imah » wartos » Komunikasi CP sareng MultiDyne ngumumkeun Partéi Produksi Live

Komunikasi CP sareng MultiDyne ngumumkeun Partéi Produksi Live


AlertMe

CP Komunikasi bakal ngungkit MultiDyne"s pamasaran pemasaran mobile" pikeun produksi hirup anu langkung alit; partnership bakal dina demonstrasi di NAB New York

St. Petersburg, Florida / Hauppauge, NY, Oktober 16, 2019 - CP Communications, pamimpin solusi sareng jasa inovatif pikeun produksi acara live rumit, ngumumkeun yén éta bakal nambahan MultiDynevan mobile mobile 22 ka armada produksi kendaraan na.

MultiDyne ngenalkeun van di 2018 salaku "van marketing mobile" anu dua kali minangka pameran paméran pikeun MultiDyne produk di Amérika tradeshows, sareng salaku showroom mobile pikeun MultiDyne acara jalan sareng inisiatif latihan. CP Komunikasi, lami-lami MultiDyne customer, diaku kasempetan pikeun duanana perusahaan pikeun kolaborasi dina produksi live leutik, kalebet proyék olahraga SMA sareng kuliah.

"Seueur tempat sakola SMA sareng kuliah ngagaduhan pangabutuh produksi langsung, tapi kurang gawén pikeun nampung flypack atanapi treuk ageung," saur Kurt Heitmann, CEO, CP Komunikasi. "The MultiDyne van nawiskeun tapak suku anu sampurna pikeun némbak kaméra opat-genep, sareng ngarengsekeun masalah urang ngukir ruang kerja kanggo produsén langsung dina rohangan anu ketat. Éta ogé nyayogikeun model akuisisi murah, profesional pikeun konsumén urang anu ngusahakeun anggaran produksi anu ketat. "

"Kami parantos lami nganggap kumaha desain profésional van ieu tiasa diséwakeun pikeun langkung ti acara jalan standar sareng demonstrasi," saur Frank Jachetta, CEO, MultiDyne. "Maskumambang sareng CP Komunikasi, diantara perusahaan produksi langsung industri, nawiskeun cara anu narik pikeun masihan nilai siaran kanggo komunitas siaran sareng produksi, sedengkeun ogé mastikeun yén tim Komunikasi Komunikasi parantos nyiptakeun yén téknologi transportasi serat tiasa nawiskeun jasa langsung. ”

MultiDyne bakal ngalengkepan van sareng sistem cameraback SilverBack V paling anyar, platform transmisi serat VF-9000, sareng penyambutan serat COMMS-300 pikeun muka antar-antar antar-antar audio sareng sinyal tingkat garis analog. CP Komunikasi bakal ngagunakeun rohangan tambahan pikeun ngarobihkeun prasarana pikeun tiap proyek, kalebet jaringan audio Dante, panglaras Easylive, sareng grafis AJT sareng skor antara sistem sanés.

"Kami gaduh sajarah panjang sareng MultiDyne sarta yakin yén maranéhna ngagaduhan jinis pangiriman serat pangsaéna sareng lega di pasar, ”saur Heitmann. "Sistem SilverBack nyayogikeun kami kalenturan pikeun ngarobih kaméra ENG pikeun nyebarkeun kaméra. Kami bakal nambihan sistem-sistem kasebut dina opat genggem sareng dua kaméra PTZ pikeun masihan seueur kabébasan sareng kalenturan pikeun produsén genep kaméra. Hasilna nyaéta yén kami tiasa ngalaksanakeun setélan plug-and-play gancang sahandapeun dua jam, bari tetep ngagaduhan kakuatan sadaya angkutan serat waktos, langsung hirup, sareng replay instan antara sistem profésional anu sanésna. "

Komunikasi Komunikasi sareng MultiDyne bakal nunjukkeun aplikasi sareng téknologi pikeun gawé bareng di acara NAB New York.MultiDyne paméran di Booth N937, dimana van bakal dipidangkeun, sareng paméran Komunika CP di Booth N910. CP Komunikasi bakal ngagunakeun sistem Production STREAM, solusi studio-in-a-box kompak pikeun nyiptakeun eusi multi-kaméra, pikeun ngangkut sinyal antara van sareng unggal stan. Produksi STREAM mangrupikeun salah sahiji opat bungkusan anu diwangun ku bungkusan produksi CP Communications 'Red House Streaming pakét produksi STREAM, sareng tiasa nampung produkrén dugi ka tujuh kaméra.

Salian sistem anu dilengkepan van, MultiDyne bakal nunjukkeun rangkepan ngawaskeun audio sareng solusi konvérsi ti akuisisi Census Digital. MultiDyne bakal nunjukkeun solusi ieu sapanjang produk anu nembé diwanohkeun, kalebet kulawarga komprési MD9200 na sareng generasi penerus SMPTE-HUT kaméra ngirimkeun. NAB New York lumangsung ti Oktober 16-17 di Jacob K. Javitz Center di Manhattan.

Ngeunaan CP Communications

Pikeun leuwih ti tilu puluhan, CP Communications parantos nyayogikeun solusi produksi acara live, kualitas luhur sareng larutan pikeun penyiar utama, lég olahraga sareng tim, sareng perusahaan acara sareng perusahaan produksi. Solusi kami kalebet aksés ka para ahli anu berpengalaman, nagara bagian alat seni, sareng téknologi sareng téknologi inovatif pikeun audio nirkabel & akuisisi eusi video, angkutan sareng pangiriman. Inovasi budaya urang, ditambah ku standar jaminan kualitas pangluhurna sareng gairah pikeun palayanan palanggan, ngamajukeun kolaborasi sareng klien kami pikeun nangtukeun solusi adat pangsaéna pikeun unggal acara langsung.

kira-kira MultiDyne

Kalawan leuwih 40 taun pangalaman porsi anu siaran jeung komunitas produksi video di sakuliah dunya, MultiDyne Serat optik Systems ngabalukarkeun industri dina ngamekarkeun sistem angkutan konversi sinyal pioneering jeung serat-optik basis pikeun siaran, kabel, satelit, Pasar produksi, bioskop digital, pro A / V, perusahaan, ritel, panjagaan, teleconferencing, arraignment yudisial, transportasi, pamaréntah, militér, jeung Podomoro.


AlertMe