imah » wartos » Kazuo Endo Sony Electronics #2016CineGearExpoLA

Kazuo Endo Sony Electronics #2016CineGearExpoLA


AlertMe

Kazuo Endo tina Sony ceramah éléktronika nepi Jaimi ngeunaan Sony Pro 8K sarta X-OCN Kaméra jeung X-OCN workflow Leyuran di 2016CineGearExpoLA


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)