imah » LAIN

LAIN

Daptar 2017 #NABShow Partéi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Upami urang henteu nyebatkeun 2017 NAB Show After-Parties, urang bakal ninggalkeun potongan ageung tina kasenangan anu pakait sareng NAB Show! Tingali di handap sareng pencét dina detil pesta NAB Show pikeun langkung seueur inpormasi, sabab sababaraha sipatna swasta, ku ukur uleman atanapi gaduh muatan pangakuan. Ieu daptar ngaji sareng paling komprehensif anjeun bakal mendakan! Kami ...

Maca deui "

The Next Big Thing pikeun siaran: Kandaraan Hybrid?

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Salaku industri warta evolves, stasiun lokal kudu bersaing jeung eusi online, aktip husus, média nasional, sarta dina sababaraha kasus, stasiun gedé di wewengkon sabudeureunana. Dina paralel, waragad jenis nu tangtu eusi syndicated geus jadi kirang ékonomi pikeun stasiun meuli, bari audiences neuteup ka stasiun lokal nyadiakeun eusi éta maranéhna teu bisa manggihan nguap. Ku kituna, kumaha ...

Maca deui "

Comcast, FX Test Live TV / VOD Hybrid pikeun 'The Sasak'

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

[ad_1] Laporan Panyiaran & Kabel "Comcast negeskeun yén MSO sareng FX nembé nyobian sidang dimana pemirsa tiasa nonton episode salajengna The Bridge on VOD (dipasangkeun sareng beban iklan biasa) saatos épisode ayeuna debut dina TV langsung masing-masing Rebo wengi. ” . [ad_2]

Maca deui "

Sampurna Dunya ngarangkep Untung di Q2

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

[Ad_1] GamesIndustryBiz ngalaporkeun "The penerbit online Cina Sampurna Dunya dua kali kauntungan na dina kuartal kalénder kadua sanggeus pagelaran kuat sakuliah sakabéh portopolio na.". [Ad_2]

Maca deui "