imah » jobs » Desainer Grafis Produksi - Kontrak

Pembukaan proyék: Desainer Grafis Produksi - Kontrak


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Perusahaan Pelayanan Kaséhatan
location: Port Saint Lucie FL US
Pangaweruh damel tina Photoshop & Illustrator. Laku peran konci dina produksi produksi sareng distribusi sadayana bahan anu dicitak.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)