imah » Taliwang eusi

Taliwang eusi

NAB Tembongkeun hirup - 2019 Tembongkeun Jadwal. #NABShow @NABShow

Siaran Darso anu produsen NAB Tembongkeun hirup, di NAB Tembongkeun taunan di Las Vegas. Diayakeun April 6-11, 2019, NAB Tembongkeun nyaeta konvénsi panglegana ngawengku nu konvergénsi média, hiburan jeung téhnologi. NAB Tembongkeun hirup bakal Fitur aliran hirup tina sesi konferensi pilih jeung wawancara di-jero kalawan exhibitors, ngical paralatan sarta pamingpin industri. Eusi bakal sadia ...

Maca deui "

Suku 30,000 up - Abdi di jalan ka #NABShow! @NABShow

... Jeung jauh urang balik! Ayeuna Abdi tilu puluh-sarébu kaki up dina hawa, dina cara ka "Dosa Kota" - Las Vegas, Nevada, keur 2019 NAB Tembongkeun! Sakumaha biasa, tingkat mah pikagumbiraeun moal ngantep abdi settle-handap, jadi Kuring geus dimimitian blogging bari dina pesawat! (Ieu pasti aya watek hiji, ayeuna !!!) Kusabab "Unggal Carita dimimitian dieu" (NAB Tembongkeun urang Téma ...

Maca deui "

ALL-béntang NAB Témbongkeun KEYNOTE sési: nyokot Olahraga hirup ka New jangkung IN awan

ALL-béntang NAB Témbongkeun KEYNOTE Sidang nyokot Olahraga hirup ka New jangkung IN awan - executives ti CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, sarta Pac-12 Jaringan nembongkeun sabaraha awan, jasa media, jeung perhatian AI newak panongton, fans masihan langkung kontrol , megatkeun nempo rékaman, tur reinvent pangalaman olahraga hareup - Washington, DC- NAB Tembongkeun bakal Fitur hiji sawala keynote ekslusif fokus kana kumaha awan ...

Maca deui "

Sadaya-Star NAB Tembongkeun Keynote Sidang nyokot Olahraga hirup Pikeun Anyar Karyadi Dina The Awan. @NABShow #NABShow

- executives ti CBSi, Hulu, LA Clippers, NASCAR, sarta Pac-12 Jaringan nembongkeun sabaraha awan, jasa media, jeung perhatian AI newak panongton, fans masihan langkung kontrol, megatkeun nempo rékaman, tur reinvent pangalaman olahraga hareup - NAB Tembongkeun bakal Fitur hiji sawala keynote ekslusif fokus kana kumaha téhnologi awan anu redefining siaran olah raga jeung nyetir Dursasana panongton. Sidang, dihasilkeun ku Amazon Web ...

Maca deui "

Magewell: Nyieun Transisi kana IP Praktis na Affordable. @NABShow #NABShow

Taun ka tukang kungsi jadi titik tipping pikeun pamakéan angkutan média basis IP dina produksi hirup, jeung ékosistem téknologi sabudeureun kayaning NewTek urang royalti-gratis NDI® ngahontal massa kritis. kauntungan jangji IP ngeunaan ngaronjat ngurangan waragad deployment kalenturan tur geus jadi realities pikeun pamaké nu ucul numpak karéta IP mimiti, sarta nyoko mainstream terus tumuwuh. Kamampuh ...

Maca deui "

Nyetir Kandungan kana Mobil urang

Nyetir eusi kana mobil kami Pasar infotainment otomotif global diperkirakeun ngahontal $ 40.17 milyar ku 2024 salaku hasil tina rising paménta konsumén keur hiburan dina-kandaraan. Ningkat konektipitas sarta palaksanaan 5G anu paving jalan pikeun futuristik jasa di-mobil, kaasup kasadiaan nyebar tina jasa multimédia jeung hiburan - ngarah kana ngembangkeun infotainment leuwih canggih ...

Maca deui "

Megatkeun News Ngaliwatan The Awan

Pamakéna dinten anu ngarobahna beuki loba nepi ka média sosial sakumaha maranéhna indit-mun nyalurkeun pikeun megatkeun warta. Beuki sering ti moal, nalika warta tungtungna airs dina TV, pamakéna geus diwangun pikiran maranéhanana ngeunaan naon constitutes carita ngaliwatan lense saluran sosial kayaning Facebook Live, Twitter na IGTV. tim produksi Tradisional, dipaké pikeun ukur ngalaporkeun on ...

Maca deui "

Satelit: Jalma Surgawi orbital Spheres

Henteu loba teuing kénca anu bisa ngajamin pikeun 1945 keur hiji taun penting - dinya ningal ahir konflik global paling masif dunya geus kantos dipikawanoh; nu pangpanjangna-ngajalankeun Présidén AS kantos Franklin Delano Roosevelt (32nd Presiden urang) diliwatan kana kalanggengan sarta hasil ku Wakil Présidén na Harry S. Truman; PBB ieu diusulkeun sarta ngadegkeun ...

