imah » wartos

wartos

Hulu di Jepang milih Bitmovin pikeun nganteurkeun pangalaman online generasi hareup

Bitmovin, pamimpin dunya dina téknologi pidéo online, ngumumkeun yén Hulu di Jepang, pamimpin layanan streaming video online dioperasikeun ku HJ Holdings, Inc. Minato-ku, Tokyo, Présidén: Hiroyuki Oho, teras disebut ogé HJ, dina kolaborasi sareng PLAY Inc., perusahaan pimpinan Platform Video Online di Jepang (Shibuya-ku, Tokyo, Présidén: Kazumichi Kuroda, ayeuna disebut ogé PLAY) parantos milih ...

Maca deui "

Avid Milih Kartu Codec Matrox M264 pikeun Kualitas High-Channel, XAVC Sénsor sareng Channel Generation salajengna

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 - Video Matrox® suksés ngumumkeun yén FastServe Avid® | Pangladén pidéo Ingest ™ ayeuna ngadukung kartu codec Matrox M264 S2 H.264 pikeun kanal XAVC, saluran kerja produksi langsung. Kolaborasi téknologi ieu ngamungkinkeun kuat, generasi hareup FastServe | Pelayan pidéo ingest kanggo nyandian dugi ka dalapan aliran XAVC berkualitas sakaligus tina kaméra in-studio, feed satelit, sareng input sanésna ...

Maca deui "

Encoder Monro Matrox Ngahasilkeun ku Produksi Cloud-based sareng Vimeo Studio

AMSTERDAM, Belanda - Séptémber 13, 2019 -At IBC 2019 (Stand B15, Hall 7), Matrox® sareng Vimeo bakal ngiringan pasukan pameran pikeun ngaluncurkeun saluran produksi produksi multi-kaméra, multi-kaméra dina jaringan umum. Kolaborasi téknologi ieu bakal nampilkeun encoder Matrox Monarch EDGE ngirimkeun opat kaméra kaméra HD lengkep pikeun perangkat lunak Vimeo Studio 6 Live Production Switcher pikeun kualitas siaran, tapi produk-produk multi-kaméra produktip pikeun hirup langsung ...

Maca deui "

Vizrt Milih Kartu Matrox X.mio5 Q25 kanggo Power Viz Engine 4

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 - Matrox® Video dinten ngumumkeun yén Vizrt, produsén perangkat lunak visual anu dihartikeun software (#SDVS), parantos milih platform Matrox X.mio5 Q25 SMPTE ST 2110 jaringan panganteur (NIC) kakawasaan mesin mesin Viz Engine 4 na. Generasi satuluyna tina mesin grafik inti Vizrt sareng platform komposit pidéo, Viz Engine 4 ngiringan Matrox X.mio5 ...

Maca deui "

Matrox Ngalangkungan Program Uji Interop JT-NM JC-NM, ngagambarkeun Komitmen Berpanjangan pikeun SMPTE ST 2019

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 —Matrox® Video senang ngumumkeun yén kartu Matrox X.mio5 Q25, Matrox X.mio3 IP, sareng Matrox DSX LE5 D25 SMPTE ST 2110 jaringan panganteur parantos sukses dina kaduana Panganyarna Tugas Force Terpadu dina Media Network Media (JT-NM) anu tiasa diuji pikeun standar SMPTE ST 2110 sareng standar NMOS / JT-NM TR-1001 ...

Maca deui "

Ayeuna Matrox Ngirimkeun Kartu Kodeu 4Kp60 XAVC Card Codec X ngan ukur Saluran Dunya

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 - Matrox® Video dinten ngumumkeun yén kartu codec hardware Matrox M264 S4 H.264 ayeuna dikirimkeun. Upami nembé parantos nyampurnakeun program verifikasi XAVC resmi ku Sony Imaging Products & Solutions Inc. ("Sony"), kartu codec Matrox M264 S4 ngadukung nepi ka opat saluran 4K anu teu pernah terjadi tina XAVC Intra, XAVC Long, atanapi AVC-ULTRA ...

Maca deui "

BBright Milih Kartu Matrox SMPTE ST 2110 NIC kanggo rentang Anyar Pelayanan Produksi Media

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 - Matrox® Video, panyadia kelas dunya anu motong kartu SMPTE ST 2110 panganteur jaringan (NIC) pikeun OEM, berkenan ngumumkeun yén BBright, panyadia solusi ngarah pikeun saluran HD HD panyebaran, nyaéta ngaluncurkeun rentang inovatif server produksi média berbasis Matrox pikeun alur kerja SMPTE ST 2110. Leveraging panganyarna Matrox ST 2110 ...

