imah » Taliwang eusi (Kaca 4)

Taliwang eusi

Sony Kaméra Profesional Cover Sony Buka di Hawaii PGA wisata

The 2016 Sony Buka dina acara Hawaii PGA wisata bakal ditémbak tur disiarkeun di HD on Golf Channel nganggo Sony kaméra profésional, nuluykeun tradisi lila-ngajalankeun Sony ngeunaan nyadiakeun téhnologi produksi HD keur hiburan hirup jeung olahraga utama acara. Turnamén oge nguji taneuh panganyarna pikeun 4K live produksi jeung siaran. Salian sababaraha Sony HDC ...

Maca deui "

Tilu belas Days of Studio Natal 2015? :)

The Usum Natal nyimpen dulur dina modeu libur-surak! Malah kami techy-geeks ti siaran na pos-produksi realm! Ku kituna, dina ngajaga jeung tradisi libur (jeung tinimbang lalaki kabeh drummers pamadegan drumming na maids-a-diperah), Broadcast Darso Magazine nanya jalma dina loba saluran média sosial kami: "Lamun bisa meunangkeun kaulinan produksi tiis pikeun Christmas, naon anu eta janten? "...

Maca deui "

JMR Announces Widest Thunderbolt 2 Certified Panyimpenan jeung perluasan Produk kulawarga di Industri teh

produk Thunderbolt® 2 anyar JMR urang ayeuna pinuh Intel sarta Apple disatujuan tur Thunderbolt Certified pikeun Mac jeung Windows * JMR Electronics, Inc. produsén sarta Sistem ngarah integrator sahiji solusi gudang scalable lokasina di Chatsworth, CA, nembe ngumumkeun kasadiaan umum LightningTM anyar maranéhna runtuyan neundeun jeung perluasan produk Thunderbolt 2 Certified - nu kiwari siap pikeun waktos perdana. ...

Maca deui "

Media Tumbu Showcases 4K Angkutan ti Live Kamera Feed di CCW 2015

Media Tumbu, Téhnologi jeung Tien Juara Téknik Emmy® Award, jeung pamimpin pasar dina média jeung angkutan data ngaliwatan solusi IP, bakal némbongkeun hiji 4K leuwih IP workflow angkutan ti feed kaméra cicing di CCW 2015. Eusi & Dunya Communications (CCW) mangrupakeun panggedena media, hiburan, video jeung téhnologi komunikasi konferensi sarta éksposisi dina East Basisir sahiji ...

Maca deui "

IBC Tembongkeun Poé 4 Wrap-Up! #IBCShow

Sanajan acara teu resmi mungkas dugi isukan, ieu (dasarna) nyaeta poe panungtungan di salah sahiji media Konvénsi paling Heboh di sabudeureun! Pasti, sugan NAB (biasana diayakeun di Las Vegas) nyaéta leuwih badag, tapi éta internationals leres indit Amsterdam unggal taun keur kieu némbongkeun tinangtu! Aya geus loba kasempetan pikeun ngawawancara video kalayan maranéhanana anu nyieun hal kajadian, ...

Maca deui "

IBC Tembongkeun Poé 3 Wrap-Up! #IBCShow

Dinten tilu tina IBC 2015 Tembongkeun! Tilu handap, dua rék! Sarta aranjeunna disimpen anu pangalusna pikeun dinten! Minggu téh salawasna dinten yén creatives industri bisa "ngagantung leupas" na hayu leupas kalawan leuwih Rahasia na tidbits aranjeunna geus nyekel deui ... jeung kiwari teu boga kakurangan! Kusabab pertengahan 80 urang, ACCESS geus nyieun ngaran for didinya ...

Maca deui "

IBC Tembongkeun Poé 2 Wrap-Up! #IBCShow

Dinten 2 di IBC 2015 éta sapoé sibuk - sahenteuna pikeun urang sorangan Janet Kulon! Salaku bisa ningali ti handap, manéhna sagala sabudeureun Tembongkeun lanté kiwari ... éta sadayana ngeunaan Janet kiwari! Avid dibawa sababaraha tamu husus marengan produk impressive maranéhanana. Emmy-Award-unggul redaktur sora James Mather (editor sora supervising of Misi 3 Mustahil), ...

Maca deui "

IBC Tembongkeun Poé 1 Wrap-Up! #IBCShow

The 2015 Amsterdam IBC Tembongkeun urang poe kahiji (kadua lamun kaasup dinten konferensi-hijina Kemis urang) ieu ditajong-off sareng nulungan badag informasi jeung senang di Amsterdam rai Kongrés na Center Pameran. Hujan es, hujan es gang Éta sadayana didieu! Pamaén badag jeung up-na-comers téh di dieu pikeun ply wares maranéhanana pikeun para sahabat dina média: Arri, Audio Network, CueScript, dilarang ...

