imah » Taliwang eusi (Kaca 2)

Taliwang eusi

Multi Awan Manajemén Data kalawan SwiftStack

Baheula bulan ieu, kuring nulis hiji artikel di Objék Awan Panyimpenan na diulas Caringo, pelopor dina pasaran anu. Aya hiji hébat loba pamaén vying pikeun pasar M & E alatan tumuwuhna datana forecasted dina dékade datang. Bentang kalapa téh galak, sarta abdi tiasa ningali konsolidasi datang dina taun datang, tapi pikeun momen, ...

Maca deui "

Caringo ngagimbung - KOMUNITAS Platform Panyimpenan pikeun Produksi, Distribusi sarta Kolaborasi dina Skala Massive

Tantangan kanggo Immediacy The overwhelming aksés ka dina paménta media, kapan na mana via broadband Internet, alat handheld, jasa ngalirkeun, tipi pinter jeung ngembang IoT (Internet mahluk) alat geus salamina robah waktu-ka-pasar sarta modél monetization pikeun panyadia eusi, awan OTT (leuwih deui-luhur) propaider laden, pausahaan kabel, siaran, ngalirkeun panyadia media, operator jeung kawas. Kabéh pausahaan anu ...

Maca deui "

Panyimpenan efisien salaku Kauntungan kalapa di M & E

Kuring ngan maca blog ti Adrian Herrera, VP of Marketing keur Caringo. Anjeunna titik dina ngeunaan dua sahiji titik nyeri utama nyanghareup industri produksi produksi / pos - kudu nyimpen eusi dina sakedik atanapi henteu muatan jeung tekanan ngaronjatkeun pikeun nganteurkeun aset digital dina jumlah shortest waktu, alatan tumuwuh frékuénsi ékspéktasi pemirsa 'tina 'saharita ...

Maca deui "

as Video raises Performance na Affordability Bar pikeun MAM Leyuran

sorot parusahaan ieu bulan urang museurkeun kana salah sahiji pausahaan tumuwuh panggancangna industri urang, as Video. Diadegkeun ku veterans Industri Sam Bogoch (CEO), Patrice Gouttebel (Manajer Produk) jeung Steve Ryan (Diterangkeun Insinyur), baheulana di SeeFile, dina pertengahan 2012, visi parusahaan éta pikeun nyieun hiji MAM (Media asset Manajemén) leyuran geared ka kaperluan nu loba rébuan tim video leutik ...

Maca deui "

2017 #NABShow - Day 4 Wrap-up

Dinten teh Kaopat (jeung final) dinten The 2017 NAB Tembongkeun - sarta Wah! Naon poé ieu !!! 🙂 dinten GLORIOUS séjénna! Anjeun terang, aranjeunna disebutkeun yen Hollywood téh "La La Land" tapi lamun anjeun di NAB Tembongkeun, dikurilingan ku sagala perlengkapan jeung loba jalma anu nyieun La La Land mungkin, ieu karasaeun malah MORESO ...

Maca deui "

2017 #NABShow - Day 3 Wrap-up

Dinten nyaeta dinten katilu The 2017 NAB Tembongkeun - sarta Wah! Naon poé ieu !!! 🙂 Broadcast Darso kungsi dinten sinyalna stellar of Témbongkeun kamari, sarta dinten katilu pasti pesona teh! acara anu bade fabulously, sarta awak urang anu ngalakonan pagawean beredar - aranjeunna pisan instrumental di sahingga urang ka meunang ...

Maca deui "

2017 #NABShow - Day 2 Wrap-up

Dinten nyaeta dinten kadua 2017 NAB Tembongkeun - na kumaha bisa kuring ngomong? Disiarkeun Darso kagungan hiji dinten sinyalna beredar di Témbongkeun kamari, sarta eta nu keur jalan jadi malah leuwih badag sarta leuwih hadé kiwari! Staf BB ieu hopping - pisan instrumental di sahingga urang ka meunang kecap kaluar ngeunaan Tembongkeun sarta sakabeh produk ...

Maca deui "

2017 #NABShow - Day 1 Wrap-up

Dinten nyaeta dinten kahiji 2017 NAB Tembongkeun - jeung pikagumbiraeun tingkat téh OFF skala !!! Panto geus dibuka sacara resmi - tapi kuring na crews kuring geus di dieu pikeun jam geus, netepkeun-up na ngumpul ALL tina warta NAB kami bisa! Abdi teu tiasa ngabejaan ka maneh sabaraha nu NAB Tembongkeun hartina kuring! Kuring geus ...

