imah » jobs » Koordinator Putereun Video

Bubuka Padamelan: Koordinator Putereun Video


AlertMe

Koordinator Putereun Video

pausahaan
Kota, Propinsi
Cedar Grove, NJ
waktu
Sapanjang waktos
Gaji / Rate
Salaried
Proyék disalabarkeun dina
11 / 06 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Kami pilari nambihan Koordinator Putereun Video kana tim Playback Video ngembang kami!

Ngalamar idéal kedah janten multitasker sareng ribut di hamparan sareng ngatur kalénder. Posisi butuh pisan maca sareng organisasi.

Koordinator sateuacana pangalaman tambah.

Ieu mangrupikeun posisi luang waktos anu didasarkeun di Cedar Grove, NJ.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)