imah » jobs » Koordinator, Produksi Post

Pembukaan proyék: Koordinator, Produksi Pasang


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Studio Digital Fox
location: Los Angeles CA US
Élmu damel ti kaméra UHD / 4K, alur kerja UHD / 4K, karanjingan, Final Cut Pro, Perdana, Saatos Balukar, LTO, DCP. Asistén Editor sareng / atanapi Produksi Pangatur:

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)