imah » Taliwang eusi (Kaca 5)

Taliwang eusi

JMR Announces BlueStor DataMover Perkakas keur ditransper aman Meuntas Jaringan atanapi di sakuliah dunya

JMR urang New DataMover nyadiakeun kinerja unparalleled, kaamanan jeung genah pikeun mindahkeun Gigabyte mun terabyte-ukuran file di speeds garis deukeut di sakuliah lokal, lega, jeung jaringan aréa global JMR Electronics, Inc., produsén sarta Sistem ngarah integrator sahiji solusi gudang scalable ngan ngumumkeun kasadiaan umum anyar Perkakas BlueStor ™ DataMover ™ maranéhanana. The JMR DataMover Perkakas mangrupakeun speed tinggi data kelas perusahaan ...

Maca deui "

Sora Alat: Ground-megatkeun 688 na SL-6 @IBC2015!

bakal fitur impressive mixer 688 12-lagu portabel / recorder jeung powering SL-6 anyar jeung sistem wireless di IBC2015! The papasangan dua produk ieu pasti bakal streamline na bakal masihan operator teh kamampuhan pikeun ngadalikeun jeung ngawas hiji sistem audio sakabéh tina hiji lokasi nirkabel! The 688 (anggota newest tina kulawarga 6-Series design nganiaya teuas) incorporates a ...

Maca deui "

JAMPRO anteneu manjangan Line Produk di #IBC2015

JAMPRO anteneu, Inc.- kalawan leuwih pamasangan siaran 25,000 sakuliah dunya, sarta pamingpin dina manufaktur jeung desain keur anteneu, combiners sarta saringan anu ngawengku spéktrum pikeun radio jeung televisi, nawarkeun dua model FM anyar nu bakal di tampilan @IBC 2015! The 3 unsur Yagi anteneu sarta anteneu Band II Dipole. "JAMPRO geus digawé teuas pikeun ngawangun reputasi solid keur ...

Maca deui "

Cinegy: Vérsi 10 upgrades Meuntas @IBC2015 Board

Cinegy bakal showcasing Vérsi 10 on garis produk lengkep na di stand 7.A30 na 7.A41 @IBC2015! Datang dina IBC bakal tiasa ningali kauntungan leungeun mimiti na fitur anyar nu pamutahiran Vérsi mantap ieu boga on 4K workflow Leyuran, Awan Multi-Channel Playout Leyuran, perusahaan Produksi jeung Leyuran Arsip, Leyuran IP Broadcast Based na News, Studio & Live. ..

Maca deui "

Eusi Tokyo 2015 - Naon di Store!

Nu Anjeun hiji Industri Profesional? - Lajeng Anjeun Kudu Mikir "eusi Tokyo 2015" Anjeun kudu satuju sareng kuring yén "eusi dunya" anu ngembang pesat jeung cara jeung nu eusi kawas web, aktip, mobile, buku, kaulinan, film, jeung sajabana anu dikirimkeun estu ngarobah, teuing. Naha anjeun hiji profésional IT, média profésional, téhnologi profésional, hiburan profésional, ...

Maca deui "

InfoComm 2015 Wrap-up

Naon anyar dina audio jeung arena visual? Ogé di dieu téh clue a, éta ngan 3 jam nepi jalan ti Broadcast Darso Studios ... Pasihan up? Ieu mung panganyarna audio / visual média Ngulik ka InfoComm 2015 di Orlando Florida, di Oranyeu County Konvénsi Center. Lamun ngan dihadiran, mangka anjeun nempo firsthand nu exhibitors ampir 1000 ti leuwih 100 ...

Maca deui "

Sony - Téhnologi on Tepi ka

Sony, pernah hiji parusahaan jeung basisir on kasuksésan anak, tetep di forefront inovasi pikeun produk konsumen umum jeung média produk profésional sapuk. Pausahaan sigana boga knack keur ngayakeun onto téknologi diusahakeun tur leres, salami aranjeunna mulasara relevansi solid bari, dina waktos anu sareng, salawasna tinggal di ujung motong - ngembang newtech mun ...

Maca deui "

Siaran Leyuran delivers siaran jeung Multimedia infrasturktur mun Otkrytije sarena

Spartak Moscow urang Otkrytije sarena - Broadcast Leyuran GmbH parantos kalayan hasil dikirimkeun Broadcast- jeung Multimedia-infrasturktur Bingen, Jerman, 18 Juni 2015 -Broadcast Leyuran GmbH hasil rencanana sarta dikirimkeun kaayaan-of-nu-seni broadcast- jeung multimédia-infrastruktur keur Otkrytije sarena, anu anyar ngarep klub maén bal Spartak Moscow. pakalangan kedah ngaktipkeun investor -na pikeun ngamekarkeun aliran sharing anyar ku ngagunakeun téhnologi fléksibel tur modern. Sajaba sagala téhnologi kagungan ...