Maca deui "

NAB: Kumaha Ieu Sadaya ngagaduhan Mimitian ...

Muhun, di dieu urang nu, approaching NAB Tembongkeun! Sakali deui, kuring bakal hadir, ngalambangkeun Broadcast Darso Magazine, sakumaha Abdi glide ngaliwatan Tembongkeun lanté, ningali naon bisa I tingali tina sagala produk newest sarta inovasi di studio (siaran na pos-produksi) industri. Malah ku sakabeh pikagumbiraeun nu Témbongkeun nu brings, kantos heran, naon "NAB" nyaeta atanapi saha ...

Maca deui "

Suluh Bitcentral urang Revolutionizes Di-Line News Produksi jeung Pangiriman paradigma

Linier dina DemandTM pribadi streaming digital brings pemirsa sarta sharing deui boga eusi sorot parusahaan ieu bulan urang pitur Bitcentral, well-dipikawanoh unggul pangajén produsén produksi eusi warta, distribusi, aggregation tur dibekelan penerbitan kana siaran jeung pausahaan kreasi eusi. Perusahaan pioneering, diadegkeun dina 1980 sakumaha Miralite Komunikasi, a panyadia jaringan satelit di sakuliah dunya, robah ngaranna mun Bitcentral ...

Maca deui "

Balik Leuleus atanapi maot - Kumaha a Software diartikeun infrasturktur nyandak Studios mun Simpen Pace kalawan Ngarobah Téhnologi jeung Usaha Syarat

Artikel di handap ieu ditulis ku Barry Evans, CTO Pixit Media nu era "dahareun gancang" pos produksi nyaeta tungtungna kana kami. Klién hoyong eusi seger, maranéhna rék eusi mirah jeung maranéhna rék eusi ayeuna. Na ti format na pandang resolusi, aranjeunna pasti hoyong deui 'jalan'. Ayeuna, nu bakal teu bisa ngomong tungtutan ieu boga ...

Maca deui "

A Approach pemersatu kana tungtutan Neundeun Media & Entertainment

Tantangan dinten ieu keur Produksi Post, Balukar Visual sarta lingkungan siaran na pos produksi Playout Workflows dinten ieu anu Nyanghareupan rupa-rupa tantangan, ti rumit sarta hésé ngahijikeun ékosistem jeung ngaronjat ongkos jero piksel / pigura ka bentang IP-video ngembang. insinyur kapala jeung IT pangurus dina sababaraha kasus kudu ngahijikeun MAM, VFX, grading, transcoding, workflows Rendering / compositing kalawan make ulah cobbled ...

Maca deui "

Multi Awan Manajemén Data kalawan SwiftStack

Baheula bulan ieu, kuring nulis hiji artikel di Objék Awan Panyimpenan na diulas Caringo, pelopor dina pasaran anu. Aya hiji hébat loba pamaén vying pikeun pasar M & E alatan tumuwuhna datana forecasted dina dékade datang. Bentang kalapa téh galak, sarta abdi tiasa ningali konsolidasi datang dina taun datang, tapi pikeun momen, ...

Maca deui "

Caringo ngagimbung - KOMUNITAS Platform Panyimpenan pikeun Produksi, Distribusi sarta Kolaborasi dina Skala Massive

Tantangan kanggo Immediacy The overwhelming aksés ka dina paménta media, kapan na mana via broadband Internet, alat handheld, jasa ngalirkeun, tipi pinter jeung ngembang IoT (Internet mahluk) alat geus salamina robah waktu-ka-pasar sarta modél monetization pikeun panyadia eusi, awan OTT (leuwih deui-luhur) propaider laden, pausahaan kabel, siaran, ngalirkeun panyadia media, operator jeung kawas. Kabéh pausahaan anu ...

Maca deui "

Panyimpenan efisien salaku Kauntungan kalapa di M & E

Kuring ngan maca blog ti Adrian Herrera, VP of Marketing keur Caringo. Anjeunna titik dina ngeunaan dua sahiji titik nyeri utama nyanghareup industri produksi produksi / pos - kudu nyimpen eusi dina sakedik atanapi henteu muatan jeung tekanan ngaronjatkeun pikeun nganteurkeun aset digital dina jumlah shortest waktu, alatan tumuwuh frékuénsi ékspéktasi pemirsa 'tina 'saharita ...

Maca deui "

as Video raises Performance na Affordability Bar pikeun MAM Leyuran

sorot parusahaan ieu bulan urang museurkeun kana salah sahiji pausahaan tumuwuh panggancangna industri urang, as Video. Diadegkeun ku veterans Industri Sam Bogoch (CEO), Patrice Gouttebel (Manajer Produk) jeung Steve Ryan (Diterangkeun Insinyur), baheulana di SeeFile, dina pertengahan 2012, visi parusahaan éta pikeun nyieun hiji MAM (Media asset Manajemén) leyuran geared ka kaperluan nu loba rébuan tim video leutik ...

Maca deui "