Maca deui "

JMR Debuts ICS Media MASSter 102 pikeun Di-siapkeun jeung Studios needing Adé High Transfer Data duplikasi

Ruggedized, sistem data portabel duplikasi ingests jeung ngajadikeun sababaraha salinan digital duplicating 1TB dina waktu kurang ti 50 menit JMR Electronics, Inc. a panyadia anjog sahiji solusi gudang scalable, dinten ngumumkeun kasadiaan umum tina ICS Media MASSter 102 pikeun workflows produksi merlukeun hiji terjal, sistim portabel pikeun duplicating aset digital di speeds ultra luhur. Hadirin of NAB 2017 di ...

Maca deui "

30,000 kaki Up & 2200 Miles jeung 2017 #NABShow

... Jeung jauh urang balik! awak Fort Lauderdale kami téh ayeuna tilu puluh-sarébu kaki up dina hawa jeung kami geus di jalan urang pikeun "Dosa Kota" - Las Vegas, Nevada! NAB Tembongkeun dieu urang datang! Sakumaha biasa, tingkat mah pikagumbiraeun moal ngantep abdi settle-handap, jadi Kuring geus dimimitian blogging bari dina pesawat! (Ieu pasti aya watek goréng, tapi sahenteuna Kaula mah ...

Maca deui "

JMR tur as Video Bentuk Partnership mun demonstrate Ingest-to-Taliwang workflow Solusi di NAB 2017

JMR Electronics, Inc. pusat design ngarah sarta produsén sistem scalable neundeun jeung as Video, pamingpin di affordable, software manajemén média panyimpen-agnostik, dinten ngumumkeun yén maranéhna bakal demonstrating hiji solusi workflow tungtung-to-tungtung panyorot LightningTM panganyarna JMR urang kurban produk pikeun Mac Pro® sarta server file SHARE® terpadu kalayan as 2017, édisi panganyarna tina pangajén as Video urang ...

Maca deui "

SPROCKIT di Pocket anjeun! #NABshow 2017

Ngundeur SPROCKIT brosur dieu! Dimimitian parusahaan anu gampang. Ngawangun parusahaan nu bisa skala na ngarobah dunya téh teuas! Gaduh gagasan hébat nu solves masalah badag, ngawangun hiji tim Sadaya Star na raising ibukota téh ngan awal. Anjeun kudu meunang produk Anjeun di hareup pausahaan katuhu, di tempat katuhu dina ...

Maca deui "

The Kaleresan ngeunaan Leres Puncak Ngawatesan pikeun Audio jeung Dr. Paul Tapper of @NugenAudio

The Peak ukur Leres ayeuna bagian tina spesifikasi kiriman panerapan saperti Act tenang, anu geus dibawa hareup audio jeung puseur dina sorotan dunya video, tapi naon ieu sabenerna hartosna? Simkuring sadayana wawuh jeung gagasan sampel digital, audio digital, jeung tingkat puncak digital. Tapi naon anu Leres-Puncak? The lemes bulao ...

Maca deui "

The New IT Diréktur versus nu Insinyur Old #Broadcast

Lila pisan, ti poé pangheubeulna média, éta ieu dipikawanoh yen aya diperlukeun janten jalma anu ngalaksanakeun workings teknis ngeunaan studio. Kumisan ti inventors na photographers anu tinkered kalawan jeung éta bisa tweak kaméra, mecenghulna radio dibawa butuh saurang insinyur leres anu dipikaharti batin-workings listrik jeung analog nu ...

Maca deui "

The Évolusi of IMAX

Kusabab kreasi tina médium cinematic, rupa-rupa usaha geus dilakukeun sangkan tontonan nu malah grander; sababaraha usaha ieu nya suksés, kayaning nambahkeun sora jeung warna; sarta loba nu usaha éta teu (kawas Percepto tur bau-o-visi / aroma-o-rama jeung kawas). The 1967 International na Universal Eksposisi (67 Expo ') di Montréal kabukti hiji ...

Maca deui "

Semi-Studios: Kandaraan Mobile Produksi atanapi Mesin Mystery magis?

Anjeun terang anjeun tos seen'em - nu semis super-badag jeung studio produksi pinuh di jero éta ... Jeung sanajan maranehna datangna dina ukuran van baku (anu affiliates lokal Anjeun gaduh), Kuring ngawangkong ngeunaan leuwih Anjeun bisa praktis hirup di - kalayan sagala bells na whistles yén sanajan sababaraha studio leutik jeung imah pos-produksi ngan teu boga! Di handap ieu mangrupakeun ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!