Maca deui "

Sarta Winner teh nyaeta .... IBC honors ARM di #IBC2015

Internasional Honor keur kaunggulan 2015 teh ngahargaan pangluhurna IBC bestows, sarta taun eta anu dileler ka téhnologi sarta panyipta na, ARM. téhnologi nu aya hal ieu kami nganggo unggal poé sarta ampir kabéh dinten - nu prosesor di smartphone sarta tablet urang. téhnologi ARM urang diréduksi Instruksi Atur komputasi (RISC) arsitéktur. téhnologi basis RISC hartina processor a ...

Maca deui "

Cinegy @IBC2015!

Tim Cinegy boga daptar tumuwuh tina acara pisan metot anu kedah attends lamun keur perencanaan janten di IBC2015! Dimimitian ku The Cinegy pasangan pengarahan di IBC2015 taun ieu lumangsung dina Jumaah 11th September di 10.45am di Cinegy nangtung 7.A30. The Cinegy Rakan pengarahan baris nyadiakeun Anjeun sareng tinjauan naon ...

Maca deui "

AccuWeather emut ka 10th ulang tina Hurricane Katrina

Hurricane Katrina tetep bencana alam costliest sarta salah sahiji lima hurricanes deadliest di Amérika Serikat. Katrina mimiti dijieun landfall on August 25, 2005, di Basisir Hallandale na Aventure di Florida. Ieu bisa ngaruksak kana badai tropis jeung dipindahkeun kana Teluk Méksiko. Ti dinya, éta strengthened kana Hurricane Kategori 5, teras ngaruksak sateuacan eta dijieun ...

Maca deui "

Darso The Goes ON kalawan Wawancara Video Broadcast Darso urang!

The Broadcast Darso carita Magazine ngan terus meunang badag, leuwih hadé, sarta gancang dina méré motong informasi ujung nu nyimpen dina maca tur payun profésional tina kurva learning! Teuing geus morphed kana moal ukur majalah dagang digital ngarah nu nyadiakeun warta industri, tulak bodas teknis, artikel Industri patali, sarta diréktori of leuwih 40,000 professional tapi ayeuna eta ...

Maca deui "

Netgem ka showcase #TelcoTV inovasi dina #IBCShow

Netgem, a panyadia of #TelcoTV bakal demonstrating kumaha platform sarta inovasi panganyarna tiasa nyugemakeun kaperluan tungtung-pamaké bari pondok waktu-ka-pasar, nambahan aliran sharing anyar jeung ngurangan waragad operasional sakabéh. Dina Juli, Netgem ngumumkeun ditambah Netflix kana daptar maranéhanana jasa dina platform Netgem. Di IBC di September, Netgem bakal demonstrate hiji set canggih tina pribadi na ...

Maca deui "

Adobe MAX 2015: Sambungkeun jeung Creatives

Ulah sono kaluar dina sagala aksi nu bade jadi nyokot tempat di Adobe MAX2015 Konférénsi on Oktober 3rd-7th di Los Angeles, CA! Spéker garis nepi nyaeta pastikeun "narik" interest kalawan daptar panjang presenters kaasup Actor, Writer Nick Offerman na Filmmaker Baz Luhrmann! Aya sacara harfiah ratusan sesi, Labs, sarta bengkel kreativitas keur ...

Maca deui "

DirecTV aliran mun NFL Fans!

Ku kituna, usum bal NFL téh sakali deui kana kami jeung folks di DirecTV, ayeuna bagian ti AT & T kulawarga, geus nyata dimekarkeun kasadiaan tina tikét NFL Minggu ka beuki fans tanpa ngabogaan masang piring satelit! Éta hartina leuwih ti hiji juta nasabah ayeuna bisa boga ekslusif, versi streaming hirup tina populér NFL ...

Maca deui "

AYEUNA TV naek Konsumsi Kandungan!

jasa TV langit urang leuwih-nu-luhur (OTT) AYEUNA TV jeung layanan mobile, pokna Go ieu leveraging software unsur kana kakuatan na nganteurkeun jasa -na pikeun konsumsi disetir eusi klien. Unsur jeung Langit executives disadiakeun peta jalan definitif pikeun industri pangiriman video ku bringing dina seru sadaya-IP, multi platform ramalan kahareup! The Sky ranté suplai eusi mangrupa éféktif jeung lengkep ...

Maca deui "