imah » jobs » Koordinator, Produksi Post

Pembukaan proyék: Koordinator, Produksi Pasang


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Studio Digital Fox
location: Los Angeles CA US
Élmu damel ti kaméra UHD / 4K, alur kerja UHD / 4K, karanjingan, Final Cut Pro, Perdana, Saatos Balukar, LTO, DCP. Asistén Editor sareng / atanapi Produksi Pangatur:

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)