imah » jobs » Koordinator Travel

Bubuka Padamelan: Koordinator Perjalanan


AlertMe

Koordinator Travel

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
Richmond, VA
waktu
Mimitian 10 / 22
Gaji / Rate
$ 1,400- $ 1,600 / minggu
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
larapkeun ku
10 / 22 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Kuring milarian union union 871 lokal atanapi koordinator perjalanan 161 pikeun ngerjakeun jarak jauh atanapi di kantor Richmond, VA urang.

Koordinator ayeuna parantos ngarencanakeun yén kami terang bakal ngajauhkeun anjeunna tina acara sareng urang peryogi batur anu tiasa ngamimitian Senén, Oktober 22nd.

Salian ti koordinator kami gaduh asistén waktos lengkep sareng sadinten maén kadua asistén pikeun episode kalayan ageung tuang / stunts.

Témbongkeun bungkus fotografi poko dina bulan Nopémber 13th sareng bungkus janten minggu 2-3 gumantung kana kabutuhan perjalanan awak.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)