imah » wartos » Komunikasi Komunikasi nunjukkeun Acara Berita Otomatis sareng Pemukiman Eusi Langsung di NAB New York

Komunikasi Komunikasi nunjukkeun Acara Berita Otomatis sareng Pemukiman Eusi Langsung di NAB New York


AlertMe

Pamimpin produksi acara langsung bakal ngantebkeun AI, ngabeungkeut sélulér sareng inovasi akuisisi konténna tina solusi kulawarga homegrown sareng Mobile Viewpoint.

St Petersburg, Florida, Oktober 16, 2019 - CP Communications, pamimpin solusi sareng jasa inovatif pikeun produksi acara langsung, bakal ngantebkeun konci AI, dibeungkeut sélular, sareng solusi akuisisi kontén ti kulawarga Red House Streaming (RHS) di NAB New York bulan ieu. Pameran CP Komunikasi di Booth N910 di NAB New York, anu lumangsung ti Oktober 16-17 di Jacob K. Javits Puseur di Manhattan.

CP Komunikasi taun kamari ngaluncurkeun mérek RHS-na pikeun nampung konvergénsi IP, awan sareng téknologi sélulér kabeungkeut dina siaran langsung sareng produksi. Kulawarga ieu dilabuhkeun ku rangkay produksi perusahaan RHS STREAM paket produksi, anu ngandung opat pilihan pikeun nutupan pucuk kaméra tunggal sareng produksi multi-kaméra, sareng ngalirkeun eusi ieu sacara real-time kana sababaraha platform ningali. Sadaya pakét produksi sareng streaming STREAM ngagaduhan téknologi encoding sareng dekoding tina Mobile Viewpoint, pamekar solusi IP anu berbasis di Belanda pikeun perusahaan Media & Entertainment. CP Komunikasi mangrupikeun distributor éksklusif produk Tampilan Ponsel di Amérika Serikat.

Di gerak NAB New York, paméran CP Communications 'bakal nunjukkeun Mobile Viewpoint ayeuna-pengiriman VPilot produksi produksi studio otomatis. CP Komunikasi 'Production STREAM, akuisisi eusi multi-kaméra sareng sistem streaming live tina kulawarga RHS STREAM, bakal disorot dina van produksi di MultiDyne stan VPilot bakal nangkep produksi otomatis dina ruang langsung di stan, sareng warta sareng eusi olahraga dialihkeun ka sareng sistem Produksi STREAM. Perangkat lunak basis web sareng Manajemén LinkMatrix Mobile Viewpoint bakal tiasa nyambungkeun sambungan antara dua sistem, nganggo transcoding berbasis awan pikeun mastikeun pamatuhan antara sumber sareng tujuan streaming.

"CP Communications parantos mingpin industri di akuisisi kontén langsung dumasar RF salami tilu puluh taun, ngahususkeun dina video sareng audio liputan pikeun seueur acara olahraga panggedéna di dunya," saur Kurt Heitmann, CEO, CP Komunikasi. "Salaras sareng peralihan industri ka IP sareng workflows berbasis awan, kami sacara agrésif nampi IP sareng téknologi sélulér anu agrésif pikeun proyék-proyék kami sorangan sareng ngarobih solusi anyar anu basa palanggan anu langkung saé tiasa nyandak kauntungan. Di NAB New York, urang bakal tiasa museurkeun solusi, solusi jaringan anu terbatas pikeun nguntungkeun alur produksi produksi warta, produk di bumi sareng akuisisi kontén jauh sareng kabutuhan siaran langsung. "

Berita Otomatis sareng akuisisi kontén Live

Solusi studio otomatis VPilot nyayogikeun siaran kalayan solusi anu cerdas, ongkos-mujarab pikeun ngajadikeun otomatis warta langsung sareng program méja olahraga. Platform VPilot ngahijikeun perangkat lunak Diréktur Virtual Mobile Viewpoint, anu nganggo téknologi AI pikeun néwak sareng otoritas akurat sareng akurat dina studio, teras otomatis ngalih antara kontén ieu sareng wawancara langsung tina lapangan. CP Komunikasi bakal ngalengkepan set VPilot sareng opat kaméra PTZ sareng Dante jaringan audio, kalayan téknologi pangakuan sora sora sareng VPilot sacara otomatis mindahkeun, ngatur sareng nganalisa sinyal video sareng audio anu kawengku ku Production STREAM.

Produksi STREAM mangrupikeun panggedéna tina opat bungkusan anu diwangun ku solusi produksi CP Communications 'RHS STREAM, sareng tiasa nampung produkrén dugi tujuh kaméra sareng ngadukung streaming live. Ngenalkeun di 2019 NAB Tembongkeun, sistem kompak studio-in-a-kotak ngintegrasikeun Mobile Viewpoint encoding and decoding, Easylive video switching, bi-arahal Dante audio networking, sareng Dante-diaktipkeun stageboxes sareng audio mixers. Produksi STREAM nyayogikeun kalenturan kanggo kaméra kaméra lokal atanapi jauh, kadua diaktipkeun ngaliwatan antarmuka anu dumasar kana browser sareng diaksés nganggo encoder Mobile Viewpoint's TerraLink-M.

Tim RHS ngagambarkeun arah strategis CP Communications salaku duanana panyadia atanapi panyayogikeun jasa, nganggo pilihan pikeun nyéwa atanapi mésér salah sahiji opat bungkusan RHS STREAM. Sadaya bungkusan RHS STREAM basajan pikeun nyebarkeun sareng ngatur, kalayan sateuacana siap dina masalah menit. Hasilna mangrupikeun seueur solusi anu tiasa dianggo, mahal pikeun solusi jauh sareng di bumi anu ngaleungitkeun desain sistem sareng spésifikasi, integrasi sareng syarat komisi.

Ngeunaan CP Communications

Pikeun langkung ti tilu dasawarsa, CP Komunikasi parantos nyayogikeun solusi produksi acara langsung anu saé kualitas-efektif pikeun panyiar utama, liga olahraga sareng tim, sareng perusahaan acara sareng produksi. Solusi kami kalebet aksés ka propésional anu berpengalaman, kaayaan pakakas seni, sareng téknologi inovatif sareng téknik pikeun akuisisi eusi audio & video nirkabel, ngangkut sareng pangiriman. Budaya inovasi urang, ditambah ku standar jaminan kualitas luhur sareng karep pikeun layanan palanggan, ngamajukeun kolaborasi sareng klien kami pikeun nangtoskeun solusi adat anu pangsaéna pikeun tiap acara langsung.


AlertMe