imah » wartos » Lagu Killer ngajalankeun Series Musik Produksi Anyar 'Dina kanyataanana'

Lagu Killer ngajalankeun Series Musik Produksi Anyar 'Dina kanyataanana'


AlertMe

Kempelan musik asli diidamel pikeun télévisi anu henteu disékrésikeun kanggo muka sareng sapuluh albeum.

Panta Monica - Arék killer, Pausahaan Universal Publishing Produksi Musik, dinten dicumarkeun peluncuran Kanyataanana, Labél musik produksi anu didasarkeun kana lagu kanggo televisi anu henteu disékrésikeun.

Labél nu anyar debut sareng sapuluh albeum lagu asli anu disiptakeun sacara husus pikeun sakabéh jinis televisi kanyataanana sareng ngalindungan sababaraha gaya musik, émosi, sareng skenario. Sakabéh katalog keur diawasan ku Arék killer Produser Eksekutif Ryan Perez-Daple, anu parantos mroduksi langkung ti 300 albeum pangluhurna pagawéan parusahaan. KanyataananaKaluaran anyar anu geuwat sadia pikeun lisénsi jeung nyingkronkeun liwat Arék killer situs wéb. Labél anyar ngarencanakeun ngaleupaskeun albeum 20 tambahan dina sesa taun.

Kanyataanana dikembangkeun pikeun ngabantu produser télévisi anu henteu disékrésikeun minuhan kabutuhan musik kalayan aksés sahandapeun kualitas luhur, lagu gampang diéditan "" leres sareng gaya hirup, persaingan, leres-kajahatan, perjalanan, dokumenter sareng format musik pinter sejenna. Sareng musik janten bagian konci dina pangalaman tipi tina kanyataanana, KanyataananaLagu 's lagu anu émosi, nyelengkeun polar plot sareng menggunduran jurus tegangan, aksi sarta humor. Sakuliah katalog, gaya musik kaasup urban / hip-hop, batu-ngarasakeun alus, indie anthemic, promo / trailer, ketukan comedic sareng underscores sénsitip. Labél ogé nawiskeun lagu anu cocog kanggo promos, gandengan sareng media pamasaran lianna.

Ryan Perez-Daple

"Paménta musik terus naék tina produsen paméran dina spéktrum TV kanyataanana," saur Perez-Daple. "Produser peryogi seueur musik sareng aranjeunna kedah gancang, tapi sapertos hoyong musik nu gaduh sora kontemporer, saé-sae-produk na cocog sareng nada sareng karakter anu sapertos. Kami nyieun lagu anu seger, aslina sareng serbaguna, sareng anu nganggo pamakean produksi. "

keur Kanyataananaalbeum awal, Perez-Daple digambar Arék killer'Deep kolam renang bakat ti komposer anu teratur sareng seniman anu munculna. Seniman anu nyumbang kontribusi Charles "Chizzy" Stephens III, Alex "Juice" Hitchens, Aire Atlantica sareng Fred Kron, diantara seueur batur anu ogé nyuluk érajangan kalayan seniman rekaman chart-topping, kitu ogé proyék film, televisi sareng iklan.

"Kami ngalangkungan kana ngamekarkeun komposer sareng produser, seueur saha anu gawé bareng labél utama sareng anu kaasaanna kagetaanan ku tren ayeuna dina musik populér," saur Perez-Daple.

Kanyataanana Lagu anu diserat dina lagu pamariksaan awdisisual seamless, ngalebetkeun sababaraha éditan titik, sareng seueur sumping sareng campuran alternatip, batang sareng alat musik musik. Arék killer, anu bakal ngawasan standar produksi kualitas pangluhurna pikeun labélna anyar, boga catetan lagu nyayogikeun musik kanggo seueur seri anu henteu diskripsi diantarana HGTV Bahama Kahirupan, Masak Channel urang Masak Sakola Old Kuna, Viclandand The Ice Cream Show jeung Papanggihan emas Rush.

kira-kira Arék killer

Arék killer mangrupa pamimpin industri dina musik produksi sarta sumber global pikeun musik pre-diberesihan keur pilem, tivi, iklan jeung média interaktif. Kalawan leuwih ti 3,400 albeum aktif ti 44 perpustakaan global, anu Arék killer katalog ngawengku unggal genre jeun pitur karya aslina ti sababaraha komposer paling inovatif industri musik urang, seniman jeung produser. The katalog premium geus terus ditingkatkeun ku rekaman ekslusif jeung apdet musik anyar. Friendly, rojongan pangaweruh téh salawasna sadia ngaliwatan tim dedicated of spesialis pilarian musik sarta ahli lisénsi. Lamun urusan musik, ngandelkeun para ahli musik produksi di Arék killer.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.killertracks.com atanapi nuturkeun @killertracks on Twitter na Instagram.


AlertMe