imah » Taliwang eusi

Taliwang eusi

Tukeur kontén antar-perusahaan pikeun ranté suplai média modéren: anu ngajelaskeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Rick Clarkson Chief Stratégi Officer, Signiant Dina industri média ayeuna, mindahkeun sajumlah ageung eusi gancang sareng aman antara mitra anu misi kritis. Pertukaran eusi otomatis antar-perusahaan, antara perusahaan sadaya ukuran sareng géografi, penting pisan dina produksi bahkan langkung-langkung dina distribusi pilem anu dinamis sareng beragam, acara tipi, video game, aset OTT / VOD, sareng perusahaan anu pakait .. .

Maca deui "

Kualitas OTT Ngawaskeun Palayanan kalayan Kompromi Nol

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pikeun seueur pamilik eusi sareng distributor, pangiriman OTT nyaéta suplemén sareng bahkan ngaganti metode pangiriman média tradisional. Tapi nalika aranjeunna ngaluncurkeun ratusan atanapi bahkan rébuan saluran, kumaha organisasi ieu mastikeun kualitas luhur pangalaman pikeun konsumén? Kumaha cara aranjeunna nanganan tugas anu hébat pikeun ngawaskeun - tanpa ngorbankeun deteksi kasalahan real-time? Operator tiasa milih pikeun ngawas pidéo ...

Maca deui "

LTN Global ngahasilkeun produksi interaktif di Konvénsi Nasional Démokratik 2020

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

COLUMBIA, Md. - 21 Agustus 2020 - LTN® Global, pamimpin industri dina téknologi média transformatif sareng solusi jaringan transportasi video mangrupikeun pasangan produksi interaktif resmi Konvénsi Nasional Demokrat (DNC), anu diayakeun minggu ieu di Milwaukee, Wisconsin. Salaku pasangan produksi interaktif resmi, solusi LTN dipaké pikeun ngagabungkeun pamilon pamilon pamilon kana pangalaman pidéo langsung anu dinamis. ...

Maca deui "

Biantara Tech: Acara NAB Langsung Édisi Husus - LIVE May 13-14, 2020

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tech Talks: Acara NAB Show LIVE Edisi Khusus Dihasilkeun ku Broadcast Beat, dina édisi khusus NAB Show LIVE ieu, pemirsa online bakal diajar kumaha penyiar, mérek, sinematografer, podcasters sareng streamer anu kawéntar ngarahkeun inspirasi sareng inovasi ka média, hiburan sareng industri téknologi. TECH TALKS: DAY 2 Miss day 1 tina Tech Talks? Lalajo di dieu! Saluran Line-Up Ngepaskeun ...

Maca deui "

Komitmen NewTek Reaffirms ka Pengecer sareng Program Saluran Global Anyar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

–– Kalayan pendidikan, palayanan sareng sajumlah kauntungan saluran, program didesain pikeun nempatkeun heula pangalaman pangguna akhir–– NewTek, pamimpin téknologi pidéo IP basis sareng bagian tina Vizrt Group, dinten ayeuna ngumumkeun program saluran anyar pikeun reseller peuntas dunya. Baris produk NewTek, utamina TriCaster®, 3Play® sareng kaméra téknologi encoder basis NDI® sareng ...

Maca deui "

Naga Hideung Diotot di Grass Valley :)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ayeuna, sadayana parantos nguping beja ageung perkawis akuisisi Black Dragon Capital anu ngumumkeun akuisisi ngarahkeunnana pabrikasi siaran sareng perangkat keras perangkat lunak & parangkat lunak Grass Valley. Belden Inc., pamasok global solusi jaringan khusus khusus, kalibet dina panandatanganan perjanjian pasti pikeun ngajual bisnis Perusahaan Live Media ("Grass Valley") ka Black Dragon Capital, perusahaan ekuitas swasta ...

Maca deui "

NAB: Kumaha Éta Sadaya Ngawitan…

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nya, ieu kami, ngadeukeutan NAB Show! Sakali deui, kuring bakal hadir, ngalambangkeun Magazine Broadcast Beat, nalika kuring ngaluncat ka Show Show, ningali naon anu kuring tiasa tingali tina sadaya produk pangénggalna sareng inovasi dina industri studio (siaran sareng post-produksi). Malah ku sadayana pikagumbiraeun anu Témbok bawa, kantos héran naon "NAB" atanapi saha ...

Maca deui "

Éditor Sora Gambar Gerak Ngumumkeun Hadirin pikeun Panglima 67 Reeliter MPSE Emas

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los Angeles — Presenter pikeun 67th MPSE Golden Reel Awards bakal kalebet seniman rékaman anu kéngingkeun Grammy Melissa Manchester, bintang Sadaya Rise Nadia Gray, sutradara Climb Michael Angelo Covino, bintang Dark / Wéb Michael Nardelli, Gabby Duran & bintang Unsittables Valery Ortiz sareng sutradara Stucco Janina Gavankar. Upacara penghargaan dijadwalkeun pikeun dinten Minggu, 19 Januari di Hotel Westin Bonaventure di ...

Maca deui "