imah » wartos » Masyarakat colorist internasional di IBC 2019
Kevin Shaw

Masyarakat colorist internasional di IBC 2019


AlertMe

AMSTERDAM - The Colorist Society International (CSI) gaduh ayana anu kawéntar dina rapat IBC minggu ieu di Amsterdam. Diantara anu séjén, organisasi bakal nyandak bagian dina Acara Grup ACES munggaran konvénsi nalika présidén CSI Kevin Shaw mingpin sési dina dampak standar pamiayaan warna anyar dina warna grading.

Diskusi ieu bakal nyertakeun prakték anu saé pikeun alur kerja ACES dina sababaraha jinis parangkat lunak grading sareng média distribusi média. Dijadwalkeun pikeun Senén, Séptémber 16 di 1pm di kamar G104, acara bakal dimimitian ku diskusi ngeunaan ACES di set, dipimpin ku kepala Misi warna Pablo Garcia Soriano, sareng dituturkeun ku hiji dina ACES sareng pangaruh visual, anu diarahkeun ku Double Negative élmuwan warna Sean Cooper. Dinten bakal atos sareng acara resep "bir sareng paguneman", dimimitian dina 4pm.

Kevin Shaw

CSI ogé mangrupikeun sponsor tina 6th Pencét Pencét Warna sareng Pelayaran Warna, diselenggara ku Akademi Pencét Internasional, Tao warna sareng Campur Lampu. Éta dinten Sabtu, Séptémber 14 ti 7: 30 - 11: 45pm di Restoran Adam sareng Siam. Campuran anu nawiskeun santai kasempetan kanggo nyumponan atanapi ngahijikeun deui sareng warna warni ti sakumna dunya. Hargana aya 15E. Pikeun ngadaptar, kunjungan www.eventbrite.com/e/colorist-mixer-ibc-2019-tickets-68101213563. Waktu pelayaran awal parantos dijual.

Dinten Minggu, Séptémber 17 di 8pm, CSI urang Walanda babu bakal ngadatangan rapat munggaran. Gratis sareng terbuka ka sadayana, acara ieu diselenggarakan ku colorist freelance Guy Molin sareng bakal lumangsung di Keizersgracht 570 A 1017 EM Amsterdam. Éta bakal kaasup diskusi rencana kanggo bab sareng peran lokal dina CSI. Éta ogé bakal ngaliput usaha organisasi anu terus-terusan pikeun nyorong IMDB pikeun nambihan kategori colorist kana daptar film na televisi. (CSI ayeuna nuju pareng polling online di bagian masarakat IMDB. getsatisfaction.com/imdb/topics/could-we-please-have-a-separate-colorist-department?rfm=1&topic-reply-list%5Bsettings%5D%5Bpage%5D=2&topic_submit=true#topic-reply-list)

Hadirin IBC ngagaduhan sababaraha kasempetan sanés pikeun nyumponan presiden CSI, Kevin Shaw. Saptu, Séptémber 14 di 1: 00pm, Shaw bakal calik kanggo wawancara sareng ASUS (Aula 2, Nangtung A38). Anjeunna ogé bakal ngalaksanakeun tilu demonstrasi anu saluyu sareng Dolby Laboratorium (Balé 2, Stand11). Éta dijadwalkeun pikeun dinten Saptu, Séptémber 15 a 11am sareng 5pm, sareng Minggu, Séptémber 16 di 5pm.

Ngeunaan Colorist Society International

Colorist Society International (CSI) nyaeta masarakat profésional munggaran devoted éksklusif pikeun furthering na honoring nu prestasi profésional ti colorists. Ieu mangrupa sumberdaya atikan jeung budaya ka komunitas colorist, industri hiburan jeung umum. Kaanggotaan kabuka pikeun colorists profésional, DITs, operator telecine, warna timers, finishers, seniman restorasi sarta élmuwan warna. CSI sarwa rapat biasa sakumaha bab sakuliah dunya. Ogé mangrupakeun pamilon nu biasa di nempokeun dagang industri jeung acara lianna. organisasi anu ayeuna perencanaan hiji kompetisi panghargaan pikeun ngahargaan prestasi beredar ka seni jeung élmu grading warna.

coloristsociety.com


AlertMe