imah » wartos » Kolonie Garners Dua Girang Telly pikeun Kampanye Iklan Diri Porsche
Porsche - Kampanye Iklan Dpi - Pamenang Telly Award / Kolonie

Kolonie Garners Dua Girang Telly pikeun Kampanye Iklan Diri Porsche


AlertMe

Pendekatan Teras sareng Pamikiran sareng Kamampuh Jasa Telepon Pioneering Perusahaan Sosial Berbasis Chicago Ngeunaan Tim Pérak Meunang dina 'Pamaké Format Vertical' & 'Kédit Editing' dina Anugerah Telly 40th taunan

Karya Kolonie dina kampanye pariwara nangtung Porsche, 'Curves,' diakui ku Telly Awards taun ieu sareng kameunangan pérak dina kategori Media Sosial pikeun 'Pamakéan Format Vertical' ogé 'Kétu Editing.' Redaksi sareng édisi média anu berpangkalan di Chicago, Diréktur Media Sosial, Jimmy Helm sareng Diréktur Kreatif Jennifer Moody, digawé babarengan sareng Cramer-Krasselt dina proyék éta.

Helm sareng Moody disayogikeun nganggo skrip sareng kolam renang 16 × 9 sareng ngajalankeun gambar. Aranjeunna sumping sareng sababaraha video pondok anu nyorong wates saluareun pendekatan grafik anu Porsche sateuacana kantos nyandak dina ruang média sosial. Tim desain na nyiptakeun carita visual anu rumit anu ngajaga éstétika merek anu luhur.

"Éta hébat babarengan sareng agénsi kreatif," saur Helm. "John Doessel sareng John McKenzie leres-leres ngagemkeun ideu pikeun ngarobih deui eusi naon anu aya dina ruang nangtung sareng nempatkeun kapercayaan ka pamahaman urang sareng kamampuan ngadesain kontén média anu unik sareng merangsang eusi média sosial. Aranjeunna masihan Jennifer sareng kuring kasempetan pikeun ngalakukeun naon anu urang lakukeun saé, nyaéta nyiptakeun kontén anu pikaresepeun, émut dina sadaya platform, sareng nganteurkeun kampanye média sosial anu suksés sareng meunang-unggul pikeun Porsche. "

James Helm, Diréktur Média Sosial, Kolonie / Chicago

"Gedong eusi anu didorong ku desain anu nyarioskeun carita visual anu pikaresepeun dina média sosial anu pondok butuh pendekatan sareng cara mikir anu béda pisan sareng nyiptakeun unsur desain pikeun komérsial," saur Mary Caddy. "Perlu ngalungkeun sagala anu anjeun terang ngeunaan siaran jalan kaluar dina jandela sareng pamikiran di luar kotak pikeun ngararancang eusi anu paling dipikaresep pikeun unggal platform.

"Kami ningali pesen unggal klien tina sudut pandang seger sareng fokus kana nyiptakeun konsép anu mangpaatkeun kauntungan tina kasempetan anu dipidamel ku média sosial," saur Helm. "Keahlian tim kami damel dina genre ieu ngamungkinkeun urang sacara konsér pikeun nganteurkeun kontén inovatif anu nyambung sareng pasar target klien urang. Nyayogikeun tingkat jasa ieu parantos ngadegkeun The Kolonie salaku sumber usaha pikeun ngembangkeun karya média sosial. "

Tim Kolonie nganggo Adobe Premiere pikeun ngedit, Adobe After Efek kanggo desain gerak sareng Flame for VFX.

Ngeunaan: The Colonie:
The Colonie mangrupikeun éditor kreatif anu berbasis Chicago, desain gerak, épék visual, sareng kéngingkeun imah kalayan pendekatan layanan anu pinuh kanggo nyiptakeun siaran sareng eusi digital anu ngalibetkeun, entertain, informs, sareng ngalir pamirsa. Klien nasional jeung global, sapertos Porsche, McDonald's, Facebook, Samsung, Estee Lauder, Nintendo, Gillette, WalMart sareng PepsiCo., Ngan ukur sababaraha merek anu nyauran tim kolaborasi perusahaan bakat pikeun nganteurkeun carita visual anu ngémutan anu nyiar pangalaman panempo sareng ngahubungkeun aranjeunna ka mérek na nyilangan sababaraha platform.

sks
Produk: Porsche
Judul: 'Kurva'
Genre: Media Sosial
Penghargaan Telly: Video Sosial: Anggo Format Vertikal - Winner Silver
Video sosial: Ngédit - Winner Perak

Badan / Klién: Cramer-Krasselt
Diréktur Seni Senior: John McKenzie
Panulis Senior: John Doessel
Produser Associate: Kristin Vayda

Desain + Perusahaan Redaksi: Kolonie, Chicago
Redaksi / Diréktur Media Sosial: Jimmy Helm
Diréktur kreatif: Jennifer Moody
Produser eksekutif: Maryam Caddy
Desainer Grafik Gerak: Jeff Borowiak


AlertMe
Galeri Tutup
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih
Taya video bisa kapanggih