imah » Lahirna eusi » audio » KCRW Ngawangun Anyar State-of-The-Art Radio Broadcast and Media Markas

KCRW Ngawangun Anyar State-of-The-Art Radio Broadcast and Media Markas


AlertMe

KCRW nembe dipindahkeun tina ruangan ruangan di gedong kampus utama di Santa Monica College, ka kantor pusat anyar $ 38-juta di kantor pusat Puseur Media Anyar sareng Santa Monica College. Fasilitas anyar ieu mangrupikeun mangrupikeun puncak tina dana pengumpulan dana 11, ngararancang, masang, ngahijikeun, sareng latihan ku staf KCRW sareng mitra anu aub dina éta proyék. Dina manah desain ieu $ 6 juta dollar radio ningkatkeun sareng siaran infrastruktur diwangun pikeun ningkatkeun kolaborasi sareng nyayogikeun parabot anu diperyogikeun pikeun nyangking stasionna dina jaman digital.

"Fasilitas éta kalebet tilu lanté cabling, teu kaasup bumbung, rohangan mesin master 1, tilu IDF anu ngadukung, sareng studio ampir 20 sareng ruang wawancara," commented Steve Herbert, Kapala Insinyur Broadcast.

Di tengah proyék, ieu VP Téknologi di Konci Code Media, Edward Locke. Ed sareng tim insinyur mendesain sadayana audio-visual sareng alat média anu dipikabutuh pikeun nyugemakeun ruang lingkup proyék. Unggal konsol audio, mikropon, satelit pamancar, ruangan kontrol, server, sareng studio kedah dipikir-ati, mastikeun prasarana anu nyukupan aya dina unggal ruangan, yén sadaya sistem cocog, sareng unggal kabel ditetepkeun.

"Ieu mangrupikeun proyék anu nyababkeun integrator sistem anu gaduh pengetahuan jero tina rupa-rupa siaran, pasca produksi, transmisi radio, sareng téknologi audio-visual. Konci Kunci Media janten tangtangan, ” ngomentaran Ed Locke.

Ngagambar salah sahiji ti tilu lantai dina ruang stasiun radio KCRW énggal. Bawah ieu waé ngagaduhan 10 on-air, wawancara, sareng rohangan produksi anu dianggo pikeun musik sareng warta.

RADIO STATION DESIGN, FUNDRAISING AND INTEGRATION - AN 11 YEAR PROJEK

Desain teknis awal pikeun stasiun radio KCRW énggal dimimitian dina 2012, kalayan Kode Code Media meunang proyék integrasi sistem $ 6 juta dina 2014. Nanging, henteu dugi telat-2017 anu mimiti cabling sareng instalasi siaran sareng peralatan audio-visual mimiti. Janten, naon anu lami?

Fasilitas KCRW parantos aya dina fasilitas lami kanggo langkung ti 35-taun ayeuna parantos ngalih. Kontraktor umum, arsiték, juruelektrik, sareng integrator sistem digabungkeun pikeun mastikeun unggal potongan teka-teki didaptarkeun leres. Mimiti dina prosés konstruksi, timbul masalah anu penting anu tungtungna ngeureunkeun konstruksi, sareng salajengna teras ngenalkeun tantangan lumangsung anu ngalambatkeun kamajuan.

"Sapanjang dina proyek konstruksi, bahkan dina pasulayan kontraktor umum Code Key Media Ed Ede Locke aya dina sapopoé, nganalisis infrastruktur, kotak jasa siaran, sareng saluran listrik dipasang leres. Sakur kasalahan anu salah dilakukeun ku kontraktor sanésna tiasa mangaruhan pangaruh négatip dina jaringan, desain perabot khusus, sareng pamasangan parangkat kénging pisan di unggal hambalan proyék ieu, ”koméntar Steve Herbert.

Tangtangan anu sanésna mangrupikeun panyandapan proyek. Téknologi siaran mimitina dina ruang lingkup 2014 parantos diberhentikan ku tatanan waktos mimiti na 2017. Téknologi gancang kéngingkeun ditunda ku 'taun' nyiptakeun tantangan anu unik.

"60% tina pakakas dina rarancang awal kedah disalametkeun ku waktos masihan sareng instalasi. Kalayan langkung item 1,200 baris kalibet dina proyék ieu unggal sapotong alat dina daptar anu diperyogikeun pikeun dibuktikeun dina aliran kerja anu terhubung, ”Ed Locke disebatkeun nganggo seueur.

