imah » wartos

wartos

Jaringan TVU Jaringan Anyar pikeun Produksi Sosial Ngahasilkeun Komunikasi Vokal-Real-waktos sareng Interaksi Diantara Produksi Crew sareng Bakat

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MOUNTAIN VIEW, CA – May 29, 2020 – TVU Networks, a technology and market leader in IP and cloud based live video solutions, today announced the introduction of Partyline, a groundbreaking development for social production. With Partyline, call participants can achieve a unique level of communication and interaction from remote locations as though they were in the same physical studio ...

Maca deui "

Atomos Ninja V sareng LUMIX S1H RAW firmware reureuh

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

(May 2020) — The firmware updates enabling the much-anticipated Atomos Ninja V and Panasonic LUMIX S1H RAW over HDMI combination have unfortunately been slightly delayed from the original 25th May release schedule, to ensure the highest possible level of RAW recording. An unforeseen technical issue has come to light in the final rounds of beta testing that needs rectification prior ...

Maca deui "

DIT EDUARDO EGUIA ON MONTOR MANDALORIAN

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

DIT Eduardo Eguia details the imaging process used on The Mandalorian The Mandalorian is about the travels of a lone bounty hunter in the outer reaches of the galaxy, far from the authority of the New Republic. It is the backstory vision of George Lucas’, to the Star Wars bounty hunter theme that tied together Boba Fett and Hans Solo ...

Maca deui "

PHABRIX suksés ngalangkungan ST 2110 sareng Uji coba AMWA NMOS TR-1001-1 JT-NM

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

(Méi 2020) - PHABRIX suksés ngumumkeun yén panyusun Qx rasterizer na Sx TAG hasil suksés ka uji diri ku kriteria AMWA NMOS TR-1001-1 sareng SMPTE 2110 dina ujian diri JT-NM Spring 2020. Program Diuji JT-NM, dirarancang ku Joint Tugas Force on Media Networked (JT-NM), nawiskeun calon pembeli alat berbasis IP langkung seueur sareng wawasan anu langkung saé didokumentasikeun ...

Maca deui "

Rumah Sakit Baltimore ngahontal Pagawe Kaséhatan Kaséhatan Ngaliwatan Live Streaming sareng Teradek

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Épéktip 28 Mei 2020 Martin Jenoff didédikasikeun pikeun ngaluarkeun béja di sabudeureun Baltimore. Anjeunna némbak sareng éditan di stasion berita jaringan lokal dua dinten saminggu, ngiringan kelompok videographers lokal, sareng Focal Point Productions na parantos nyalira, parantos nyayogikeun layanan streaming langsung salami dasawarsa. Anjeunna nyebatkeun, "Balik maka éta sesah ...

Maca deui "

AJA Ngumumkeun Ki Pro Ultra 12G

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Perekam HD Multi-Channel sareng 4K / UltraHD / 2K / HD Recorder / Player sareng 12G-SDI Connectivity Grass Valley, CA (28 Mei 2020) - Sistem Video AJA parantos ngumumkeun Ki Pro Ultra 12G, saluran tunggal 4K / UltraHD parékam sareng pamuter atanapi parékam HD opat-saluran, nampilkeun konektipitas 12G-SDI sareng host fitur anu unik sareng kuat. Ki Pro Ultra 12G nawiskeun saluran tunggal 4K / UltraHD dugi ka 50 / rekaman 60p sareng playback ...

Maca deui "

International Hockey Federation (FIH) sareng NAGRA nandatanganan kerjasama sapuluh taun pikeun nganteurkeun kaulinan ngarobih pangalaman digital pikeun peminat

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sacara caket kerjasama sareng FIH, NAGRA bakal nyebarkeun sareng ngajalankeun platform olahraga langsung-ka-konsumen - kalebet aplikasi mobile sareng website - anu bakal nyiptakeun "bumi hoki" pikeun komunitas hoki global Lausanne, Swiss, Cheseaux, Swiss , sareng Phoenix, Arizona - 28 Mei 2020 - International Hockey Federation (FIH), badan pamaréntahan dunya pikeun raga ...

Maca deui "