imah » Manajemén eusi » Kamungkinan jauh di Broadcast Post-Produksi

Kamungkinan jauh di Broadcast Post-Produksi


AlertMe

OpenDrives Adaptasi workflows kanggo Kekecapan Kekecapan

Kauntungan teu bisa dibantah tina siaran langsung aya di panyingkepanana. Hijina masalahna kieu nyaeta ngolah workflows tradisional tradisional anu langkung cocog pikeun produksi sandiwara henteu cara paling anu paling efisien pikeun nyababkeun kajadian-kajadian badag. Ti sudut pandang workflow téknis, siaran langsung tiasa ngarebut sababaraha sabab digunakeun alat-alat nu aya sareng asupan eusi ieu ku panongton nu mibanda hiji overlay tina atawa anu aya kagiatan tambahan produksi (sapertos ngédit atanapi koréksi warna). Kalayan pos-produksi datangna overhead tina waktos-waktos kanggo kreatif kanggo ngakses eusi, ngalaksanakeun pagawéan anu diperyogikeun atanapi dipikahoyong, sareng ngungkus eusi eusi husus dina sebaran hilir. Jeung workflow katuhu sarta infrastruktur ngarojong, sanajan kami tiasa ngirangan waktos anu pas-produksi.

OpenDrives ilubiung dina sababaraha acara anu anyar anu ditantang kami pikeun mempermudah alternatif pamundut pos-produksi kanggo acara anu tinggal. Di BlizzCon di telat 2018, urang mantuan ngajalankeun salah sahiji tambahan logistik anu paling seru kana acara anu ngabantuan méréskeun inefficiencies logis dina tempat, anu saur Deui Hub anu mempermudah ngepus workflow post-production berpusat. Tinimbang sagala panggung-ilahan anu dipéréskeun nyalira, ngan ngalingkuh eusi kawas kawas kacél tina kabayang-ka Hub Hub terpusat anu dirojong ku larutan panyimpenan NAS tinggi-kinerja OpenDrives diantarana OpenDrives anu sagala-flash Sistem Apex sareng sistem hibrid OpenDrives Summit. Editditor na tempat di Post Hub digarap tina kolam renang eusi terpusat anu gedé anu disimpen dina panyimpenan OpenDrives, ngajalankeun pos-produksi anu gancang tina acara acara sateuacan aya distribusi final pikeun toko-toko anu béda.

Pikeun Grammys taun ieu, urang nyebatkeun parabot otomatis dina lokasi sareng ngirimkeun sagalana deui ka fasilitas opat-témbok dimana sadaya parabot anu aya. Ku cara ieu, produksi sélulér tiasa ngalih sakaligus, padahal pamrosésan pamrosésan langkung terakhir di fasilitasna. Karya ieu langkung ongkos-efisien bari ogé ngajamin kinerja anu leuwih luhur, hubunganana, sareng integritas data. Sadaya rekaman sareng VOD anu disimpen dina sistem OpenDrives Apex dina tempat-tempat, anu mangrupakeun solusi kami paling-flash ultra tinggi-kinerja. Setelan polder lalajo otomatis otomatis nyandak éta payil sareng nedunan grafik sareng disusun na sapertos "huluna sareng buntut". Sakali dirakit, aliran gawé tiasa dikomprés file ieu kana format file anu tiasa dikirimkeun sarta ngirimkeunana tina lokasi dina Staples Center salasahiji garis data dedicated ka fasilitas anu aya di Marina del Rey. Dina tahap ieu, rai parantos kalibet, ngalaksanakeun QC sareng parantosan pamungkas kalebet, ngalakukeun ngalereskeun naon waé, lajeng dikirimkeun eusi ku sagala rupa saluran sareng titik ahir, sapertos ramatloka Grammys. Mixta campuran campuran teknologi, automation, sareng éditan kreatif manusa.

Kanggo kajadian ayeuna kawas final NBA, The Open US (Fox Sports), urang nyiptakeun langkung efisiensi kusabab waktos setelan na ningkat. US Open AS ayeuna parantos nyebarkeun OpenDrives pikeun meunangkeun aliran 10 rekaman kaméra 720P DNX100 (diwangun ku Venice, RED, sareng F55's) bade kana rai 5 sareng manajer media 2. Widang kolokna 4x10Gbps geus melong OpenDrives di 400MB / s kana panyimpenan. Urang nyebarkeun solusi panyimpenan kami dina sababaraha jam, sanés dinten. Najan betah setelan ieu, panyimpenan simpangan kami dijamin tingkat pangluhurna pagelaran sareng throughput pikeun ngarojong pamenta-kajadian tina acara anu langsung sareng ngaktifkeun workflows post-production éféktif pikeun meberkeun monetize mutu eusi ku anu kaluar.

Sean Lee
OpenDrives Produk Evangelist


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!