Maca deui "

Apple hayang saluran lokal janten bagian tina jasa TV

Ieu artikel Trending reposted ti Peter Kafka (Twitter: @pkafka) jeung Fajar Chmielewski (Twitter: @DawnC331) tina Re / kode: Anjeun tiasa nempo carita di http://recode.net/2015/05/22/apple -wants-lokal-tv-di-na-apal-tv-jasa-mana-hartosna-apal-tv-bisa-bisa-nyangsang / Apple hayang TV lokal di Service Web TV anak, mana bisa ngakibatkeun nepi | Re / kode .gradient {filter: taya; } Mun Apple ngajalankeun jasa TV, eta moal jadi pausahaan munggaran nawarkeun lalanggan TV ...

Maca deui "

Caang Kawas Platinum - nu IP3 perusahaan-Kelas router

Anjeun Dina merlukeun hiji perusahaan-kelas, router IP-siap? Tingali euweuh salajengna - sabab Bayangkeun Communications geus anjeun katutupan! A mujijat pikeun siaran ngarah sarta fasilitas produksi sapuk, anu Platinum IP3 multi-jalur routing switcher ieu gancang ngageser-ka posisi paporit dina tikét video infrastruktur pasar perusahaan! Leuwih ti 50 Platinum ™ IP3 multi-jalur routing switchers geus dikirimkeun ka ...

Maca deui "

Jejaring audio dina Produksi TV: Naha teu urang geus migunakeun ieu sateuacan?

IT na konvergénsi siaran langsung nyalukan visions tina video jeung sinyal audio pindah peuntas workflow sarta infrastruktur tina fasilitas TV. Sajumlah gancang escalating sahiji fasilitas anu transitioning tina sebaran murni baseband kana audio ngaliwatan jejaring IP, éfisién routing sinyal multichannel antara kamar kontrol, spasi produksi JEUNG KOPERASI teknis sareng minimum kabel sareng sambungan. Nilai ...

Maca deui "

Demystifying awan pikeun siaran

Salah sahiji tantangan pangbadagna nyanghareup siaran kiwari nyaeta tekanan unrelenting mun nyieun beuki hadé eusi kalawan daya pangsaeutikna, sarta mun perlu eta dina hawa-atawa online-gancang. Ieu lumangsung dina waktu nalika underpinning teknis dasar industri anu ngarobah gancang, nambahan hiji lapisan signifikan tina komplikasi. Loba broadcaster geus dimimitian prosés transitioning ...

Maca deui "

Ieu Leuwih alus kalawan Barco - Kawas E2 presentasi System

Lamun anjeun butuh kadali presentasi pamungkas, kasampak aya salajengna ti Barco na E2 na presentasi System. The scalable jeung modular arsitéktur Sistim delivers 12 bit / warna (36 bit / piksel) kalawan 1-pigura latency processing keur sumber kutang. The E2 geus dieusian ku fitur sarta fungsi diperlukeun pikeun control presentasi lengkep. Na Kartu input 6G SDI boga panyambungna 4x BNC nu ngarojong ...

Maca deui "

Nyimpen Audio anjeun ti lantai motong Room

Audio téh biasana potongan panungtungan bisa réngsé dina produksi has. Salaku misalna, rai audio, désainer sora, sarta mixers condong meunang jerami pondok lamun datang ka waktu na budgets. Mun aya kantos hiji dash gélo ka finish atanapi squeeze on daya, anjeun tiasa bet eta nu keur jalan dampak tim audio. Patarosan ...

Maca deui "

FM Radio pikeun meunangkeun kampak di Norwégia

Ieu resmi - Kamentrian Norwégia urang Kebudayaan geus ngumumkeun yén radio FM moal panjang sadia di Norwégia ku 2017. Dina nagara anu ngan nawarkeun lima stasiun FM, Digital Audio Broadcasting (DAB), nu ayeuna nawarkeun stasiun 22, mangrupakeun pilihan-kualitas luhur dina format nu sadia dina duanana Éropa sarta Asia. "Ieu hiji dinten penting pikeun dulur anu ...

Maca deui "

Pro sora EFFECTS® Kaluaran master perpustakaan ™ 2.0 di 2015 #NABShow

2.0 nambihan 30,000 + Sora, Aksés Online jeung New langganan Pitur Dina NAB 2015, Balukar Sora Pro, tingkat salajengna parusahaan perpustakaan sora, Kaluaran na Master Perpustakaan 2.0. The 2.0 pamutahiran brings leuwih 30,000 épék anyar sora, hiji fitur aksés online, apdet taunan tur pilihan bedah langganan anyar. Ayeuna totaling 2.1 Terabytes na 175,000 épék sora, Master Perpustakaan 2.0 nyaeta PSE urang ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!