imah » LAIN

LAIN

Daptar 2017 #NABShow Partéi

Lamun kami henteu nyabit 2017 NAB Tembongkeun Saatos-Pihak, urang bakal jadi ninggalkeun kaluar hiji chunk badag tina senang pakait jeung NAB Tembongkeun! Tingali handap teras klik dina NAB Tembongkeun rinci pihak pikeun émbaran nu leuwih lengkep, sakumaha sababaraha boh swasta, ku uleman wungkul atawa boga hiji muatan pangakuan. Ieu daptar ngajalankeun jeung panghadena anjeun bakal manggihan! Simkuring ...

Maca deui "

The Next Big Thing pikeun siaran: Kandaraan Hybrid?

Salaku industri warta evolves, stasiun lokal kudu bersaing jeung eusi online, aktip husus, média nasional, sarta dina sababaraha kasus, stasiun gedé di wewengkon sabudeureunana. Dina paralel, waragad jenis nu tangtu eusi syndicated geus jadi kirang ékonomi pikeun stasiun meuli, bari audiences neuteup ka stasiun lokal nyadiakeun eusi éta maranéhna teu bisa manggihan nguap. Ku kituna, kumaha ...

Maca deui "

Comcast, FX Test Live TV / VOD Hybrid pikeun 'The Sasak'

[Ad_1] Broadcasting & Cable ngalaporkeun "Comcast dikonfirmasi yén MSO na FX ngan dibungkus nepi a sidang nu pemirsa bisa nonton episode salajengna The Sasak on VOD (dipasangkeun kalayan beban ad biasa) sanggeus episode ayeuna debut dina hirup tiap TV Rebo peuting. ". [Ad_2]

Maca deui "

Reddit aplikasi Moal lami deui pikeun ngjalankeun on Xbox One

[Ad_1] GamesIndustryBiz ngalaporkeun "The Xbox One bakal ngarep ka aplikasi nu anyar nu nyandak pamaké tetep hiji panon on komunitas internét kontroversial reddit, Microsoft urang Larry Hyrb geus wangsit.". [Ad_2]

Maca deui "

Sampurna Dunya ngarangkep Untung di Q2

[Ad_1] GamesIndustryBiz ngalaporkeun "The penerbit online Cina Sampurna Dunya dua kali kauntungan na dina kuartal kalénder kadua sanggeus pagelaran kuat sakuliah sakabéh portopolio na.". [Ad_2]

Maca deui "

Guillemot: boga Wii U Ulah Teu Meuli "dewasa" Games

[Ad_1] GamesIndustryBiz ngalaporkeun "CEO Ubisoft Yves Guillemot geus dibéré diagnosis kontroversial dina Wii U, nyebutkeun yen éta teu platform keur kaulinan dewasa.". [Ad_2]

Maca deui "

GuardiCore raises $ 11 Million ngajaga puseur Data tina Dina

[Ad_1] VentureBeat ngalaporkeun "Urang kabeh terang, anu blocking serangan tina ngakses puseur data henteu éféktif.". [Ad_2]

Maca deui "

Nuzzel presents Anjeun Daptar Reading sahiji Top pendiri jeung Investor

[Ad_1] VentureBeat ngalaporkeun "Social agrégator warta Nuzzel ieu rolling kaluar sakeupeul warta custom Kaca feed nu nunjukkeun naon pendiri jeung investor dina firms ibukota venture luhur keur maca unggal poé.". [Ad_2]

Maca deui "

Service Musik YouTube urang dikabarkan Gets a Nami sarta $ 10 a Tag Bulan Harga

[Ad_1] VentureBeat ngalaporkeun "layanan musik premium anyar situs video Google-milik YouTube urang bakal tétéla disebut" YouTube Musik Key, "nurutkeun ngalaporkeun ti Polda Android.". [Ad_2]

Maca deui "

LG mun Jieun Kalolobaan interfaces telepon na 'Kaciri siga G3

[Ad_1] VentureBeat ngalaporkeun "G3 smartphone LG urang téh taun ieu sacara kejutan hit: Ieu teh telepon mimiti ti buta éléktronika Koréa nu bisa buka toe-to-toe jeung pangalusna tina Apple jeung Samsung.". [Ad_2]

Maca deui "

Coinbase acquires Blockchain Explorer Blockr.io

[Ad_1] TechCrunch ngalaporkeun "A gelombang konsolidasi leutik dina spasi Bitcoin terus sakumaha badag, pausahaan hadé-dibiayaan scoop nepi tim ti désainer Sarbini sarta insinyur.". [Ad_2]

Maca deui "

AppNexus raises $ 60 Million Babak Valuing nu Ad-Tech Company dina $ 1.2 Milyar

[Ad_1] TechCrunch ngalaporkeun "parusahaan tech Ad AppNexus ngan ngumumkeun yén nagara éta geus diangkat hiji tambahan $ 60 juta.". [Ad_2]

Maca deui "

BigColors mundut GetViable mun Tawarkeun Sumberdaya More Asia-Pasifik jeung AS Startups

[Ad_1] TechCrunch ngalaporkeun "Bigcolors, platform ngamimitian crowdfunding na venture teguh ibukota basis Kong Hong, geus kaala GetViable, nu ngahasilkeun hiji Asép Sunandar Sunarya ti parabot pikeun pendiri ngamimitian, pikeun jumlah undisclosed.". [Ad_2]

Maca deui "

Sympler Nyadiakeun hiji Jalan Gampang Jieun lelembut, Musik-centric Pidio

[Ad_1] ngalaporkeun TechCrunch "Co-pendiri Ben Jenkins na Alexander Kane swung ku kantor TechCrunch nembe pamer Sympler, aplikasi vidéo anyar maranéhanana pikeun ios.". [Ad_2]

Maca deui "

Bebeneran ngidinan Anjeun pikeun Kirim Anonim teks

[Ad_1] laporan TechCrunch "Kalayan harewos na Rusiah raising jutaan dollar pikeun ngawangun jasa anonim, sagala jinis aplikasi anu popping nepi yén hayu Anjeun bagikeun hal tanpa ngalampirkeun idéntitas anjeun.". [Ad_2]

Maca deui "

Hurungkeun Sakur YouTube Video kana A GIF ku Ngan integral tina "GIF" Ka URL "

[Ad_1] TechCrunch laporan "Hayang ngahurungkeun hal dina YouTube kana GIF, tapi teu hayang futz kalawan ngundeur aplikasi pihak-katilu atawa digging sabudeureun pikeun converter online?". [Ad_2]

Maca deui "
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!