imah » Taliwang eusi (Kaca 4)

Taliwang eusi

Satelit: Jalma Surgawi orbital Spheres

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Henteu loba teuing kénca anu bisa ngajamin pikeun 1945 keur hiji taun penting - dinya ningal ahir konflik global paling masif dunya geus kantos dipikawanoh; nu pangpanjangna-ngajalankeun Présidén AS kantos Franklin Delano Roosevelt (32nd Presiden urang) diliwatan kana kalanggengan sarta hasil ku Wakil Présidén na Harry S. Truman; PBB ieu diusulkeun sarta ngadegkeun ...

Maca deui "

Suluh Bitcentral urang Revolutionizes Di-Line News Produksi jeung Pangiriman paradigma

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Linier dina DemandTM pribadi streaming digital brings pemirsa sarta sharing deui boga eusi sorot parusahaan ieu bulan urang pitur Bitcentral, well-dipikawanoh unggul pangajén produsén produksi eusi warta, distribusi, aggregation tur dibekelan penerbitan kana siaran jeung pausahaan kreasi eusi. Perusahaan pioneering, diadegkeun dina 1980 sakumaha Miralite Komunikasi, a panyadia jaringan satelit di sakuliah dunya, robah ngaranna mun Bitcentral ...

Maca deui "

Balik Leuleus atanapi maot - Kumaha a Software diartikeun infrasturktur nyandak Studios mun Simpen Pace kalawan Ngarobah Téhnologi jeung Usaha Syarat

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Artikel di handap ieu ditulis ku Barry Evans, CTO Pixit Media nu era "dahareun gancang" pos produksi nyaeta tungtungna kana kami. Klién hoyong eusi seger, maranéhna rék eusi mirah jeung maranéhna rék eusi ayeuna. Na ti format na pandang resolusi, aranjeunna pasti hoyong deui 'jalan'. Ayeuna, nu bakal teu bisa ngomong tungtutan ieu boga ...

Maca deui "

A Approach pemersatu kana tungtutan Neundeun Media & Entertainment

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tantangan dinten ieu keur Produksi Post, Balukar Visual sarta lingkungan siaran na pos produksi Playout Workflows dinten ieu anu Nyanghareupan rupa-rupa tantangan, ti rumit sarta hésé ngahijikeun ékosistem jeung ngaronjat ongkos jero piksel / pigura ka bentang IP-video ngembang. insinyur kapala jeung IT pangurus dina sababaraha kasus kudu ngahijikeun MAM, VFX, grading, transcoding, workflows Rendering / compositing kalawan make ulah cobbled ...

Maca deui "

Multi Awan Manajemén Data kalawan SwiftStack

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Baheula bulan ieu, kuring nulis hiji artikel di Objék Awan Panyimpenan na diulas Caringo, pelopor dina pasaran anu. Aya hiji hébat loba pamaén vying pikeun pasar M & E alatan tumuwuhna datana forecasted dina dékade datang. Bentang kalapa téh galak, sarta abdi tiasa ningali konsolidasi datang dina taun datang, tapi pikeun momen, ...

Maca deui "

Caringo ngagimbung - KOMUNITAS Platform Panyimpenan pikeun Produksi, Distribusi sarta Kolaborasi dina Skala Massive

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tantangan kanggo Immediacy The overwhelming aksés ka dina paménta media, kapan na mana via broadband Internet, alat handheld, jasa ngalirkeun, tipi pinter jeung ngembang IoT (Internet mahluk) alat geus salamina robah waktu-ka-pasar sarta modél monetization pikeun panyadia eusi, awan OTT (leuwih deui-luhur) propaider laden, pausahaan kabel, siaran, ngalirkeun panyadia media, operator jeung kawas. Kabéh pausahaan anu ...

Maca deui "

Panyimpenan efisien salaku Kauntungan kalapa di M & E

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Kuring ngan maca blog ti Adrian Herrera, VP of Marketing keur Caringo. Anjeunna titik dina ngeunaan dua sahiji titik nyeri utama nyanghareup industri produksi produksi / pos - kudu nyimpen eusi dina sakedik atanapi henteu muatan jeung tekanan ngaronjatkeun pikeun nganteurkeun aset digital dina jumlah shortest waktu, alatan tumuwuh frékuénsi ékspéktasi pemirsa 'tina 'saharita ...

Maca deui "

as Video raises Performance na Affordability Bar pikeun MAM Leyuran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

sorot parusahaan ieu bulan urang museurkeun kana salah sahiji pausahaan tumuwuh panggancangna industri urang, as Video. Diadegkeun ku veterans Industri Sam Bogoch (CEO), Patrice Gouttebel (Manajer Produk) jeung Steve Ryan (Diterangkeun Insinyur), baheulana di SeeFile, dina pertengahan 2012, visi parusahaan éta pikeun nyieun hiji MAM (Media asset Manajemén) leyuran geared ka kaperluan nu loba rébuan tim video leutik ...

Maca deui "