Maca deui "

Kartu Codec Hardware Matrox M264 Kéngingkeun Validasi XAVC ™ kanggo Aliran Kerja High Density 4K

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 —Matrox® Video dinten ngumumkeun yén kulawarga Matrox M264 kartu codec hardware H.264 parantos parantos ngalengkepan program verifikasi XAVC resmi ku Sony Imaging Products & Solutions Inc. ("Sony"). Salaku solusi 4K XAVC multi-kanunna pikeun platform basis PC, kartu Matrox M264 sanggup ngadukung nepi ka opat aliran 4K60p XAVC Intra sareng ...

Maca deui "

MultiDyne angsal census Digital

Akuisisi nguatkeun monitor audio sareng portopolio pangolahan nganggo solusi anyar anu dipasang sareng openGear, nalika ngalegaan kulawarga transportasi serat Hauppauge, NY, Séptémber 13, 2019 - Serep Optik Solusi MultiDyne parantos ngagaduhan Census Digital berbasis Toronto, ahli dina pamrosesan sinyal profésional-propésional, distribusi , konversi sareng alat ngawaskeun. Akuisisi nguatkeun proposisi nilai MultiDyne pikeun ngawaskeun audio pamariosan sareng ngolah aplikasi dina siaran, cicing ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngémbarkeun Mini ATEM Anyar

Fremont, California - Jumuah, 13 Séptémber 2019 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun ATEM Mini anu édisi produksi live biaya rendah énggal khusus didamel pikeun ngidangkeun live streaming ka YouTube sareng presentasi bisnis via Skype. ATEM Mini bakal sayogi dina bulan Nopémber 2019 ti penjual Desain Blackmagic di sakuliah dunya kanggo US $ 295. ATEM Mini bakal ditingalikeun dina stan Blackmagic Design IBC 2019 7.B45. ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngumumkeun Video Anyar Blackmagic assist 12G

Fremont, California - Jumaah, 13 September 2019 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun Blackmagic Video Assist 12G anu mangrupikeun modél anyar perusahaan ngahijikeun gabungan sareng solusi ngarékam populér. Modél anyar ieu gaduh layar HDR langkung saé, diwangun dina ruang lingkup, batré anu ditingkatkeun, 12G-SDI sareng seueur deui. Blackmagic Video assist 12G bakal sayogi dina bulan Séptémber 2019 ti penjual Desain Blackmagic di dunya ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngémbarkeun Blackmagic RAW 1.5

Fremont, California – September 13, 2019 – Blackmagic Design today announced Blackmagic RAW 1.5 a new software update with support for Adobe Premiere Pro and Avid Media Composer, plus Blackmagic RAW Speed test for Mac, PC and Linux, so customers can work on a wider range of platforms and editing software with their Blackmagic RAW files. Blackmagic RAW 1.5 is available for ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngumumkeun Pangénggalna Broadcast BlackSagagic

Fremont, California – Friday, 13 September 2019 – Blackmagic Design today announced a major new software update for Blackmagic URSA Broadcast cameras that adds Blackmagic RAW support as well as a whole new image processing design for improved quality. Also added is better lens control, updated on screen user controls and much more. Blackmagic URSA Broadcast Update will be available for download ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngémbarkeun Videohub Master Control Pro

Fremont, California – September 13, 2019 – Blackmagic Design today announced Videohub Master Control Pro, a newly designed router control panel that allows spin knob scrolling of all router sources and destinations as well as direct button entry of any router crosspoint. The new Videohub Master Control Pro provides a built in LCD with easy to read anti aliased graphic labels for full ...

Maca deui "

AJA Ngaronjatkeun panarima IP Mini-Converter sareng Anyar UltraHD & Rojongan Input Rojongan

Perbaikan prestasi kalebet dukungan UltraHD pikeun IPR-10G2 Converters Amsterdam, Belanda, Konferensi IBC, Nangtung 7.C25 (Séptémber 13, 2019) - Dinten ieu di IBC 2019, Sistem Video AJA ngumumkeun update firmware v2.2 anyar anu ngenalkeun hiji perbaikan perbaikan prestasi pikeun panarima IP Mini-Converter na, kaasup ngadukung UltraHD anyar dugi ka 50p pikeun IPR-10G2-HDMI sareng IPR-10G-HDMI, ogé dukungan Rujukan Input ...

Maca deui "

AJA Ngumumkeun Software Desktop v15.5

Ngenalkeun dukungan Logam di macOS, full 2SI SMPTE raster dukungan pikeun 8K, dukungan RGB pikeun néwak sareng playback 8K sareng seueur tambihan anu sanés Amsterdam, Belanda, Konferensi IBC, Nangtung 7.C25 (Séptémber 13, 2019) - AJA Video Sistem ngenalkeun Desktop Software v15.5 pikeun KONA, Io sareng T-TAP produk dinten ayeuna di IBC 2019. Perangkat lunak gratis gratis parobihan perbaikan kinerja anu nyayogikeun ...

Maca deui "