AUDIO OVER IP (AoIP) KAPAKUAN DIPANGGAL

Masing-masing karyawan karyawan 85 + KCRW sareng konsol audio dirangking pikeun dibagikeun sareng kolaborasi. Wangunan ieu ngagaduhan rohangan studio 25, kalebet kamar-kamar 2 On Air Control, klaster Ruangan Wawancara 3, ruang kontrol Audio sareng Video, sareng langkung ti kamar produksi belasan. Masing-masing ruangan tiasa dirobih janten rohangan multiguna, nganggo Audio Over IP (AoIP).

Wartawan sareng produser KCRW sadayana tiasa ngaksés sareng ngatur mana waé Pro Proyék atanapi Proyék Dalet dina jaringan ti mana waé ruangan sapanjang fasilitas éta. Ieu transisi gedé.

"Baheula, ruang dina hawa urang aya dina hiji rohangan. Anjeun bakal nyayogikeun DJ urang dina nyetél set musik tapi teras langsung bergegas supaya tim wartos kami tiasa ngamimitian acara sayap 11 am. Kalayan fasilitas anu anyar ieu, unggal ruangan mangrupikeun studio on-hawa saatos ngan sababaraha tikét. "

Aya masalah, kumaha ogé, dina setélan AoIP- karanjingan Pakakas Pro anu ngajalankeun dina workstations Mac henteu asli sareng cocog sareng jaringan Axia Livewire AoIP. Ditambahkeun kana pajeulitna, KCRW henteu hoyong nambihan léngkah konversi digital dina ranté audiona.

Pikeun ngatasi masalah ieu, insinyur Key Code Media damel sareng Axia sareng Ravenna pikeun nyebarkeun konfigurasi khusus anu nyambungkeun ProTools sareng saluran audio bi-arah 32 liwat kabel CAT6 tunggal. Ieu henteu ukur ngaktifkeun KCRW pikeun naroskeun warisan ProTools I / O, tapi ogé dimekarkeun sareng ningkatkeun kamampuan aliran cai.

ROOFTOP TRANSMITTERS - NGAPAKAN MATHI

Pasti, ieu stasiun radio. Bahkan sareng streaming modéren, penyiar masih ngandelkeun pamancar gelombang pamandangan-tina-payun sareng dikalibrasi satelit komunikasi. Di atap gedong anyar éta, awak kapal bango dibawa nyayogikeun alat pangiriman ka langit sareng janten alusna kalayan situs pamancar sareng satelit.

"Sadaya pamancar kedah ngagaduhan barisan anu lokasi pikeun sumber atanapi tujuanna. Saatos kabéh perhitungan sateuacana parantos réngsé, kami mendakan yén alat rooftop roos dipasang dina platform anu dua kaki langkung luhur ti gambar asli, "saur Ed.

Saatos papanggihan pameunteuna jangkungna hateup, tim Key Code Media, kerjasama sareng arsitéktur wangunan, taliti ngahasilkeun model 3D pikeun ngagambarkeun unggal alat. Jangkungna sareng sudut optimal anu dihartikeun pikeun kéngingkeun hubungan stabil bari ngahindari konflik fisik sareng perkakas bucu bumi anu sanés. Ngartos kana sifat kritis pakakas ieu sareng kabutuhan alat beurat dikelompokeun nalika kelas aya dina sési, henteu aya pilihan tapi pas énggalkeun ieu.

Pidio ANTARA RADIO

Naon peralatan video anu dilakukeun di stasiun radio KCRW? KCRW nyaéta stasion radio umum anu unik- anu masihan warta, musik, sareng program kinerja live. Isuk janten Bagian Eclectic ngalaksanakeun pagelaran langsung ku spéktrum anu terkenal sareng band lokal- kalebet seniman sapertos James Blake, Beck, Jungle, Hot Chip, sareng Leon Bridges. Masing-masing kalakuan musik disalurkeun dina saluran KCRW YouTube, anu ngan ukur para pengikut 303K anu pikaresepeun.

Stasion kedah terang cara anu pangsaéna pikeun moto unggal pagelaran langsung, kalayan awakna video anu ketat. Pangaturan pamungkas 4k tiasa Sony kaméra dipasang dina studio, dihubungkeun ka kamar pidéo anu dirojong ku Ross Carbonite pikeun ngoper, Ross Expressions pikeun grafis, Ross Insep pikeun umpan média sosial, anu disokong ku Ross Ultrix video router. Sadaya eusi video ti rohangan pagelaran disimpen dina Studio Network Leyuran Jaringan Panyimpen EVO, dimana éta tiasa diedit dina Adobe Premiere Pro atanapi Final Cut Pro ku tim pemasaran KCRW.

