imah » wartos » Killer lagu nambihan Nashville urang Ian Bern ka Anak "Artis Series"

Killer lagu nambihan Nashville urang Ian Bern ka Anak "Artis Series"


AlertMe

KillerTracksLogo2016Announces promotion Spotify dihijikeun ka perdana penyanyi / penulis lagu urang ep.

Panta Monica, Calif.-Singer / penulis lagu Ian Bern teh tambahan panganyarna pikeun Arék killer'Groundbreaking Artist Series. Artis basis Nashville geus digambar ulasan kuat pikeun debut tunggal Cukup/Ieu Henteu Anjeun on B3SCI Records. Arék killer ieu announcing deal anyar ieu ku promotion husus on Spotify anu ngawengku hiji kasempetan pikeun meunang hiji ditandatanganan 7 "vinyl.

"Runtuyan Artist kami téh imah trend-setting, seniman up-na-datang," nyebutkeun Arék killer Diréktur Marketing Andrew Donahue. "Ieu nyadiakeun seniman anyar kalawan paparan jeung eusi produser invaluable kalawan aksés ka motong ujung musik tina béntang dina pembuatan kawas Ian Bern."

IanBern

musik Bern urang draws pangaruh tina batu Palasik jeung Brit pop, tapi ayeuna teh dikirimkeun ku béda, spin modern. single debut Cekap, Kacatet dina lilin LTD, Hollywood-whose euyeub kaliwat ngawengku sesi jeung likes of Jimi Hendrix, The Lawang, sarta buludru Underground-handapeun stewardship of produser multi platinum Wally Gagel na Xandy Barry (Zella Day, Blondfire). Wild Madu Pie nyebutkeun Bern "evokes sajarah batu bari ngajaga hiji cekelan teguh dina jaman kiwari."

Bern CITES Tom Petty, Bob Dylan jeung panaratas batu mimiti diantara pangaruh-Na. "Dad abdi kungsi songbook Beatles badag tur hiji gitar akustik nu anjeunna kukituna maén," manehna recalls. "Éta meureun dipelak siki a". Bern ayeuna dipake dina albeum full-panjang jeung ngarencanakeun nuturkeun yén kalawan touring.

"Ian anu generating loba pikagumbiraeun jeung urang ngaharepkeun manehna megatkeun kaluar," nyebutkeun Donahue. "Simkuring bagja pisan mun pasangan kalayan anjeunna dina tahap pisan mimiti dina karirna."

Arék killer Kaluaran musik anyar liwat na Series Artis nu rutin. Kaluaran kaliwat geus kaasup karya ti ngagurilap kaulinan Pakarang, Lukas McMaster, The Mutants, Teori blk na Alex Band. "The komunitas produksi gumantung kana kami pikeun manggihan seniman anyar coolest na lagu na nyadiakeun pre-diberesihan, aksés gampang pikeun lisénsi," nyebutkeun Donahue. Lisénsi pikeun Ian Bern nyaéta sadia éksklusif ngaliwatan Arék killer.

kira-kira Arék killer

Arék killer mangrupakeun sumber global pikeun musik pre-diberesihan keur pilem, tivi, iklan jeung média interaktif. Kalawan leuwih ti 2,700 albeum aktif ti 37 perpustakaan global, anu Arék killer katalog ngawengku unggal genre jeun pitur karya aslina ti sababaraha komposer paling inovatif industri musik urang, seniman jeung produser. The katalog premium geus terus ditingkatkeun ku rekaman ekslusif jeung apdet musik anyar. Friendly, rojongan pangaweruh téh salawasna sadia ngaliwatan tim dedicated of spesialis pilarian musik sarta ahli lisénsi. Lamun urusan musik, ngandelkeun para ahli musik produksi di Arék killer.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.killertracks.com atanapi nuturkeun @killertracks on Twitter na Instagram.

Ian Bern Promosi: www.killertracks.com/#!/Latest_News/Ian_Bern_Contest.aspx


AlertMe