imah » wartos » Kedah Ningali Sigma Cine Lénsa sareng Presentasi di Cine Gear Expo LA

Kedah Ningali Sigma Cine Lénsa sareng Presentasi di Cine Gear Expo LA


AlertMe

Burbank, CA - Mei 22, 2019 - Sigma Corporation of America, lénsa poto sareng lensa bioskop, kaméra, lampu kilat sareng produsén aksésori, bakal nunjukkeun barisan lénsa lensa Sigma Cine, kalebet énggal 28mm T1.5, 40mm T1.5, sarta 105mm T1.5 lensa perdana di 2019 Cine Gear Expo di Los Angeles, CA di stan 71A. Salaku tambahan tina pameran lensa Sigma Cine, pameran tiasa hadir dina presentasi Sigma pendidikan anu khusus ditawarkeun sapanjang paméran.

PRESENTASI PANGGILAN SIGMA SASMA

Kelas Master Ramalan Kelas

Sesi ieu bakal nyentuh kana kabutuhan khusus biematografi digital sapertos OLPF dina seueur kaméra sareng pangaruh anu tiasa aya dina lénsa sapertos fokus, curvature lapangan sareng pagelaran optik. Salaku tambahan, éta ogé bakal nunjukkeun kaunggulan garis Sigma Cine kalebet: resolusi kompatibel 8K, liputan gambar anu ageung, warna nétral / nada kulit anu alus teuing, kurva parambangan, kurungan lemah sareng kromatis sareng silaturahmi, sareng ngahontal tampilan modern sareng alami sareng nikmat digolongkeun. Nangtoskeun sési interaktif nyaéta ahli Sigma, Eric Hall ti kantor Sigma Burbank, sareng Takuma Wakamatsu ti Sigma Jepang.

Dimana: Chrosziel Booth - L401

Jumaah, Mei 31 @ 1: 30PM

Saptu, Juni 1 @ 11: 45AM

Panel Digital Bioskop Digital: Mésér POV dina Lébat Format Lina Anu ageung

Digital Cinema Society bakal nguji pamariksaan taunan pasar pasar lensa, taun ieu, ku konsentrasi dina nutupan ukuran sensor seueur kaméra populér. Ngagabungkeun panel nyaéta Jared Ivy, Senior Tech Rep ti kantor Burma Sigma anu bakal ngabahas tren ayeuna dina kaméra bioskop digital sapertos sinematografi anamorphic sareng kumaha tambahan panganyarna pikeun lineup lénsa lensa Sigma Cine di alamatna.

Dimana: Panggung Sherry Lansing, Ruangan Saringan 5

Jumaah, Mei 31 @ 3: 45PM

Lénsa Cine Sigma dina Paparan di Cine Gear LA

Sigma FF Speed ​​Speed ​​High - Lénsa ieu ngahasilkeun tingkat cahaya anu konsisten pikeun produksi sareng nawiskeun konsistensi anu langkung ageung pikeun tampilan pilem sareng warna / kontrasna sateuacan asupkeun produksi.

14mm T2

20mm T1.5

24mm T1.5

28mm T1.5

35mm T1.5

40mm T1.5

50mm T1.5

85mm T1.5

105mm T1.5

135mm T2

Sigma Cine FF Zum Zoom - Cocog sareng bunderan gambar gambar anu lengkep, ngalambatkeun pilihan kanggo cinematographers anu peryogi lensa anu cocog pikeun sensor gambar bioskop digital paling anyar.

24-35mm T2.2 FF

Sigma Gancang Kacepetan Zum - Kualitas gambar paling luhur di kelasna nganggo konstruksi kompak, nilai anu luar biasa sareng aperture konngan tina T2 sapanjang zum.

18-35mm T2

50-100mm T2

Henteu Kéngingkeun Cine Gear Expo: LA?

Diajar langkung seueur ngeunaan garis lénsa lensa Sigma Cine online atawa eureun ku Sigma Burbank iraha waé, lokasina di 148 S. Victory Blvd., Burbank, CA 91502. Ruang modéren pikeun produk kelas dunya, jasa sareng dukungan, sémah ka Sigma Burbank tiasa ngalaman mimitina anu kasohor sigma Cine jeung Visi global lenses ngaliwatan demo produk, seminar jeung acara husus.

Ngeunaan Kamar di Sigma Burbank

Fasilitas Burbank anyar ngagambarkeun komitmen sigma urang ka filmmaking komunitas ku ayana signifikan dina haté tina pilem & televisi pamandangan produksi AS. Ieu nawiskeun hiji showroom modern mana filmmakers bisa nguji kaluar lenses husus pikeun nangtukeun naon fits workflow maranéhna pangalusna teras nyambungkeun ka professional industri lianna ngaliwatan ngalakonan presentasi sarta bengkel. Bakal mawa babarengan Hollywood professional sarta generasi saterusna cinematographers ngaliwatan murid filmmaking mixers group, screenings film ditémbak ku sigma gelas, sarta program atikan ti sigma jeung mitra na.

Ngeunaan sigma Corporation

Pangajén. Pangalébatan. Kumawula. Saprak 1961, Sigma parantos didédikkeun pikeun ngudagkeun téknologi fotografik. Unik pikeun industri, bisnis milik kulawarga ngahasilkeun kualitas luhur, kasinugrahan poto poto poto sareng lénsa bioskop na, DSLR sareng kaméra tanpa kabel, lampu kilat, saringan sareng asesoris tina fasilitas manufaktur anu péngkolan na aya di Aizu , Jepang.

Dina 2012, pausahaan ngawanohkeun sigma Global Visi jeung tilu garis lénsa béda: Seni, kontémporér sarta Olahraga. Dirancang pikeun sistim Gunung kaméra Industri kaasup Canon, Nikon, Olympus, Pentax, Sony sarta sigma, unggal lénsa ieu handcrafted na dites di Jepang pikeun mastikeun hiji-kinerja tinggi, produk premium nu mangrupa Tujuan-diwangun pikeun panungtungan. Dina 2016, sigma diasupkeun kana dunya produksi lénsa Sinématografi. Embodying DNA optik inti anu geus ditetepkeun patokan sigma tina kaunggulan, anu lenses cine minuhan kaperluan 6k canggih jeung produksi bioskop 8k.

Sigma terus tradisi miboga kaunggulan Imaging jeung mirrorless pancasila Quattro, pancasila Quattro H jeung ci dp Quattro garis kaméra. Leveraging sensor Foveon resolusi ultra luhur, anu kaméra sigma Quattro nu dirancang pikeun ngahasilkeun gambar kualitas pangluhurna kalawan unggal makéna.

Kanggo inpo tentang sigma, mangga buka www.sigmaphoto.com atawa nuturkeun urang dina Twitter, Instagram, Facebook or Blog.

Pencét Kontak
Nick Govoni
Grup Media Zazil pikeun sigma Corporation of America
(P) 978-866-7354
(E) [EMAIL PROTECTED]

####


AlertMe