imah » jobs

jobs

Bagian Time Grafika desainer - Entry Level

Position: {job_title} Company: Dahua Technology Location: Irvine CA US Is a world-leading and advanced video surveillance solution provider. Demonstrated mastery of Illustrator, InDesign, Photoshop, other Adobe Creative Suite… More >>

Maca deui "

Jr Grafika Web desainer - Naperville, Il

Position: {job_title} Company: Dealer Inspire Location: Naperville IL US Very Proficient in Photoshop with experience using Illustrator. Minimum of 1 year designing responsive websites using PhotoshopXCHARX. More >>

Maca deui "

casting Asisten

Posisi: {job_title} Company: JS Casting Location: kaahlian parabot digital New York Ny AS Video /. Organisasi kantor, scanning, filing, Niron, errands kantor, produksi ngalir .... langkung >>

Maca deui "

rojongan Insinyur

Position: {job_title} Company: OpenDrives Location: CA US Post Production experience. Strong understanding of production and post-production workflows. You are a hero of production and post-production IT…. More >>

Maca deui "

rojongan Insinyur

Position: {job_title} Company: MediaKind Location: NY US We provide end-to-end video products for our customers, ranging from media platforms video decoding. As a MediaKind contract Support Engineer, you will support… More >>

Maca deui "

Video Koordinator Produksi / Development Émbaran Insinyur

Position: {job_title} Company: Juniper Networks Location: Sunnyvale CA US Enact best practices to streamline the video production process. Familiarity with all aspects of video production, including but not limited to:…. More >>

Maca deui "

Audio Insinyur (Full Time *)

Posisi: {job_title} Company: karikil Beach Location: karikil Beach CA AS Sababaraha pangalaman kalawan disiplin parabot, kayaning kaahlian panggung cahaya, produksi video switching, témbok LED, pangalaman IT .... langkung >>

Maca deui "

video Promoter

Posisi: {job_title} Company: Samudra Gambar Hiburan Location: Newhall CA AS Video Edit & Organisasi :. Pangalaman jeung Bioskop jeung DSLR kaméra filmmaking, cahaya, rékaman sora na tim leutik / produksi video solo .... langkung >>

Maca deui "

Industrial Insinyur Prosés

Posisi: {job_title} Company: Carvana Location: Phoenix AZ AS evaluate isu produksi rumit sarta ngalaksanakeun root ngabalukarkeun analysis. The Prosés Insinyur nyaéta jawab ngarah proyék pamutahiran kontinyu sarta ngagunakeun ... More >>

Maca deui "

Summer 2019 magang

Posisi: {job_title} Company: TMZ Location: Los Angeles CA interns kami AS nu leungeun-on na langsung nyumbang kana proses produksi di TMZ. Tugas baris ngawengku ngédit video, ngajalankeun ieu panalungtikan pikeun pamakéan média sosial ... More >>

Maca deui "

aplikasi Insinyur

Posisi: {job_title} Company: Robotics Leuleus, Inc. Location: Bedford MA AS Nyieun pidio pamakéan hal) jeung tim marketing. Posisi Aplikasi Insinyur nyaéta fungsi rojongan customer konci dina organisasi komérsial di Leuleus ... More >>

Maca deui "

Summer Interns pikeun percanten * unpaid * (Juni - August 2019)

Posisi: {job_title} Company: Percaya Location: New York Ny AS Gawé dina Photoshop, Illustrator na InDesign pikeun proyék-proyék média sosial klien (catetan :. percanten nyaéta komunikasi koléktif nyadiakeun kaahlian dina publik ... More >>

Maca deui "

video intern

Posisi: {job_title} Company: The Daily Sudjiman Location: Kapercayaan New York Ny AS gawé bareng Adobe premiere na familiarity kalawan Photoshop na Saatos Balukar. The Daily Gunana keur néangan hiji diandelkeun, timer ngamotivasi, sarta ... More >>

Maca deui "

Jujur / Redaksi Ny Knicks

Posisi: {job_title} Company: The Madiun Square Taman Company Location: New York Ny AS nunjukkeun pangalaman kalayan produksi pos na software grafik, kaasup Adobe Photoshop, premiere & Saatos Balukar .... langkung >>

Maca deui "

Poto / Video Produksi intern

Posisi: {job_title} Company: BCS Location: Kamampuhan Los Angeles CA AS pikeun nganteurkeun video sareng motong, grafik, sora jeung elemen séjén anu nepikeun nilai produksi kualitas sarta tingkat sophistication teknis .... langkung >>

Maca deui "

Konstruksi Dokumén Aficionado / Visual Artist / Project produser

Posisi: {job_title} Company: Harun B Adipati Location: Los Angeles CA AS pinter dina AutoCAD 2019, Revit 2019, Google SketchUp, 3DS Max, Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, sarta / atawa software modeling 3D séjén .... langkung >>

Maca deui "