imah » wartos

wartos

DoPchoice Nambahkeun Parabot ngarahkeun Lampu pikeun Rotolight Titan X1 & buludru Kosmos

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

DoPchoice GmbH www.dopchoice.com Effective: November 27, 2020 Easy-on, Easy-to-use Light Directing Tools November 23, 2020—LED lighting is in. The technology is moving fast and DoPchoice is staying ahead of the curve with new creative tools to make the most of the Rotolight Titan X1 and Velvet Kosmos fixtures. For the Rotolight Titan X1 DoPchoice offers a dedicated, lightweight, patented Snapbag® ...

Maca deui "

Utelogy Ngaluncurkeun Solusi Ketersediaan Tinggi pikeun mastikeun Uptime Kontinyu salaku Permintaan Manajemén Workspace Soars

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

November 27, 2020 Utelogy Corporation, a visionary provider of control, monitoring and analytics software for workspace management, is pleased to announce the release of High Availability, a powerful new component of its software system that works in the background to eliminate single points of failure by utilizing the N+1 architecture providing redundancy across geolocated datacenters, promoting responsiveness, and ensuring continuous uptime ...

Maca deui "

Cooke S7 / i perdana nambihan dimensionalitas sareng momen genre anu luhur dina serial TV Thriller komedi, Attendant Flight

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

November 27, 2020 The Flight Attendant, the Max original series from WarnerMedia Entertainment for the new HBO Max streaming service in the U.S., relied on Cooke Optics’ S7/i Full Frame Plus prime lenses to bring the emotions of the characters to life for cinematographers Brian Burgoyne and Adrian Peng Correia, who shared duties for most of the first season. The ...

Maca deui "

ATEM Constellation 8K sareng 24 Micro Studio Camera 4Ks Dipaké pikeun WANIMA's Live Streaming Concert

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - 30 Nopémber, 2020, - Desain Blackmagic ngumumkeun dinten ieu yén sajumlah produk Blackmagic, kalebet 24 Blackmagic Micro Studio Camera 4Ks sareng ATEM Constellation 8K, dianggo ngalirkeun pagelaran langsung ku band Jepang populér, WANIMA. Konser streaming "no audiens" diayakeun di Stadion Kelautan ZOZO Jepang sareng ditéwak sareng disiarkeun langsung ka langkung ti 100,000 ...

Maca deui "

URSA Broadcast Nangkep ITV's "Love Your Weekend with Alan Titchmarsh"

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - Nopémber 25th, 2020 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun yén Penny Lane TV, kalayan dibantosan ku Altered Images Ltd, nganggo tilu ranté serat URSA Broadcast pikeun ngahasilkeun séri majalah gaya hirup Inggris anyar, Love Your Weekend with Alan Titchmarsh. Serial 10 × 120 mangrupikeun shot produksi munggaran 'langsung' kanggo tivi linier dina awal lockdown. ...

Maca deui "

Produksi Citra Citra Ngalengkepan "Dokumentasi Pangorbanan Anak Akhir ku DaVinci Resolve sareng Pocket Cinema Camera 4K

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - 23 Nopémber 2020 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun yén pembuat pilem Australia Nick Andrew réngsé dokumenter anu meunang penghargaan, "End Child Sacrifice," nganggo Pocket Cinema Camera 4K némbak dina Blackmagic RAW. Produksi paséa lengkep, kalebet éditan audio sareng video, koréksi warna sareng padamelan VFX, dilakukeun nganggo DaVinci Resolve Studio di Sunshine Coast na, Australia anu aya di studio produksi Shot Imagery. ...

Maca deui "