ngembangkeun infotainment leuwih canggih ...

Maca deui "

Megatkeun News Ngaliwatan The Awan

Pamakéna dinten anu ngarobahna beuki loba nepi ka média sosial sakumaha maranéhna indit-mun nyalurkeun pikeun megatkeun warta. Beuki sering ti moal, nalika warta tungtungna airs dina TV, pamakéna geus diwangun pikiran maranéhanana ngeunaan naon constitutes carita ngaliwatan lense saluran sosial kayaning Facebook Live, Twitter na IGTV. tim produksi Tradisional, dipaké pikeun ukur ngalaporkeun on ...

Maca deui "

Satelit: Jalma Surgawi orbital Spheres

Henteu loba teuing kénca anu bisa ngajamin pikeun 1945 keur hiji taun penting - dinya ningal ahir konflik global paling masif dunya geus kantos dipikawanoh; nu pangpanjangna-ngajalankeun Présidén AS kantos Franklin Delano Roosevelt (32nd Presiden urang) diliwatan kana kalanggengan sarta hasil ku Wakil Présidén na Harry S. Truman; PBB ieu diusulkeun sarta ngadegkeun ...

Maca deui "

NAB: Kumaha Ieu Sadaya ngagaduhan Mimitian ...

Muhun, di dieu urang nu, approaching NAB Tembongkeun! Sakali deui, kuring bakal hadir, ngalambangkeun Broadcast Darso Magazine, sakumaha Abdi glide ngaliwatan Tembongkeun lanté, ningali naon bisa I tingali tina sagala produk newest sarta inovasi di studio (siaran na pos-produksi) industri. Malah ku sakabeh pikagumbiraeun nu Témbongkeun nu brings, kantos heran, naon "NAB" nyaeta atanapi saha ...

Maca deui "