imah » jobs » Koordinator Media Digital Internasional pikeun waktos pinuh

Bubuka Padamelan: Koordinator Media Digital Internasional pikeun full time


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Majalah Promosi
location: New York NY US
Pangetahuan kuat dina ngédit video nganggo Adobe Premier, Final Cut Pro, sareng Saatos Balukar. Adobe Pangaruh sareng Balukar Pangaruh. Kaahlian komunikasi tingkat luhur.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!