imah » jobs » Koordinator Travel

Bubuka Padamelan: Koordinator Perjalanan


AlertMe

Koordinator Travel

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
Richmond, VA
waktu
Mimitian 10 / 22
Gaji / Rate
$ 1,400- $ 1,600 / minggu
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
larapkeun ku
10 / 22 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Kuring milari koordinator perjalanan 871 atanapi 161 lokal pikeun damel boh jarak jauh atanapi di kantor Richmond, VA kami.

Koordinator kami ayeuna ngagaduhan rencana anu kami terang bakal ngajauhkeun anjeunna tina acara éta sareng urang peryogi anu tiasa ngamimitian Senén, 22 Oktober.

Salaku tambahan pikeun koordinator kami gaduh asistén lengkep sareng sadinten maénkeun asistén kadua pikeun épisode kalayan lakon ageung / aksi.

Tembongkeun bungkus poto poko 13 Nopémber sareng bungkus bakal 2-3 minggu gumantung kana kabutuhan perjalanan awak.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)