Ruang studio pagelaran ogé nyertakeun lampu grid sareng lanté sareng spiker, dipasang kaméra PTZ, sareng balkon pikeun ngadatangan fans sareng donor pikeun pagelaran langsung.

JAIKA DOLLAR AUDIO DOLLAR

Tulang tonggong sadaya pagelaran musik MBE mangrupikeun kamar kontrol audio canggih anu didukung ku Pro Tools, konsol SSL C200, rak ngeusi parangkat pamrosesan audio, pamicara Adam Audio, sareng distribusi audio MADI sareng Dante. Sadaya peralatan di kamar ngagaduhan dibungkus perabot khusus pikeun ngadamel ruangan sapertos kontrol misi pikeun USS Enterprise.

KONSUS PEMBANGUNAN PEMBANGUNAN KOLEKTOR

"Kami kaluar ti rohangan di fasilitas ruangan ruangan lawas urang. Unggal inci dianggo pikeun kamar kontrol hawa Dalam atanapi rohangan méja. Teu aya deui tempat pikeun pendak. Kalayan lokasi anyar, kami gaduh tata méja kabuka kalayan sababaraha kamar konperénsi canggih. Kamampuhan pikeun urang gaduh rapat ukuran leutik-sedeng parantos pisan ningkat kamampuan urang pikeun kolaborasi, ”saur Steve.

Unggal ruangan konperénsi aya sistem layar layar sentuh Crestron, sistem audio sareng monitor. Tim KCRW boga kalenturan ngondang kolaborasi pikeun dial-in jarak jauh sareng ngabagi audio sareng layar maranéhanana liwat sesi zum. Unggal kamar konperénsi ogé aya dina jaringan Crestron, ngijinkeun sababaraha kamar dina pasilitas dihubungkeun jadi sesi rapat.

KOLEKTOR KOLEKSI MEDIA KEY CODE - Mimitian ti Mimiti

Saatos genep taun mendesain (tambah, ulang desain), masang ratusan audio-visual, siaran, sareng produk produksi pasca audio- waktosna bakal ngahasilkeun anggota staf 120 kana kantor anyar. Staf 120 kedah dilatih dina alur kerja anyar, parangkat lunak, sareng hardware, sapertos Dalet Galaxy sareng ProTools. Latihan ieu salian leuwih ti belasan sistem anu béda anu diperlukeun pikeun insinyur KCRW.

Kode Media Media sababaraha waktos nyéépkeun sababaraha departemén KCRW anu nyayogikeun latihan dina situs khusus pikeun alat sareng alur kerja di jero fasilitas anu anyar.

"Ieu mangrupikeun édisi téknologi gedé pikeun fasilitas kami, sareng éta henteu bakal suksés tanpa palatihan leres staf dina unggal alat anu aya dina unggal pakakas. Naon anu hébat ngeunaan Atikan Kode Édisi, nyaéta bahkan saatos poé latihan di lokasi, kami terang yén urang tiasa ngangkut telepon sareng nampi patarosan gancang-gancang. Éta sanés hal anu anjeun tampil tina produsén naon, ”saur Steve.

REKAP INTEGRASI KISTW SISTEM

Santa Monica Datang ka Kode Media Media sareng tangtangan, pikeun mindahkeun 35 taun aranjeunna kaluar tina ruangan bawah tanah na.
Salaku bagian tina $ 11 juta proyék, KCRW, toko énggal NPR perdana di Southern California digentoskeun tina ruangan bawah tanah janten fasilitas anu nembé diwangun. Ruang lingkup proyék sababaraha taun kalebet desain konci péngkolan pinuh, rékayasa sareng jasa integrasi A Studio Produksi anu ageung sareng kamar Kawin Télévisi, Ruang Kontrol Audio, Hiji ADR Studio, Dua Kamasa Radio Radio, Tilu Booths Produksi, Opat Sora over Booths. Tujuh Éntri Suites, Dua puluh Dalapan Kelas, Tilu Konperénsi, sareng Auditorium korsi Ratusan. Layanan integrasi kalebet cabling, instalasi, komisi, palatihan sareng perjanjian pangrojong anu teras-terasan. Pamasangan multi-disiplin ieu parantos kalebet rupa-rupa alat dina Live, Post, Automation, sareng Audio.


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)