imah » Taliwang eusi (Kaca 14)

Taliwang eusi

System Pamaduan Bexel nyampurnakeun RF pikeun Fusion Network jeung upgrades WCBS-TV kalayan System Antenna Diurus

Custom RF Leyuran papanggih siaran 'perlu Unik (Burbank, CA) Bexel, hiji unit ti Vitec Grup urang Divisi Layanan sarta panyadia sakuliah dunya ngarah tina jasa siaran na leyuran, nembe réngsé proyek utama pikeun dua siaran, anu Fusion jaringan kabel anyar jeung WCBS- TV of New York. Bexel disadiakeun integrasi sistem RF lengkep pikeun studio Fusion karek dibuka lokasina di Doral, ...

Maca deui "

Myers mulih deui ka eusi & Communications Dunya 2013

CCW Booth # 765 Pondokgedé, MA - CCW 2013 bakal nangtukeun tahap pikeun Myers - alat pamekar kacida dimangfaatkeun patalimarga siaran, bisnis, jeung software manajemén eusi - mun resmina ngajalankeun versi 6.07 nyata ditingkatkeun leyuran andalannya ProTrack manajemén siaran na. ProTrack, sadia dina radio jeung televisi-spésifik édisi, nyambungkeun Traffic, Scheduling, Penjualan, Téknik sarta IT departemén. The ...

Maca deui "

Pangimeutan RF pikeun Télévisi kalawan @tektronix MPEG Analyzer

Mastikeun kualitas layanan (QoS) pikeun programing televisi anu nangtang pikeun loba alesan. Siaran ngagunakeun rupa arsitéktur jaringan pikeun nganteurkeun program TV. Kalolobaan jaringan ieu kaasup satelit pikeun Sebaran - ogé katelah ingest - ASI atanapi IP sapanjang fasilitas sarta mindeng RF jeung ngarep - ogé katelah egress. Kualitas dinten ieu ...

Maca deui "

Témbongkeun Me nu SMPTE! @smpteconnect

Leungeun-handap masarakat teknis ngarah dina industri gerak Imaging nyaeta SMPTE (The Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur). Kalawan kaanggotaan sumebar ka sakuliah dunya dina sawidak opat nagara béda, éta boga ratusan anggota (kaasup cameramen, konsultan, désainer, kang rai, pendidik, insinyur, pamaké sawah, pabrik, direksi teknis, jeung technicians). Lamun ditéang informasi ngeunaan komprési, enkripsi, atawa jaringan di ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!