imah » diulas » KHQ-TV Supercharges Digital Video jeung suluh, Bitcentral urang linier dina Paménta Solusi Streaming

KHQ-TV Supercharges Digital Video jeung suluh, Bitcentral urang linier dina Paménta Solusi Streaming


AlertMe

Sababaraha bulan ka tukang kuring wrote hiji artikel dina Bitcentral, Anu panyadia dominan sistem produksi warta dipikawanoh pikeun workflows média efisien maranéhanana jeung suluh maranéhanana pohara diantisipasiTM solusi platform digital. empowers bahan bakar jeung nyandak stasiun TV na panyadia eusi pikeun muka nepi aliran sharing anyar kalayan méré pemirsa pilihan pikeun lalajo newscast hiji ti mimiti wae aranjeunna hoyong, pribadi kana preferensi nempoan maranéhanana dina TV maranéhanana, telepon, tablet atawa komputer. Suluh mantuan nungkulan kurangna monetization on YouTube, Facebook jeung kawas ku teasing eusi dina média sosial sarta monetizing eta dina platform penyiar-dikawasa. Ieu changer game lila liwat pikeun siaran jeung pausahaan média sabab suluh mere eta parabot katuhu, anu produk katuhu jeung analytics katuhu kana hadé monetize eusi na iklan maranéhanana peuntas sagala platform. Kalayan ngomong yén, abdi geus ngantosan hiji win adopter mimiti nepi sangkan méré konfirmasi téknologi sarta prediksi kuring. Kabeneran, kuring henteu kudu ngadagoan lila na Bitcentral teu nguciwakeun.

Cowles Broadcasting urang KHQ di Spokane, WA, geus anyar terpadu Bitcentral'S suluh platform digital kana workflow newsroom maranéhanana. KHQ diperlukeun hiji jalur gampang keur ngahasilkeun pendapatan digital anyar ngamangpaatkeun aset maranéhna aya nu bakal ningkatkeun Dursasana panempo, sahingga nyieun avails iklan beuki. Saatos karajinan alatan maranéhanana di nalungtik pilihan téhnologi, KHQ tos ka Bitcentral ngamangpaatkeun bahan bakar urang linier dina PaméntaTM ngalirkeun fungsionalitas channel sarta automation nu seamlessly delivers carita sakuliah sadaya alat tur platform digital pribadi pikeun tiap panempo.

"Urang téh incredibly bungah ngeunaan integral tina platform transformative ieu anu tokoh mun salawasna ngarobah bentang media," ceuk Neal Boling, Cowles eksekutif stasiun. "Urang kasampak maju ka ningali sabaraha suluh bisa ngamaksimalkeun sharing digital anyar maké aset urang aya. Ieu waktos nu dollar ad digital tetep jeung boga eusi, jeung bahan bakar ieu lakukeun eta keur kami, "ditambahkeun Boling. Bapak Boling dibere di News Téhnologi Summit bulan panungtungan urang nyawalakeun shift suksés stasiun na urang ka workflow terpadu-hareup digital suluh urang, server-sisi ngalirkeun engine pikeun newscasts hirup, sarta delivering eusi cara ayeuna teh dihakan pikeun konsumsi panongton saharita, ngaganti Iklan dina hawa kalawan Iklan digital sasaran.

Fred Fourcher, Bitcentral'S pangadeg sarta CEO ngomong yén pausahaan ieu bungah ningali KHQ benefiting ti set fitur komprehensif suluh urang. "Cowles mangrupakeun cocok gede pikeun suluh kusabab sababaraha stasion jeung kahayang pikeun ngamangpaatkeun tur dilegakeun eusi digital sakuliah perusahaan maranéhanana maranéhna," dituluykeun Fourcher. "Suluh nyadiakeun pangalaman nempoan pribadi salaku ngalakonan sakumaha TV, hasilna durasi nempoan deui, nu naek monetization tina eusi video online konsumén urang '."

Sanggeus ampir dua dekade sahiji stasiun TV keur online, siaran téh ukur achieving fraksi ti sharing ad online aranjeunna berpotensi candak. Suluh keur ngarobah éta sabudeureun kalawan, workflow basajan-to-nyebarkeun na tungtung-to-tungtung nu matak ngamudahkeun pikeun "spin up saluran pribadi" - nu digabungkeun ku pangalaman nempoan hébat geus hasilna awal 4X panempo durasi kali. garis handap pikeun stasiun TV anu panjang nempo kali, Iklan beuki, tur leuwih sharing. Lain goréng win-win skenario.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Editor senior at Magazine siaran Darso
Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih dua puluh, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka Usher dina duanana téknologi video audio jeung digital digital pikeun ngarekam, siaran sarta masangkeun industri produksi. tukang expansive na ngawengku leuwih tilu puluh taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna. Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, sarta boga leuwih dua puluh tina pangalaman dina ngembangkeun brand, turnarounds manajemén konsultan / parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

A lulusan California Polytechnic State University, San Luis Obispo, Mr. Chan ieu celebrating sataun 12th na salaku anggota dewan tina Fullerton College Wikimedia, sataun 16th salaku hiji Pangusaha-di-tinggal na mentor keur Institute Usaha Leutik di California State University Fullerton na incubators. Sajaba ti, anjeunna mangrupakeun anggota volunteer of Deca (Delta Epsilon Chi na Distributive klub Atikan of America); hiji panaséhat ka College of Engineering urang Global Runtah Research Institute, incubator mentor, Cal poli, San Luis Obispo sarta anggota Presiden urang Héjo sarta Gold Society. Gairah ngeunaan miara hospice, anjeunna Presiden Board kaliwat pikeun Association penyembuhan hate; tur mangrupakeun spiker diulas rutin di loba satara jeung Doktor ceramah tingkat sabudeureun nagara. Anjeunna geus dibere na diterbitkeun leuwih tulak 30 sakuliah dunya, nyaéta buku ko-panulis, hiji anggota dewan redaksi pikeun Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur, Editor Senior pikeun Broadcast Darso Magazine, kaliwat Editor Senior pikeun Téhnologi Komputer Review, sarta mangrupakeun rutin diulas contributing Editor mun loba publikasi perdagangan internasional AS jeung leuwih 30 taun.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina curtis@cognitiveimpact.com; Kantor: (714) 447-4993 atanapi curtis@broadcastbeat.com.
Curtis Chan
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!